35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja słyszłam, że jesienią ...
ja po wakacjach po wakacjach tam się udam.. najpierw niech wszyscy dobrzy znajomi się tak zjawią..
Pusurek wrote:Akurat latem jodu nad Baltykiem jest malo. Najlepsze miesiace na kuracje to marzec - kwiecien. No ale nawet latem to pewnie jest go wiecej niz np. w stolycy.moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:a ja słyszłam, że jesienią ...
ja po wakacjach po wakacjach tam się udam.. najpierw niech wszyscy dobrzy znajomi się tak zjawią..Jesienia tez wieje, ale najwiecej sztormow i wiatrow jest wiosna.
Gdanszczak od urodzenia Ci to mowi.
Ale mozesz tez znalesc wiele artykulow mowiacych o tym, ze zima tez. Jesli wieje, to owszem. Ale czesto jest to marketingowy chwycik, coby martwy sezon ozywic i klientele sciagnac do pustych hoteliiwcia77, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:eeeh też mam parę takich tematów..
pomarzyć ......Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja tam mam wiatry przez cały rok!
Pusurek wrote:Najwiecej jodu jest po sztormach i w czasie duzych wiatrow. Wiosna, panie sierzancie!Jesienia tez wieje, ale najwiecej sztormow i wiatrow jest wiosna.
Gdanszczak od urodzenia Ci to mowi.
Ale mozesz tez znalesc wiele artykulow mowiacych o tym, ze zima tez. Jesli wieje, to owszem. Ale czesto jest to marketingowy chwycik, coby martwy sezon ozywic i klientele sciagnac do pustych hotelipolarmiś, Mega, iwcia77, Dorka1979, Pusurek, moremi, Simba, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
no no .. a wpisy na forum..
moje życie nie ma sensu.. tyle przeżyłam bla bla.. 21 lat
polarmiś wrote:Ogladam te wykresy ciazowe i czasami sie wkurwiam jak to w tytule 4cs - modlitwa i wiara czyni cuda, albo 5 cs ( lat 23) - mam to w doopie, odpuszczam. Noz koorwa mać.polarmiś, Mega, iwcia77, Bursztyn, moremi, Simba, Sabina, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc laseczki u mnie znowu goraco ,w nocy byla burza ,nad ranem zajebiste powietrze.Teraz musze wysluchiwac mojego syna jaki to on jest dobry w pilkce noznej wczoraj zostal krolem strzelcow w tym sezonie i na calym naszym regionie,no dumna jestem z niego ale niech juz skonczy;-)A ja to uwielbiam plaze w Hiszpanii,w przyszlym roku napewno jedziemy juz mam to obiecane .Milego dnia
polarmiś, peppapig, Bursztyn, moremi, samira, malgos741, mysza1975, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Misku ale by byly jaja jak nastepny zdam , moj ma w sobote urodziny dodatek do prezentu idealny , chyba musze jednak kupic jeszcze jednego tesciora
anna maria, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Czesc laseczki u mnie znowu goraco ,w nocy byla burza ,nad ranem zajebiste powietrze.Teraz musze wysluchiwac mojego syna jaki to on jest dobry w pilkce noznej wczoraj zostal krolem strzelcow w tym sezonie i na calym naszym regionie,no dumna jestem z niego ale niech juz skonczy;-)A ja to uwielbiam plaze w Hiszpanii,w przyszlym roku napewno jedziemy juz mam to obiecane .Milego dnia
anna maria lubi tę wiadomość
-
nie nie .. koniecznie na głowę ręcznik jak przy inhalacjach
polarmiś wrote:Ale z jodem w tle? To musze do Ciebie wpasc do domu na inhalacje, tylko nie wietrz mieszkania!Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość