35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bliska 77 wrote:a ja uwielbiam czerwone pół wytrawne z lodem ewentualnie różowe półwytrawne też z lodem no i białe w sumie też, nie lubię win słodkich no i ciepłych
, jej ale sie rozmarzyłam, kurcze w taki dzień jak dziś usiąść z lampką winka z lodem albo lodowate piwko....
Bliska 77, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Żanet wrote:Ja tam Cie Pasurek rozumiem
Dziń Dybry, jeszcze nadrabiam zaległości.
Jakiś festyn dziś na Hipodromie w Sopocie, jedziemy, więc z tym nadrabianiem tochę mi zejdzie. Miłego Dzionka Babeczki.
Caffe, jesteś światełkiem w nadziei, że poród może być lekki, łatwy i przyjemny... Szymcio śliczny. Osobiście bardzo lubię to imię, bo sama mam Szymona, tylko że on ma już 17 lat
Nam też ten Szymon przypadł do gustu, najbardziej ze wszystkich imion, które przeglądaliśmy
Powiem tak, poród może być szybkiŻanet, Mega lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Mówisz i masz:
http://allrecipes.pl/przepisy/tagi-1815/smoothie.aspx?page=4&o_is=LV_Pgntn
O kurcze, myślałam że robię koktajl z maślanką albo kefirem, a tu proszę smmothie robiłamBliska 77, Bursztyn, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Żanet wrote:O kurcze, myślałam że robię koktajl z maślanką albo kefirem, a tu proszę smmothie robiłam
Żanet, polarmiś, moremi lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:to Ty siedzisz sobie, a nawet o zgrozo! - lezysz z 3 lampkami? i jeszcze Ci malo?
oh, nienasycona Ty, nienasycona...Bursztyn, Mega, caffe, ania.g, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻanet wrote:I prawidłowo, głowa do góry, miłych wakacji od termometru
Miłej sobotySpadam sprzątać, choć po bromocornie czuję się strasznie i na nic nie mam siły, ale idę
Żanet, moremi lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dziewczynki, jeden z moich ukochanych drinkow to Bellini, tylko trzeba do tego prawdziwgo szmpana (mozna ostatecznie zastapic dobrym winem musujacym, ale tonie do konca to samo, przynajmniej wg.mnie)
Bellini
80 ml wytrawnego szampana
2 żółte brzoskwinie
Brzoskwinie obrać ze skórki, miąższ zmiksować. Do wysokiego kieliszka włożyć 40 ml zmiksowanych brzoskwiń, następnie powoli wlać szampan. Koktajl delikatnie mieszać łyżką barową.
Wow, to musi być pyszne