35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:moze niezbyt fortunny zwrot, ale nienajgorzej brzmi, dla mnie najpaskudniejsze i szczerze znienawidzone sa: "ciezarna" lub "brzemienna"
iwcia77, samira, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tak w ogóle - to dzien dobry wieczór
Ewa dzięki za linka z henną, jestem jak najbardziej zainteresowanaCo prawda od wczoraj mam pomysła, żeby przez lato nie farbować włosów i zobaczyć ile mam siwych i jak w nich wyglądam, ale nie wiem czy zdzierżę być taka zapuszczona
iwcia77, samira, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:A tak w ogóle - to dzien dobry wieczór
Ewa dzięki za linka z henną, jestem jak najbardziej zainteresowanaCo prawda od wczoraj mam pomysła, żeby przez lato nie farbować włosów i zobaczyć ile mam siwych i jak w nich wyglądam, ale nie wiem czy zdzierżę być taka zapuszczona
eeeeee po co ci te siwe? sexy to raczej nie jest...Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:do tego włosy sa jakby zdrowsze lśniące grubsze i nie wymagaja zadnych conditionerow....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 23:00
samira, Sabina, Pusurek, inessa, Żanet, Bliska 77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyEwaT wrote:eeeeee po co ci te siwe? sexy to raczej nie jest...
Ciekawa jestem ile juz ich mam, bo tak nie dopuszczam, żeby rzucały się w oczy. Farbuję co 8 tygodni.
Muszę tylko zaczekać na jakąś bratówkę, samej nie chce mi się farbowaćMega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Ja jako fryzjerka polecam odżywki i maski zarządzające, one zamykają lsukę włosa i wtedy włosy są błyszczące i nie płaczą się.
Malgos, moje sie nie płaczą, ale sa potwornie suche. Przed ciaza tak nie bylo. Jakas fajna maska oabo odzywka? Polecisz cos?
-
nick nieaktualny
-
Ewa ciekawe z tą henną
dla blondasów http://www.idaliablog.com/2011/08/bezbarwna-henna-cassia-khadi-opcja-dla.html
hm...może nie rozjaśniają ale odświeża kolor..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 20:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Mega a gdzie przepis na papryczki faszerowane którymi się dziś chwaliłaś?
Zaraz wam wpiszeiwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKto zgadnie, co robi wlasnie moja corka lat 13? Bawi sie zabaweczka kupiona dzis dla braciszka.
http://www.bazarek.pl/produkt/4263096/kierownica-symulator-dzwiek-12m-ll534-kaichi-toys.html
Siedzi na podlodze, przelacza guziczki i zajarana jest na maxa...Sabina, iwcia77, inessa, samira, mysza1975, Żanet, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Ja jako fryzjerka polecam odżywki i maski zarządzające, one zamykają lsukę włosa i wtedy włosy są błyszczące i nie płaczą się.
odżywka to złe słowo, przeciez ona wcale nie odzywia włosa tylko go wygładza sztucznie tak jak płyn do płukania tkanin ...dlatego w j.ang to conditioner a nie odzywka
tylko Polki wierza że ma działanie zdrowotne