35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no to masz wiosnę i nie narzekaj .. temp typowo wiosenna
ahahaha
to zależy gdzie jest wysoka temp .. zależy jaka wilgotność powietrza
i czy w mieście czy na plaży
Bliska 77 wrote:Ania g. na południu Europy i we wrześniu dla mnie za gorąco, byliśmy dwa razy właśnie we wrześniu, raz w drugiej połowie, dla mnie tragedia, a nasze morze, cóż, zawsze zażywam kąpieli, uwielbiam ten chłód
może jestem nienormalna ale ja naprawdę wole jak jest np 20 stopni i trochę chmurek niż 26 i więcej... a moją ulubioną porą roku jest wiosna,Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Witajcie
Simba, przeczytałam Twój "dialog" z życzliwą krewną i przypomniałam sobie Twoje zdjęcia, Ty NIE MOŻESZ źle wyglądać, według mnie to po prostu niemożliwe
Ania g. na południu Europy i we wrześniu dla mnie za gorąco, byliśmy dwa razy właśnie we wrześniu, raz w drugiej połowie, dla mnie tragedia, a nasze morze, cóż, zawsze zażywam kąpieli, uwielbiam ten chłód
może jestem nienormalna ale ja naprawdę wole jak jest np 20 stopni i trochę chmurek niż 26 i więcej... a moją ulubioną porą roku jest wiosna, bo wiadomo wszystko budzi sie do życia ale i tak przebija ją polska złota jesień, piękna, kolorowa, nostalgiczna, uwielbiam wtedy na grzyby jeździć, chodzić na spacery, chłodnymi wieczorami ksiażki czytać..
a teraz przyznam Wam się do czegoś, zaczęłam o 7.50, skończyłam o 8.20 - wyprałam dywan, tylko nie wiem co maż powie na to....
Moja starsza najbardziej kocha zimę, więc rozumiem że nie lubisz upałów. Ja jak mam wodę to mogę siedzieć gdziekolwiek. Na południe pognała nas ciekawość i chęć zobaczenia czegoś innego.Bliska 77 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bozia3 wrote:Simba- ta kuzynka na bank CI czegoś zazdrości....może ciąży, może Dżejmsa, może czegoś jeszcze..ale to typowy objaw...
Mega, Simba, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Eee, fajnie miec pania, co sprzata. A ze w katy zaglada. Lepiej, zeby facet zagladal i myslal, ze brudaski jestesmy?
Pusurek, iwcia77, Mega, Simba, Bursztyn, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
no my mamy obowiazki podzielone: ja prasuje, kurze scieram i lazienke picuje, on podlogi myje, razem robimy pranko ,rozwieszamy i sciagamy pranie z linek :)nie wiem gdzie by musial zajrzec, zeby pomyslec zem brudas..raczej wszystko ogarniete mamPusurek wrote:Eee, fajnie miec pania, co sprzata. A ze w katy zaglada. Lepiej, zeby facet zagladal i myslal, ze brudaski jestesmy?
Bliska 77, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ja z obiadem też na łatwiznę - tarta z gotowego ciasta francuskiego z lidla ze szpinakiem, serem feta, kalafiorem...
iwcia77, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Iwcia77 nie wiem jakie masz preferencje - ale jeśli nie ma mdłości lub są niewielkie - to się skłaniaj ku chłopcu raczej...
iwcia77, Mega, Dorka1979, Żanet lubią tę wiadomość
-
myślę, że byłoby Ci niewygodnie!
Sabina wrote:Takie śliczności a Tyś go za firankami chowała! Wstydź się
Mieszkanko Kajetana cudneJa też takie chcę...
Bozia3, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no to masz wiosnę i nie narzekaj .. temp typowo wiosenna
ahahaha
to zależy gdzie jest wysoka temp .. zależy jaka wilgotność powietrza
i czy w mieście czy na plażyReni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka71 wrote:cześć dziewczyny!!!
g kazała zrobić badanie prolaktyny w 3dc...nie było takiej możliwości i zrobiłam wczoraj (15dc)...to bardzo źle? wszędzie piszą że prolaktyna obojętnie kiedy, więc???Dorka71, Mega, polarmiś lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Aga, skąd Ty masz tyle energii? Normalnie mnie zaskakujesz
Moja starsza najbardziej kocha zimę, więc rozumiem że nie lubisz upałów. Ja jak mam wodę to mogę siedzieć gdziekolwiek. Na południe pognała nas ciekawość i chęć zobaczenia czegoś innego.ania.g, Bozia3, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
po mamie?
a ja...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e90c33656d2.pngiwcia77 wrote:tylko pozazdroscic...u mnie lenistwo odziedziczone po mamieBliska 77, iwcia77, Bozia3, ania.g, Mega, Simba, mysza1975, polarmiś, inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:mnie by tam Pani ZOsia w domu też nie przeszkadzała....tak raz w tygodniu...tylko raz:) Np, w sobotę - posprzątać, odkurzyć, zmyć podłogi i poprasować pranie z całego tygodnia..
Dla mnie ewentualnie moze byc piatek wieczor, wtedy wstajesz rano w sobote na kawke, a dom lsni. Tak nawet moze milej?
Kiedys sprzatalam z corka w piatki wieczorem wlasnie - tygodniowa adrenalina nas jeszcze niosla i wtedy weekendy byly takie cudowne i dlugie.Mega, Aprilka, mysza1975 lubią tę wiadomość