35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyu nas króluje jeszcze inne określenie - na panie w końcówce ciąży mówi, że "jest juz na wylocie". Nienawidzę tego określeniaBursztyn wrote:moze niezbyt fortunny zwrot, ale nienajgorzej brzmi, dla mnie najpaskudniejsze i szczerze znienawidzone sa: "ciezarna" lub "brzemienna"
iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tak w ogóle - to dzien dobry wieczór

Ewa dzięki za linka z henną, jestem jak najbardziej zainteresowana
Co prawda od wczoraj mam pomysła, żeby przez lato nie farbować włosów i zobaczyć ile mam siwych i jak w nich wyglądam, ale nie wiem czy zdzierżę być taka zapuszczona
iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:A tak w ogóle - to dzien dobry wieczór

Ewa dzięki za linka z henną, jestem jak najbardziej zainteresowana
Co prawda od wczoraj mam pomysła, żeby przez lato nie farbować włosów i zobaczyć ile mam siwych i jak w nich wyglądam, ale nie wiem czy zdzierżę być taka zapuszczona 
eeeeee po co ci te siwe? sexy to raczej nie jest...
Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Ja jako fryzjerka polecam odżywki i maski zakwaszające, one zamykają lsukę włosa i wtedy włosy są błyszczące i nie płaczą się.EwaT wrote:do tego włosy sa jakby zdrowsze lśniące grubsze i nie wymagaja zadnych conditionerow....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 23:00
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Żanet, Bliska 77 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnySexi nieEwaT wrote:eeeeee po co ci te siwe? sexy to raczej nie jest...
Ciekawa jestem ile juz ich mam, bo tak nie dopuszczam, żeby rzucały się w oczy. Farbuję co 8 tygodni.
Muszę tylko zaczekać na jakąś bratówkę, samej nie chce mi się farbować
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Ja jako fryzjerka polecam odżywki i maski zarządzające, one zamykają lsukę włosa i wtedy włosy są błyszczące i nie płaczą się.

Malgos, moje sie nie płaczą
, ale sa potwornie suche. Przed ciaza tak nie bylo. Jakas fajna maska oabo odzywka? Polecisz cos?
-
nick nieaktualny
-
Ewa ciekawe z tą henną
dla blondasów http://www.idaliablog.com/2011/08/bezbarwna-henna-cassia-khadi-opcja-dla.html
hm...może nie rozjaśniają ale odświeża kolor..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 20:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wlasnie wcinam na kolacjęania.g wrote:Mega a gdzie przepis na papryczki faszerowane którymi się dziś chwaliłaś?

Zaraz wam wpisze
iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKto zgadnie, co robi wlasnie moja corka lat 13? Bawi sie zabaweczka kupiona dzis dla braciszka.
http://www.bazarek.pl/produkt/4263096/kierownica-symulator-dzwiek-12m-ll534-kaichi-toys.html
Siedzi na podlodze, przelacza guziczki i zajarana jest na maxa...
nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, Żanet, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Ja jako fryzjerka polecam odżywki i maski zarządzające, one zamykają lsukę włosa i wtedy włosy są błyszczące i nie płaczą się.

odżywka to złe słowo, przeciez ona wcale nie odzywia włosa tylko go wygładza sztucznie tak jak płyn do płukania tkanin ...dlatego w j.ang to conditioner a nie odzywka
tylko Polki wierza że ma działanie zdrowotne

gdzie te papryczki