X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba, ze mamusie zamrozi na stare lata jak znalazł
    Pusurek wrote:
    Ropy maja na kolejne 50 lat, wystarczy.
    A co Adamek bedzie robil na emeryturze, tego juz raczej mamusia nie dozyje. ;)

Bursztyn, Simba, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Chyba, ze mamusie zamrozi na stare lata jak znalazł
    Wole nie pytac, do jakich celow mialby to robic...

Simba lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    jakos sie trzymam ale zle sie czuje, siku chodze doslownie co 10-15 min i zupelnie z sil opadlam
    jeszcze trochę i będzie po wszystkim...końcówka najgorsza...

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ropy maja na kolejne 50 lat, wystarczy.
    A co Adamek bedzie robil na emeryturze, tego juz raczej mamusia nie dozyje. ;)
    teraz maja, jutro moga nie miec, moze wyschnac ;)
    moze siedziec na mamusi emeryturze, a jak mamusia kopnie w kalendarz to ja hyc do zamrazarki i dalej emeryturke bedzie pobieral ;) w Italii co chwile takie przypadki wychadza na jaw :)

Bozia3, Pusurek, mysza1975, Mega, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, my znowu telepatycznie dzialamy! to znak! :) cos sie dzieje! :)

Reni lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa :D historyjka z dnia dzisiejszego :D
    Zakupy w corka w spozywczaku, przed nami w kolejce do kasy stoi mama z 2 dzieci - jedno ok. 4 lata, to drugie mniej niz 2. To malenstwo blond loczki, niebieskie oczy, zawadiacka bluza, dziny, trampki, usmiech czarusia. Corka do mnie szeptem: "Mamo, tak bedzie wygladal Adamek". I sie rozplywamy obie.
    A mama dzieci do malucha: Emma, chodz, idziemy juz.
    Szczeki nam opadly na podloge...

samira, ania.g, Sabina, mysza1975, Mega, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Aaaa :D historyjka z dnia dzisiejszego :D
    Zakupy w corka w spozywczaku, przed nami w kolejce do kasy stoi mama z 2 dzieci - jedno ok. 4 lata, to drugie mniej niz 2. To malenstwo blond loczki, niebieskie oczy, zawadiacka bluza, dziny, trampki, usmiech czarusia. Corka do mnie szeptem: "Mamo, tak bedzie wygladal Adamek". I sie rozplywamy obie.
    A mama dzieci do malucha: Emma, chodz, idziemy juz.
    Szczeki nam opadly na podloge...
    Pusur! Ty wykrakalas tego geja! o.O

Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    teraz maja, jutro moga nie miec, moze wyschnac ;)
    moze siedziec na mamusi emeryturze, a jak mamusia kopnie w kalendarz to ja hyc do zamrazarki i dalej emeryturke bedzie pobieral ;) w Italii co chwile takie przypadki wychadza na jaw :)

Ropa im nie wyschnie, to farciarze sa.
    A z ta emerytura, to kto wie, Adamek bedzie w koncu Polakiem, wiec zakombinowac raczej bedzie potrafil. Norki by na to nie wpadly... ;)

Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ropa im nie wyschnie, to farciarze sa.
    A z ta emerytura, to kto wie, Adamek bedzie w koncu Polakiem, wiec zakombinowac raczej bedzie potrafil. Norki by na to nie wpadly... ;)
    no to mowie ze pojdziesz do zamrazarki ;)
    albo kaze Ci szyc te czapki na akord i bedzie sprzedawal zboczencom w klubach roznych nocnych ;)

Bozia3, Simba, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no to mowie ze pojdziesz do zamrazarki ;)
    albo kaze Ci szyc te czapki na akord i bedzie sprzedawal zboczencom w klubach roznych nocnych ;)

Dzizas mery, Bursztyn...

Bursztyn, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z innej beki - fajny dzis jest film na TVP1. Wszystko, co kocham. Jeden z lepszych filmow ostatnich lat. Kto nie widzial - obligatoryjnie obejrzec!

samira lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Simbulec czy to oznacza, że bendom ze dwa simbokoty ????
    No kurde, staram sie :)

Bliska 77, samira, Reni, moremi, mysza1975, Żanet, Mega, malgos741, Kate 75 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No kurde, staram sie :)
    czas pokaże, najważniejsze, ze jest piękny przyrost

syy2tv73m6q3ba1l.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.ja juz jestem po. Urodzilam o 12.55, pierwsze sku rcze (wywolywane) pojawily sie o 11. Bylo szybko, ale intensywnie. Maly zdrowy :) gin superowy. Opisze w szcievolach moze jutro albo z domu. Dziski za kciukk

Bliska 77, Pusurek, Simba, paszczakin, Bursztyn, Sabina, EwaT, inessa, samira, Mango, Viv78, ania.g, peppapig, Reni, Bozia3, moremi, mysza1975, Żanet, megan8, Mega, iwcia77, malgos741, Dorka1979, Panda, anna maria, gosia7122, Kate 75, mama78 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    niech mi ktos odrabie głowe, umieram.. lewą połowe głowy dokładnie, jak to jest kurde mozliwe, ze boli mnie tylko pół?

co do przebierania biednych zwierzątek, to uwazam, że przesadzacie.. rzeczywiscie strasznie dreczone te zwierzatka.. Ja jak Pusur, nie mam nic przeciwko przebieraniu i moje dziecie bedzie chodzic w czapce Jody..

l_d17b0fc0-5630-11e1-800d-45e0ef900003.jpg

Jeeeeeeeeeeeezu, jaki czad! :D Nie umiem na szydelku, ale bym taka z mieciutkiego filcu zrobila. :D
    Dzieki Paszczak, za wstawienie sie za mna, bo mnie zadrecza te milosniczki zwierzat. :P

samira, polarmiś lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Hej.ja juz jestem po. Urodzilam o 12.55, pierwsze sku rcze (wywolywane) pojawily sie o 11. Bylo szybko, ale intensywnie. Maly zdrowy :) gin superowy. Opisze w szcievolach moze jutro albo z domu. Dziski za kciukk
    Caffe gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ucałuj dzieciątko od forumowych cioteczek, odpoczywaj w miarę możliwości, aż sie popłakałam :-)

Simba, samira, peppapig lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale żeście naklepaly stron! No to trzeba Boga w sercu nie mieć!
    Dziekuje Dziewczynki za wszystkie miłe słowa - kocham Was!
    No i tak jak pisałam miałam zebranie i w pewnym momencie zadano mi pytanie: co o tym myślisz. Powiedziałam prawdę: rzygac mi sie chce :)
    Paszczak pani nie powiedziała, ostatnio tez pytałam, ale teraz wpisalam w kalkulator hcg na jakiejś anglo języcznej stronie i wyszło ze to dużo jak na ten moment. Sadzać po tym jak sie czuje, to tam musi byc dwójka!
    Znając życie teraz jak mam prawdziwy internet to akurat wszystkie zaczną obiad jeść. :-/ juz to czuje...

Bliska 77, paszczakin, Bursztyn, inessa, samira, polarmiś, Bozia3, mysza1975, Żanet, Mega, iwcia77, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

Gratulacyjki!
    Jak ja Ci zazdroszcze, ze masz juz z glowy.
    Koniecznie opisz co i jak, i zadnych pikantnych szczegolow nie pomijaj! :)

samira, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    SUPEEEEER caffe! <3

samira lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Caffe gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ucałuj dzieciątko od forumowych cioteczek, odpoczywaj w miarę możliwości, aż sie popłakałam :-)
    Ja tez

Bliska 77, samira lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 3480 3481 3482 3483 3484 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ