35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusur, brzuszek piekny, nie mowiac o biuscie jak u jakiejs nastolatki
Samira, z calego serca zycze Ci dwoch kresek na ciazowym
A my wrocilismy wlasnie z godzinnego spaceru i powiem Wam, ze padlam tak samo jak moj 9cio letni bokser, plecy odpadaja, w podbrzuszu ciagnie a jeszcze dwa tygodnie temu bylo lekko i na luzie a teraz musialam swoje na kanapie na dole odczekac coby wejsc na gore hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 21:14
Pusurek, samira, Sabina, Mega, malgos741, caffe, ania.g, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Coś dzisiaj cicho na forum,myślałam że was nie nadgonie a tu weekend się zaczął. Ja w drugiej robicie do 4.00, za to się dobrze najem.
Się pytam gdzie test kontrolny? Normalnie olałaś nas ciepłym moczem, o!Bliska 77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:A my wrocilismy wlasnie z godzinnego spaceru i powiem Wam, ze padlam tak samo jak moj 9cio letni bokser, plecy odpadaja, w podbrzuszu ciagnie a jeszcze dwa tygodnie temu bylo lekko i na luzie a teraz musialam swoje na kanapie na dole odczekac coby wejsc na gore haha
Jak tylko się da, to biorę co jest w pakiecie ciążowym, żebym tylko szczęśliwie zaszła...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 21:24
Bliska 77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ty mi tu oczu robotą nie zamydlaj!
Się pytam gdzie test kontrolny? Normalnie olałaś nas ciepłym moczem, o!nie lubię testować bo się nakręca a tak spokojnie czekam na @
samira, Mega, Pusurek, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Część dziewczyny ja tak kontrolowanie do Was zaglądam nadrobić Was to rraczej nie możliwe
Cafe doprowadziłaś mnie do łez swoim opisem porodu sliczniutki Twój maluszek
Moja maluta rośnie jak na drożdżach już ładnie się uśmiecha i łapie rączki śmieje się z m że jeszcze nic nie umie a już się modli trochę płacze i świetnie jej wychodzi wychowywanie mamy już wie jak płakać aby mamą wzięła na ręce
Plus niech którąś z Was napiszę co u Was która zaciazyla i ktora teraz testuję
Trzymam za Was wszystkie kciuki choć nie piszę to cały czas "wolny" myślę o Was choć go mam mało to tylko myślę bo już mi brak go na czytanie i tak zasypiam z komórka w rękusamira, Bliska 77, caffe, Mega, peppapig, ania.g, Mango, Sabina, Żanet, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pewnie że bym chciała ale ........jak to bywa jak ja biorę tel żeby poczytać to maluta protestuje i bądź tu mądry człowieku a wieczorem padał na pysk zasypiam w okularach i komórką w ręku m wraca z pracy i odkłada tel i zdejmuje mi okulary lekko aby mnie nie obudzić a ja wstaje połamał bo oczywiście zasnelam że zwinienta poduszką i kark sztywny już że 3 raz chodziłam z chustka jakby mnie przewialo
Dobra wpadam się kompac łaski moje śpią więc lecę mam tylko nnadzieję że nie usne w wanniecaffe, Bliska 77, malgos741, Mango, Sabina lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:caffe nie chcę się tu wymądrzać ale jak stale ściągasz pokarm to nie pobudzasz piersi do większej laktacji?może powinnaś częściej przystawiać malucha ?mi położna mówiła żeby ściągać tylko wyjątkowo jak piersi np. pełne przed karmieniem i malec nie może chwycić.Chyba że masz teraz nawał i z czasem to się unormuje.
-
Pusurek wrote:Pobudza, ale to sie samo unormuje, tylko maly powinien oprozniac cala piers, a nie tylko pociamkac troche i zasypiac od razu. Inna sprawa, ze kiedy jest upal, dziecko moze chciec pic tylko tez rzadszy pokarm, ktory jest na poczatku, ale nie dotyczy to raczej noworodka. Caffe pewnie zobaczy po 1 wazeniu u lekarza, czy maly je wystarczajaco czy nie.
Trzeba sie niestety nastawic, ze pierwsze 3 tygodnie karmienia to jest ciagle nieustabilizowana produkcja pokarmu, bol piersi, koniecznosc masowania ich przed karmieniem i odciagania ciutki dla umozliwienia dziecku chwycenia dobrze sutka.
Polecam na nawaly mleczne zbity ( zgniecniony ) i lisc kapusty na piers, dziala fenomenalnie, ale smierdzi tez po jakims czasie okrutnie.
Masz rację, ze na 1 wizycie wyjdzie jak wartościowy jest mój pokarm. Teraz niestety jestem na etapie testowania swojego jedzenia i reakcji małego na to.Simba, Bliska 77, malgos741, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry Dziewczeta
Mamy dzis piekne slonce, az nie do wiary. Mierze teraz - w drugiej czesci cyklu temp. tylko pro forma, bo ten cykl jest w plecy. Przynajmniej nie bede sie stresowac zagladaniem w majty, wiec jakis + tej sytuacji jest.
Malgos, zaciskam kciuki na jutrzejszy test
Mega, nadzieja zawsze jest dopuki nie ma @Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 10:42
samira, Mega, malgos741, Lucky, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Aprilka wrote:Dzien dobry Wam ! Dziewczyny mierzyłam tempie jak zwykle ale czy po wczorajszym alkoholu wynik jest prawidłowy?czy powinnam go pominąć dziś ....
zreszta na tym etapie nie ma to chyba wiekszego znaczeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 10:44
Aprilka, Mega, Lucky, Dorka1979, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej! U mnie dzis ambitne plany prania ciuszkow dla Adamka. Moze jeszcze za wczesniej, ale mnie jakos strach oblecial, ze wroce z wakacji i zaraz urodze, a tu 3 komody pelne nieupranych ubranek. Chlop by sobie poradzil pewnie z pomoca corki, ale zakladam, ze beda siedzieli ze mna w szpitalu zaraz po porodzie.
Zaraz sie biore za rozmiar 50 - 56, tak zyczeniowo, wiekszy sie nie moze urodzic, bo ubranka nie przygotowane!
Milych Zielonych Swiatek!Mega, Reni, Lucky, peppapig, moremi, Bliska 77, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry Dziewczeta
Mamy dzis piekne slonce, az nie do wiary. Mierze teraz - w drugiej czesci cyklu temp. tylko pro forma, bo ten cykl jest w plecy. Przynajmniej nie bede sie stresowac zagladaniem w majty, wiec jakis + tej sytuacji jest.
Malgos, zaciskam kciuki na jutrzejszy test
Mega, nadzieja zawsze jest dopuki nie ma @Bursztyn, Lucky, peppapig, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki po 4 godz snu, teraz gramy poprawiny do 15 tej i fajrant.
Nie dziękuję za kciukasy, coś czuję że dostanę wredna przyjdzie bo zaczyna mnie pobolewac i zaczynam brudzic.Mega, Lucky lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017