35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Pusur! trzymam Cie za slowo
ja dam rade ale Ty??
iwcia77, Żanet, samira, Sabina, malgos741, Dorka1979, moremi lubią tę wiadomość
-
no jak Zanet przyszlaby w tej kiecce ze zdjecia to ja ja poznam na bankPusurek wrote:Po pierwsze primo: te w 3 trymestrze ciazy moga przyjsc w szortach i adidasach. Po drugie primo: na molo nie pojdziemy, bo pizga i dostaniemy opryszczki albo i zajadow. Po trzecie primo: Poznam Iwke, ale co z Zanet. Twarzy nie ma, brzuch wciagnie i tez jej nie poznamy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 22:01
Pusurek, Żanet, samira, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
bunt na pokladzie
zadne szorty i adki
to dla mnie nie jest stroj wyjsciowy tylko do biegania
Pusurek wrote:Po pierwsze primo: te w 3 trymestrze ciazy moga przyjsc w szortach i adidasach. Po drugie primo: na molo nie pojdziemy, bo pizga i dostaniemy opryszczki albo i zajadow. Po trzecie primo: Poznam Iwke, ale co z Zanet. Twarzy nie ma, brzuch wciagnie i tez jej nie poznamy.Żanet, samira, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Po pierwsze primo: te w 3 trymestrze ciazy moga przyjsc w szortach i adidasach. Po drugie primo: na molo nie pojdziemy, bo pizga i dostaniemy opryszczki albo i zajadow. Po trzecie primo: Poznam Iwke, ale co z Zanet. Twarzy nie ma, brzuch wciagnie i tez jej nie poznamy.
Oj tam, oj tam, mała czarna z wąsem, bez brodyPusurek, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a kto powiedzial ze nie pojdziemy do baru mlecznego na ogorkowa i kefir
Żanet, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
a jak z miejscowkami? trzeba zamowic stolik?Pusurek wrote:Albo na chlodnik! O, u mnie na dzielni jest super bar mleczny. I normalnie mozna sobie pod parasolem na zewnatrz usiasc i sie lansowac, ze masz zupe i drugie.
Żanet, Pusurek, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny