35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Bozia wyglądasz świetnie
Mieszkanko dla Kajetana idealne
I mam pytanie - wydaje mi się, że widziałam brzuch Myszy z Wojtusiem? Czy to były majaczenia od upałów?
Bliska Ty chyba też nie lubisz gorąca? Ja mam dość, zawsze w takie dni jest mi niedobrze, boli mnie głowa i mam ogólny tumiwisizm wrrrrale jak zrobiono mi fotę - to mi się słabo zrobiło..
a to jeszcze trzy miesiące....
Ja Myszy brzucha nie widziałam, ale mogłam go przegapić....Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:dziękuję Ci bardzo
ale jak zrobiono mi fotę - to mi się słabo zrobiło..
a to jeszcze trzy miesiące....
Ja Myszy brzucha nie widziałam, ale mogłam go przegapić....
A Mysze wyczaiłam chyba na jej wykresie - pokazała brzuch, goły!!!moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia, jakie brzucho!
My bylismy dzis na naszej przydomowej plazy, grill, lezaki, dziecko sie kapie i te klimaty. Ja w moim starym kostiumie kapielowym ( znaczy sprzed ciazy ), paradowalam sobie po plazy i w wodzie,plasalam jak nimfa jakas, a chlop strzelal mi foty. I dopiero w domu zobaczylam, jaki mam wielki brzuch!! W lustrze w domu tego nie widze... Ze nimfa to ze mnie juz zadna.Sabina, ania.g, moremi, Mango, Mega, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA to na miły wieczór
Z więzienia ucieka więzień, który siedział tam przez 15 lat. Włamuje się do domu, szuka pieniędzy i broni, ale tylko znajduje młodą parę w łóżku. Rozkazuje facetowi wyjść z łóżka i przywiązuje go do krzesła. Podczas przywiązywania dziewczyny do łóżka, całuje ją w szyję, wstaje i idzie do łazienki. Kiedy tam siedzi, mąż mówi do żony:
- Słuchaj, ten facet to uciekinier z więzienia, spójrz na jego ubranie. Pewnie spędził mnóstwo czasu w pierdlu i nie widział kobiety przez lata. Widziałem, jak całował cię w szyję. Jeśli będzie chciał seksu, nie opieraj się, nie narzekaj, rób, co ci każe, po prostu spraw mu przyjemność. Ten facet musi być niebezpieczny, jeśli się zezłości, zabije nas. Bądź silna, kotku. Kocham cię.
Na to jego żona:
- Nie całował mnie w szyję, tylko szeptał mi do ucha. Powiedział, że jest gejem i że jesteś śliczny. Spytał, czy mamy jakąś wazelinę w łazience. Bądź silny, kochanie, też cię kochampolarmiś, moremi, ania.g, Mega, samira, Bliska 77, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Miałam napisać zdejm te narzutę! Bozia sieknij fote bez ubranka.. Brzuch fajoskipolarmiś wrote:Wieloryb nie, fajna foczka ale dlaczego w zaslonie?
polarmiś, Pusurek, Sabina, moremi, Bozia3, Mega, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Miałam napisać zdejm te narzutę! Bozia sieknij fote bez ubranka.. Brzuch fajoski
Aprilka, moremi, Reni, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeszcze jeden - tak a propos wakacji
Nad rzeczką był camping. Taki sobie zwyczajny - kilka domków, parę namiotów i kibelki nad wodą. Poniżej rzeczka wpływała do lasu. W lesie, na pochylonym tuż nad wodą pniu, siedziały dwie wiewiórki i majtały nóżkami. Duża i mała. Duża - ojciec wiewiórka - mówi do mniejszej:
- Synu, nauczony doświadczeniem wielu pokoleń, wieloma rozczarowaniami i upokorzeniami, chcąc oszczędzić ci ewentualnych przykrych chwil, oto przekazuję ci jedną z ważniejszych wskazówek. Popatrz tam - pokazuje łapką coś płynącego wodą. - Widzisz to brązowe?
- Widzę.
- To NIE jest szyszka...Pusurek, polarmiś, moremi, mysza1975, samira, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jestem już po połówkowym. Marcel zdrowy, wszystko na miejscu, przepływy prawidłowe. Pomiary z usg zgodne z wiekiem ciąży z ostatniej @. Pan doktor wszystko tłumaczył, pokazywał, dokładnie sprawdzał. Jestem uspokojona
Ja i Marcel bardzo dziękujemy za wszystkie kciukimoremi, Pusurek, Reni, Mango, Bozia3, mysza1975, Mega, samira, EwaT, Dorka1979, iwcia77, Viv78, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Jestem już po połówkowym. Marcel zdrowy, wszystko na miejscu, przepływy prawidłowe. Pomiary z usg zgodne z wiekiem ciąży z ostatniej @. Pan doktor wszystko tłumaczył, pokazywał, dokładnie sprawdzał. Jestem uspokojona
Ja i Marcel bardzo dziękujemy za wszystkie kciukiania.g lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadrabiam Was już drugi dzień. W piątek i sobotę byłam u rodziny mojego M pod Łodzią. Wróciłam wykończona.
A wczoraj jak przysiadłam do kompa to coś internet mi szalał. No i wstawiłam zdjęcie swojego bandziocha do avatara, a dziś zniknął.
Cafe - Szymuś prześliczny a poród marzenie.
ania.g - super wiadomośćania.g, Bliska 77, Mega, malgos741, Bozia3, moremi, iwcia77, polarmiś, Sabina, gosia7122, caffe, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny