35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:Caffe gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ucałuj dzieciątko od forumowych cioteczek, odpoczywaj w miarę możliwości, aż sie popłakałam
Ja sie nie poplakalam, ja zaczelam sie bac... Kazda z nas to czeka... A Caffe farciara urodzila w 2 godziny?? Moze to taka moc forum jest, co? Im wiecej postow napiszesz i godzin spedzisz, to porod latwiejszy?Żanet, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:już wystarczy, ze starszy ma zdjęcie z przedszkola - jako króliczek - do dziś pół rodziny ma ubaw...a ja jak chcę go zaszantażować, to go straszę, że pokażę to zdjęcie jego narzeczonej...
w ogóle się zastanawiam dlaczego robi się to dzieciom i przebiera się je za jakieś cudaki zwierzaki...że już nie wspomnę o tym, że robią to ludzie również zwierzętom, które się nie mają jak obronić...ubrałabym właściciela takie go zwierzaka w identyczny strój i kazała pozować do zdjęć...a potem rozesłałabym te foty do wszystkich znajomych...
Bliska 77, samira, Simba, Bozia3, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Hej.ja juz jestem po. Urodzilam o 12.55, pierwsze sku rcze (wywolywane) pojawily sie o 11. Bylo szybko, ale intensywnie. Maly zdrowy
gin superowy. Opisze w szcievolach moze jutro albo z domu. Dziski za kciukk
Tak się cieszę, że już jestes po, aż mnie wspomnienia w czoło walnęły, jak przeczytałam o tej kroplówce...
Buziaki dla WasOdpoczywaj
Bliska 77, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Hej.ja juz jestem po. Urodzilam o 12.55, pierwsze sku rcze (wywolywane) pojawily sie o 11. Bylo szybko, ale intensywnie. Maly zdrowy
gin superowy. Opisze w szcievolach moze jutro albo z domu. Dziski za kciukk
, Buziaki dla ciebie i maluszka :*
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak w ogóle - to dobry wieczór
Simba gratuluje imponującego wynikuWygląda na to, że będzie ciąża mnoga - czy jak to się fachowo nazywa
I juz masz mdłości? Mmmmm, miód malina
Bursztyn - będzie dobrze, jaki by nie był wynik, to mama sobie poradziTy też
Musisz być silna
Doczytałam Was, chujowo, jak nie mam mojego telefonu, bo cały dzień jestem poza i zupełnie za Wami nie nadążam /: Zerknięcie z partyzanta nic nie daje, niestetysamira, Bursztyn, Simba, moremi, mysza1975, Żanet, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyObejrzałam Wasze śpiworki - cudne
Sama miałam dwa. Nie użyłam ani razu, bo jesień 2011r była bardzo ciepła. A jak zaczęła się zima, to Młoda od razu wskoczyła w zimowy skafander. Ale i tak mi się podobają
Zresztą potem oddałam je koleżance, ona miała lutowego bąbla i jej się przydało.
Nie zwróciłam uwagi czy Twój śpiworek Mysza ma dziurkę na pasy do fotelika, to przydatny gadżetPusurek, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:sąsiadowi sie nie udało, dzisiaj odszedł
tak bardzo mi żal jego małej córeczki
brak mi słów...Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny