35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania
Jesl chodzi o morze to dla mnie bezkonkurencyjny jest nasz Baltyk, nie znosze upalow, kiedy pisalam o tym, dwa razy wybralsmy sie na poludnie Europy i uwazam, ze o dwa za duzo, byl to wrzesien i zeby w miare normalnie funkcjonowac, z pokoju hotelowego mozna bylo wyjsc dopiero ok 16 , wylegiwanie na plazy w ukropie jest dla mnie zajebista meczarnia, swieze powietrze, piekne piaszczyste plaze, nadmorskie lasy idealne do spacerow stawiam ponad wszystkozncorka bylsmy nad mrzem jak miala dwa miesiace, teraz, jesli nic nie stanie na przeszkodzie, tez wybieramy sie przelom sierpnia i wrzesnia oczywiscie nad nasze morze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 22:31
samira, Pusurek, moremi, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
Odnosnie podawania wody dziecku, pamietam ze jak corka miala okolo 1,5-2mcy, i byly cholerne upaly, dawalam corce czasem wode lub jakes herbatki za zgda pediatry i wiem ze bywalo tak, ze przestawala plakac, po prostu pic jej sie bardzo chcialo
Bursztynku, dla Twojej Mamy, wsparcie ktore okazujesz, z pewnoscia jest bardzo wazne, bedzie dobrzeBursztyn, moremi, Sabina, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mysza1975 wrote:Dziewczyny! Ratunku!
Co na zaparcia?
Jakiś czas piłam siemię lniane i było ok, a teraz nic nie pomaga. Żadne suszone śliwki, ani woda z miodem z rana.
Znacie jaki bezpieczny, mocniejszy specyfik?
lewatywaMega, iwcia77, Reni, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Dziewczyny! Ratunku!
Co na zaparcia?
Jakiś czas piłam siemię lniane i było ok, a teraz nic nie pomaga. Żadne suszone śliwki, ani woda z miodem z rana.
Znacie jaki bezpieczny, mocniejszy specyfik?
A jak juz jest problem? Dziala na Ciebie kawa? Na wiekszosc tak. Chlupnij sobie taka latte i moze to rozwiaze problem. Marchew i sok z marchwi tez dzialaja rozluzniajaco. Jogurty tez, szczegolnie naturalny.
Ale przede wszystkim bardzo duzo pij.mysza1975, moremi, iwcia77, Bliska 77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia super ze wszystko ok
dawaj zdjecie brzusia
Bozia ty tez sie nie obijaj a nie w jakis ciapach
Mysza ja taki brzuchol mam teraz po lekach a nie w ciazyale pocieszam sie tym ze Tobie urosnie a moj juz niedlugo ktos zamieszka
Mega, mysza1975, samira, ania.g, Bliska 77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej laseczki
Bozia - super zaslonki ma Kajetan w swoim pokoiku hotelowyma o Sozopolu slyszalam same superlatywy i tez mi kolezanki go polecaja na mete wakacyjna
Aniag- wiedzialam ze bedzie dobrze
Mysza- no w koncu jakis lansiksuper brzuch!
Pusur - nie widze zmiany w wielkosci brzucha ale w koncu zmienilas bielizne
no ja w weekend pracowalam intensywnie, zrobilam sie strasznie leniwa ..nic mi sie nie chce...do tego nastaly upaly i energia ze mnie zeszla jak z balonika, dla mnie padewskie upaly sa tragiczne, nie ma wiatru , wilgoc 80 % ...jakas masakra...
poza tym cisnienie w normie, samopoczucie w normie, cycki rosna, miednica sie rozchodzi i ogolnie to powinnam byc szczesiwa, ze nie mam mdlosci ...ale chociaz 1 bym mogla miec ..tak ksiazkowo....zeby poczuc swoj stan
moremi, Simba, Mega, ania.g, Sabina, Bozia3, malgos741, Pusurek, Bliska 77, Bursztyn, mysza1975, caffe, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny