35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry z rańca
ja zaraz do roboty, słoneczko świeci, wreszcie ładna pogoda.
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Dzien dobry
Testu nie zdalam , ale coz cyc do przodu teraz czekam @ a termometr gleboko do szuflady chowamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 09:14
-
Hej dziewczyny.
Kkisia, głowa do góry
Pokarmu mam tyle, że mogłabym zatrudnić się w żłobku i wykarmić wszystkie maluchy... W kółko chodzę i ściągam pokarm, bo mi cycki rozwalaBliska 77, Mango, Bozia3, Żanet, Sabina, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
a tak w ogóle to witajcie
ja już połowę chałupy posprzątałam i z rańca książkę poczytałam, w dzień pewnie się kimnę, bo noc, jak ostatnio każda, nieprzespana, trudno, widocznie już tak musi być, zostało tak niewiele że strach się bać
Caffe, znam ten temat aż za dobrze, na początku miałam tyle pokarmu, że jak np myłam głowę i nad wanną sie nachylałam to potrafił mi sam kapać.... ale szybko się skończył, oby teraz było inaczej
miłego dniacaffe, Bursztyn, Żanet lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:a tak w ogóle to witajcie
ja już połowę chałupy posprzątałam i z rańca książkę poczytałam, w dzień pewnie się kimnę, bo noc, jak ostatnio każda, nieprzespana, trudno, widocznie już tak musi być, zostało tak niewiele że strach się bać
Caffe, znam ten temat aż za dobrze, na początku miałam tyle pokarmu, że jak np myłam głowę i nad wanną sie nachylałam to potrafił mi sam kapać.... ale szybko się skończył, oby teraz było inaczej
miłego dnia
Ja nie mogę narzekać bo spać w nocy zawsze mogłam, z tym że spałam krócej niż mam możliwości
Tak, bar mleczny otwarty całą dobę i nic nie daje ściąganie, ani przystawianie malego na zmianę raz do jednej raz do drugiej piersi. Cyce robią się jak kamienie i muszę je rozmasowywać i dopiero ściągać. Mam jednak nadzieję, ze z czasem Szymus będzie jadl więcej i trochę ręcznej roboty odejdzieBliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:To obrotna jesteś
Ja nie mogę narzekać bo spać w nocy zawsze mogłam, z tym że spałam krócej niż mam możliwości
Tak, bar mleczny otwarty całą dobę i nic nie daje ściąganie, ani przystawianie malego na zmianę raz do jednej raz do drugiej piersi. Cyce robią się jak kamienie i muszę je rozmasowywać i dopiero ściągać. Mam jednak nadzieję, ze z czasem Szymus będzie jadl więcej i trochę ręcznej roboty odejdzie
co do spania, ja zawsze potrzebowałam mało snu, pamiętam jak sąsiadka i mój maż patrzyli na mnie jak na debila jak dwa tygodnie po porodzie o godzinie 5 byłam w ogródku i podlewałam kwiaty, po nocnych karmieniach oczywiście, mam to po mojej mamie, po prostu nie umiem długo spać a latem to już godzina 6.15 to jest dla mnie max, szkoda mi dniaBursztyn, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
caffe gratuluje bo jeszcze nie miałam okazji
)))
U mnie lipa. Nadzieja odeszła już mi sie nie chce chyba mam dość....
Przepraszam za moje doły z samego rana....
Chociaż pojawia sie uśmiech zawsze jak Was czytam:)caffe, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Aprilka -
Dzien dobry z samego rana
Znowu system przesunal mi owulke z powrotem z 10 na 12 dzien, smieszne to jest. Tak czy inaczej - nie zmienia to postaci rzeczy, wiec luuuz.
Bylismy wczoraj z Leonem u weterynarza, swietny facet, kompetentny, z poczuciem humoru, uoczy i pomogl juz raz Leonowi w grudniu. Moze pojde do niego na monitoring cykluale mi wali na beret...
Aga, podziwiam Cie za to poranne wstawanie i prace domowe
Caffe, Szymek czesto budzi sie w nocy na karmienie?
Kisia, przykro mi, oby nastepny beyll tym szczesliwymWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 11:11
Bliska 77, caffe, Sabina, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Aprilka wrote:Dzien dobry
caffe gratuluje bo jeszcze nie miałam okazji
)))
U mnie lipa. Nadzieja odeszła już mi sie nie chce chyba mam dość....
Przepraszam za moje doły z samego rana....
Chociaż pojawia sie uśmiech zawsze jak Was czytam:) -
Hej
Pusurku, niezły wyczynowiec z Twojej koleżanki. Normalnie mnie zatkało.
Kkisia, Aprilka
Caffe, przynajmniej masz czym karmić. Mam nadzieję że Szymcio nabierze apetytu.
Mój bar mleczny zawsze był marny, i nie liczę że teraz będzie inaczej.
Pogoda cudna. Zaraz zabieram się za sprzątanie samochodu. Potem pierwszy raz będę robiła babeczki red velvet, mam nadzieję że wyjdą bo jutro są chrzciny córeczki mojej siostry. Przepis z internetu. Wieczorem grill u znajomych.
Właśnie zastanawiam się czy można się czymś psikać w ciąży antykomarowo.
Miłego dniaAprilka, caffe, Mega, Pusurek lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:a co sie wydarzylo tej nocy? dlaczego nadzieja odeszla? @?
Takie skoki to już wiem ze po ptakach....człowiek to sie tylko nakręca a potem sam jest sobie winien...nic będę musiała dalej Was napastowacMega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Aprilka -
nick nieaktualny
-
Aprilka wrote:Takie skoki to już wiem ze po ptakach....człowiek to sie tylko nakręca a potem sam jest sobie winien...nic będę musiała dalej Was napastowac
Aprilka, Mega lubią tę wiadomość