35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:wiecie co, po tam tej stronie musi być ciag dalszy , inaczej to zycie w ogóle nie ma sensu
przykre bardzo biedna zona i dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 18:59
-
samira wrote:i jest tak ,wiele razy przyśnił mi się mój śp.brat a w jednym ze snów jego słowa były bardzo wymowne ,długo by opowiadać
przykre bardzo biedna zona i dziecko
jak bys miała kiedys ochote to opowiedz, chętnie przeczytam
tez mam doświadczenia w tym temaciesamira, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Hej.ja juz jestem po. Urodzilam o 12.55, pierwsze sku rcze (wywolywane) pojawily sie o 11. Bylo szybko, ale intensywnie. Maly zdrowy
gin superowy. Opisze w szcievolach moze jutro albo z domu. Dziski za kciukk
CUUUDDDNNIIEEE
gratulacje!!!!!
no tyle Cię nie było, że nawet w pracy nerwowo zagladalam w komore
"nasz" gin odbierał? czy byla jakaś zmiana na koniec?mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam z wizyty wkurwiona i zdenerwowana. Okazało się podczas usg że na połówkowe jestem za wcześniej. Sami mnie tak zapisali. Dostałam kilka fotek z usg niepełne pomiary i żadnego opisu ( pewnie z racji tego że usg będzie powtarzane)Np. wymiary główki: ciemieniowy 20 tyg i 6 dni, obwód główki 20 tyg i 1 dzień, brzuszek ma wymiar z 19 tyg i 1 dzień a kość udowa 20 tyg i 4 dni. Nie znam długości ale podobno waży ok 350 gram. Nie sprawdzone ani budowa serduszka ani narządów wewnętrznych ani mózgu. Lekarz chrzanił trzy po trzy i już mam schizę że czegoś nie chciał mi powiedzieć. Jutro mam dzwonić dowiedzieć się kiedy konkretnie mam się zapisać żeby tym razem dało się wszystko sprawdzić. Jestem zdenerwowana tym że jest taka duża rozbieżność pomiędzy tyg ciąży według ostatniej @, że wymiar ciemieniowy jest taki duży a brzuszek mały. Ryczeć mi się chce. Teraz będę w napięciu czekać na następne badanie. Do dupy.
mysza1975, Żanet, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Wróciłam z wizyty wkurwiona i zdenerwowana. Okazało się podczas usg że na połówkowe jestem za wcześniej. Sami mnie tak zapisali. Dostałam kilka fotek z usg niepełne pomiary i żadnego opisu ( pewnie z racji tego że usg będzie powtarzane)Np. wymiary główki: ciemieniowy 20 tyg i 6 dni, obwód główki 20 tyg i 1 dzień, brzuszek ma wymiar z 19 tyg i 1 dzień a kość udowa 20 tyg i 4 dni. Nie znam długości ale podobno waży ok 350 gram. Nie sprawdzone ani budowa serduszka ani narządów wewnętrznych ani mózgu. Lekarz chrzanił trzy po trzy i już mam schizę że czegoś nie chciał mi powiedzieć. Jutro mam dzwonić dowiedzieć się kiedy konkretnie mam się zapisać żeby tym razem dało się wszystko sprawdzić. Jestem zdenerwowana tym że jest taka duża rozbieżność pomiędzy tyg ciąży według ostatniej @, że wymiar ciemieniowy jest taki duży a brzuszek mały. Ryczeć mi się chce. Teraz będę w napięciu czekać na następne badanie. Do dupy.
-
samira wrote:polecam filmy w tych klimatach "Nostalgia Anioła ","Dom Snów" albo ze starszych filmów ,ciężkich w odbiorze "Miedzy Piekłem a Niebem" z Robinem Williamsem w głównej roli
Samira, ja ci polecam film na podstawie książki brazylijskiego medium Chico Xaviera - Nasz Domsamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia uspokój się! Na razie nie wiesz, że coś jest nie tak, więc nerwy i panikę schowaj do torby. To z pewnością dziecięciu nie służy
Po pierwsze dzieci tak rosną, moja zawsze miała kończyny dłuższe o 2 tygodnie, obwód głowy też. Poza tym specjalista też może być chujowy - lub sprzęt, więc się uspokójPójdziesz jeszcze raz, będzie dobrze
Słyszysz??
ania.g, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Wróciłam z wizyty wkurwiona i zdenerwowana. Okazało się podczas usg że na połówkowe jestem za wcześniej. Sami mnie tak zapisali. Dostałam kilka fotek z usg niepełne pomiary i żadnego opisu ( pewnie z racji tego że usg będzie powtarzane)Np. wymiary główki: ciemieniowy 20 tyg i 6 dni, obwód główki 20 tyg i 1 dzień, brzuszek ma wymiar z 19 tyg i 1 dzień a kość udowa 20 tyg i 4 dni. Nie znam długości ale podobno waży ok 350 gram. Nie sprawdzone ani budowa serduszka ani narządów wewnętrznych ani mózgu. Lekarz chrzanił trzy po trzy i już mam schizę że czegoś nie chciał mi powiedzieć. Jutro mam dzwonić dowiedzieć się kiedy konkretnie mam się zapisać żeby tym razem dało się wszystko sprawdzić. Jestem zdenerwowana tym że jest taka duża rozbieżność pomiędzy tyg ciąży według ostatniej @, że wymiar ciemieniowy jest taki duży a brzuszek mały. Ryczeć mi się chce. Teraz będę w napięciu czekać na następne badanie. Do dupy.
Ja nie wiem czy oni sobie nie zdają sprawy jak kobieta to przeżywa czy maja to w dupie.
Postaraj sie nie denerwowa, jutro będziesz wiedziała kiedy termin USGania.g lubi tę wiadomość