X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, pytanie na dzis. Czy pierzecie dzieciece ciuszki kupione w sklepie? Nie w lumpeksie, nie dostane po kims, tylko ladniutkie, prosto z wieszaka.
    Pytanie kontrowersyjne i trudne. ;)
    Zakladam, ze wszystkie odpowiedza, ze tak. :P

Lucky, Mega, moremi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No właśnie jestem w szoku bo jej nie ma. Plamienia miałam wczoraj i przedwczoraj ale takie niemrawe tzn nie brudzi mi nawet wkładki, dzisiaj na razie jest czyściutko ....
    Nono, to kiedy sikaniec? :)

Lucky, Mega lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej wszystkim
    my wybyliśmy na działkę i tam męczymy się w upale, ale trochę mniej niż w bloku, bo przewiew jest

Cafe- ogromnie serdecznie gratuluję Synka! tak się cieszę. Ale to zleciało, dopiero był bezowulacyjny cykl hehhhhhh. Niech rośnie zdrowo, a mama niech szybko wciąga stringi i na parapet :) może czeka Cię jeszcze jeden taki cykl

Mega - szansa ogromna, chyba Bozia tak miała z małym spadkiem a potem tak pięknym odbiciem w górę

mnie już się kończy @, niestety, ale liczę na lipcowe pozytywne testowanie
    koleżanka zaszła za pierwszym razem (fakt, 10 lat młodsza) i daje mi dobre rady: sprawdź sobie w internecie kiedy masz owulację i seksujcie się w TE DNI ! Nooooo nareszcie wiem co robić. Nie może się nie udać

powodzenia

Pusurek, Mega, peppapig, caffe, Reni, Mango, moremi, samira, Simba, Bliska 77, Bursztyn, Sabina, ania.g, Bozia3, Żanet, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurku ja wszystko prałam
    bałam się że mogą być bakterie z różnych rąk które te ciuszki macały w sklepie, a poza tym większość ubrań ma taki 'ochronny film' i pierwsze pranie pozwala pozbyć się tego dziadostwa, no i kurzu
    tak to sobie przynajmniej wyobrażam

Pusurek, peppapig, caffe, moremi, samira, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:

koleżanka zaszła za pierwszym razem (fakt, 10 lat młodsza) i daje mi dobre rady: sprawdź sobie w internecie kiedy masz owulację i seksujcie się w TE DNI ! Nooooo nareszcie wiem co robić. Nie może się nie udać

powodzenia

Dobre dobre!
    Ze tez czlowiek glupi taki i nie wie, jak sie robi te rzeczy. Fajnie, ze istnieja kolezanki "dobra rada"! :D ;)

Lucky, peppapig, samira, Simba, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nono, to kiedy sikaniec? :)
    Oj korci mnie jak diabli...

Pusurek, Lucky, moremi, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    hej wszystkim
    my wybyliśmy na działkę i tam męczymy się w upale, ale trochę mniej niż w bloku, bo przewiew jest

Cafe- ogromnie serdecznie gratuluję Synka! tak się cieszę. Ale to zleciało, dopiero był bezowulacyjny cykl hehhhhhh. Niech rośnie zdrowo, a mama niech szybko wciąga stringi i na parapet :) może czeka Cię jeszcze jeden taki cykl

Mega - szansa ogromna, chyba Bozia tak miała z małym spadkiem a potem tak pięknym odbiciem w górę

powodzenia
    Rady twojej koleżanki poprostu bezcenne ;) żadna z nas by na to nie wpadła, kurczę tyle straconych miesięcy a to takie proste... ;)

Lucky, peppapig, samira, Simba, Bliska 77, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:

powodzenia

Czyżby koleżanka uczyła matkę dzieci robić

Mega, Lucky, peppapig, samira lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Czyżby koleżanka uczyła matkę dzieci robić
    Bardzo mi sie podobają dobre rady tych którym sie udało zajść od razu ;)

Lucky, peppapig, Dorka1979, samira, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega to siknij sobie;)
    Tam gdzie gramy jest parka strusi i zgadnijcie co widziałam :) jak się kupulowaly ;)

Mega, Dorka1979, moremi, samira, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne miejsce ZIOŁOWA DOLINA WILIMOWO. :)

Mega lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia gorący już jest ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 15:32

Sabina lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Zaraz sie biore za rozmiar 50 - 56, tak zyczeniowo, wiekszy sie nie moze urodzic, bo ubranka nie przygotowane! :P

Jak duży się urodzi tego nie wiadomo, ale Ci powiem, że u mnie już 3 pary śpiochów na 56cm są małe, a po porodzie były ciut duże...
    Ja bym na Twoim miejscu nie nastawiała sie na te 50 cm.

Co do prania nowych ciuchów, to tak jak Lucky, prałam wszystko, włacznie z pieluchami tetrowymi i takimi chyba z flaneli.

Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    hej wszystkim

powodzenia
    Kolejnego takiego cyklu nie będzie :P

Dlaczego nie liczysz na testowanie w lipcu?

Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dobrej niedzieli Wam życze :)
    u nas upał uffufu ja lubie ciepło ale u nas o 10 rano było 30 stopni :D :P

Mega, samira, peppapig, Bliska 77, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Jak duży się urodzi tego nie wiadomo, ale Ci powiem, że u mnie już 3 pary śpiochów na 56cm są małe, a po porodzie były ciut duże...
    Ja bym na Twoim miejscu nie nastawiała sie na te 50 cm.

Co do prania nowych ciuchów, to tak jak Lucky, prałam wszystko, włacznie z pieluchami tetrowymi i takimi chyba z flaneli.

Cicho Caffe! ;) Zalozenia mi tu psujesz!:P Z corka zadne z ubranek na 56 nie bylo dobre, nawet po porodzie, ale ona sie urodzila 62 cm dluga...
    Tym razem bedzie inaczej, na pewno! :P

Mega, peppapig, Bliska 77, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Cicho Caffe! ;) Zalozenia mi tu psujesz!:P Z corka zadne z ubranek na 56 nie bylo dobre, nawet po porodzie, ale ona sie urodzila 62 cm dluga...
    Tym razem bedzie inaczej, na pewno! :P
    Tak, tak, na pewno... ;)

Pusurek, samira, peppapig, caffe lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A test najlepiej robić rano czy mogę wieczorem?

samira, peppapig lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Kolejnego takiego cyklu nie będzie :P

Dlaczego nie liczysz na testowanie w lipcu?
    Caffe Lucky właśnie liczy na lipcowe pozytywne testowanie kochana :D

peppapig, Bliska 77, caffe lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek - ja bym jednak darowała sobie te najmniejsze ubranka :p

Pusurek, moremi, caffe lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 3558 3559 3560 3561 3562 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ