X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to masz wiosnę i nie narzekaj .. temp typowo wiosenna ;-) ahahaha

to zależy gdzie jest wysoka temp .. zależy jaka wilgotność powietrza
    i czy w mieście czy na plaży :-)

Bliska 77 wrote:
    Ania g. na południu Europy i we wrześniu dla mnie za gorąco, byliśmy dwa razy właśnie we wrześniu, raz w drugiej połowie, dla mnie tragedia, a nasze morze, cóż, zawsze zażywam kąpieli, uwielbiam ten chłód :-)
    może jestem nienormalna ale ja naprawdę wole jak jest np 20 stopni i trochę chmurek niż 26 i więcej... a moją ulubioną porą roku jest wiosna,

Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Witajcie
    Simba, przeczytałam Twój "dialog" z życzliwą krewną i przypomniałam sobie Twoje zdjęcia, Ty NIE MOŻESZ źle wyglądać, według mnie to po prostu niemożliwe
    Ania g. na południu Europy i we wrześniu dla mnie za gorąco, byliśmy dwa razy właśnie we wrześniu, raz w drugiej połowie, dla mnie tragedia, a nasze morze, cóż, zawsze zażywam kąpieli, uwielbiam ten chłód :-)
    może jestem nienormalna ale ja naprawdę wole jak jest np 20 stopni i trochę chmurek niż 26 i więcej... a moją ulubioną porą roku jest wiosna, bo wiadomo wszystko budzi sie do życia ale i tak przebija ją polska złota jesień, piękna, kolorowa, nostalgiczna, uwielbiam wtedy na grzyby jeździć, chodzić na spacery, chłodnymi wieczorami ksiażki czytać..
    a teraz przyznam Wam się do czegoś, zaczęłam o 7.50, skończyłam o 8.20 - wyprałam dywan, tylko nie wiem co maż powie na to....
    Aga, skąd Ty masz tyle energii? Normalnie mnie zaskakujesz :)
    Moja starsza najbardziej kocha zimę, więc rozumiem że nie lubisz upałów. Ja jak mam wodę to mogę siedzieć gdziekolwiek. Na południe pognała nas ciekawość i chęć zobaczenia czegoś innego.

Bliska 77 lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Simba- ta kuzynka na bank CI czegoś zazdrości....może ciąży, może Dżejmsa, może czegoś jeszcze..ale to typowy objaw...:)
    oczywiście, ciaży, przystojniaka, urody no i pewnie jeszcze wielu innych rzeczy

Mega, Simba, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Eee, fajnie miec pania, co sprzata. A ze w katy zaglada. Lepiej, zeby facet zagladal i myslal, ze brudaski jestesmy? ;)
    mnie by tam Pani ZOsia w domu też nie przeszkadzała....tak raz w tygodniu...tylko raz:) Np, w sobotę - posprzątać, odkurzyć, zmyć podłogi i poprasować pranie z całego tygodnia..:)

Pusurek, iwcia77, Mega, Simba, Bursztyn, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cycki schowałaś to się nie liczy :-P
    naciągnęła kaftanik dziecka na cycki eh.. dawaj w staniku ;-)
    Bozia3 wrote:
    macie...zbereźnice - goły brzuch...:)

Mega, Simba, polarmiś lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no my mamy obowiazki podzielone: ja prasuje, kurze scieram i lazienke picuje, on podlogi myje, razem robimy pranko ,rozwieszamy i sciagamy pranie z linek :)nie wiem gdzie by musial zajrzec, zeby pomyslec zem brudas..raczej wszystko ogarniete mam :D
    Pusurek wrote:
    Eee, fajnie miec pania, co sprzata. A ze w katy zaglada. Lepiej, zeby facet zagladal i myslal, ze brudaski jestesmy? ;)

Bliska 77, Mega, Simba lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja z obiadem też na łatwiznę - tarta z gotowego ciasta francuskiego z lidla ze szpinakiem, serem feta, kalafiorem...:)
    a ja dzis młodą kapustę robię z ziemniaczkami z koperkiem i kawałek karczku do tego

iwcia77, Mega, Simba lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny!!!
    g kazała zrobić badanie prolaktyny w 3dc...nie było takiej możliwości i zrobiłam wczoraj (15dc)...to bardzo źle? wszędzie piszą że prolaktyna obojętnie kiedy, więc???

Mega, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Iwcia77 nie wiem jakie masz preferencje - ale jeśli nie ma mdłości lub są niewielkie - to się skłaniaj ku chłopcu raczej...:)
    Ja nie rzygalam w zadnej ciazy. I raz corka, raz synek. Jesli Adamek jest Adamkiem...

iwcia77, Mega, Dorka1979, Żanet lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślę, że byłoby Ci niewygodnie!
    Sabina wrote:
    Takie śliczności a Tyś go za firankami chowała! Wstydź się :)
    Mieszkanko Kajetana cudne :) Ja też takie chcę...

Bozia3, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no to masz wiosnę i nie narzekaj .. temp typowo wiosenna ;-) ahahaha

to zależy gdzie jest wysoka temp .. zależy jaka wilgotność powietrza
    i czy w mieście czy na plaży :-)
    no to prawda, ja wysokiej wilgotności nie toleruję za dobrze, bo astma robi swoje i duszę się potwornie a temp typowo wiosenna ;)zatem nie narzekam

Reni lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    cześć dziewczyny!!!
    g kazała zrobić badanie prolaktyny w 3dc...nie było takiej możliwości i zrobiłam wczoraj (15dc)...to bardzo źle? wszędzie piszą że prolaktyna obojętnie kiedy, więc???
    Obojetnie. Nie stresuj sie.

Dorka71, Mega, polarmiś lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiedzialam...no coz biore co mi daja :)
    Bozia3 wrote:
    Iwcia77 nie wiem jakie masz preferencje - ale jeśli nie ma mdłości lub są niewielkie - to się skłaniaj ku chłopcu raczej...:)

Mega lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Simba- ta kuzynka na bank CI czegoś zazdrości....może ciąży, może Dżejmsa, może czegoś jeszcze..ale to typowy objaw...:)
    Masz rację, żal jej dupę ściska i tyle.

Bliska 77, Mega, Simba lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Aga, skąd Ty masz tyle energii? Normalnie mnie zaskakujesz :)
    Moja starsza najbardziej kocha zimę, więc rozumiem że nie lubisz upałów. Ja jak mam wodę to mogę siedzieć gdziekolwiek. Na południe pognała nas ciekawość i chęć zobaczenia czegoś innego.
    odnośnie energii to moja endokrynolog się śmieje, ze z moją niedoczynnością to jestem nadpobudliwa do potęgi ętej.....i mówi że gdybym nie miała tej niedoczynności to pewnie bym wszystko rozniosła ale spokojnie, mam również takie dni, ze problemem jest dla mnie wejście na górę (o czym pisałam) ale wiem ze muszę i tyle

ania.g, Bozia3, Mega, Simba lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o i tej opcji bede sie trzymac :)
    Pusurek wrote:
    Ja nie rzygalam w zadnej ciazy. I raz corka, raz synek. Jesli Adamek jest Adamkiem...

Pusurek, Mega, peppapig lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po mamie?

a ja...

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e90c33656d2.png
    iwcia77 wrote:
    tylko pozazdroscic...u mnie lenistwo odziedziczone po mamie :(

Bliska 77, iwcia77, Bozia3, ania.g, Mega, Simba, mysza1975, polarmiś, inessa, caffe lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    po mamie?

a ja...

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e90c33656d2.png
    :-)

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mnie by tam Pani ZOsia w domu też nie przeszkadzała....tak raz w tygodniu...tylko raz:) Np, w sobotę - posprzątać, odkurzyć, zmyć podłogi i poprasować pranie z całego tygodnia..:)
    No dokladnie. Ty w tym czasie pijesz kawke na tarasie i zerkasz okiem na postepy prac. Oraz paluszkiem wskazujesz, co ma byc zrobione - w tym akurat to ja jestem bardzo dobra! :D :P
    Dla mnie ewentualnie moze byc piatek wieczor, wtedy wstajesz rano w sobote na kawke, a dom lsni. Tak nawet moze milej?
    Kiedys sprzatalam z corka w piatki wieczorem wlasnie - tygodniowa adrenalina nas jeszcze niosla i wtedy weekendy byly takie cudowne i dlugie. :)

Mega, Aprilka, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dziewczynki, spadam pranko powiesić, później zajrzę oczywiście

iwcia77, Bozia3, Mega, Simba, peppapig lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 3573 3574 3575 3576 3577 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ