X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    już widzę jak romans męża odświeżyłby twoje małżeństwo :)

Heh, po pierwsze nie mam meza ;), po drugie jestesmy w calkiem swiezutkim zwiazku. :P
    Bylby glupi, gdyby staral sie znalesc fajniejsza laske ode mnie. :P

polarmiś, Mega, Reni, mysza1975, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    trudno
    zaczynam sie przyzwyczajać do gówien...

wiecie że wczoraj musialam test na HIVa robic? to podobno standardowe pzred cc?
    Teraz to standardowe badanie, tak jak toksoplazmoza, żółtaczka, wr i inne świństwa.

iwcia77 lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja tam ani lawy ani kamieni a nie robalów nie widzę..
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/14ac719e40e1.jpg
    O mój ulubiony !

Bursztyn, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jak mozna nie miec telewizora? A gdzie wtedy polozyc haftowana serwetke? Na czym postawic flakon ze sztucznymi kwiatami? Ja nie wiem...
    A muszle z Sopotu? A owieczke z Zakopanego?
    Chociaz teraz to takie, panie telewizory robia cienkie, ze se juz nic nie postawisz. A moj chlop to se telewizor na scianie powiesil i doopa, serwetka poszla do szulfady. ;) :P

Simba, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Komunia tam wygląda znacznie skromniej i przyjemniej niż u nas..Tłoku w Kościele Katolickim nie ma...zaledwie kilkanaście dzieci, wszystkie w jednakowych albach wypożyczonych z kościoła i z drewnianymi krzyżykami na szyi...nabożeństwo tylko około 2 godzin, potem cały dzień juz wolny bez latania do Kościoła kilka razy dziennie. Przyjęcie Komunijne w ogrodzie - przy grillu, sałatkach i ciastach....:) Chyba tak mi się bardziej podoba...:)
    Ja mialam podobnie. Dziewczynki w letnich bialych sukienkach, do mszy sluzyly dziewczynki ministrantki, bo chlopcow nie bylo. ;) Po mszy obiad w ogrodzie, ciasto i kawa, i po imprezie. Zero stresu, limuzyn do kosciola i odpicowanych w kosmos kiecek dla dziewczynek.

Bozia3, Simba, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A mnie nie.
    Owszem, nie przepadam za glupia Moniczka, ale dopuszczam tez mysl o tym, ze faceci w niektorych zwiazkach sa tak wlasnie traktowani. I nie tylko faceci. I czasem potrzebuja bodzca, zeby sie z tego wyplatac.
    Widze to po swoim bracie ciotecznym. Laska go zlapala na dziecko, a potem rob co chcesz. Ksiezniczka, ktora nie wyrywala sie do pracy, ani do robot domowych, ani do gotowania. Do dziecka tez nie bardzo. Uznala, ze jest, urodzila dziecko i na tym jej misja sie skonczyla. On chodzil jak ostatnia sierota, bo ciezko mu bylo ogarnac i prace i dom kiedy z niej wracal i dziecko, ktore mu sie wpychalo w ramiona. A ta pieknosc cale dnie albo spala, albo urzadzala sobie ploty ze swoja matka, ktora prawie u nich zamieszkala, chociaz mieszkala blok dalej. Nie mowie ze to byl przypadek Pana Z, ale umowmy sie - sa ludzie, ktorzy uwazaja ze po slubie to juz NIC NIE MUSZA. W przeciwientstwie do ich drugiej polowki.
    Dodam jeszcze, ze po slubie seks tez sie skonczyl. A ona po dwoch latach wygladala gorzej niz wlasna matka
    Przypadki są różne. I niestety znam takich/takie którym po ślubie się wydawało że już nic nie muszą.

Simba lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Rzygac? Na papieza? Polaka?
    :)
    No po prostu jak ja nie trawię tego blondynka, nawet papież mu nie pomoże.

Simba, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A mnie nie.
    Owszem, nie przepadam za glupia Moniczka, ale dopuszczam tez mysl o tym, ze faceci w niektorych zwiazkach sa tak wlasnie traktowani. I nie tylko faceci. I czasem potrzebuja bodzca, zeby sie z tego wyplatac.
    Widze to po swoim bracie ciotecznym. Laska go zlapala na dziecko, a potem rob co chcesz. Ksiezniczka, ktora nie wyrywala sie do pracy, ani do robot domowych, ani do gotowania. Do dziecka tez nie bardzo. Uznala, ze jest, urodzila dziecko i na tym jej misja sie skonczyla. On chodzil jak ostatnia sierota, bo ciezko mu bylo ogarnac i prace i dom kiedy z niej wracal i dziecko, ktore mu sie wpychalo w ramiona. A ta pieknosc cale dnie albo spala, albo urzadzala sobie ploty ze swoja matka, ktora prawie u nich zamieszkala, chociaz mieszkala blok dalej. Nie mowie ze to byl przypadek Pana Z, ale umowmy sie - sa ludzie, ktorzy uwazaja ze po slubie to juz NIC NIE MUSZA. W przeciwientstwie do ich drugiej polowki.
    Dodam jeszcze, ze po slubie seks tez sie skonczyl. A ona po dwoch latach wygladala gorzej niz wlasna matka
    True jak nic. Sa kobiety dla ktorych obraczka ma moc nieskonczana - jak maja ja na palcu, znaczy ze mozna juz miec wszystko w doopie.
    A tak naprawde to dopiero poczatek. Ja sie nie obraczkuje po raz kolejny, zadna to gwarancja szczescia ani milosci.

Simba, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my po szopingu. Zajechalam jeszcze do apteki po kolejne pudlo dla niemowlaka ( z innej sieci aptek ). A tam znowu cuda - oprocz kremow i masci jak w poprzedniej byla cala paka mokrych chusteczek ( 72 sztuki ), paczka podpasek, paczka wkladek laktacyjnych, butelka Avent, 2 smoczki, skarpetki, zabawka Fisher Price, zel dp prania, 10 pieluszek roznego rozmiaru. Nie bylo termometru, psia jego noga! ;) Ale buteleczkami i smoczkami to bede mogla zaraz handlowac. :D
    Najdziwniejsze jest to, ze w aptece widzac brzuch po prostu wydaja paczke, skanujac tylko kod. Nie zapisuja komu i ile... ;)

samira, ania.g, Simba, Bursztyn, mysza1975, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie było mnie 4 godziny a tu produkcja na forum jak na żadnym innym.
    Byłam z psiapsiółką w nowo otwartej kawiarni w mojej mieścinie. Super miejsce, z dużym ogrodem, fajnym wnętrzem i bardzo przyjazne dla dzieci. Kurczę nawet przewijak w toalecie :) Można wypić dobrą kawę, zjeść ciastko ale też są tosty, zupy i sałatki. A i wata cukrowa :) Właścicielka przemiła. Można tam wyprawić urodziny dziecka. Wtedy jest nie tylko przestrzeń do zabawy ale i animatorka. Ceny również przyjazne. Zaklepałam termin na 7 urodziny młodszej we wrześniu. Nigdy nigdzie nie wyprawiałam jej urodzin a u nas w domu jest bardzo mało miejsca. Będzie miała mega niespodziankę. Ja już się cieszę wyobrażając sobie jej minę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 16:59

Pusurek, Bozia3, samira, Simba, mysza1975, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A my po szopingu. Zajechalam jeszcze do apteki po kolejne pudlo dla niemowlaka ( z innej sieci aptek ). A tam znowu cuda - oprocz kremow i masci jak w poprzedniej byla cala paka mokrych chusteczek ( 72 sztuki ), paczka podpasek, paczka wkladek laktacyjnych, butelka Avent, 2 smoczki, skarpetki, zabawka Fisher Price, zel dp prania, 10 pieluszek roznego rozmiaru. Nie bylo termometru, psia jego noga! ;) Ale buteleczkami i smoczkami to bede mogla zaraz handlowac. :D
    Najdziwniejsze jest to, ze w aptece widzac brzuch po prostu wydaja paczke, skanujac tylko kod. Nie zapisuja komu i ile... ;)
    Ale macie fajnie w tej Norwegii :)

Pusurek, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ale macie fajnie w tej Norwegii :)

No naprawde fajowo! :)
    A na szopingu spotkalam znajoma, urodzila chlopca dokladnie 2 miesiace temu. Rzucilam sie wiec do wozka, zeby zobaczyc jaki duzy. Gdybym miala centymetr, to bym mu glowke zmierzyla. ;) Ale jakis taki sie niewielki i foremniutki wydawal, ze znowu wstapila we mnie nieuzasadniona niczym nadzieja, ze urodze normalnie i ze bedzie to czysta przyjemnosc. ;) I niech ten stan trwa dalej! :D

Bozia3, samira, ania.g, Simba, Bursztyn, Żanet, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Jaki kolor wychodzi?

bardzo fajny średni brąz....zalezy ktorej użyjesz

• EwaT Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do tego włosy sa jakby zdrowsze lśniące grubsze i nie wymagaja zadnych conditionerow....

Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa a jest bardzo ciemny brąz?

• Simba Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dla blondynek to która henna?

Spytała blondynka :)

Mega, ania.g, Reni lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A dla blondynek to która henna?

Spytała blondynka :)

Blondynki to henna to chyba sobie moga brwi i rzesy tylko robic. ;)
    Henna nie ma tak, ze ona tylko przyciemnia?

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Blondynki to henna to chyba sobie moga brwi i rzesy tylko robic. ;)
    Henna nie ma tak, ze ona tylko przyciemnia?
    Ja na hennach nie znam się w ogóle. Pamiętam że kiedyś w 8 klasie koleżanka namówiła mnie na coś co chyba było henną i byłam wściekle ruda. Długo nie mogłam pozbyć się tego koloru. Nawet eksperymentowałam z wodą utlenioną... ale efekt tylko się pogorszył...

Sabina lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://kobieta.wp.pl/kat,26369,title,Chanel-no-5-znikna-z-europejskich-perfumerii,wid,16655171,wiadomosc.html?ticaid=112d92&_ticrsn=3
    Komitetowi Unii Europejskiej chyba się nudzi.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeden problemz henna - nie pokrywa dobrze siwych wlosow .

‹‹ 3513 3514 3515 3516 3517 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ