Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry wieczor :)dzisiaj kolezanka wyciagnela mnie na zakupy do specjalnego sklepu z wszyskim know-how dla dzieci...koorwa ale mi galy wyszly na wierzch , no nie chodzi mi tu o ceny ale o asortyment....czy to wszystko bedzie mi naprawde potrzebne? :-o . coz, mam to szczescie ze odziedzicze czesc po siostrze mojego meza ktora ma 2 dzieci ( parke) i ograniczylam sie do zakupienia Bio Oil 125 ml za 14,99 euro ( cena promocyjna). Kumpelka zachwalala Rivestil przeciw rozstepom ale nie zalapalam sie na promocje , bo 2 opakowania byly za 28 euro a normalnie jedno ponoc kosztuje 35, wiec chyba poczekam na nastepna promocje :)
    do tego witaminy prenatalne- multicentrum 30 tabl za 25 euro! :-o japitole jakie ceny!!!!!!!!!!!!

mysza1975, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Żanet, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    dobry wieczor :)dzisiaj kolezanka wyciagnela mnie na zakupy do specjalnego sklepu z wszyskim know-how dla dzieci...koorwa ale mi galy wyszly na wierzch , no nie chodzi mi tu o ceny ale o asortyment....czy to wszystko bedzie mi naprawde potrzebne? :-o . coz, mam to szczescie ze odziedzicze czesc po siostrze mojego meza ktora ma 2 dzieci ( parke) i ograniczylam sie do zakupienia Bio Oil 125 ml za 14,99 euro ( cena promocyjna). Kumpelka zachwalala Rivestil przeciw rozstepom ale nie zalapalam sie na promocje , bo 2 opakowania byly za 28 euro a normalnie jedno ponoc kosztuje 35, wiec chyba poczekam na nastepna promocje :)
    do tego witaminy prenatalne- multicentrum 30 tabl za 25 euro! :-o japitole jakie ceny!!!!!!!!!!!!

Iwcia, do Polszy smigaj na zakupy lekowe i kosmetykowe. Ja mam wszystko z Pl, a jak mam cos tu dokupic, to mnie strzela.

nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:

spożytkuj lepiej te pieniadze
    witaminy i to drogie na rozstepy nic ci nie dają, ja smarowalam hippem za 12 zl i nie mam ani jednego jak narazie, zamiast witamin zainwestuj może w organic jedzenie, one sie i tak nie wchłaniają..

no chyba ze na bio oil..podobno dobry

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 19:54

Bursztyn, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ale witaminy prenatalne w dodatku z DHA kazala mi kupic ginka, a tu niestety brak wyboru...3 na krzyz w tym 2 bez DHA ...
    EwaT wrote:
    witaminy i to drogie na rozstepy nic ci nie dają, ja smarowalam hippem za 12 zl i nie mam ani jednego jak narazie, zamiast witamin zainwestuj może w organic jedzenie, one sie i tak nie wchłaniają..

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:

Bio oil jest spoko.
    A witaminy trzeba brac, kwas foliowy w I trymestrze na pewno. Jesli wydaje ci sie, ze jestes w stanie zapokoic zapotrzebowanie organizmu jedzac tylko organic jedzenie, to mysle, ze jestes w bledzie.

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no ale witaminy prenatalne w dodatku z DHA kazala mi kupic ginka, a tu niestety brak wyboru...3 na krzyz w tym 2 bez DHA ...
    Iwcia a jak w ogóle sie czujesz?

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i to w trymiga! moze po 25 czerwca uda mi sie pojechac, bo bede juz po wszystkich badanaich i prawdopodobnie nie bede juz pracowac :)
    Pusurek wrote:
    Iwcia, do Polszy smigaj na zakupy lekowe i kosmetykowe. Ja mam wszystko z Pl, a jak mam cos tu dokupic, to mnie strzela.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    i to w trymiga! moze po 25 czerwca uda mi sie pojechac, bo bede juz po wszystkich badanaich i prawdopodobnie nie bede juz pracowac :)

Dawaj! To sobie spotkanie jakies strzelimy! :)

iwcia77, Żanet, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ano, na wieczor ciagnie mnie brzuch i czuje mdlosci a rano z kolei mam kamienie w cyckach, w glowie mi troszke sie kreci , ale to chyba progesteron , bo odkad zaczelam go stosowac to mam takie krecki...poza tym jem normalnie, funkcjonuje normalnie :) a ty?
    Simba wrote:
    Iwcia a jak w ogóle sie czujesz?

Simba, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja na kwasie to od 2 lat jestem :) wiec teraz tylko podwoilam porcyjke :)
    Pusurek wrote:
    Bio oil jest spoko.
    A witaminy trzeba brac, kwas foliowy w I trymestrze na pewno. Jesli wydaje ci sie, ze jestes w stanie zapokoic zapotrzebowanie organizmu jedzac tylko organic jedzenie, to mysle, ze jestes w bledzie.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no bardzo chetnie! ty kiedy bedziesz? bo pamietam ze do 17 lipca , ale od kiedy to niewiem :)
    Pusurek wrote:
    Dawaj! To sobie spotkanie jakies strzelimy! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no bardzo chetnie! ty kiedy bedziesz? bo pamietam ze do 17 lipca , ale od kiedy to niewiem :)

Ja za 10 dni lece, od 14 czerwca jestem w Gd. :)

iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jak uda mi sie pojechac po 25 to na bank ci napisze :) ale fajowo! Zanet trzeba tez nakrecic ( ona z Gdyni)
    Pusurek wrote:
    Ja za 10 dni lece, od 14 czerwca jestem w Gd. :)

nick nieaktualny, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no jak uda mi sie pojechac po 25 to na bank ci napisze :) ale fajowo! Zanet trzeba tez nakrecic ( ona z Gdyni)
    O, no to super! I Kate tez, jak sie uda. :) I jakies spotkanie moze w Sopocie, na Monte lansino. ;)
    A ty gdzie mieszkasz jak jestes w Gd?

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pożarłam gruszkę a teraz zastanawiam się nad płatkami z mlekiem. Obawiam się tylko że może się to skończyć paskudną zgagą...

iwcia77, nick nieaktualny, Żanet lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mamusi na Morence ;D
    Pusurek wrote:
    O, no to super! I Kate tez, jak sie uda. :) I jakies spotkanie moze w Sopocie, na Monte lansino. ;)
    A ty gdzie mieszkasz jak jestes w Gd?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Pożarłam gruszkę a teraz zastanawiam się nad płatkami z mlekiem. Obawiam się tylko że może się to skończyć paskudną zgagą...

Ja mam tez na cos ochote, ale nie wiem na co. Na razie polecialam z parowka i szklanka mleka, poprawie pewnie melonem, a potem moze truskawki z jogurtem? Sama nie wiem. ;)

ania.g, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    u mamusi na Morence ;D

No i gicio, znaczy musimy jakis punkt srodkowy wyznaczyc. :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur- Monte Lansino :D dobre i adekwatne miejsce dla przyszlych mamusiek :D bedziemy lansowac bembenki :D

ania.g, nick nieaktualny, malgos741, Żanet lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega a gdzie przepis na papryczki faszerowane którymi się dziś chwaliłaś?

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 3515 3516 3517 3518 3519 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ