X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja słyszłam, że jesienią ...
    ja po wakacjach po wakacjach tam się udam.. najpierw niech wszyscy dobrzy znajomi się tak zjawią..;-)
    Pusurek wrote:
    Akurat latem jodu nad Baltykiem jest malo. Najlepsze miesiace na kuracje to marzec - kwiecien. No ale nawet latem to pewnie jest go wiecej niz np. w stolycy. :P

moremi lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja juz mam wlaczone odliczanie :) jeszcze 3 tygodnie wsiadam w autko i Chorwacjo witaj :)

Reni, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    A ja juz mam wlaczone odliczanie :) jeszcze 3 tygodnie wsiadam w autko i Chorwacjo witaj :)
    Plaze w Chorwacji tez moga byc:-)

Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Pewnie bedziesz zdolna w swoim stanie, siedziec w pokoju z klima i cierpiec na nudnosci.

Reni, kkisia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eeeh też mam parę takich tematów..
    pomarzyć ......
    polarmiś wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/56a855dafcb3.jpg

Moja ulubiona plaża

Mega, polarmiś lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a ja słyszłam, że jesienią ...
    ja po wakacjach po wakacjach tam się udam.. najpierw niech wszyscy dobrzy znajomi się tak zjawią..;-)
    Najwiecej jodu jest po sztormach i w czasie duzych wiatrow. Wiosna, panie sierzancie! :) Jesienia tez wieje, ale najwiecej sztormow i wiatrow jest wiosna.
    Gdanszczak od urodzenia Ci to mowi.

Ale mozesz tez znalesc wiele artykulow mowiacych o tym, ze zima tez. Jesli wieje, to owszem. Ale czesto jest to marketingowy chwycik, coby martwy sezon ozywic i klientele sciagnac do pustych hoteli :D

iwcia77, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A do Chorwacji to ja owszem tez poprosze... ;)

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    eeeh też mam parę takich tematów..
    pomarzyć ......
    Marzenia sie spełniaja, ja na niej bylam i nie chcialam wracac. Za hotel placilam 10 usd, zero turystow. W kajpie miejscowej za 4 osoby z zarciem na 10 placilismy 5-10 usd.

Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Pewnie bedziesz zdolna w swoim stanie, siedziec w pokoju z klima i cierpiec na nudnosci.

Misku w jakim moim stanie
    Testu nie zdalam :)
    Chyba ze zajde przed samym wyjazdem i tam mnie mdlosci dopadna a jak nie to @ standardowo :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogladam te wykresy ciazowe i czasami sie wkurwiam jak to w tytule 4cs - modlitwa i wiara czyni cuda, albo 5 cs ( lat 23) - mam to w doopie, odpuszczam. Noz koorwa mać.

Reni, Mega, iwcia77, Bursztyn, moremi, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Misku w jakim moim stanie
    Testu nie zdalam :)
    Chyba ze zajde przed samym wyjazdem i tam mnie mdlosci dopadna a jak nie to @ standardowo :P
    Jeden test nie zmienia faktu ze drugi moze byc pozytywny.

moremi, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam mam wiatry przez cały rok!
    1854510ufliwpkv57.gif
    Pusurek wrote:
    Najwiecej jodu jest po sztormach i w czasie duzych wiatrow. Wiosna, panie sierzancie! :) Jesienia tez wieje, ale najwiecej sztormow i wiatrow jest wiosna.
    Gdanszczak od urodzenia Ci to mowi.

Ale mozesz tez znalesc wiele artykulow mowiacych o tym, ze zima tez. Jesli wieje, to owszem. Ale czesto jest to marketingowy chwycik, coby martwy sezon ozywic i klientele sciagnac do pustych hoteli :D

polarmiś, Mega, iwcia77, Dorka1979, Pusurek, moremi, Simba, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no no .. a wpisy na forum..
    moje życie nie ma sensu.. tyle przeżyłam bla bla.. 21 lat
    polarmiś wrote:
    Ogladam te wykresy ciazowe i czasami sie wkurwiam jak to w tytule 4cs - modlitwa i wiara czyni cuda, albo 5 cs ( lat 23) - mam to w doopie, odpuszczam. Noz koorwa mać.

polarmiś, Mega, iwcia77, Bursztyn, moremi, Simba, Sabina, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja tam mam wiatry przez cały rok!
    1854510ufliwpkv57.gif
    Ale z jodem w tle? To musze do Ciebie wpasc do domu na inhalacje, tylko nie wietrz mieszkania!

anna maria, Mega, iwcia77, Bursztyn, moremi, Simba, Sabina, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc laseczki u mnie znowu goraco ,w nocy byla burza ,nad ranem zajebiste powietrze.Teraz musze wysluchiwac mojego syna jaki to on jest dobry w pilkce noznej wczoraj zostal krolem strzelcow w tym sezonie i na calym naszym regionie,no dumna jestem z niego ale niech juz skonczy;-)A ja to uwielbiam plaze w Hiszpanii,w przyszlym roku napewno jedziemy juz mam to obiecane .Milego dnia

polarmiś, peppapig, Bursztyn, moremi, samira, malgos741, mysza1975, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misku ale by byly jaja jak nastepny zdam , moj ma w sobote urodziny dodatek do prezentu idealny , chyba musze jednak kupic jeszcze jednego tesciora :)

polarmiś, peppapig, Mega, Dorka1979, moremi, Sabina, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Misku ale by byly jaja jak nastepny zdam , moj ma w sobote urodziny dodatek do prezentu idealny , chyba musze jednak kupic jeszcze jednego tesciora :)
    Poczekaj jeszcze dwa dni. Nie wiem jak dlugie masz cykle?

anna maria, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu co z Toba?

anna maria, peppapig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Czesc laseczki u mnie znowu goraco ,w nocy byla burza ,nad ranem zajebiste powietrze.Teraz musze wysluchiwac mojego syna jaki to on jest dobry w pilkce noznej wczoraj zostal krolem strzelcow w tym sezonie i na calym naszym regionie,no dumna jestem z niego ale niech juz skonczy;-)A ja to uwielbiam plaze w Hiszpanii,w przyszlym roku napewno jedziemy juz mam to obiecane .Milego dnia
    Tez ladne, jedzenie pyszne, jezyk sliczny.

anna maria lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie nie .. koniecznie na głowę ręcznik jak przy inhalacjach ;-)
    polarmiś wrote:
    Ale z jodem w tle? To musze do Ciebie wpasc do domu na inhalacje, tylko nie wietrz mieszkania!

Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 3565 3566 3567 3568 3569 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ