X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na dzisiaj zapisalam sobie w kalendarzu 8 punktow rzeczy do zrobienia. Jest 15ta - nie wykonalam ani jednego. No moze pol jednego. I tak siedze i sobie tlumacze, ze przeciez gdybym miala ostre mdlosci i torsje i nie moglabym przyjsc do pracy, to tez bym tego nie zrobila. Czyli zajebiscie! Bo usprawiedliwienie jest, a dolegliwosci nie ma :)

EwaT, Bursztyn, Reni, iwcia77, Mega, polarmiś, paszczakin, samira, Żanet, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wtedy wychodzi Twoja prawdziwa natura
    zawsze wiedzialam ze maz to tylko przykrywka ;)

haha
    mysle że mam dwie natury
    podczas masturbacji tez jestem homo...a w realu zawsze hetero
    baaaardzo dziwne

Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    haha
    mysle że mam dwie natury
    baaaardzo dziwne
    a po pijanemu tez homo
    wiec homo przewaza jednak :)
    masz tzw. osobowosc mnoga

EwaT, Mega, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bursztyn, jak sama nazwa wskazuje, ma serce z kamienia. Wprawdzie szlachetnego, ale jednak z kamienia.
    tak, chyba nie ma sensu tego ukrywac

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tak, chyba nie ma sensu tego ukrywac

przeciez Bursztyn to żywica

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    przeciez Bursztyn to żywica
    ale zastygla, twarda i czasem wyszlifowana :)
    bywa ze z robakiem w srodku, dlatego czasem pije, zeby zalac robala...

Aprilka, Simba, EwaT, iwcia77, Reni, inessa, Mega, polarmiś, samira, Żanet, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam ani lawy ani kamieni a nie robalów nie widzę..
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/14ac719e40e1.jpg

ale mnie dzisiaj głowa boli więc może niedowidzę
    Bursztyn wrote:

Simba, Bursztyn, iwcia77, Mega, ania.g lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Podoba mnie sie to :)

Bursztyn lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja tam ani lawy ani kamieni a nie robalów nie widzę..
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/14ac719e40e1.jpg

ale mnie dzisiaj głowa boli więc może niedowidzę
    super :)

Reni lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    haha
    mysle że mam dwie natury
    baaaardzo dziwne
    ostatnio gdzieś tam czytałam, że 70 procent heteroseksualnych kobiet od czasu do czasu ma fantazje homoseksualne i odczuwa pociąg do swojej płci, a ponad 50 procent z nas ma doświadczenia całowania się z inną kobietą...trochę mnie te statystyki zbiły z tropu....:)

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ostatnio gdzieś tam czytałam, że 70 procent heteroseksualnych kobiet od czasu do czasu ma fantazje homoseksualne i odczuwa pociąg do swojej płci, a ponad 50 procent z nas ma doświadczenia całowania się z inną kobietą...trochę mnie te statystyki zbiły z tropu....:)
    a na jakim tropie bylas?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój A. wrócił z Francji....przywiózł mi prawdziwego szampana, ale to poczeka może na chrzciny :) siatę win różnej maści i torbę serów pleśniowych...Francja jak zwykle wszystko ma w dupie i połowa z tych serów jest z mleka niepasteryzowanego..no cóż..dorwałam się do drugiej połowy....:)

Komunia tam wygląda znacznie skromniej i przyjemniej niż u nas..Tłoku w Kościele Katolickim nie ma...zaledwie kilkanaście dzieci, wszystkie w jednakowych albach wypożyczonych z kościoła i z drewnianymi krzyżykami na szyi...nabożeństwo tylko około 2 godzin, potem cały dzień juz wolny bez latania do Kościoła kilka razy dziennie. Przyjęcie Komunijne w ogrodzie - przy grillu, sałatkach i ciastach....:) Chyba tak mi się bardziej podoba...:)

Bursztyn, Simba, iwcia77, Mega, ania.g, samira, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a na jakim tropie bylas?
    Tropie? Nie pamiętam - gdzieś na jakiejś stronie na FB rzuciło mi się w oczy...ciekawe to dosyć...:)
    aha - nie załapałam tropu....:) w ogóle dzis jakoś mało kumata jestem...zauważyłam, że w ciązy bardzo pogorszył mi się refleks..i jakaś ogólna sprawność - jajka mi wypadają z rąk, dzis wylałam kawę na książki, ciągle się o coś obijam....chyba czas na urlop przejść..:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 15:38

Bursztyn, Simba, iwcia77, Mega, Żanet, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Slucham??? I to dziala????
    Ja to nie wiem, bo mam taki:
    540x405_telewizor_fregata_1689790.jpg
    Brakuje belgijskiej serwetki:-)

Simba, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia :-)
    zwolnij :-)
    Bozia3 wrote:
    aha - nie załapałam tropu....:) w ogóle dzis jakoś mało kumata jestem...zauważyłam, że w ciązy bardzo pogorszył mi się refleks..i jakaś ogólna sprawność - jajka mi wypadają z rąk, dzis wylałam kawę na książki, ciągle się o coś obijam....chyba czas na urlop przejść..:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 15:41

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    I nigdy sie nie badalas? Dzizas! Po murzynce tez?
    Andzej, teraz to mnie przeraziles!
    a co to jak murzynka - to od razu AIDS? :) Ja jestem rasistka trochę....ale żeby wylazło to z mieszkańców bogatej i tolerancyjnej Brukseli - to bym się nie spodziewała...:)

Bursztyn, EwaT, Simba, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Mój A. wrócił z Francji....przywiózł mi prawdziwego szampana, ale to poczeka może na chrzciny :) siatę win różnej maści i torbę serów pleśniowych...Francja jak zwykle wszystko ma w dupie i połowa z tych serów jest z mleka niepasteryzowanego..no cóż..dorwałam się do drugiej połowy....:)

Komunia tam wygląda znacznie skromniej i przyjemniej niż u nas..Tłoku w Kościele Katolickim nie ma...zaledwie kilkanaście dzieci, wszystkie w jednakowych albach wypożyczonych z kościoła i z drewnianymi krzyżykami na szyi...nabożeństwo tylko około 2 godzin, potem cały dzień juz wolny bez latania do Kościoła kilka razy dziennie. Przyjęcie Komunijne w ogrodzie - przy grillu, sałatkach i ciastach....:) Chyba tak mi się bardziej podoba...:)
    super zakupy :)
    a co do Komunii to tez bardziej mi sie podoba, zdecydowanie

Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Brakuje belgijskiej serwetki:-)

Musze ci sie pochwalic, ze w dziedzinie blegijskich serwetek, wymyslilam pewien neologizm. Jesli zdarza Wam sie znalezc w kieszeni, bardzo mocno zuzyta chusteczke do nosa, taka ktora juz troche zaczela sie rwac, to wlasnie ja nazywam takie chusteczki BRABANTKI :)
    U nas to sie przyjelo. Pytam kiedys M na ulicy, masz moze chusteczke? Nie, tylko brabantke :) I wszystko jasne.

polarmiś, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz co Boziu ja byłam w maju na komunii było bardzo podobnie.. nie wiem czy alby były wypożyczone ale wszystkie dzieci miały to samo
    potem już miały wolne
    Przyjęcie komunijne też było w ogrodzie .. gotował wujek bo jest zawodowym kucharzem więc pyszności przygotował
    do kościola były wejściówki czyli w kościele z dziećmi byli rodzice, chrzestni, rodzeństwo czy dziadkowie
    i powiem, że przeżyłam :-) tak mi się też bardziej podoba
    Bozia3 wrote:

inessa, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a co to jak murzynka - to od razu AIDS? :) Ja jestem rasistka trochę....ale żeby wylazło to z mieszkańców bogatej i tolerancyjnej Brukseli - to bym się nie spodziewała...:)
    Tolerancje to ja jem na drugie sniadanie :)

Bursztyn, Bozia3, EwaT, polarmiś, mysza1975, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 3511 3512 3513 3514 3515 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ