35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dobry wieczor :)dzisiaj kolezanka wyciagnela mnie na zakupy do specjalnego sklepu z wszyskim know-how dla dzieci...koorwa ale mi galy wyszly na wierzch , no nie chodzi mi tu o ceny ale o asortyment....czy to wszystko bedzie mi naprawde potrzebne? :-o . coz, mam to szczescie ze odziedzicze czesc po siostrze mojego meza ktora ma 2 dzieci ( parke) i ograniczylam sie do zakupienia Bio Oil 125 ml za 14,99 euro ( cena promocyjna). Kumpelka zachwalala Rivestil przeciw rozstepom ale nie zalapalam sie na promocje , bo 2 opakowania byly za 28 euro a normalnie jedno ponoc kosztuje 35, wiec chyba poczekam na nastepna promocje
do tego witaminy prenatalne- multicentrum 30 tabl za 25 euro! :-o japitole jakie ceny!!!!!!!!!!!!mysza1975, Pusurek, samira, inessa, Sabina, Żanet, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:dobry wieczor :)dzisiaj kolezanka wyciagnela mnie na zakupy do specjalnego sklepu z wszyskim know-how dla dzieci...koorwa ale mi galy wyszly na wierzch , no nie chodzi mi tu o ceny ale o asortyment....czy to wszystko bedzie mi naprawde potrzebne? :-o . coz, mam to szczescie ze odziedzicze czesc po siostrze mojego meza ktora ma 2 dzieci ( parke) i ograniczylam sie do zakupienia Bio Oil 125 ml za 14,99 euro ( cena promocyjna). Kumpelka zachwalala Rivestil przeciw rozstepom ale nie zalapalam sie na promocje , bo 2 opakowania byly za 28 euro a normalnie jedno ponoc kosztuje 35, wiec chyba poczekam na nastepna promocje
do tego witaminy prenatalne- multicentrum 30 tabl za 25 euro! :-o japitole jakie ceny!!!!!!!!!!!!
Iwcia, do Polszy smigaj na zakupy lekowe i kosmetykowe. Ja mam wszystko z Pl, a jak mam cos tu dokupic, to mnie strzela.samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:dobry wieczor :)dzisiaj kolezanka wyciagnela mnie na zakupy do specjalnego sklepu z wszyskim know-how dla dzieci...koorwa ale mi galy wyszly na wierzch , no nie chodzi mi tu o ceny ale o asortyment....czy to wszystko bedzie mi naprawde potrzebne? :-o . coz, mam to szczescie ze odziedzicze czesc po siostrze mojego meza ktora ma 2 dzieci ( parke) i ograniczylam sie do zakupienia Bio Oil 125 ml za 14,99 euro ( cena promocyjna). Kumpelka zachwalala Rivestil przeciw rozstepom ale nie zalapalam sie na promocje , bo 2 opakowania byly za 28 euro a normalnie jedno ponoc kosztuje 35, wiec chyba poczekam na nastepna promocje
do tego witaminy prenatalne- multicentrum 30 tabl za 25 euro! :-o japitole jakie ceny!!!!!!!!!!!!
spożytkuj lepiej te pieniadze
witaminy i to drogie na rozstepy nic ci nie dają, ja smarowalam hippem za 12 zl i nie mam ani jednego jak narazie, zamiast witamin zainwestuj może w organic jedzenie, one sie i tak nie wchłaniają..
no chyba ze na bio oil..podobno dobryWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 19:54
Bursztyn, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
no ale witaminy prenatalne w dodatku z DHA kazala mi kupic ginka, a tu niestety brak wyboru...3 na krzyz w tym 2 bez DHA ...EwaT wrote:spożytkuj lepiej te pieniadze
witaminy i to drogie na rozstepy nic ci nie dają, ja smarowalam hippem za 12 zl i nie mam ani jednego jak narazie, zamiast witamin zainwestuj może w organic jedzenie, one sie i tak nie wchłaniają..
no chyba ze na bio oil..podobno dobryPusurek, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:spożytkuj lepiej te pieniadze
no chyba ze na bio oil..podobno dobry
Bio oil jest spoko.
A witaminy trzeba brac, kwas foliowy w I trymestrze na pewno. Jesli wydaje ci sie, ze jestes w stanie zapokoic zapotrzebowanie organizmu jedzac tylko organic jedzenie, to mysle, ze jestes w bledzie.iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
i to w trymiga! moze po 25 czerwca uda mi sie pojechac, bo bede juz po wszystkich badanaich i prawdopodobnie nie bede juz pracowacPusurek wrote:Iwcia, do Polszy smigaj na zakupy lekowe i kosmetykowe. Ja mam wszystko z Pl, a jak mam cos tu dokupic, to mnie strzela.
Pusurek, samira, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ano, na wieczor ciagnie mnie brzuch i czuje mdlosci a rano z kolei mam kamienie w cyckach, w glowie mi troszke sie kreci , ale to chyba progesteron , bo odkad zaczelam go stosowac to mam takie krecki...poza tym jem normalnie, funkcjonuje normalnie
a ty?
Simba wrote:Iwcia a jak w ogóle sie czujesz?Simba, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
no ja na kwasie to od 2 lat jestem
wiec teraz tylko podwoilam porcyjke
Pusurek wrote:Bio oil jest spoko.
A witaminy trzeba brac, kwas foliowy w I trymestrze na pewno. Jesli wydaje ci sie, ze jestes w stanie zapokoic zapotrzebowanie organizmu jedzac tylko organic jedzenie, to mysle, ze jestes w bledzie.Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no jak uda mi sie pojechac po 25 to na bank ci napisze
ale fajowo! Zanet trzeba tez nakrecic ( ona z Gdyni)
I jakies spotkanie moze w Sopocie, na Monte lansino.
A ty gdzie mieszkasz jak jestes w Gd?
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Pożarłam gruszkę a teraz zastanawiam się nad płatkami z mlekiem. Obawiam się tylko że może się to skończyć paskudną zgagą...
Ja mam tez na cos ochote, ale nie wiem na co. Na razie polecialam z parowka i szklanka mleka, poprawie pewnie melonem, a potem moze truskawki z jogurtem? Sama nie wiem.ania.g, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny