X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Polac mi:-)
    jak by co to mam winko białe słodkie i czerwone półwytrawne , które chcesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Kocham slodycze ale winko wylacznie wytrawne, najchetniej biale z woda gaxowana i cytrynka - tak ponoc po włosku:-)

Dorka1979, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Ale dziekuje. Dzisiaj jestem na fullu - prawie butelke wypilam, jutro maly kac. Spadam i jutro licze na plusowego testa kiśki

Aprilka, Mega, kkisia, Mango, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Nie przejmuj sie docinkami. Nie ma jak bycie sobie slodko w domu. Ja kocham ten stan - choc on nie jest staly tylko chwilowy:-) wiec jesli masz tak dobrze to tylko sie cieszyc. Ja w domu sie spelniam choc wstaje o szostej i zazwyczaj o 22 gleboko spie. A ty rob jak tobie wygodnie.
    Ja wstaję o tej porze tylko dlatego , że nie mogę si przestawić z czasem , bo chodzę spać o 3 , przed 4 nad ranem , wcześniej nie moge zasnąć , nawet tabletki nasenne mi nie pomagały więc przestałam z tym walczyć , a wstaję o 6 żeby dzieci do szkoły wyprawić co trwa do 8 bo jedno idzie wcześniej i jak pójdzie to drugie trzeba wyprawić i o 8 znowu do łóżka i do 13 albo 14 wiec 8 godzin na dobę wysypiam, więc to chyba norma . A do przycinek tego typu się przyzwyczaiłam i za każdym razem mnie humor mi poprawiają , bo tak jakoś nie uważam tego za docinkę tylko dobry humor spostrzegawczych osób , ze już się obudziłam . Dzięki

Mega, samira, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Oj, tez bym tak chciała....
    Mega jest już coraz więcej momentów , że z miłą chęcią bym poszła do pracy, między ludzi. Od tego siedzenia w domu to był moment że zaczynała mnie deprecha doganiać

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka to nie bylo zlosliwie , tylko zauwazylam ze ty aktywna jestes wieczorem .....;)

Dorka1979, Mega, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Pokazalam mu melona, tego co go mierzylam ostatnio, to zamknal buzke. A to byla glowka dziecka o wadze ciut ponad 3 kg.
    A, kolezanka 2 godziny po porodzie poleciala pod prysznic, podobno jest w doskonalej formie. 3 dziecko tak sie moze kurka rodzi. To moze i 2 tez, co?
    przy drugim i trzecim już jesteś mądrzejsza co i jak lepiej zrobić

Mega lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Wrzućcie przepisy proszę na smoothie ;) a my cala rodzinka wróciliśmy z parku, były lody i spacerek i przy okazji koncert dzięki któremu cofnelam sie do czasów młodości swojej - ostry rock Proletaryat i Farben Lehre -cudo normalnie
    Mówisz i masz:
    http://allrecipes.pl/przepisy/tagi-1815/smoothie.aspx?page=4&o_is=LV_Pgntn

Mega, Żanet lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mykam spac , a jutro pewnie bede bala sie wstac i rozwiazac tesciora :)

Dorka1979, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka doskonale cie rozumiem. Pracuje po 12 czasami 13 godzin, dwa takie dni pod rząd i padam na pysk. Jak mam wolne to wstaje rano i wyprawiam córkę do szkoły i do łóżka ;) ale mogę pospać max do 10 - a i tak jestem nieprzytomna wiec czasami wole sie nie kłaść. Ale w nocy śpię dobrze, choć tez chodzę późno spać bo po północy...

Dorka1979, samira lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Dorka to nie bylo zlosliwie , tylko zauwazylam ze ty aktywna jestes wieczorem .....;)
    I nie uważam tego za złośliwe tylko tak jak napisałam, humorystyczne , uśmiecham się pod nosem jak czytam , że ktoś zauważył , że już wstałam , mimo że już od kilku godzin na nogach jestem tylko nic nie piszę a po cichu czytam Wasze ciekawostki .

Mega lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Ja tez mykam spac , a jutro pewnie bede bala sie wstac i rozwiazac tesciora :)
    Nie bój sie, zrób to dla mnie ;) bede cie obserwować ;)

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się wszystko przestawiło i pewnie znów do 1 nie zasnę. Chyba pójdę coś opędzlować. Zakupy na smoothie zostawiłam na jutro. W Almie mają ładne mango ;)

Mango, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu dzięki za linka ;)

ania.g lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak zauważyłam , że jestem w tym samym dniu cyklu co Reni i Bursztyn i tak wyczekuję kiedy owu f wyznaczy mi owulację , czy wszczelę się w sam środek i czy w ogóle mam jajo gotowe do czegokolwiek

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    przy drugim i trzecim już jesteś mądrzejsza co i jak lepiej zrobić
    Po takiej dlugiej przerwie, to ja bede jak dziewica...

Dorka1979, Mango, Mega, moremi, samira, Żanet, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie masz rację , u mnie też już 10 lat minęło więc się nie wymądrzam bo jeśli mi się uda zajść to sama nie wiem jak to będzie , ale nie ma się co bać , godzinę po porodzie już się tego bólu nie pamięta jak się dzidzie na rękach trzyma

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 22:42

Pusurek, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż się śmieje , że jak zajdę to mojego lekarza poda do sądu.
    A po dzisiejszym przytulaniu to już mnie rozwalił tekstem : " A to ty mnie chcesz na dziecko naciągnąć? " a ja oczywiście zanim zaskoczyłam co on do mnie mówi to już miał "śmiech na sali".

Mega, samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Aniu dzięki za linka ;)
    A na zdrowie. Jest tam kilka fajnych.

• Mega Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już przestudiowalam ;)

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 3551 3552 3553 3554 3555 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ