35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLaski, pytanie na dzis. Czy pierzecie dzieciece ciuszki kupione w sklepie? Nie w lumpeksie, nie dostane po kims, tylko ladniutkie, prosto z wieszaka.
Pytanie kontrowersyjne i trudne.
Zakladam, ze wszystkie odpowiedza, ze tak.Lucky, Mega, moremi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej wszystkim
my wybyliśmy na działkę i tam męczymy się w upale, ale trochę mniej niż w bloku, bo przewiew jest
Cafe- ogromnie serdecznie gratuluję Synka! tak się cieszę. Ale to zleciało, dopiero był bezowulacyjny cykl hehhhhhh. Niech rośnie zdrowo, a mama niech szybko wciąga stringi i na parapetmoże czeka Cię jeszcze jeden taki cykl
Mega - szansa ogromna, chyba Bozia tak miała z małym spadkiem a potem tak pięknym odbiciem w górę
mnie już się kończy @, niestety, ale liczę na lipcowe pozytywne testowanie
koleżanka zaszła za pierwszym razem (fakt, 10 lat młodsza) i daje mi dobre rady: sprawdź sobie w internecie kiedy masz owulację i seksujcie się w TE DNI ! Nooooo nareszcie wiem co robić. Nie może się nie udać
powodzenia
Pusurek, Mega, peppapig, caffe, Reni, Mango, moremi, samira, Simba, Bliska 77, Bursztyn, Sabina, ania.g, Bozia3, Żanet, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurku ja wszystko prałam
bałam się że mogą być bakterie z różnych rąk które te ciuszki macały w sklepie, a poza tym większość ubrań ma taki 'ochronny film' i pierwsze pranie pozwala pozbyć się tego dziadostwa, no i kurzu
tak to sobie przynajmniej wyobrażamPusurek, peppapig, caffe, moremi, samira, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucky wrote:
koleżanka zaszła za pierwszym razem (fakt, 10 lat młodsza) i daje mi dobre rady: sprawdź sobie w internecie kiedy masz owulację i seksujcie się w TE DNI ! Nooooo nareszcie wiem co robić. Nie może się nie udać
powodzenia
Dobre dobre!
Ze tez czlowiek glupi taki i nie wie, jak sie robi te rzeczy. Fajnie, ze istnieja kolezanki "dobra rada"!
Lucky, peppapig, samira, Simba, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:hej wszystkim
my wybyliśmy na działkę i tam męczymy się w upale, ale trochę mniej niż w bloku, bo przewiew jest
Cafe- ogromnie serdecznie gratuluję Synka! tak się cieszę. Ale to zleciało, dopiero był bezowulacyjny cykl hehhhhhh. Niech rośnie zdrowo, a mama niech szybko wciąga stringi i na parapetmoże czeka Cię jeszcze jeden taki cykl
Mega - szansa ogromna, chyba Bozia tak miała z małym spadkiem a potem tak pięknym odbiciem w górę
powodzeniażadna z nas by na to nie wpadła, kurczę tyle straconych miesięcy a to takie proste...
Lucky, peppapig, samira, Simba, Bliska 77, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucky wrote:koleżanka zaszła za pierwszym razem (fakt, 10 lat młodsza) i daje mi dobre rady: sprawdź sobie w internecie kiedy masz owulację i seksujcie się w TE DNI ! Nooooo nareszcie wiem co robić. Nie może się nie udać
powodzenia
Czyżby koleżanka uczyła matkę dzieci robićMega, Lucky, peppapig, samira lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Czyżby koleżanka uczyła matkę dzieci robić
Lucky, peppapig, Dorka1979, samira, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega to siknij sobie;)
Tam gdzie gramy jest parka strusi i zgadnijcie co widziałamjak się kupulowaly
Mega, Dorka1979, moremi, samira, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Zaraz sie biore za rozmiar 50 - 56, tak zyczeniowo, wiekszy sie nie moze urodzic, bo ubranka nie przygotowane!
Jak duży się urodzi tego nie wiadomo, ale Ci powiem, że u mnie już 3 pary śpiochów na 56cm są małe, a po porodzie były ciut duże...
Ja bym na Twoim miejscu nie nastawiała sie na te 50 cm.
Co do prania nowych ciuchów, to tak jak Lucky, prałam wszystko, włacznie z pieluchami tetrowymi i takimi chyba z flaneli.Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:hej wszystkim
powodzenia
Dlaczego nie liczysz na testowanie w lipcu?Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Jak duży się urodzi tego nie wiadomo, ale Ci powiem, że u mnie już 3 pary śpiochów na 56cm są małe, a po porodzie były ciut duże...
Ja bym na Twoim miejscu nie nastawiała sie na te 50 cm.
Co do prania nowych ciuchów, to tak jak Lucky, prałam wszystko, włacznie z pieluchami tetrowymi i takimi chyba z flaneli.
Cicho Caffe!Zalozenia mi tu psujesz!
Z corka zadne z ubranek na 56 nie bylo dobre, nawet po porodzie, ale ona sie urodzila 62 cm dluga...
Tym razem bedzie inaczej, na pewno!Mega, peppapig, Bliska 77, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Cicho Caffe!
Zalozenia mi tu psujesz!
Z corka zadne z ubranek na 56 nie bylo dobre, nawet po porodzie, ale ona sie urodzila 62 cm dluga...
Tym razem bedzie inaczej, na pewno!Pusurek, samira, peppapig, caffe lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Kolejnego takiego cyklu nie będzie
Dlaczego nie liczysz na testowanie w lipcu?peppapig, Bliska 77, caffe lubią tę wiadomość