SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja słyszłam, że jesienią ...
    ja po wakacjach po wakacjach tam się udam.. najpierw niech wszyscy dobrzy znajomi się tak zjawią..;-)
    Pusurek wrote:
    Akurat latem jodu nad Baltykiem jest malo. Najlepsze miesiace na kuracje to marzec - kwiecien. No ale nawet latem to pewnie jest go wiecej niz np. w stolycy. :P

moremi lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja juz mam wlaczone odliczanie :) jeszcze 3 tygodnie wsiadam w autko i Chorwacjo witaj :)

Reni, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    A ja juz mam wlaczone odliczanie :) jeszcze 3 tygodnie wsiadam w autko i Chorwacjo witaj :)
    Plaze w Chorwacji tez moga byc:-)

Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Pewnie bedziesz zdolna w swoim stanie, siedziec w pokoju z klima i cierpiec na nudnosci.

Reni, kkisia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eeeh też mam parę takich tematów..
    pomarzyć ......
    polarmiś wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/56a855dafcb3.jpg

Moja ulubiona plaża

Mega, polarmiś lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a ja słyszłam, że jesienią ...
    ja po wakacjach po wakacjach tam się udam.. najpierw niech wszyscy dobrzy znajomi się tak zjawią..;-)
    Najwiecej jodu jest po sztormach i w czasie duzych wiatrow. Wiosna, panie sierzancie! :) Jesienia tez wieje, ale najwiecej sztormow i wiatrow jest wiosna.
    Gdanszczak od urodzenia Ci to mowi.

Ale mozesz tez znalesc wiele artykulow mowiacych o tym, ze zima tez. Jesli wieje, to owszem. Ale czesto jest to marketingowy chwycik, coby martwy sezon ozywic i klientele sciagnac do pustych hoteli :D

iwcia77, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A do Chorwacji to ja owszem tez poprosze... ;)

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    eeeh też mam parę takich tematów..
    pomarzyć ......
    Marzenia sie spełniaja, ja na niej bylam i nie chcialam wracac. Za hotel placilam 10 usd, zero turystow. W kajpie miejscowej za 4 osoby z zarciem na 10 placilismy 5-10 usd.

Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Pewnie bedziesz zdolna w swoim stanie, siedziec w pokoju z klima i cierpiec na nudnosci.

Misku w jakim moim stanie
    Testu nie zdalam :)
    Chyba ze zajde przed samym wyjazdem i tam mnie mdlosci dopadna a jak nie to @ standardowo :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogladam te wykresy ciazowe i czasami sie wkurwiam jak to w tytule 4cs - modlitwa i wiara czyni cuda, albo 5 cs ( lat 23) - mam to w doopie, odpuszczam. Noz koorwa mać.

Reni, Mega, iwcia77, Bursztyn, moremi, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Misku w jakim moim stanie
    Testu nie zdalam :)
    Chyba ze zajde przed samym wyjazdem i tam mnie mdlosci dopadna a jak nie to @ standardowo :P
    Jeden test nie zmienia faktu ze drugi moze byc pozytywny.

moremi, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam mam wiatry przez cały rok!
    1854510ufliwpkv57.gif
    Pusurek wrote:
    Najwiecej jodu jest po sztormach i w czasie duzych wiatrow. Wiosna, panie sierzancie! :) Jesienia tez wieje, ale najwiecej sztormow i wiatrow jest wiosna.
    Gdanszczak od urodzenia Ci to mowi.

Ale mozesz tez znalesc wiele artykulow mowiacych o tym, ze zima tez. Jesli wieje, to owszem. Ale czesto jest to marketingowy chwycik, coby martwy sezon ozywic i klientele sciagnac do pustych hoteli :D

polarmiś, Mega, iwcia77, Dorka1979, Pusurek, moremi, Simba, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no no .. a wpisy na forum..
    moje życie nie ma sensu.. tyle przeżyłam bla bla.. 21 lat
    polarmiś wrote:
    Ogladam te wykresy ciazowe i czasami sie wkurwiam jak to w tytule 4cs - modlitwa i wiara czyni cuda, albo 5 cs ( lat 23) - mam to w doopie, odpuszczam. Noz koorwa mać.

polarmiś, Mega, iwcia77, Bursztyn, moremi, Simba, Sabina, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja tam mam wiatry przez cały rok!
    1854510ufliwpkv57.gif
    Ale z jodem w tle? To musze do Ciebie wpasc do domu na inhalacje, tylko nie wietrz mieszkania!

anna maria, Mega, iwcia77, Bursztyn, moremi, Simba, Sabina, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc laseczki u mnie znowu goraco ,w nocy byla burza ,nad ranem zajebiste powietrze.Teraz musze wysluchiwac mojego syna jaki to on jest dobry w pilkce noznej wczoraj zostal krolem strzelcow w tym sezonie i na calym naszym regionie,no dumna jestem z niego ale niech juz skonczy;-)A ja to uwielbiam plaze w Hiszpanii,w przyszlym roku napewno jedziemy juz mam to obiecane .Milego dnia

polarmiś, peppapig, Bursztyn, moremi, samira, malgos741, mysza1975, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misku ale by byly jaja jak nastepny zdam , moj ma w sobote urodziny dodatek do prezentu idealny , chyba musze jednak kupic jeszcze jednego tesciora :)

polarmiś, peppapig, Mega, Dorka1979, moremi, Sabina, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Misku ale by byly jaja jak nastepny zdam , moj ma w sobote urodziny dodatek do prezentu idealny , chyba musze jednak kupic jeszcze jednego tesciora :)
    Poczekaj jeszcze dwa dni. Nie wiem jak dlugie masz cykle?

anna maria, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu co z Toba?

anna maria, peppapig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Czesc laseczki u mnie znowu goraco ,w nocy byla burza ,nad ranem zajebiste powietrze.Teraz musze wysluchiwac mojego syna jaki to on jest dobry w pilkce noznej wczoraj zostal krolem strzelcow w tym sezonie i na calym naszym regionie,no dumna jestem z niego ale niech juz skonczy;-)A ja to uwielbiam plaze w Hiszpanii,w przyszlym roku napewno jedziemy juz mam to obiecane .Milego dnia
    Tez ladne, jedzenie pyszne, jezyk sliczny.

anna maria lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie nie .. koniecznie na głowę ręcznik jak przy inhalacjach ;-)
    polarmiś wrote:
    Ale z jodem w tle? To musze do Ciebie wpasc do domu na inhalacje, tylko nie wietrz mieszkania!

Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 3565 3566 3567 3568 3569 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ