35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzytalyscie?
http://wyborcza.pl/1,75478,16121023,_Wprost___Znany_ginekolog_odmawia_aborcji_nieuleczalnie.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza
Wlos sie jezy na glowie. Czy powinnam wziac rozaniec na wyjazd do Pl? Moze mi sie przydac, jak bede szla do lekarza...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gupek

morze morze ciepłe cieplusie ... wcześniej Mazury mhmm... relaks słońce wyłączony telefon
polarmiś wrote:A wakacje? Ok, jakies morze...
Fajnie sobie ze soba pogadac:-)
polarmiś, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
no i krzyż.. obowiązkowa wizyta na Krakowskim Przedmieściu

Pusurek wrote:Czytalyscie?
http://wyborcza.pl/1,75478,16121023,_Wprost___Znany_ginekolog_odmawia_aborcji_nieuleczalnie.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza
Wlos sie jezy na glowie. Czy powinnam wziac rozaniec na wyjazd do Pl? Moze mi sie przydac, jak bede szla do lekarza...
Pusurek, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
ja tez wolę cieplejszą wodę

ale nasze morze chyba też zaczepimy.. moja przyjaciółka się spakowała i wyjechała nad morze.. wzięła hotel w dzierżawę
nad samiutkim morzem 
polarmiś wrote:My jak juz na to na Hel dla dziecka a nad morze to tam gdzie woda ma powyzej 25:-).
Ale w tym roku plany urlopowe sa mocno niesprecyzowane.
Pusurek, Mega, iwcia77, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeszcze troche takiej pogody jak teraz, to i w 3miescie bedzie 25 stopni w morzu.polarmiś wrote:My jak juz na to na Hel dla dziecka a nad morze to tam gdzie woda ma powyzej 25:-).
Ale w tym roku plany urlopowe sa mocno niesprecyzowane.
Ostatnio takiego upalnego lata Baltyk w Zatoce mial 24 stopnie, wszystko jest mozliwe.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry pomysl bo jod jest bardzo wazny przy zachodzeniu w ciaze. Gin mi przepisala jod rwierdzac ze na pewno mam jego niedobory:-) bo wiekszosc ma.Reni wrote:ja tez wolę cieplejszą wodę

ale nasze morze chyba też zaczepimy.. moja przyjaciółka się spakowała i wyjechała nad morze.. wzięła hotel w dzierżawę
nad samiutkim morzem 
Wiec taki pobyt nad Bałtykiem dobrze Ci zrobi.
Pusurek, Reni, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNormalnie wymyslacie z tym cieplym morzem, no!Reni wrote:ja tez wolę cieplejszą wodę

nad samiutkim morzem 

Do No byscie przyjechaly, tu morza powyzej 17 stopni nie uswiadczysz!
Reni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAkurat latem jodu nad Baltykiem jest malo. Najlepsze miesiace na kuracje to marzec - kwiecien. No ale nawet latem to pewnie jest go wiecej niz np. w stolycy.polarmiś wrote:Dobry pomysl bo jod jest bardzo wazny przy zachodzeniu w ciaze. Gin mi przepisala jod rwierdzac ze na pewno mam jego niedobory:-) bo wiekszosc ma.
Wiec taki pobyt nad Bałtykiem dobrze Ci zrobi.
polarmiś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowyzej 25! A najlepiej 30. W Baltyku moczylam sie jako dziecko i bylo mi dobrze. Teraz to tylko spaceruje i siedze w przykryta recznikiem bo zawsze mi tam zimno.Pusurek wrote:Jeszcze troche takiej pogody jak teraz, to i w 3miescie bedzie 25 stopni w morzu.
Ostatnio takiego upalnego lata Baltyk w Zatoce mial 24 stopnie, wszystko jest mozliwe. 
Reni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no popatrz też tak mam. Wg moich planów za miesiąc powinnam rodzicReni wrote:pewnie da .. ale na dzień dzisiejszy ..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/72d20be12ef9.png
Reni, iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFajnie jest wiosna nad morzem. Sztormy, bursztyny, krystalicznie czysta woda, malo ludzi.polarmiś wrote:Wiem, wiem ale kto by bral urlop na kuracje jodowa w marcu!!!!brrrrr
A to czy zimno na plazy, to zalezy do tego, gdzie pojedziesz. Jak nad otwarte, to wiadomo, ze bez koszulki na plazy dlugo sie nie wytrzyma. W 3 city mozna na plazy zdechnac z goraca.
iwcia77, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
może nie wystarczyć a pielgrzymka na Jasną Górę jest już passe..
tak czy inaczej musisz zaliczy pielgrzymkę do wwy
Pusurek wrote:A ci z 3 miasta to gdzie musza obowiazkowo? Codzienna msza w Katedrze Oliwskiej zalatwi sprawe?
iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ tym brzuchem? To juz moze za 2 kolejne lata zalicze? Bedzie mi sie podwojnie liczylo?Reni wrote:może nie wystarczyć a pielgrzymka na Jasną Górę jest już passe..
tak czy inaczej musisz zaliczy pielgrzymkę do wwy

Do dentysty tez powinnam isc z ksiazeczka do nabozenstwa? Bo jak sie wyda, ze ciaza nie jest ze zwiazku malzeniskiego?
Reni, moremi lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH