35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzytalyscie?
http://wyborcza.pl/1,75478,16121023,_Wprost___Znany_ginekolog_odmawia_aborcji_nieuleczalnie.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza
Wlos sie jezy na glowie. Czy powinnam wziac rozaniec na wyjazd do Pl? Moze mi sie przydac, jak bede szla do lekarza...iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gupek
morze morze ciepłe cieplusie ... wcześniej Mazury mhmm... relaks słońce wyłączony telefon
polarmiś wrote:A wakacje? Ok, jakies morze...
Fajnie sobie ze soba pogadac:-)polarmiś, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
no i krzyż.. obowiązkowa wizyta na Krakowskim Przedmieściu
Pusurek wrote:Czytalyscie?
http://wyborcza.pl/1,75478,16121023,_Wprost___Znany_ginekolog_odmawia_aborcji_nieuleczalnie.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza
Wlos sie jezy na glowie. Czy powinnam wziac rozaniec na wyjazd do Pl? Moze mi sie przydac, jak bede szla do lekarza...Pusurek, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
ja tez wolę cieplejszą wodę
ale nasze morze chyba też zaczepimy.. moja przyjaciółka się spakowała i wyjechała nad morze.. wzięła hotel w dzierżawęnad samiutkim morzem
polarmiś wrote:My jak juz na to na Hel dla dziecka a nad morze to tam gdzie woda ma powyzej 25:-).
Ale w tym roku plany urlopowe sa mocno niesprecyzowane.Pusurek, Mega, iwcia77, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:My jak juz na to na Hel dla dziecka a nad morze to tam gdzie woda ma powyzej 25:-).
Ale w tym roku plany urlopowe sa mocno niesprecyzowane.Ostatnio takiego upalnego lata Baltyk w Zatoce mial 24 stopnie, wszystko jest mozliwe.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:ja tez wolę cieplejszą wodę
ale nasze morze chyba też zaczepimy.. moja przyjaciółka się spakowała i wyjechała nad morze.. wzięła hotel w dzierżawęnad samiutkim morzem
Wiec taki pobyt nad Bałtykiem dobrze Ci zrobi.Pusurek, Reni, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ja tez wolę cieplejszą wodę
Do No byscie przyjechaly, tu morza powyzej 17 stopni nie uswiadczysz!Reni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Dobry pomysl bo jod jest bardzo wazny przy zachodzeniu w ciaze. Gin mi przepisala jod rwierdzac ze na pewno mam jego niedobory:-) bo wiekszosc ma.
Wiec taki pobyt nad Bałtykiem dobrze Ci zrobi.polarmiś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Jeszcze troche takiej pogody jak teraz, to i w 3miescie bedzie 25 stopni w morzu.
Ostatnio takiego upalnego lata Baltyk w Zatoce mial 24 stopnie, wszystko jest mozliwe.
Reni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:pewnie da .. ale na dzień dzisiejszy ..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/72d20be12ef9.pngReni, iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Wiem, wiem ale kto by bral urlop na kuracje jodowa w marcu!!!!brrrrr
A to czy zimno na plazy, to zalezy do tego, gdzie pojedziesz. Jak nad otwarte, to wiadomo, ze bez koszulki na plazy dlugo sie nie wytrzyma. W 3 city mozna na plazy zdechnac z goraca.iwcia77, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
może nie wystarczyć a pielgrzymka na Jasną Górę jest już passe..
tak czy inaczej musisz zaliczy pielgrzymkę do wwy
Pusurek wrote:A ci z 3 miasta to gdzie musza obowiazkowo? Codzienna msza w Katedrze Oliwskiej zalatwi sprawe?iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:może nie wystarczyć a pielgrzymka na Jasną Górę jest już passe..
tak czy inaczej musisz zaliczy pielgrzymkę do wwy
Do dentysty tez powinnam isc z ksiazeczka do nabozenstwa? Bo jak sie wyda, ze ciaza nie jest ze zwiazku malzeniskiego?Reni, moremi lubią tę wiadomość