X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie nie .. koniecznie na głowę ręcznik jak przy inhalacjach ;-)
    To moze mi sie polepszy:-) a te jodowe gazy moze tez dodatkowo sa rozweselajace?

Reni, Mega, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Poczekaj jeszcze dwa dni. Nie wiem jak dlugie masz cykle?

Misku miedzy 25 a 28 dni nigdy nie mam dluzszych , no raz mialam ale to 16 lat temu :P

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To poczekaj do 29 dnia cyklu. Choc pewnie ja przy takim wyresie zrobilabym do tej pory kilka. Jednak nie namawiam bo kazdy ma inna psyche. Mnie oczekiwanie bez testow do @ meczy i denerwuje wole testowac jesli w danym cyklu mam przeslanki nadzieii( coraz ich mniej:-))

malgos741 lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj gazy rozweselajace by sie przydały :D

polarmiś, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak zerkam jednym okiem, w pracy jestem, piszcie wtedy nie usnę ;-) idę kawę zrobić

Mega, Dorka1979, moremi, Sabina, malgos741, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Dzisiaj został przetransportowany na własne łoże, bo te pierwsze noce spał z nami, ale musiałam wtedy pilnować dwóch facetów i trochę fizycznie mnie to przerosło. Wczoraj byłam padnięta, dzisiaj jest ok :)

Caffe, znajoma ostanio mówiła że takim maluszkom oprócz mleka trzeba dawać tez wode jak płaczą...i w ogóle, że niby moga byc odwodnione
    Ty dajesz?

caffe, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no no .. a wpisy na forum..
    moje życie nie ma sensu.. tyle przeżyłam bla bla.. 21 lat
    tak, i do tego testowanie w 3 dniu po owulacji...
    + niektore nicki- poczwarne zdrobnienia....
    nawet juz nie wchodze na tablice bo moza sie porzygac

Reni, peppapig, Aprilka, moremi, samira, malgos741, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tak, i do tego testowanie w 3 dniu po owulacji...
    + niektore nicki- poczwarne zdrobnienia....
    nawet juz nie wchodze na tablice bo moza sie porzygac

a gdzie ta tablica?

Bursztyn jak tam mama??

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    a gdzie ta tablica?

Bursztyn jak tam mama??
    klikasz na "Spolecznosc" a tam na "Wykresy na tablicy"

Mama robi badania, gin., przesiwtlenie pluc w tym tyg., operacja w sumie juz niedlugo bo 2 lipca
    Ja staram sie o tym nie myslec, ale tak sie nie da, staram sie tylko byc dobrej mysli i jakos ja wesprzec

EwaT, Sabina, Mega, mysza1975, Bliska 77, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    klikasz na "Spolecznosc" a tam na "Wykresy na tablicy"

Mama robi badania, gin., przesiwtlenie pluc w tym tyg., operacja w sumie juz niedlugo bo 2 lipca
    Ja staram sie o tym nie myslec, ale tak sie nie da, staram sie tylko byc dobrej mysli i jakos ja wesprzec

oby tylko badania wyszły dobrze...jak jej to świństwo wytną to juz będzie tylko lepiej...tak myslę

Bursztyn, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    oby tylko badania wyszły dobrze...jak jej to świństwo wytną to juz będzie tylko lepiej...tak myslę
    oby tak bylo

EwaT, peppapig, Mega, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Boziu co z Toba?
    jestem, ale ledwo zipię - weekend miałam trochę zajęty, a dziś do południa wybrałam się z mamą na jakieś sklepy, ale nie wiem, czy to był dobry pomysł..wróciłam teraz i zdycham....myślę, ze chyba mnie osłabia antybiotyk dodatkowo - wciąż mi słabo, a to dopiero 4 dzień - ząb przestał boleć, ale słabo mi trochę...:)
    Czytam Was :)
    Ja za rok wybieram się nad polskie morze - Dźwirzyno - dla rocznego malucha w sam raz..- bez upałów.,
    A potem preferuję Bułgarię - jeździmy z przyczepami - jest 3/4 taniej niż w Chorwacji, a plaże według mnie o wiele lepsze - złoty piaseczek i ciepłe morze, a nie kamole z kolczatkami....

peppapig, polarmiś, Dorka1979, moremi, Sabina, samira, Bliska 77, Żanet lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chcecie coś na poprawę nastroju?
    Otóż wyszłam z pracy na zewnątrz bo budynku klima,żeby odczuć jak ciepło a tu chłopaki że śmieciary gwizdają i machają!? O żesz że na mnie !? Ja z nadwagą!ślepa trochę na dodatek... Nie zdziwiłabym się żeby to na caffe gwizdali czy inne chudzinki;-)

Reni, Mega, polarmiś, EwaT, Dorka1979, ania.g, Mango, moremi, Sabina, malgos741, mysza1975, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Dziewczyny chcecie coś na poprawę nastroju?
    Otóż wyszłam z pracy na zewnątrz bo budynku klima,żeby odczuć jak ciepło a tu chłopaki że śmieciary gwizdają i machają!? O żesz że na mnie !? Ja z nadwagą!ślepa trochę na dodatek... Nie zdziwiłabym się żeby to na caffe gwizdali czy inne chudzinki;-)
    no to tylko się cieszyć - po tym poznać, że jeszcze faceci lecą na kobitki...choć trochę zaniepokoiła mnie ta Twoja ślepota, może jakaś inna szła przed Tobą lub za Tobą....;)

peppapig, Reni, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Caffe, znajoma ostanio mówiła że takim maluszkom oprócz mleka trzeba dawać tez wode jak płaczą...i w ogóle, że niby moga byc odwodnione
    Ty dajesz?
    Nie daję, ale słyszałam, że w upały można trochę dać. W szpitalu była taka ciemnoskóra kobieta, co zamiast karmić dziecko to dawała mu wodę. Pielęgniarki powiedziały, że nie wolno w szpitalu tego robić. Ona miała to w dupie i zabrały jej dziecko.

EwaT, samira, Bliska 77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znowu 2 kg w dół :P

Nawet brzuch mam taki jak nie po porodzie, tzn. przez ubranie tak wygląda. Jeszcze kilka dni i się nim zajmę na poważnie,znaczy się skórą się zajmę :P co by ją ujędrnić

peppapig, Aprilka, Mega, Bozia3, ania.g, Pusurek, moremi, Simba, Sabina, samira, malgos741, Bliska 77, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu Bulgaria owszem ale ja jako zapalony nurek wole Chorwacje , i nie jedziemy w jedno miejsce tylko pozwiedzac tz namioty na wszelki wypadek do bagarznika :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 15:12

Mega, Bozia3, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aprilka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Nie daję, ale słyszałam, że w upały można trochę dać. W szpitalu była taka ciemnoskóra kobieta, co zamiast karmić dziecko to dawała mu wodę. Pielęgniarki powiedziały, że nie wolno w szpitalu tego robić. Ona miała to w dupie i zabrały jej dziecko.
    Wodę podaje sie maluchom które są na butli....i cierpią na kołki ale to tylko teoria. :)

Dorka1979, caffe lubią tę wiadomość

Aprilka
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba kolki miałam na myśli hehe

Aprilka
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Chyba kolki miałam na myśli hehe
    u mnie na kolki nie pomogło nic...koperki, woda, herbatki i inne cuda - trzeba to po prostu przejść...

FZuMp1.png

‹‹ 3566 3567 3568 3569 3570 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ