35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Caffe się odzywała? miała zdać relację?
Caaaaafeeeeee...
i tak już będzie wszystkie zaraz poznikacie... Bursztyn tylko Ty mi zostałaś..
oooooo po 16 czas do domu
Bozia3, inessa, Mega, Simba, Żanet, mysza1975, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:Caffe się odzywała? miała zdać relację?
Caaaaafeeeeee...
oooooo po 16 czas do domuBozia3 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:Caffe się odzywała? miała zdać relację?
Caaaaafeeeeee...
oooooo po 16 czas do domu- ona pewnie jeszcze jest w szpitalu..ewentualnie wychodzi dzis lub jutro...i nam wszystko ze szczegółami opisze
-
Bozia3 wrote:bardzo byś się zdziwiła ile kobiety wiedzą i widza między wierszami....ja broń Boże nie bronię facetów- bo jest to ich wina w 100 procentach, jeśli rozwalają swój własny związek. Mówię, tylko, że nie żal mi zupełnie kobiet, które z zewnątrz w tym uczestniczą licząc na cuda wianki.....I oszukiwaną to mozna byc miesiąc, dwa i o takich nieświadomych też nie piszę..Znaczna większość wie w co się ładuje - pocieszając biednego, zaniedbanego faceta - bo ona to da mu raj....
Na dodatek wierzy, że jak gość zostawia żonę z malutkim dzieckiem - to z nią postąpi zupełnie inaczej...
Bozia3, Mega, EwaT, mysza1975, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bursztyn wrote:Wydaje mi sie facet jako gatunek nie jest az tak deficytowy, natomiast wartosciowy facet- owszem. Zreszta z babami pewnie jest podobnie. Nie chce zabrzmiec jak zgred, ale gdzies sie pogubily wartosci, moralnosc, honor. Ludzie- dotyczy to obu plci- nie chca sie angazowac, brac odpowiedzialnosc, brakuje czesto bliskosci, bo wola siedziec na fejs-zbukach i zapychac emocjonalna dziure pseudo-realcjami. Seks dostepny wszedzie i epatujacy zewszad. Jakos tak czlowiek sam sie uprzedmiotowil z ogromnym poparaciem mediow i wszechogarniajaca promocja bylejakiego, latwego zycia. Jak danie z mikrofali. A zwiazki latwe nie sa, i czesto kiedy pojawi sie problem- ludzie wola wypieprzyc wspolne zycie do kosza jak dziurawa reklamowke niz popracowac zeby bylo dobrze. To tylko takie moje dywagacje...
Aprilka lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Daleko nie trzeba szukać, taki Zamachowski np.,nowa "pani Zamachowska" udzieliła wywiadu w którym stwierdziła że Zbyszek był taki biedny i zaniedbany, traktowany jak mebel w domu a ona postanowiła mu przywrócić radość życia... Śmiech mnie ogarnął jak to przeczytałam.
A mnie nie.
Owszem, nie przepadam za glupia Moniczka, ale dopuszczam tez mysl o tym, ze faceci w niektorych zwiazkach sa tak wlasnie traktowani. I nie tylko faceci. I czasem potrzebuja bodzca, zeby sie z tego wyplatac.
Widze to po swoim bracie ciotecznym. Laska go zlapala na dziecko, a potem rob co chcesz. Ksiezniczka, ktora nie wyrywala sie do pracy, ani do robot domowych, ani do gotowania. Do dziecka tez nie bardzo. Uznala, ze jest, urodzila dziecko i na tym jej misja sie skonczyla. On chodzil jak ostatnia sierota, bo ciezko mu bylo ogarnac i prace i dom kiedy z niej wracal i dziecko, ktore mu sie wpychalo w ramiona. A ta pieknosc cale dnie albo spala, albo urzadzala sobie ploty ze swoja matka, ktora prawie u nich zamieszkala, chociaz mieszkala blok dalej. Nie mowie ze to byl przypadek Pana Z, ale umowmy sie - sa ludzie, ktorzy uwazaja ze po slubie to juz NIC NIE MUSZA. W przeciwientstwie do ich drugiej polowki.
Dodam jeszcze, ze po slubie seks tez sie skonczyl. A ona po dwoch latach wygladala gorzej niz wlasna matkaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 16:34
ania.g, Pusurek, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:tam przynajmniej mam pewność że nie zobacze po raz 98584778 ryja Ibisza albo innej Skrzynackiej.....zasrani celebrities
Simba, EwaT, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4