35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:dlatego ja nie mam telewizora bo sram na telewizję
Jak ktos mowi ze nie ma TV, to zawsze mi sie przypomina tekst: Nie ma TV, ale slucha radia ESKA
Oglupiac sie mozna na rozne sposoby.
Sa podobno ludzie, glownie kobiety, ktore spedzaja dnie na czytaniu ovufrienda. Po prostu żal...Mega, Reni, polarmiś, inessa, samira, iwcia77, Pusurek, Żanet, mysza1975, Sabina, Mango lubią tę wiadomość
-
A ja dzisiaj z racji wolnego pierwszy raz w życiu robiłam nadziewane papryki z kasza jaglaną z sosem pomidorowym, pycha sa
Bursztyn, inessa, iwcia77, Żanet, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jak ktos mowi ze nie ma TV, to zawsze mi sie przypomina tekst: Nie ma TV, ale slucha radia ESKA
Sa podobno ludzie, glownie kobiety, ktore spedzaja dnie na czytaniu ovufrienda. Po prostu żal...Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Jak mozna nie miec telewizora? A gdzie wtedy polozyc haftowana serwetke? Na czym postawic flakon ze sztucznymi kwiatami? Ja nie wiem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 14:38
Mega, Reni, Simba, Bursztyn, samira, iwcia77, Żanet, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jak ktos mowi ze nie ma TV, to zawsze mi sie przypomina tekst: Nie ma TV, ale slucha radia ESKA
Sa podobno ludzie, glownie kobiety, ktore spedzaja dnie na czytaniu ovufrienda. Po prostu żal...
tam przynajmniej mam pewność że nie zobacze po raz 98584778 ryja Ibisza albo innej Skrzynackiej.....zasrani celebritiesMega, samira, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
-
ewentualnie robi za kominek.. wrzucasz dividi z płomieniami i już
polarmiś wrote:teraz na tv się nic nie stawia, teraz się go wiesza na ścianie jako obraz, sztukę nowoczesna.Mega, inessa, iwcia77, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:A ja dzisiaj z racji wolnego pierwszy raz w życiu robiłam nadziewane papryki z kasza jaglaną z sosem pomidorowym, pycha sa
a ja nic nie zrobiłam
po prostu tak sobie leże gówno robie i jeszcze lody wpierdalam
o!Mega, inessa, samira, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:A ja dzisiaj z racji wolnego pierwszy raz w życiu robiłam nadziewane papryki z kasza jaglaną z sosem pomidorowym, pycha sa
Biedactwo, pierwszy raz w zyciu masz wolne? No to Ty nie gotuj, tylko szampana otwieraj!!!Reni, Bursztyn, inessa, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:a ja nic nie zrobiłam
po prostu tak sobie leże gówno robie i jeszcze lody wpierdalam
o!jeszcze tobie ktoś powinien pyszny obiadem pod nos podstawić
EwaT, samira lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Biedactwo, pierwszy raz w zyciu masz wolne? No to Ty nie gotuj, tylko szampana otwieraj!!!
Simba lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:dawaj go na ścianę
To chyba bym musiala miec mur pruski.
Na drewnie nie uwisi. Widac, ze nie wiesz jak my tu mieszkamy w tej brukseli.
To wszystko przez to ze, oddajemy wszystkie pieniadze innym, biedniejszym krajom...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 14:44
Mega, EwaT, inessa, Reni, samira, iwcia77, polarmiś, Pusurek, Żanet, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość