X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co wy śpicie??? ;)

samira, Pusurek, anna maria lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie jakos cicho dzis...

anna maria, Mega lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny u was tez tak goraco i bardzo duszno?Juz cala puchne ;pysk;mam tak spuchniety ze wygladam jak ksiezyc w pelni.Z synem tego nie mialam a tez latem chodzilam z brzuchem ,ale kiedy to bylo ?bylo sie pieknym i mlodym;-)

Bliska 77, Mega, Dorka1979, Mango, Bozia3, iwcia77, gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, mozna powiedziec, ze dotrwalam do jakiejs ludzkiej temperatury i warunkow umozliwiajcych oddychanie :-)

anna maria, Mega, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Witam dziewczyny u was tez tak goraco i bardzo duszno?Juz cala puchne ;pysk;mam tak spuchniety ze wygladam jak ksiezyc w pelni.Z synem tego nie mialam a tez latem chodzilam z brzuchem ,ale kiedy to bylo ?bylo sie pieknym i mlodym;-)
    U mnie tez goraco strasznie, laze po domu i ogrodzie w samej koszulce i gaciach. ;)
    Ja jeszcze nie puchne, nie zarcie soli jednak pomaga. :) Ale za pare dni wsiade do samolotu i zaczne wakacje, to i nie zarcie soli moze nie pomoc. ;)

Bliska 77, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiec tak: zrobiłam testa - nawet cień cienia sie nie pojawił :( ale pocieszam sie ze może za wcześnie... Powtórzę we wtorek

Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poki co tez nie puchne, tylko nie wiem jak jutro wytrzymam, ma byc jeszcze wyzsza temperatura niz dzisiaj...corke maz do przedszkola zawiezie a sasiad odbierze, ja chyba tylko rano wyjde podlac kwiaty na tarasie, potem okna pozamykam i uda sie jakos przertwac do 17 :-)
    Potem jeszcze wtorek i sroda taka upalna, ale juz ja bede za szofera robuc, musze sukienki wykopac, na szczescie w nie wchodze, od czwartku ma byc nieco chlodnej i superowo, moze troche odzyje

Mega, Pusurek lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapraszam do mnie bo w taką pogodę u mnie w domu jest zimno

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Zapraszam do mnie bo w taką pogodę u mnie w domu jest zimno
    U mnie na szczescie tez, na zewnatrz 34 stopnie a w domciu na dole cudowne 19-20 a na gorze ok 23 ale warunek jeden, zero otwartych okien :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 20:59

Mega, samira lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też nikt nie ma prawa otwierać okien i drzwi na dłużej niż jest to potrzebne

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak wiesiołek nie dla mnie :( Dziś go nie wzięłam i po południu jest lepiej. Rano jeszcze myślałam, że to może wyrostek, ale jednak skutki wieśka ;)

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No wiec tak: zrobiłam testa - nawet cień cienia sie nie pojawił :( ale pocieszam sie ze może za wcześnie... Powtórzę we wtorek
    No wiec tak..ja tez zrobiłam testa ...wiem wiem duuuzo za wcześnie ale co jak taka narwana jestem...tez zrobię we wtorek....:)

Aprilka
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    No wiec tak..ja tez zrobiłam testa ...wiem wiem duuuzo za wcześnie ale co jak taka narwana jestem...tez zrobię we wtorek....:)
    No cóż - idziemy równo ;)

Aprilka lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżizass zatrułam się czymś, chyba lodami. To było jedno z najgorszych popołudni jakie ostatnio miałam :(

A jutro poniedziałek, czy może być coś mniej optymistycznego?

anna maria, Bliska 77, Mega, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dżizass zatrułam się czymś, chyba lodami. To było jedno z najgorszych popołudni jakie ostatnio miałam :(

A jutro poniedziałek, czy może być coś mniej optymistycznego?
    Sabina, jutro na pewno bedziesz czula sie juz lepiej, wspolczuje

peppapig, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jutro odbieram wyniki męża, a jak sie teraz nie uda to znowu muszę umówić sie na monitoring do mojego byłego lekarza niestety. Do mojej obecnej lekarki jestem zapisana dopiero na 18 lipca bo znowu będzie na urlopie, wrrr. A za tym lekarzem nie przepadam bo mam wrażenie ze bardzo chce ode mnie kasę wyciągnąć. Zobaczymy co będzie. A jutro do pracy do 19, potem odebrać wyniki, we wtorek córka ma egzamin w szkole muzycznej wiec będzie stres...

samira, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinko swego czasu pamietam były rewelacyjne leki na zatrucie- sulfaguamidyna, niestety wycofane już ze sprzedaży :( albo nifuroksazyd

Bliska 77, samira, Sabina lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki
    Ale sentymentalnie w Opolu ,piękne piosenki :)

A teraz Kobranocka i "Kocham Cię jak Irlandię :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 22:55

peppapig, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    dziewczynki
    Ale sentymentalnie w Opolu ,piękne piosenki :)

A teraz Róże Europy i "Kocham Cię jak Irlandię :)
    Kurde, przegapilam! Bo dziecko oglada The Rock, bo uwielbia Connerego i Cage'a. Ale juz jej wyrwalam pilota i ogladamy Opole. A Kozuchowska w ciazy kwitnie. :)

Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2014, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasurku ty zacytowałaś jak napisałam Róże Europy a to przecież Kobranocka potem poprawiłam.
    A Róże Europy to przecież piosenka Jedwab. Ale tego nie grali teraz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 23:42

‹‹ 3560 3561 3562 3563 3564 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ