35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:jak by co to mam winko białe słodkie i czerwone półwytrawne , które chcesz?
Aprilka, Mega, kkisia, Mango, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Nie przejmuj sie docinkami. Nie ma jak bycie sobie slodko w domu. Ja kocham ten stan - choc on nie jest staly tylko chwilowy:-) wiec jesli masz tak dobrze to tylko sie cieszyc. Ja w domu sie spelniam choc wstaje o szostej i zazwyczaj o 22 gleboko spie. A ty rob jak tobie wygodnie.
Mega, samira, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Pokazalam mu melona, tego co go mierzylam ostatnio, to zamknal buzke. A to byla glowka dziecka o wadze ciut ponad 3 kg.
A, kolezanka 2 godziny po porodzie poleciala pod prysznic, podobno jest w doskonalej formie. 3 dziecko tak sie moze kurka rodzi. To moze i 2 tez, co?Mega lubi tę wiadomość
-
Mega wrote:Wrzućcie przepisy proszę na smoothie
a my cala rodzinka wróciliśmy z parku, były lody i spacerek i przy okazji koncert dzięki któremu cofnelam sie do czasów młodości swojej - ostry rock Proletaryat i Farben Lehre -cudo normalnie
http://allrecipes.pl/przepisy/tagi-1815/smoothie.aspx?page=4&o_is=LV_PgntnMega, Żanet lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Dorka doskonale cie rozumiem. Pracuje po 12 czasami 13 godzin, dwa takie dni pod rząd i padam na pysk. Jak mam wolne to wstaje rano i wyprawiam córkę do szkoły i do łóżka
ale mogę pospać max do 10 - a i tak jestem nieprzytomna wiec czasami wole sie nie kłaść. Ale w nocy śpię dobrze, choć tez chodzę późno spać bo po północy...
Dorka1979, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Dorka to nie bylo zlosliwie , tylko zauwazylam ze ty aktywna jestes wieczorem .....
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyw sumie masz rację , u mnie też już 10 lat minęło więc się nie wymądrzam bo jeśli mi się uda zajść to sama nie wiem jak to będzie , ale nie ma się co bać , godzinę po porodzie już się tego bólu nie pamięta jak się dzidzie na rękach trzyma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 22:42
Pusurek, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMąż się śmieje , że jak zajdę to mojego lekarza poda do sądu.
A po dzisiejszym przytulaniu to już mnie rozwalił tekstem : " A to ty mnie chcesz na dziecko naciągnąć? " a ja oczywiście zanim zaskoczyłam co on do mnie mówi to już miał "śmiech na sali".Mega, samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość