35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEllo z krainy upalow! U nad dlugi weekend, poniedzialek wolny, bo zielone swiatki, wiec maniana w sklepach, bo dzis czynne do 16, a potem dopiero wtorek rano. Ludzi masa, kupuja klasycznie wszystko, z przewaga miecha na grill.
A my zrelaksowani siedzimy w ogrodku i wcinamy lody. :)Chociaz zimnie piwko byloby niezla alternatywa, nie powiem.
Milego dnia z taka masa slonca jak u mnie!
Mega, moremi, Sabina, Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:zapewniem ze jest boskie
wersja z pure truskawkowym rowniez, szampan oczywiscie bardzo zimny
bardzo podnosi nastrojBursztyn lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:to jeszcze o niczym nie swiadczy
nie taki wykresy bywaly tutaj tymi zaciazonymBursztyn, moremi, Aprilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Pusur, wymienilas fotke w awatarze chyba?
Brzuchol duzycyc tez, bardzo ladnie
Cyc zaczyna wisiec do kolan, ale chlop z kazdym dniem coraz bardziej zajarany.Zaczynam mu powoli mowic, ze ten stan nie bedzie trwal wiecznie, ale chyba nie bardzo mi wierzy.
Mega, Bursztyn, Mango, moremi, samira, malgos741, Sabina, Bliska 77, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Bingo! Jestes spotrzegawcza, no no no!
Cyc zaczyna wisiec do kolan, ale chlop z kazdym dniem coraz bardziej zajarany.Zaczynam mu powoli mowic, ze ten stan nie bedzie trwal wiecznie, ale chyba nie bardzo mi wierzy.
poza tym zawsze mozna to poprawic skalpelemPusurek, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:moze nie bedzie tak zle
poza tym zawsze mozna to poprawic skalpelemMega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Chodzi o size, on mysli, ze one zawsze beda takie wielkie. Jakos mu sie w glowie nie miesci, ze moga byc znowu rozmiaru B, skoro teraz sa D.
Bursztyn, Pusurek, Mega, Sabina, iwcia77, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Chodzi o size, on mysli, ze one zawsze beda takie wielkie. Jakos mu sie w glowie nie miesci, ze moga byc znowu rozmiaru B, skoro teraz sa D.
ale silikon mozna wybrac w dowolnym rozmiarze, jakby coPusurek, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:ponoc niektorym zostaja duze
ale silikon mozna wybrac w dowolnym rozmiarze, jakby coBursztyn, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Nie wiem, jak bedzie tym razem, poprzednio z D wrocily do niezlych w ksztalcie B. Mam nadzieje, ze teraz bedzie tak samo, a potem, no coz, skalpel, jak juz zwiedna i nie beda sterczec ladnie.
Mega, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Witam w piękną sobotę
Od 4 dni biorę Oeparol (olej z wiesiołka. Lekko pobolewał mnie prawy jajnik wczoraj, ale dziś boli mnie jak na jakąś super-owulację,a to dopiero 6dc. Czy powinnam przestać brać go? Czy to jest normalna reakcja na wieśka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 14:51
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya u mnie test owu zajebiście pozytywny i mam ochotę ten dzień seksu wykorzystać przez 3-4 dni co najmniej hehe
a to mój pozytyw owulacyjny
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/213d709e5961.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/23fc04bc13cb.jpg
aaa obrazki można powiększyć klikając
i taki chce ciążowy na koniec miesiąca
mam nadzieje ze jajeczko się zdecyduje wykluć w tym cyklu i będzie piękny spadek a potem wzrost mojej tempki.>TRZYMAJCIE KCIUKImalgos741, Aprilka, Mango, Mega, peppapig, gosia7122, ania.g, Sabina, Bliska 77, caffe, megan8, iwcia77, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość