35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMega wrote:A czy któraś moze zerknąć na mój wykresik?
o 17 pojawił mi sie różowawy śluz pomyślałam ze to @ puka, założyłam podpaske coby sie na spacerze nie stresować, wracam i nic, czyściutko. Nie nakrecam sie bo wiem ze będzie dupa, nie nakrecam sie, nie nakrecam sie....
Mega mialam tak samo tylko przed wczoraj i tez nie nakrecam sie bo wiem ze bedzie d... juz mnie dzis zaczol brzucg bolec malpowo -
kkisia wrote:Mega mialam tak samo tylko przed wczoraj i tez nie nakrecam sie bo wiem ze bedzie d... juz mnie dzis zaczol brzucg bolec malpowo
-
nick nieaktualnyZerknij na moj wykres identycznie 9dpo , a brzuch mnie boli dopiero dzisiaj , wczesniej tylko jajniki czulam
A w sumie to nie wiem co mnie boli juz na to nie zwracam uwagi
To i tak moj ostatni cykl z tempkami , sluzami , objawami
1 lipca wybywam na wakacje i termometr zostaje w domusamira, Mega, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Zerknij na moj wykres identycznie 9dpo , a brzuch mnie boli dopiero dzisiaj , wczesniej tylko jajniki czulam
A w sumie to nie wiem co mnie boli juz na to nie zwracam uwagi
To i tak moj ostatni cykl z tempkami , sluzami , objawami
1 lipca wybywam na wakacje i termometr zostaje w domukkisia, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Kiśka - zrob jutro testa:-)
peppapig, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aprilka wrote:Kochana mieszkam w Londynie i na tej podstawie sie wypowiadam....
Co do monitoringu to ja nie chciałam i fizycznie z racji pracy nie mogę przychodzić kilka razy pod rząd....byłam raz bo interesowała mnie owulacja....mam za sobą kilka poronień i ciąże z lozyskiem przodujących wiec opieka super....
Tylko tak jak wspomniałam beznadzieja do 3 miesiąca...nikt mi nie pomoże....chyba ze prywatnie....
w B'ham jest troche dzungla pod tym wzgledemMega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Nie da rady na noc poszedl do pracy , chyba ze jak bedzie wracal o 5 to kupi
samira, kkisia, Mega, Mango, Dorka1979, moremi, Żanet, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Tez mozna a jak nie to przyszykuj sloiczek ( najlepiej czysty), rano siknij do sloiczka. Potem pojdziesz do apteki w drodze do pracy ( sloiczek z porannym moczem w torebce) i w pracy dokonasz sprawdzenia i nas poinformujesz o pieknych dwoch kreseczkach.
Ty to masz pomysly
Jak zapomni kupic to mam kubeczki na badania moczu i tam nasikam , a do pracy nie chodze jestem 100% kura domowa od wrzesnia na holenderskim zasilku chorobowymsamira, polarmiś, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:No wlasnie zakupilam dzisaij pakiet.
Kumpelka doradzala mi elancyl, ale tu nie maja, wiec wzielam mustele na rozstepy i tego bio oila.
Ale kupie tez ten migdalowy o ktorym pisalyscie. W PL w sierpniu bede dokupowac reszte. -
nick nieaktualnykkisia wrote:Ty to masz pomysly
Jak zapomni kupic to mam kubeczki na badania moczu i tam nasikam , a do pracy nie chodze jestem 100% kura domowa od wrzesnia na holenderskim zasilku chorobowymWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 21:23
samira, kkisia, Mango, moremi lubią tę wiadomość