X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dawaj! To sobie spotkanie jakies strzelimy! :)
    Mówcie kiedy, to może i ja dopłynę ;)

iwcia77, Żanet, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja to was bez problemu rozpoznam - po brzuchach :D Pusur mnie tez , bo widziala mnie na focie :D ( zreszta vice versa ;D
    Żanet wrote:
    I czerwony goździk w butonierce :) jako znak rozpoznawczy, wyborcza :)

moremi, Żanet, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no szykuj £ajbe i spiewnik szantow , bo wtedy poplyniemy na Hel i pokarmimy foczki :D
    moremi wrote:
    Mówcie kiedy, to może i ja dopłynę ;)

Żanet, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Pusur! trzymam Cie za slowo :D ja dam rade ale Ty?? ;D
    Po pierwsze primo: te w 3 trymestrze ciazy moga przyjsc w szortach i adidasach. Po drugie primo: na molo nie pojdziemy, bo pizga i dostaniemy opryszczki albo i zajadow. Po trzecie primo: Poznam Iwke, ale co z Zanet. Twarzy nie ma, brzuch wciagnie i tez jej nie poznamy. ;)

iwcia77, Żanet, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jak Zanet przyszlaby w tej kiecce ze zdjecia to ja ja poznam na bank :)
    Pusurek wrote:
    Po pierwsze primo: te w 3 trymestrze ciazy moga przyjsc w szortach i adidasach. Po drugie primo: na molo nie pojdziemy, bo pizga i dostaniemy opryszczki albo i zajadow. Po trzecie primo: Poznam Iwke, ale co z Zanet. Twarzy nie ma, brzuch wciagnie i tez jej nie poznamy. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 22:01

nick nieaktualny, Żanet, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bunt na pokladzie :) zadne szorty i adki :) to dla mnie nie jest stroj wyjsciowy tylko do biegania :)
    Pusurek wrote:

Żanet, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Kate skad jest? nie widzialam jej na porodowce ? tzn bardzo chetnie poznam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    bunt na pokladzie :) zadne szorty i adki :) to dla mnie nie jest stroj wyjsciowy tylko do biegania :)
    No dobra, wloze kiecke w pajeczyne. To jedyna jaka mam. :D

iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a Kate skad jest? nie widzialam jej na porodowce ? tzn bardzo chetnie poznam :D
    Kate jeszcze nie ma na Porodowce. Jest z okolic Gdyni.

iwcia77, Żanet, moremi lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

Oj tam, oj tam, mała czarna z wąsem, bez brody :)

nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Oj tam, oj tam, mała czarna z wąsem, bez brody :)
    Trudno Zanet, musisz miec albo ta kiecke co na fotce, albo wasa, albo gozdzik w butonierce. Wiecej opcji nie widze. ;)

Żanet, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Trudno Zanet, musisz miec albo ta kiecke co na fotce, albo wasa, albo gozdzik w butonierce. Wiecej opcji nie widze. ;)

Coś sie wymyśli :)

nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siedziałybyscie ciężarne na dupie przy kefirze z ziemniakami a nie latać gdzies i sie narażać ;)

Żanet, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, ania.g lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a kto powiedzial ze nie pojdziemy do baru mlecznego na ogorkowa i kefir ;D
    EwaT wrote:
    siedziałybyscie ciężarne na dupie przy kefirze z ziemniakami a nie latać gdzies i sie narażać ;)

EwaT, Żanet, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Na dupie to na pewno usiadziemy, ale zeby przy kefirze? ;)

Żanet lubi tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, kiedy Wielki Świat woła :) Sopot, te sprawy...

iwcia77, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a kto powiedzial ze nie pojdziemy do baru mlecznego na ogorkowa i kefir ;D
    Albo na chlodnik! O, u mnie na dzielni jest super bar mleczny. I normalnie mozna sobie pod parasolem na zewnatrz usiasc i sie lansowac, ze masz zupe i drugie. :P

Żanet, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak z miejscowkami? trzeba zamowic stolik?
    Pusurek wrote:
    Albo na chlodnik! O, u mnie na dzielni jest super bar mleczny. I normalnie mozna sobie pod parasolem na zewnatrz usiasc i sie lansowac, ze masz zupe i drugie. :P

Żanet, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a jak z miejscowkami? trzeba zamowic stolik?
    No raczej! Ale jak juz sie zamowi, to mozna i deser wziac, np. budyn smietankowy z sokiem. ;)

iwcia77, Żanet, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mi menu bardzo odpowiada :) trza zapytac Zanet, Kate i Moremi , co o tym mysla :)
    Pusurek wrote:
    No raczej! Ale jak juz sie zamowi, to mozna i deser wziac, np. budyn smietankowy z sokiem. ;)

nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 3518 3519 3520 3521 3522 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ