X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Ściskamm Was ślicznoty ;-) pewnie jesteście do schrupania :-D
    hehehehe, mały na pewno jest do schrupania ;) a ja to już produkt, który się gorzej trawi ;)

Bliska 77, Reni, peppapig, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale chyba bezowulacyjny.. bo jajnik mnie już nie boli, cycki zaczęły..a tem nadal nisko wisi i powiewa..
    Bliska 77 wrote:
    Reni, dobrze, ze cykl wykorzstany, oby owocny :-)

malgos741 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni spójrz post wyżej i zobacz jakie słodkie maleństwa wychodzą z cykli bezowulacyjnych ;)))))))
    Reni wrote:
    ale chyba bezowulacyjny.. bo jajnik mnie już nie boli, cycki zaczęły..a tem nadal nisko wisi i powiewa..

caffe, peppapig, Bliska 77, Mega, polarmiś, Sabina, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem wiem widziałam i tego się trzymajmy
    Mango wrote:
    Reni spójrz post wyżej i zobacz jakie słodkie maleństwa wychodzą z cykli bezowulacyjnych ;)))))))

Mango, caffe, Bliska 77, Mega, polarmiś, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek,u nas upalny, wolny od pracy dzien. Ja w amoku prania ciuszkow - dzis leci rozmiar 68. Corka ma focha, bo wszystkie graty z przyszlego pokoju Adamka zwalilismy do jej pokoju, bo bylo najblizeej, a na noc zrobilismy jej tylko sciezke miedzy pudlami do lozka...
    Milego dnia, kobity! :)

samira, peppapig, Bliska 77, Mega, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czas na poranną prasówkę...
    było o jajkach a teraz o mięśniach ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a79375482a0b.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/af402b97ae8c.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f6cfcdf45f2b.jpg

Pusurek, Bliska 77, peppapig, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Czas na poranną prasówkę...
    było o jajkach a teraz o mięśniach ;-)
    Dobra robota, Reni!
    Ale kulki w pochwie? Skad wziac kulki? Sa w aptece? A moga byc pileczki od golfa? U nas sie tego w domu masa poniewiera... ;)

Bliska 77, peppapig, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jeśli chodzi o amerykański rynek dla mnie jest bardzo możliwe
    wlazlam z ciekaowsci na amerykanskie strony egg donor i nigdzie nie ma takich cen, ewentualnie wynajcie surogatki ktora odwali za ciebie cala robote + wszystkie badania, sceeningi iinne to ofcjalnie cena od 100 tys. dolcow, ale nie za samo jajco. Tam cennik drastycznie spada, sam egg donation cycle moze miec koszt ok.26 000 ale to z lekaim, ubezpieczeniami i unnymi pierdolami z czego dawczyni jesli dostanie 10-15 tyciecy to i tak jest duzo

zastanawiam sie dlaczego w polskich gazetach wypisuja takie pierdoly i robia ludziom wode z mozgu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 11:00

Bliska 77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    A nie da sie potwierdzic badz wykluczyvc owulacji monitoringiem?

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wydaje mi się, że to o czym piszą w gazecie nie dotyczy do końca legalnego rynku
    Bursztyn wrote:
    wlazlam z ciekaowsci na amerykanskie strony egg donor i nigdzie nie ma takich cen, ewentualnie wynajcie surogatki ktora odwali za ciebie cala robote + wszystkie badania, sceeningi iinne to ofcjalnie cena od 100 tys. dolcow, ale nie za samo jajco. Tam cennik drastycznie spada, sam egg donation cycle moze miec koszt ok.26 000 ale to z lekaim, ubezpieczeniami i unnymi pierdolami z czego dawczyni jesli dostanie 10-15 tyciecy to i tak jest duzo

zastanawiam sie dlaczego w polskich gazetach wypisuja takie pierdoly i robia ludziom wode z mozgu

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślę, że pracy naukowej na podstawie tego artykułu nie można napisać ale jako ciekawostkę wstawiam

p.s. my i tak już wiekowo się nie kwalifikujemy ;-)
    w PL do 32 roku można sprzedać jajko

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a139539aac94.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eff8754e085f.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/81ffc3880392.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b4916defcbe.jpg

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sexshopach ;-)
    Pusurek wrote:
    Dobra robota, Reni!
    Ale kulki w pochwie? Skad wziac kulki? Sa w aptece? A moga byc pileczki od golfa? U nas sie tego w domu masa poniewiera... ;)

Pusurek lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wydaje mi się, że to o czym piszą w gazecie nie dotyczy do końca legalnego rynku
    na nielegalnym rynku jest taniej, przeciez po to kreca na lewo zeby mniej placic. Po to tez jezdza do Indii i innych Tajlandii zeby zaplacic surogatce 20.000 dolcow a nie np. 80.000 lub 100.000 legalnie

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie da .. ale na dzień dzisiejszy ..
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/72d20be12ef9.png
    Bliska 77 wrote:
    A nie da sie potwierdzic badz wykluczyvc owulacji monitoringiem?

Mega, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    witam

Pepa a ta Twoja lekarka to studia na ESKK robiła? pierwsze słyszę, żeby progesteron brać od dodatniego testu.. skoro pęcherzyk może pęknąć do 36 godzin to na logikę bezpieczniej poczekać te 3 dni po teście
    może się mylę ale jak za wcześnie łykniesz progesteron to pęcherzyk nie pęknie
    na wykresie nie widać kiedy robiłas test ale jeśli chcesz łykać to może przynajmniej dwa dni po..
    Miśka będzie wiedziała :-)

ręce mi opadają z szelestem do samej ziemi jak słyszę takie rzeczy..
    jebane konowały
    Testami lepiej sie nie sugerowac. Bo jak widac na moim wykresie roznica pomiedzy dodatnim testem owulacyjnym a polozeńiem szyjki i sluzem i gownianym skokiem jest tygodniowa:-). Od przyszlego cyklu bede grzebac w srodku i badac polozenie i sluz - sluz najbardziej miarodajny . Pepa info juz dlaCiebie wrzucilam na maila.

peppapig, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dzięki ..ale możecie puścić, bo ja do IUI nie podchodzę.
    Mój mąż ma w tym tyg pierwszą zmianę a pracuję za Wwą. Ledwo w piątek dostał urlop i tylko dlatego, że pogrzeb.
    Poza tym w piątek wieczorem i w sobotę bolał mnie jajnik więc, żeby nie zmarnować cyklu bzykneliśmy się w piątek i sobotę.
    Mam nadzieje ze nie jeden raz :-)

iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz...nie byliśmy na działce sami.. a tam jest dom tak zbudowany, że nie ma drzwi .. teraz po remoncie będziemy mieli poddasze więc i wyjazdy nam nie przeszkodzą ;-)
    polarmiś wrote:
    Mam nadzieje ze nie jeden raz :-)

polarmiś, Mega, ania.g, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

Bo to chodzi nie o zdrowe mlode dawczyńiy, tylko o mlode, zdrowe, z dobrych rodzin ( szlacheckich) o wysokim IQ!

Reni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie dziewczynki sie podzialy? Wrocilam z fitnessu dla rehabilitujacych sie. Zasiadlam w ogrodku przy kawie i czekoladzie , ktora w nazwie ma Sport! Wiec czuje sie rozgrzeszona:-)

Reni, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wiesz...nie byliśmy na działce sami.. a tam jest dom tak zbudowany, że nie ma drzwi .. teraz po remoncie będziemy mieli poddasze więc i wyjazdy nam nie przeszkodzą ;-)
    Z poddasza tez slychac - najlepszy materac zamiast lozka. No mam nadzieje, ze zdazySz z ciaza przed zalozeniem tych drzwi. Jakie plany na wakacje?

Reni, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 3563 3564 3565 3566 3567 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ