X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A czy któraś moze zerknąć na mój wykresik? ;) o 17 pojawił mi sie różowawy śluz pomyślałam ze to @ puka, założyłam podpaske coby sie na spacerze nie stresować, wracam i nic, czyściutko. Nie nakrecam sie bo wiem ze będzie dupa, nie nakrecam sie, nie nakrecam sie....

Mega mialam tak samo tylko przed wczoraj i tez nie nakrecam sie bo wiem ze bedzie d... juz mnie dzis zaczol brzucg bolec malpowo

• Mega Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Mega mialam tak samo tylko przed wczoraj i tez nie nakrecam sie bo wiem ze bedzie d... juz mnie dzis zaczol brzucg bolec malpowo
    Mnie brzuch boli od 10 dni...

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zerknij na moj wykres identycznie 9dpo , a brzuch mnie boli dopiero dzisiaj , wczesniej tylko jajniki czulam
    A w sumie to nie wiem co mnie boli juz na to nie zwracam uwagi :)
    To i tak moj ostatni cykl z tempkami , sluzami , objawami
    1 lipca wybywam na wakacje i termometr zostaje w domu ;)

samira, Mega, peppapig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZawsE mozliwa jest implantacja. Oby tak bylo.

Mega, peppapig, kkisia, Dorka1979, moremi lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Zerknij na moj wykres identycznie 9dpo , a brzuch mnie boli dopiero dzisiaj , wczesniej tylko jajniki czulam
    A w sumie to nie wiem co mnie boli juz na to nie zwracam uwagi :)
    To i tak moj ostatni cykl z tempkami , sluzami , objawami
    1 lipca wybywam na wakacje i termometr zostaje w domu ;)
    Ale ty masz piękny wykres.... Echh

kkisia, peppapig lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogladam spektakl telewizji " Sauna" - kocham.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiśka - zrob jutro testa:-)

Mega, kkisia, Mango, moremi lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ogladam spektakl telewizji " Sauna" - kocham.
    Gdzie?

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misku zrobie :) tylko go musze najpierw kupic bo nie mam w domu

Mega lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Kiśka - zrob jutro testa:-)
    Tak zrób, daj mi nadzieje, bo znowu sie załamała, ale teraz to już nie wiem co mam myślec...

peppapig, kkisia lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego wieczorka ja zdecydowałam zadziałać ;)

Mango, kkisia, Mega, caffe, Dorka1979, EwaT, ania.g, moremi lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Kochana mieszkam w Londynie i na tej podstawie sie wypowiadam....
    Co do monitoringu to ja nie chciałam i fizycznie z racji pracy nie mogę przychodzić kilka razy pod rząd....byłam raz bo interesowała mnie owulacja....mam za sobą kilka poronień i ciąże z lozyskiem przodujących wiec opieka super....
    Tylko tak jak wspomniałam beznadzieja do 3 miesiąca...nikt mi nie pomoże....chyba ze prywatnie....
    :)
    no to jestes w troche innej sytuacji
    w B'ham jest troche dzungla pod tym wzgledem

Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Gdzie?
    Tvp kultura

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Misku zrobie :) tylko go musze najpierw kupic bo nie mam w domu
    Apteka 24 h - wyslij meza:-)

kkisia, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Miłego wieczorka ja zdecydowałam zadziałać ;)
    Bardzo dobra decyzja:-)

kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Apteka 24 h - wyslij meza:-)

Nie da rady na noc poszedl do pracy , chyba ze jak bedzie wracal o 5 to kupi ;)

Mango, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Nie da rady na noc poszedl do pracy , chyba ze jak bedzie wracal o 5 to kupi ;)
    Tez mozna a jak nie to przyszykuj sloiczek ( najlepiej czysty), rano siknij do sloiczka. Potem pojdziesz do apteki w drodze do pracy ( sloiczek z porannym moczem w torebce) i w pracy dokonasz sprawdzenia i nas poinformujesz o pieknych dwoch kreseczkach.

samira, kkisia, Mega, Mango, Dorka1979, moremi, Żanet, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Tez mozna a jak nie to przyszykuj sloiczek ( najlepiej czysty), rano siknij do sloiczka. Potem pojdziesz do apteki w drodze do pracy ( sloiczek z porannym moczem w torebce) i w pracy dokonasz sprawdzenia i nas poinformujesz o pieknych dwoch kreseczkach.

Ty to masz pomysly :)
    Jak zapomni kupic to mam kubeczki na badania moczu i tam nasikam , a do pracy nie chodze jestem 100% kura domowa od wrzesnia na holenderskim zasilku chorobowym :P

samira, polarmiś, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No wlasnie zakupilam dzisaij pakiet.
    Kumpelka doradzala mi elancyl, ale tu nie maja, wiec wzielam mustele na rozstepy i tego bio oila.
    Ale kupie tez ten migdalowy o ktorym pisalyscie. W PL w sierpniu bede dokupowac reszte.
    Simba smaruj się kremami dzień w dzień nawet jeden raz nie odpuszczaj , ja w pierwszej ciąży smarowałam się dzień w dzień do 7 miesiąca i miałam super skórę a któregoś felernego dnia nie chciało mi się bo byłam bardzo zmęczona a następnego dnia w nagrodę dostałam prawie na całym ciele rozstępy : piersi, brzuch, nogi, dupa . więc za w czasu o to zadbaj jeśli ich nie posiadasz ,

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Ty to masz pomysly :)
    Jak zapomni kupic to mam kubeczki na badania moczu i tam nasikam , a do pracy nie chodze jestem 100% kura domowa od wrzesnia na holenderskim zasilku chorobowym :P
    To jestes przygotowana nawet jak maz nie kupi testa. Rano tempka, potem sik, potem spokojnie kawa i inne przyjemnosci a potem apteka i chwila prawdy. Czuje ze prawda bedzie slodka:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 21:23

samira, kkisia, Mango, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 3549 3550 3551 3552 3553 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ