35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:http://kobieta.wp.pl/kat,26369,title,Chanel-no-5-znikna-z-europejskich-perfumerii,wid,16655171,wiadomosc.html?ticaid=112d92&_ticrsn=3
Komitetowi Unii Europejskiej chyba się nudzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 18:25
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ani sie waż..
przecież musimy dzieci narobić a to Nasze pierwsze więc trochę się zejdzieBursztyn wrote:a ja chyba jednak wyjde po angielskuinessa, Mega, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Ja też nie jestem fanką zapachu nr.5, ale chodzi mi o to co oni w tej Unii robią. Ostatnio zastanawiali się czy wycofać cynamon bo podobno też ma jakiś związek toksyczny. Czepiają się takich rzeczy a syf z gmo jest akceptowany.
Bursztyn, Mega, Simba, mysza1975, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA do mnie wlasnie napisal kolega widzac moje fotki na fb: Przy nadziei wygladasz coraz piekniej.
Dzizas, jak mnie ten zwrot wnerwia... Przy nadziei to ja moge byc zanim zajde w ciaze. Jak juz jestem, to na co ta nadzieja?Mega, ania.g, samira, Żanet, mysza1975, iwcia77, Sabina, peppapig, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:widzisz Reni - wszystkim dogodziłaś swoja odpowiedzią...
ja Wam mówię, że dziś jest biometr czy coś tam...nie teges......
Bozia, racja padam, na pysk, o mało się nie obaliłam w sklepie, musiałam se przysiąść i odpocząć - masakraSabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
o hennie khadi
http://www.idaliablog.com/2013/02/wszystko-co-wiem-o-farbowaniu-henna.html
Polarku pokrywa tylko trzeba trzymac sie instrukcji do siwych włosów..
ja robie tak że najpierw farbuje henna orzechowy brąz a na drugi dzien na to nakładam henne ciemny brąz, te siwe niby wychodza ciut jasniejsze ale to nawet fajnie wygląda, poza tym zależy od stopnia porowatosci włosów, ja mam niską- czyli włosy "śliskie" gładkie trudne do farbowania a i tak mi pokrywa, jest z tym troche zabawy bo nie wolno myc szamponem po splukaniu najlepiej pzrez 48h bo sie barwnik utlenia ale i tak warto...włosy sa o niebo lepsze, nie ma porównania ze zwykła chemią
co do blond to nie wiem ale wątpie zeby ziołami dało sie rozjaśnic do tego stopnia...khadi jest troche troga w porownaniu do drogeryjnej zwykłej henny ale za to zawiera tylko zioła bez żadnych dodatkówiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A do mnie wlasnie napisal kolega widzac moje fotki na fb: Przy nadziei wygladasz coraz piekniej.
Dzizas, jak mnie ten zwrot wnerwia... Przy nadziei to ja moge byc zanim zajde w ciaze. Jak juz jestem, to na co ta nadzieja?
nadzieja na szczęśliwe rozwiązanieiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A do mnie wlasnie napisal kolega widzac moje fotki na fb: Przy nadziei wygladasz coraz piekniej.
Dzizas, jak mnie ten zwrot wnerwia... Przy nadziei to ja moge byc zanim zajde w ciaze. Jak juz jestem, to na co ta nadzieja?
samira, Sabina, peppapig, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:moze niezbyt fortunny zwrot, ale nienajgorzej brzmi, dla mnie najpaskudniejsze i szczerze znienawidzone sa: "ciezarna" lub "brzemienna"
Bliska 77 lubi tę wiadomość