35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Dzieci wychowane na wsi zdecydowanie mniej sa podatne na alergie niz mieszczuchy. Nie natura ale chemia powoduje alergie - przede wszystkim.
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Polac mi:-)
na zdrowie nam wszystkim i za spełnienie naszych marzeń
Dorka1979, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie przejmuj sie docinkami. Nie ma jak bycie sobie slodko w domu. Ja kocham ten stan - choc on nie jest staly tylko chwilowy:-) wiec jesli masz tak dobrze to tylko sie cieszyc. Ja w domu sie spelniam choc wstaje o szostej i zazwyczaj o 22 gleboko spie. A ty rob jak tobie wygodnie.
Mega, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJezu, Jezu... Wlasnie dostalismy wiadomosc od kolezanki, urodzila synka, 3 dziecko z waga UWAGA 4800... Slabo mi sie zrobilo... Maly byl ciut przenoszony, urodzil sie 13 dni po terminie, tu oczywiscie nie robia z tego afery, bo to norma. Wiec sobie siedzial i tyl... Kolezanka urodzila sn, bez nacinania, porod trwal podobno chwile...
Komentarz mojego mezczyzny: Kochanie, moze ty jednak troche przesadzasz...
Zalamalam sie...Mega, polarmiś, samira, Żanet, Simba, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Oj, tez bym tak chciała....
Dorka1979, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Jezu, Jezu... Wlasnie dostalismy wiadomosc od kolezanki, urodzila synka, 3 dziecko z waga UWAGA 4800... Slabo mi sie zrobilo... Maly byl ciut przenoszony, urodzil sie 13 dni po terminie, tu oczywiscie nie robia z tego afery, bo to norma. Wiec sobie siedzial i tyl... Kolezanka urodzila sn, bez nacinania, porod trwal podobno chwile...
Zalamalam sie...Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Jezu, Jezu... Wlasnie dostalismy wiadomosc od kolezanki, urodzila synka, 3 dziecko z waga UWAGA 4800... Slabo mi sie zrobilo... Maly byl ciut przenoszony, urodzil sie 13 dni po terminie, tu oczywiscie nie robia z tego afery, bo to norma. Wiec sobie siedzial i tyl... Kolezanka urodzila sn, bez nacinania, porod trwal podobno chwile...
Zalamalam sie...Pusurek, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Pusurek twój mężczyzna jest rewelacyjny!
A, kolezanka 2 godziny po porodzie poleciala pod prysznic, podobno jest w doskonalej formie. 3 dziecko tak sie moze kurka rodzi. To moze i 2 tez, co?polarmiś, Mega, samira, moremi, Bliska 77, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Pokazalam mu melona, tego co go mierzylam ostatnio, to zamknal buzke. A to byla glowka dziecka o wadze ciut ponad 3 kg.
A, kolezanka 2 godziny po porodzie poleciala pod prysznic, podobno jest w doskonalej formie. 3 dziecko tak sie moze kurka rodzi. To moze i 2 tez, co? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Leb utknal w kanale rodnym... Stad ta obsesja glowek i ich obwodow.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 22:07
Mega, samira, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Moj mial obwod glowy powyzej normy - decyzja lekarza- cx, choc pojechalam i bylam przygotowana psychicznie na naturalny porod. Ale jak stwierdIl ze glowa duza i duze prawdopodobienstwo kleszczy to od razu poddalam sie sugestii cc. Faktycznie moj syn mial duza glowke .
Moja to chociaz ma cos w tej glowie, zawsze to pewna pociecha.
Normalnie biore sie za miesiac za masaz krocza, moze to pomoze jednak cos?
polarmiś, Mega, Żanet lubią tę wiadomość