35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEllo rana!
U nas upal, a ja mam w domu zasmarkane, zapuchniete alergiczne dziecko w domu, niedlugo smigamy do lekarza, ktory bedzie pewnie bezradny i da klarytyne. Moze w Pl mniej pyli ostatnio, to sobie odpoczniemy.
Iwka - bielizny nie zmieniam az do konca ciazy, przynajmniej gatek. To taki zamysl chlopa na zrobienie pozniej timelapsa. Ta sama sciana, ta sama poza, ten sam outfit ( no, stanik mozna zmieniac na wiekszy
Simba - moze szczerosc w waszej rodzinie to podstawa?
Milego dnia!iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:Nie zgadzam się z tym.przytyłam w ciąży 28kg i nie mam ani jednego rozstępu,więc myślę ,że to bardziej sprawa genetyki i nie dbanie o siebie.
Pozdrawiam z marcaJesli uwazasz, ze przytycie w ciazy 28 kg jest stanem normalnym, to mamy na ten temat zupelnie inne zdanie.
I zycze Ci, zebys w kolejnej ciazy nie miala ani jednego rozstepu rowniez.
Ale juz mi sie nie chce wiecej o rozstepach...Simba, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
u mnie oprócz ptaków jeszcze te jebane żaby.. miała być cisza i spokój!
dzień dobryDorka1979 wrote:u mnie ptaszki ćwierkają nawet w nocy ha ha haSabina, Mega, Simba, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Ja też nie mam pomysłu a wena do gotowania zniknęła z miesiąc temu.
iwcia77, ania.g, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuje
I dziękuję za życzenia zdrowia dla Małej
Mała chodzi wypsikana plus naklejki śmierdzące odstraszające komary, ale to wszystko kant doopy potłuc. Zaopatrzę się olejek eukaliptusowy! Dziś!
Simba nie moge się doczekac zdjęć Twoich bliźniaków
A za takie wsparcie siotry to ja dziękujęWyrzekłabym się
Aniu zapoimniałam pogratulowac ksiązkowych wyników Marcelkaania.g, Simba, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale to daleko ale i tak je słychać tak japy piłują..
no ale zapodaję stopery i jakoś idzie..
zara zara muszę herbę jakoś zmontować.. jakąś kanapkęPusurek wrote:Zasyp jeziorko!
A przeglad pracy gdzie?Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry ! U nas tez gorąco o dziwo jak nigdy:)
Mega miałaś poczekać na mnie a ty już ta wstrętne @ zaprosilas .....
Widzę wspaniałe propozycje na komary ja niestety tez jestem na te paskudztwa uczulona
Jak mi sie nie chce iść dziś do pracy wy tez tak czasem macie? aż kusi zeby sie wymigac no ale cóż tu nie ma mowy o wagarach....a szkoda....
Wspaniałego słonecznego dnia( oczywiście nerwy takie ze już od 4 nie śpię i sie zastanawiam bedzie? Nie bedzie?)
iwcia77, mysza1975, peppapig lubią tę wiadomość
Aprilka -
a wiesz, że mi też
i to koniecznie jednej firmy
bo kupiłam plastelinkowe jakieś nowe ..i tak się nagrzewają, że się odkształcają i też wylatają a nawet wylewają
już tak się przyzwyczaiłam, że nie umiem bez nich spać
Pusurek wrote:Ja bez stoperow nie spie...I koniecznie tych plastelinkowych, piankowe mi z uszu wylataja.Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:a wiesz, że mi też
i to koniecznie jednej firmy
bo kupiłam plastelinkowe jakieś nowe ..i tak się nagrzewają, że się odkształcają i też wylatają a nawet wylewają
już tak się przyzwyczaiłam, że nie umiem bez nich spać -
muszę męża podpytać
to jest pyszne.. i zakochałam się w krewetkach (a wcześniej nie brałam ich do ust)
wiem, że zagęszcza jajkiem a nie mąką
boszeeee dostałam ślinotoku.. dajcie mnie tu jakiś ssakpolarmiś wrote:Dwaj przepis, to na pewno jest pyszne!!!!iwcia77, Mega, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Simba, przeczytałam Twój "dialog" z życzliwą krewną i przypomniałam sobie Twoje zdjęcia, Ty NIE MOŻESZ źle wyglądać, według mnie to po prostu niemożliwe
Ania g. na południu Europy i we wrześniu dla mnie za gorąco, byliśmy dwa razy właśnie we wrześniu, raz w drugiej połowie, dla mnie tragedia, a nasze morze, cóż, zawsze zażywam kąpieli, uwielbiam ten chłód
może jestem nienormalna ale ja naprawdę wole jak jest np 20 stopni i trochę chmurek niż 26 i więcej... a moją ulubioną porą roku jest wiosna, bo wiadomo wszystko budzi sie do życia ale i tak przebija ją polska złota jesień, piękna, kolorowa, nostalgiczna, uwielbiam wtedy na grzyby jeździć, chodzić na spacery, chłodnymi wieczorami ksiażki czytać..
a teraz przyznam Wam się do czegoś, zaczęłam o 7.50, skończyłam o 8.20 - wyprałam dywan, tylko nie wiem co maż powie na to....Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 09:20
iwcia77, ania.g, Mega, Simba, Bursztyn, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:Witajcie
a teraz przyznam Wam się do czegoś, zaczęłam o 7.50, skończyłam o 8.20 - wyprałam dywan, tylko nie wiem co maż powie na to....Bliska 77, iwcia77, Sabina, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Jezusicku ! jesli energia cie rozpiera wpadnij do mnie -mam kupe prasowania, lazienke do sprzatniecia i kurze do poscierania
a mi sie nic nie chce
Bliska 77 wrote:a teraz przyznam Wam się do czegoś, zaczęłam o 7.50, skończyłam o 8.20 - wyprałam dywan, tylko nie wiem co maż powie na to....Pusurek, Bliska 77, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Aga, masz syndrom wicia gniazda do potegi n! A co maz powie? Moze nie zauwazy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 09:23
iwcia77, Mega, Simba, Bursztyn, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość