X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Bozia wyglądasz świetnie :) Mieszkanko dla Kajetana idealne <3

I mam pytanie - wydaje mi się, że widziałam brzuch Myszy z Wojtusiem? Czy to były majaczenia od upałów?

Bliska Ty chyba też nie lubisz gorąca? Ja mam dość, zawsze w takie dni jest mi niedobrze, boli mnie głowa i mam ogólny tumiwisizm wrrrr
    dziękuję Ci bardzo :) ale jak zrobiono mi fotę - to mi się słabo zrobiło..:) a to jeszcze trzy miesiące....
    Ja Myszy brzucha nie widziałam, ale mogłam go przegapić....

Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dziękuję Ci bardzo :) ale jak zrobiono mi fotę - to mi się słabo zrobiło..:) a to jeszcze trzy miesiące....
    Ja Myszy brzucha nie widziałam, ale mogłam go przegapić....
    :)

A Mysze wyczaiłam chyba na jej wykresie - pokazała brzuch, goły!!!

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, jakie brzucho! :)
    My bylismy dzis na naszej przydomowej plazy, grill, lezaki, dziecko sie kapie i te klimaty. Ja w moim starym kostiumie kapielowym ( znaczy sprzed ciazy ), paradowalam sobie po plazy i w wodzie,plasalam jak nimfa jakas, a chlop strzelal mi foty. I dopiero w domu zobaczylam, jaki mam wielki brzuch!! W lustrze w domu tego nie widze... Ze nimfa to ze mnie juz zadna. :D

Sabina, ania.g, moremi, Mango, Mega, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Pusurku...takie właśnie brzucho - też się przeraziłam..:)

Pusurek, samira lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    :)

A Mysze wyczaiłam chyba na jej wykresie - pokazała brzuch, goły!!!
    a tak faktycznie...:) ale to wszystko przed nią dopiero...;)

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mój obecny stan wkleiłam - ale wieloryb już ze mnie niezły..
    Wieloryb nie, fajna foczka ale dlaczego w zaslonie?

Sabina, Pusurek, Reni, moremi, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Maskuje sie! ;)

polarmiś, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to na miły wieczór ;)

Z więzienia ucieka więzień, który siedział tam przez 15 lat. Włamuje się do domu, szuka pieniędzy i broni, ale tylko znajduje młodą parę w łóżku. Rozkazuje facetowi wyjść z łóżka i przywiązuje go do krzesła. Podczas przywiązywania dziewczyny do łóżka, całuje ją w szyję, wstaje i idzie do łazienki. Kiedy tam siedzi, mąż mówi do żony:
    - Słuchaj, ten facet to uciekinier z więzienia, spójrz na jego ubranie. Pewnie spędził mnóstwo czasu w pierdlu i nie widział kobiety przez lata. Widziałem, jak całował cię w szyję. Jeśli będzie chciał seksu, nie opieraj się, nie narzekaj, rób, co ci każe, po prostu spraw mu przyjemność. Ten facet musi być niebezpieczny, jeśli się zezłości, zabije nas. Bądź silna, kotku. Kocham cię.
    Na to jego żona:
    - Nie całował mnie w szyję, tylko szeptał mi do ucha. Powiedział, że jest gejem i że jesteś śliczny. Spytał, czy mamy jakąś wazelinę w łazience. Bądź silny, kochanie, też cię kocham

polarmiś, moremi, ania.g, Mega, samira, Bliska 77, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam napisać zdejm te narzutę! Bozia sieknij fote bez ubranka.. Brzuch fajoski
    polarmiś wrote:

polarmiś, Pusurek, Sabina, moremi, Bozia3, Mega, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Miałam napisać zdejm te narzutę! Bozia sieknij fote bez ubranka.. Brzuch fajoski
    Ja w tej narzucie zabaczylam zaslony z dziecinstwa i oczy od razu mnie rozbolaly. Mysle ze tak jak pisala Pusurka, bozia troche tym wzorem chciala sie zamaskowac.

Aprilka, moremi, Reni, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze jeden - tak a propos wakacji ;)

Nad rzeczką był camping. Taki sobie zwyczajny - kilka domków, parę namiotów i kibelki nad wodą. Poniżej rzeczka wpływała do lasu. W lesie, na pochylonym tuż nad wodą pniu, siedziały dwie wiewiórki i majtały nóżkami. Duża i mała. Duża - ojciec wiewiórka - mówi do mniejszej:
    - Synu, nauczony doświadczeniem wielu pokoleń, wieloma rozczarowaniami i upokorzeniami, chcąc oszczędzić ci ewentualnych przykrych chwil, oto przekazuję ci jedną z ważniejszych wskazówek. Popatrz tam - pokazuje łapką coś płynącego wodą. - Widzisz to brązowe?
    - Widzę.
    - To NIE jest szyszka...

Pusurek, polarmiś, moremi, mysza1975, samira, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem już po połówkowym. Marcel zdrowy, wszystko na miejscu, przepływy prawidłowe. Pomiary z usg zgodne z wiekiem ciąży z ostatniej @. Pan doktor wszystko tłumaczył, pokazywał, dokładnie sprawdzał. Jestem uspokojona :)
    Ja i Marcel bardzo dziękujemy za wszystkie kciuki :)

moremi, Pusurek, Reni, Mango, Bozia3, mysza1975, Mega, samira, EwaT, Dorka1979, iwcia77, Viv78, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Jestem już po połówkowym. Marcel zdrowy, wszystko na miejscu, przepływy prawidłowe. Pomiary z usg zgodne z wiekiem ciąży z ostatniej @. Pan doktor wszystko tłumaczył, pokazywał, dokładnie sprawdzał. Jestem uspokojona :)
    Ja i Marcel bardzo dziękujemy za wszystkie kciuki :)
    Super! :)

ania.g lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja jakoś z gołym brzuchem nie bardzo..najwyżej za kilka dni wrzucę w czymś gładkim...:)

iwcia77, polarmiś, Reni, paszczakin lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania super wiadomość!
    Bozia piękny brzusio, ściągaj te osłonke i pokaz go w całej okazałości ;)

ania.g, samira, moremi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g super infomacja...:)

ania.g lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja jakoś z gołym brzuchem nie bardzo..najwyżej za kilka dni wrzucę w czymś gładkim...:)
    Dawaj Bozia goly! Te fotki w awatarku sa tak male, ze i tak zobaczy sie tylko zarys. :)

moremi lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O a Pusurek i Bozia mają nowe fotki super brzuszków :)

Pusurek, samira, Bliska 77, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrabiam Was już drugi dzień. W piątek i sobotę byłam u rodziny mojego M pod Łodzią. Wróciłam wykończona.
    A wczoraj jak przysiadłam do kompa to coś internet mi szalał. No i wstawiłam zdjęcie swojego bandziocha do avatara, a dziś zniknął.

Cafe - Szymuś prześliczny a poród marzenie.
    ania.g - super wiadomość

ania.g, Bliska 77, Mega, malgos741, Bozia3, moremi, iwcia77, polarmiś, Sabina, gosia7122, caffe, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    O a Pusurek i Bozia mają nowe fotki super brzuszków :)
    A u Ciebie ciagle tylko tecza! Gdzie brzucho?

ania.g, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 3568 3569 3570 3571 3572 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ