35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa się pierwsza melduje miłego dnia ma być gorąco dzisiaj
Wstałam o 4-30 i temperatura 36,8 dużawo i znowu się będę nakrecać, aż mnie cycki zaczęły boleć!rozmarzyłam się że jestem w ciąży...zastanawiam się tylko czy brać duphaston lub luteine? Co byście radziły? Na moje pytanie doktorka poleca od dodatniego testu,mój ostatni wynik to 7, w 8 dniu po owulce...
Bliska 77, samira, ania.g, malgos741, anna maria, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry, 4 dzien plamien mocniejsze dzisiaj, tempka o jedna kreskę w górę zobaczymy
Bliska 77, samira, ania.g, malgos741, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Peppa, brałam luteinę i duphaston. Po styczniowych atrakcjach, lekarz postanowił zamienić luteinę na dupka za stwierdzeniem " zmieniamy taktykę". W aptece dowiedziałam się że dupek jest lekiem nowszej generacji od luteiny i troszeczkę jednak w składzie jest różnica.Niestety w cenie też.
Peppa, Mega, trzymam kciuki
A ja za chwilę startuję do ortodonty z młodszą. Czeka nas wyprawa na drugą stronę Warszawy do Wołomina. Wieczorem ok 20 USG połówkowe. Muszę dzisiaj załatwić sporo spraw to przynajmniej nie będę za bardzo o tym rozmyślać i czas szybciej zleci.
Bliska 77, samira, Reni, Mega, Pusurek, iwcia77, EwaT, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Dzień dobry
Peppa, brałam luteinę i duphaston. Po styczniowych atrakcjach, lekarz postanowił zamienić luteinę na dupka za stwierdzeniem " zmieniamy taktykę". W aptece dowiedziałam się że dupek jest lekiem nowszej generacji od luteiny i troszeczkę jednak w składzie jest różnica.Niestety w cenie też.
Peppa, Mega, trzymam kciuki
A ja za chwilę startuję do ortodonty z młodszą. Czeka nas wyprawa na drugą stronę Warszawy do Wołomina. Wieczorem ok 20 USG połówkowe. Muszę dzisiaj załatwić sporo spraw to przynajmniej nie będę za bardzo o tym rozmyślać i czas szybciej zleci.samira, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Na tvn jest temat o niepłodności o naprotechnologii.peppapig, samira lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:witajcie, ja trzecia
Pepa, pewnie, że nakręcanie nic nie da, co do progesteronu, który z nich zalecił Ci lekarz?to moja pierwsza próba po poronieniu. W tym zaciażonym cyklu brałam luteine pod język 2*1 po owulce w 6 tyg pojawiły się plamienia dołożyli duphaston 3*1 potem 3*2 ale nic to nie pomogło...teraz nie wiem co robić doktorka proponuje ,,wspomaganie,,progesteronem od pozytywnego testu. Ja nie jestem pewna czy i kiedy była owulacja...wykres pokazuje wcześniej a na usg w pt.jajko miało 19mm.czyli 17 dnia cyklu lub 19 wg usg...eh lepiej czekać cierpliwie?
Aa lekarz kazał przyjść z pozytywnym testem,heheWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 09:34
samira, Mega, Bliska 77, Mango, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Ale tu pustki ostatnio
U mnie bez zmian , czekam i sezon na zagladanie w gacie rozpoczety
Ania na bank bedzie wszystko okdaj znac wieczorem
Aga juz nie duzo zostalo dasz rade
A jak tam reszta naszych ciezarowek ?
Caffe jak maly , daje popalic ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 09:48
peppapig, Mega, caffe, Bliska 77, iwcia77, EwaT, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Bliska
to moja pierwsza próba po poronieniu. W tym zaciażonym cyklu brałam luteine pod język 2*1 po owulce w 6 tyg pojawiły się plamienia dołożyli duphaston 3*1 potem 3*2 ale nic to nie pomogło...teraz nie wiem co robić doktorka proponuje ,,wspomaganie,,progesteronem od pozytywnego testu. Ja nie jestem pewna czy i kiedy była owulacja...wykres pokazuje wcześniej a na usg w pt.jajko miało 19mm.czyli 17 dnia cyklu lub 19 wg usg...eh lepiej czekać cierpliwie?
Aa lekarz kazał przyjść z pozytywnym testem,hehepeppapig, samira, Reni, Bliska 77, Simba, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
witam
Pepa a ta Twoja lekarka to studia na ESKK robiła? pierwsze słyszę, żeby progesteron brać od dodatniego testu.. skoro pęcherzyk może pęknąć do 36 godzin to na logikę bezpieczniej poczekać te 3 dni po teście
może się mylę ale jak za wcześnie łykniesz progesteron to pęcherzyk nie pęknie
na wykresie nie widać kiedy robiłas test ale jeśli chcesz łykać to może przynajmniej dwa dni po..
Miśka będzie wiedziała
ręce mi opadają z szelestem do samej ziemi jak słyszę takie rzeczy..
jebane konowały
peppapig wrote:Bliskato moja pierwsza próba po poronieniu. W tym zaciażonym cyklu brałam luteine pod język 2*1 po owulce w 6 tyg pojawiły się plamienia dołożyli duphaston 3*1 potem 3*2 ale nic to nie pomogło...teraz nie wiem co robić doktorka proponuje ,,wspomaganie,,progesteronem od pozytywnego testu. Ja nie jestem pewna czy i kiedy była owulacja...wykres pokazuje wcześniej a na usg w pt.jajko miało 19mm.czyli 17 dnia cyklu lub 19 wg usg...eh lepiej czekać cierpliwie?
Aa lekarz kazał przyjść z pozytywnym testem,heheWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 09:51
samira, Bursztyn, peppapig, Mega, Bliska 77, ania.g, Dorka1979, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki polarmisiu, aniu
mierze mierze temperaturę..tylko zastanawiam się czy zacząć już brać ten progesteron( mam duphaston i luteine w domu) czy czekać do pozytywnego testu..ale ciażowego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 09:58
samira, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
aaaa testu ciążowego?
peppapig wrote:Dzięki polarmisiu, aniumierze mierze temperaturę..tylko zastanawiam się czy zacząć już brać ten progesteron( mam duphaston i luteine w domu) czy czekać do pozytywnego testu...
peppapig, Mega lubią tę wiadomość
-
Hej
Slonce z deszczem na przemian, latem nie nazwalabym tego czegos...
Ania.g powodzenia na usg
kciuki za testujace dzisiaj (nie wiem nawet czy sa takie, stracilam rachube)
Reni, pomyslnego IUI, trzymam za Ciebie mocno kciuki
Simba, nie pamietam czy Ty dzis robisz bete? jesli tak to powodzeniaReni, Mega, Bliska 77, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny