X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, brzuszek piekny, nie mowiac o biuscie jak u jakiejs nastolatki :-)
    Samira, z calego serca zycze Ci dwoch kresek na ciazowym
    A my wrocilismy wlasnie z godzinnego spaceru i powiem Wam, ze padlam tak samo jak moj 9cio letni bokser, plecy odpadaja, w podbrzuszu ciagnie a jeszcze dwa tygodnie temu bylo lekko i na luzie a teraz musialam swoje na kanapie na dole odczekac coby wejsc na gore haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 21:14

Pusurek, samira, Sabina, Mega, malgos741, caffe, ania.g, Żanet lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Coś dzisiaj cicho na forum,myślałam że was nie nadgonie a tu weekend się zaczął. Ja w drugiej robicie do 4.00, za to się dobrze najem.
    Ty mi tu oczu robotą nie zamydlaj!
    Się pytam gdzie test kontrolny? Normalnie olałaś nas ciepłym moczem, o!

Bliska 77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    A my wrocilismy wlasnie z godzinnego spaceru i powiem Wam, ze padlam tak samo jak moj 9cio letni bokser, plecy odpadaja, w podbrzuszu ciagnie a jeszcze dwa tygodnie temu bylo lekko i na luzie a teraz musialam swoje na kanapie na dole odczekac coby wejsc na gore haha
    Też tak chcę ;) Jak tylko się da, to biorę co jest w pakiecie ciążowym, żebym tylko szczęśliwie zaszła...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 21:24

Bliska 77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja spadam kończyć sernik na zimno ;)

Dobrej nocy :)

Ewa jak się czujesz? Za tydzień to będzie Twój ostatni weekend w dwupaku :)

Mega lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Też tak chcę ;) Jak tylko się da, to biorę co jest w pakiecie ciążowym, żebym tylko szczęśliwie zaszła...
    Mam nadzieje, ze niebawem podzielisz moj los :-) , zycze Ci tego bardzo bardzo mocno

Sabina lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ty mi tu oczu robotą nie zamydlaj!
    Się pytam gdzie test kontrolny? Normalnie olałaś nas ciepłym moczem, o!
    Nie zamydlam, a test w poniedziałek ;) nie lubię testować bo się nakręca a tak spokojnie czekam na @

samira, Mega, Pusurek, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczyny ja tak kontrolowanie do Was zaglądam nadrobić Was to rraczej nie możliwe
    Cafe doprowadziłaś mnie do łez swoim opisem porodu sliczniutki Twój maluszek

Moja maluta rośnie jak na drożdżach już ładnie się uśmiecha i łapie rączki śmieje się z m że jeszcze nic nie umie a już się modli trochę płacze i świetnie jej wychodzi wychowywanie mamy już wie jak płakać aby mamą wzięła na ręce
    Plus niech którąś z Was napiszę co u Was która zaciazyla i ktora teraz testuję
    Trzymam za Was wszystkie kciuki choć nie piszę to cały czas "wolny" myślę o Was choć go mam mało to tylko myślę bo już mi brak go na czytanie i tak zasypiam z komórka w ręku

samira, Bliska 77, caffe, Mega, peppapig, ania.g, Mango, Sabina, Żanet, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, jak en czas leci, kurcze :-) , fajnie, ze u Was ok, w miare mozliwosci zagladaj do nas czesciej :-)

MoniaT lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• MoniaT Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie że bym chciała ale ........jak to bywa jak ja biorę tel żeby poczytać to maluta protestuje i bądź tu mądry człowieku a wieczorem padał na pysk zasypiam w okularach i komórką w ręku m wraca z pracy i odkłada tel i zdejmuje mi okulary lekko aby mnie nie obudzić a ja wstaje połamał bo oczywiście zasnelam że zwinienta poduszką i kark sztywny już że 3 raz chodziłam z chustka jakby mnie przewialo
    Dobra wpadam się kompac łaski moje śpią więc lecę mam tylko nnadzieję że nie usne w wannie

caffe, Bliska 77, malgos741, Mango, Sabina lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    caffe nie chcę się tu wymądrzać ale jak stale ściągasz pokarm to nie pobudzasz piersi do większej laktacji?może powinnaś częściej przystawiać malucha ?mi położna mówiła żeby ściągać tylko wyjątkowo jak piersi np. pełne przed karmieniem i malec nie może chwycić.Chyba że masz teraz nawał i z czasem to się unormuje.
    Gdybym nie ściągała to by mi pękły. Poza tym gin dzisiaj mi mówił zeby ściągać zeby się zastój nie zrobił. Ja już tak raz miałam, także dziękuję za powtórkę tych przeżyć.

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Pobudza, ale to sie samo unormuje, tylko maly powinien oprozniac cala piers, a nie tylko pociamkac troche i zasypiac od razu. Inna sprawa, ze kiedy jest upal, dziecko moze chciec pic tylko tez rzadszy pokarm, ktory jest na poczatku, ale nie dotyczy to raczej noworodka. Caffe pewnie zobaczy po 1 wazeniu u lekarza, czy maly je wystarczajaco czy nie.
    Trzeba sie niestety nastawic, ze pierwsze 3 tygodnie karmienia to jest ciagle nieustabilizowana produkcja pokarmu, bol piersi, koniecznosc masowania ich przed karmieniem i odciagania ciutki dla umozliwienia dziecku chwycenia dobrze sutka.
    Polecam na nawaly mleczne zbity ( zgniecniony ) i lisc kapusty na piers, dziala fenomenalnie, ale smierdzi tez po jakims czasie okrutnie. :)
    U mnie taka produkcja zaczęła się w dniu powrotu do domu. Mały je sporo, ale nie na tyle dużo żeby opróżniac pierś. Jak będzie trochę większy to pewnie tak się będzie działo, teraz muszę się wspomagać, bo az bolą. W nocy też muszę odciągać.
    Masz rację, ze na 1 wizycie wyjdzie jak wartościowy jest mój pokarm. Teraz niestety jestem na etapie testowania swojego jedzenia i reakcji małego na to.

Simba, Bliska 77, malgos741, Pusurek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :) Milego dnia

• Mega Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, miłej niedzieli. U mnie nastrój spadł tak samo jak moja temperatura :( mam stracha przed pójściem do kibelka...

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Wam ! Dziewczyny mierzyłam tempie jak zwykle ale czy po wczorajszym alkoholu wynik jest prawidłowy?czy powinnam go pominąć dziś ....

Lucky lubi tę wiadomość

Aprilka
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Dziewczeta

Mamy dzis piekne slonce, az nie do wiary. Mierze teraz - w drugiej czesci cyklu temp. tylko pro forma, bo ten cykl jest w plecy. Przynajmniej nie bede sie stresowac zagladaniem w majty, wiec jakis + tej sytuacji jest.
    Malgos, zaciskam kciuki na jutrzejszy test
    Mega, nadzieja zawsze jest dopuki nie ma @

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 10:42

samira, Mega, malgos741, Lucky, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Dzien dobry Wam ! Dziewczyny mierzyłam tempie jak zwykle ale czy po wczorajszym alkoholu wynik jest prawidłowy?czy powinnam go pominąć dziś ....
    to zalezy ile tego alkoholu pochlonelas
    zreszta na tym etapie nie ma to chyba wiekszego znaczenia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 10:44

Aprilka, Mega, Lucky, Dorka1979, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    to zalezy ile tego alkoholu pochlonelas
    zreszta na tym etapie nie ma to chyba wiekszego znaczenia
    :) :)

Lucky lubi tę wiadomość

Aprilka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! U mnie dzis ambitne plany prania ciuszkow dla Adamka. Moze jeszcze za wczesniej, ale mnie jakos strach oblecial, ze wroce z wakacji i zaraz urodze, a tu 3 komody pelne nieupranych ubranek. Chlop by sobie poradzil pewnie z pomoca corki, ale zakladam, ze beda siedzieli ze mna w szpitalu zaraz po porodzie.
    Zaraz sie biore za rozmiar 50 - 56, tak zyczeniowo, wiekszy sie nie moze urodzic, bo ubranka nie przygotowane! :P
    Milych Zielonych Swiatek! ;)

Mega, Reni, Lucky, peppapig, moremi, Bliska 77, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry Dziewczeta

Mamy dzis piekne slonce, az nie do wiary. Mierze teraz - w drugiej czesci cyklu temp. tylko pro forma, bo ten cykl jest w plecy. Przynajmniej nie bede sie stresowac zagladaniem w majty, wiec jakis + tej sytuacji jest.
    Malgos, zaciskam kciuki na jutrzejszy test
    Mega, nadzieja zawsze jest dopuki nie ma @
    No właśnie jestem w szoku bo jej nie ma. Plamienia miałam wczoraj i przedwczoraj ale takie niemrawe tzn nie brudzi mi nawet wkładki, dzisiaj na razie jest czyściutko ....

Bursztyn, Lucky, peppapig, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki po 4 godz snu, teraz gramy poprawiny do 15 tej i fajrant. ;)
    Nie dziękuję za kciukasy, coś czuję że dostanę wredna przyjdzie bo zaczyna mnie pobolewac i zaczynam brudzic.

Mega, Lucky lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
‹‹ 3557 3558 3559 3560 3561 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ