35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny u was tez tak goraco i bardzo duszno?Juz cala puchne ;pysk;mam tak spuchniety ze wygladam jak ksiezyc w pelni.Z synem tego nie mialam a tez latem chodzilam z brzuchem ,ale kiedy to bylo ?bylo sie pieknym i mlodym;-)
Bliska 77, Mega, Dorka1979, Mango, Bozia3, iwcia77, gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Witam dziewczyny u was tez tak goraco i bardzo duszno?Juz cala puchne ;pysk;mam tak spuchniety ze wygladam jak ksiezyc w pelni.Z synem tego nie mialam a tez latem chodzilam z brzuchem ,ale kiedy to bylo ?bylo sie pieknym i mlodym;-)
Ja jeszcze nie puchne, nie zarcie soli jednak pomaga.Ale za pare dni wsiade do samolotu i zaczne wakacje, to i nie zarcie soli moze nie pomoc.
Bliska 77, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No wiec tak: zrobiłam testa - nawet cień cienia sie nie pojawił
ale pocieszam sie ze może za wcześnie... Powtórzę we wtorek
Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Poki co tez nie puchne, tylko nie wiem jak jutro wytrzymam, ma byc jeszcze wyzsza temperatura niz dzisiaj...corke maz do przedszkola zawiezie a sasiad odbierze, ja chyba tylko rano wyjde podlac kwiaty na tarasie, potem okna pozamykam i uda sie jakos przertwac do 17
Potem jeszcze wtorek i sroda taka upalna, ale juz ja bede za szofera robuc, musze sukienki wykopac, na szczescie w nie wchodze, od czwartku ma byc nieco chlodnej i superowo, moze troche odzyjeMega, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:Zapraszam do mnie bo w taką pogodę u mnie w domu jest zimno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 20:59
Mega, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:No wiec tak: zrobiłam testa - nawet cień cienia sie nie pojawił
ale pocieszam sie ze może za wcześnie... Powtórzę we wtorek
Mega, samira lubią tę wiadomość
Aprilka -
Aprilka wrote:No wiec tak..ja tez zrobiłam testa ...wiem wiem duuuzo za wcześnie ale co jak taka narwana jestem...tez zrobię we wtorek....
Aprilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Dżizass zatrułam się czymś, chyba lodami. To było jedno z najgorszych popołudni jakie ostatnio miałam
A jutro poniedziałek, czy może być coś mniej optymistycznego?peppapig, Sabina lubią tę wiadomość
-
A ja jutro odbieram wyniki męża, a jak sie teraz nie uda to znowu muszę umówić sie na monitoring do mojego byłego lekarza niestety. Do mojej obecnej lekarki jestem zapisana dopiero na 18 lipca bo znowu będzie na urlopie, wrrr. A za tym lekarzem nie przepadam bo mam wrażenie ze bardzo chce ode mnie kasę wyciągnąć. Zobaczymy co będzie. A jutro do pracy do 19, potem odebrać wyniki, we wtorek córka ma egzamin w szkole muzycznej wiec będzie stres...
samira, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Sabinko swego czasu pamietam były rewelacyjne leki na zatrucie- sulfaguamidyna, niestety wycofane już ze sprzedaży
albo nifuroksazyd
Bliska 77, samira, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:dziewczynki
Ale sentymentalnie w Opolu ,piękne piosenki
A teraz Róże Europy i "Kocham Cię jak IrlandięMega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny