35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba, ze mamusie zamrozi na stare lata jak znalazłPusurek wrote:Ropy maja na kolejne 50 lat, wystarczy.
A co Adamek bedzie robil na emeryturze, tego juz raczej mamusia nie dozyje.Bursztyn, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ropy maja na kolejne 50 lat, wystarczy.
A co Adamek bedzie robil na emeryturze, tego juz raczej mamusia nie dozyje.
moze siedziec na mamusi emeryturze, a jak mamusia kopnie w kalendarz to ja hyc do zamrazarki i dalej emeryturke bedzie pobieralw Italii co chwile takie przypadki wychadza na jaw
Bozia3, Pusurek, mysza1975, Mega, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaaa
historyjka z dnia dzisiejszego
Zakupy w corka w spozywczaku, przed nami w kolejce do kasy stoi mama z 2 dzieci - jedno ok. 4 lata, to drugie mniej niz 2. To malenstwo blond loczki, niebieskie oczy, zawadiacka bluza, dziny, trampki, usmiech czarusia. Corka do mnie szeptem: "Mamo, tak bedzie wygladal Adamek". I sie rozplywamy obie.
A mama dzieci do malucha: Emma, chodz, idziemy juz.
Szczeki nam opadly na podloge...samira, ania.g, Sabina, mysza1975, Mega, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Aaaa
historyjka z dnia dzisiejszego
Zakupy w corka w spozywczaku, przed nami w kolejce do kasy stoi mama z 2 dzieci - jedno ok. 4 lata, to drugie mniej niz 2. To malenstwo blond loczki, niebieskie oczy, zawadiacka bluza, dziny, trampki, usmiech czarusia. Corka do mnie szeptem: "Mamo, tak bedzie wygladal Adamek". I sie rozplywamy obie.
A mama dzieci do malucha: Emma, chodz, idziemy juz.
Szczeki nam opadly na podloge...Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:teraz maja, jutro moga nie miec, moze wyschnac
moze siedziec na mamusi emeryturze, a jak mamusia kopnie w kalendarz to ja hyc do zamrazarki i dalej emeryturke bedzie pobieralw Italii co chwile takie przypadki wychadza na jaw
Ropa im nie wyschnie, to farciarze sa.
A z ta emerytura, to kto wie, Adamek bedzie w koncu Polakiem, wiec zakombinowac raczej bedzie potrafil. Norki by na to nie wpadly...Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ropa im nie wyschnie, to farciarze sa.
A z ta emerytura, to kto wie, Adamek bedzie w koncu Polakiem, wiec zakombinowac raczej bedzie potrafil. Norki by na to nie wpadly...
albo kaze Ci szyc te czapki na akord i bedzie sprzedawal zboczencom w klubach roznych nocnych
Bozia3, Simba, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej.ja juz jestem po. Urodzilam o 12.55, pierwsze sku rcze (wywolywane) pojawily sie o 11. Bylo szybko, ale intensywnie. Maly zdrowy
gin superowy. Opisze w szcievolach moze jutro albo z domu. Dziski za kciukk
Bliska 77, Pusurek, Simba, paszczakin, Bursztyn, Sabina, EwaT, inessa, samira, Mango, Viv78, ania.g, peppapig, Reni, Bozia3, moremi, mysza1975, Żanet, megan8, Mega, iwcia77, malgos741, Dorka1979, Panda, anna maria, gosia7122, Kate 75, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:niech mi ktos odrabie głowe, umieram.. lewą połowe głowy dokładnie, jak to jest kurde mozliwe, ze boli mnie tylko pół?
co do przebierania biednych zwierzątek, to uwazam, że przesadzacie.. rzeczywiscie strasznie dreczone te zwierzatka.. Ja jak Pusur, nie mam nic przeciwko przebieraniu i moje dziecie bedzie chodzic w czapce Jody..
Jeeeeeeeeeeeezu, jaki czad!Nie umiem na szydelku, ale bym taka z mieciutkiego filcu zrobila.
Dzieki Paszczak, za wstawienie sie za mna, bo mnie zadrecza te milosniczki zwierzat.samira, polarmiś lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Hej.ja juz jestem po. Urodzilam o 12.55, pierwsze sku rcze (wywolywane) pojawily sie o 11. Bylo szybko, ale intensywnie. Maly zdrowy
Simba, samira, peppapig lubią tę wiadomość
-
Ale żeście naklepaly stron! No to trzeba Boga w sercu nie mieć!
Dziekuje Dziewczynki za wszystkie miłe słowa - kocham Was!
No i tak jak pisałam miałam zebranie i w pewnym momencie zadano mi pytanie: co o tym myślisz. Powiedziałam prawdę: rzygac mi sie chce
Paszczak pani nie powiedziała, ostatnio tez pytałam, ale teraz wpisalam w kalkulator hcg na jakiejś anglo języcznej stronie i wyszło ze to dużo jak na ten moment. Sadzać po tym jak sie czuje, to tam musi byc dwójka!
Znając życie teraz jak mam prawdziwy internet to akurat wszystkie zaczną obiad jeść.juz to czuje...
Bliska 77, paszczakin, Bursztyn, inessa, samira, polarmiś, Bozia3, mysza1975, Żanet, Mega, iwcia77, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Hej.ja juz jestem po. Urodzilam o 12.55, pierwsze sku rcze (wywolywane) pojawily sie o 11. Bylo szybko, ale intensywnie. Maly zdrowy
Gratulacyjki!
Jak ja Ci zazdroszcze, ze masz juz z glowy.
Koniecznie opisz co i jak, i zadnych pikantnych szczegolow nie pomijaj!samira, Mega lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Hej.ja juz jestem po. Urodzilam o 12.55, pierwsze sku rcze (wywolywane) pojawily sie o 11. Bylo szybko, ale intensywnie. Maly zdrowy
samira lubi tę wiadomość