35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeśli ktoś myśli, że gdy urodzi to się napijeBliska 77 wrote:a ja na kolacje zjem lody z truskawkami i brzoskwiniami

i naje, to się grubo myli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 18:39
polarmiś, ania.g, EwaT, Mango, Sabina, iwcia77, Mega, samira, malgos741, Dorka1979, Bozia3, Bliska 77, Żanet, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja nie susze poscieli dzieciecej na dworze - pylki, niestety. Teraz pyla bardzo mocno trawy. Alergicy wiedza, o czym mowie. Przekichane deko...EwaT wrote:ja wyprałam nowa pościel, organic cotton, jeszcze z Anglii ja mam bo pogoda idealna do suszenia, musze wreszcie firanki do dzieciecego obszyc i za cholere nie moge sie do tego zabrac...no i mase zrobie czekoladową do wafli

Mega, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieci wychowane na wsi zdecydowanie mniej sa podatne na alergie niz mieszczuchy. Nie natura ale chemia powoduje alergie - przede wszystkim.Pusurek wrote:A ja nie susze poscieli dzieciecej na dworze - pylki, niestety. Teraz pyla bardzo mocno trawy. Alergicy wiedza, o czym mowie. Przekichane deko...
EwaT, Bliska 77, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLepiej zrob sobie z truskawek. Owoce egzotyczne powinno sie jesc w krajach w ktorych rosna bo to co w sklepach to glownie chemia. Robie sie prawie jak Ewa:-)ania.g wrote:Znalazłam przepis na smoothie z mango i ananasa. Teraz zastanawiam się jak bardzo chce mi się ruszyć do sklepu po składniki jeszcze dzisiaj.
EwaT, samira, Bursztyn, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO to prawie jak ja, tylko u nas wino czerwone i migdały dla mnie.polarmiś wrote:Kupilam sobie biale winko, pistacje i rozpoczelam Łikend!!!!
Dzieć śpi, idę sie opłukać i posiedzę z mężem, skoro mamy jeszcze ciut siły
Dobranoc!
polarmiś, Mega lubią tę wiadomość
-
Ok kobiecie w ciąży wybaczę

A ja dziś miałam dziwny sen po wczorajszej lekturze "Przygód Caffe"
Śniło mi się, że urodziłam tłuściutką córeczkę
. Niestety bidulka musiała spać w kartoniku, bo ja nic dla niej nie miałam. Do tego ona była w innym pokoju, a ja w innym oglądałam TV. Obudziłam się, bo mi się żal zrobiło tego dziecka w pudełku
brrrrrrrrrrrr
polarmiś, iwcia77, Mega, samira, peppapig, malgos741, caffe, ania.g, Bliska 77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
Mango
i jej marzenie 
-
nick nieaktualnyJa z mężem rano zalatwilam sprawy...., dziecie przy komputerze a ja przed tv i czasami lookam na żyvie forumowe:-) jest mi dobrze.Sabina wrote:O to prawie jak ja, tylko u nas wino czerwone i migdały dla mnie.
Dzieć śpi, idę sie opłukać i posiedzę z mężem, skoro mamy jeszcze ciut siły
Dobranoc!
peppapig, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj do interpretacji tego sny musi sie wlaczyc Bursztyn bo ona specjalistka!Mango wrote:Ok kobiecie w ciąży wybaczę

A ja dziś miałam dziwny sen po wczorajszej lekturze "Przygód Caffe"
Śniło mi się, że urodziłam tłuściutką córeczkę
. Niestety bidulka musiała spać w kartoniku, bo ja nic dla niej nie miałam. Do tego ona była w innym pokoju, a ja w innym oglądałam TV. Obudziłam się, bo mi się żal zrobiło tego dziecka w pudełku
brrrrrrrrrrrr
Mango, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wrzućcie przepisy proszę na smoothie
a my cala rodzinka wróciliśmy z parku, były lody i spacerek i przy okazji koncert dzięki któremu cofnelam sie do czasów młodości swojej - ostry rock Proletaryat i Farben Lehre -cudo normalnie
polarmiś, Sabina lubią tę wiadomość
-
A czy któraś moze zerknąć na mój wykresik?
o 17 pojawił mi sie różowawy śluz pomyślałam ze to @ puka, założyłam podpaske coby sie na spacerze nie stresować, wracam i nic, czyściutko. Nie nakrecam sie bo wiem ze będzie dupa, nie nakrecam sie, nie nakrecam sie....
Mango, kkisia, samira, peppapig, caffe, Dorka1979, ania.g, moremi, Bliska 77, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH