35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeśli ktoś myśli, że gdy urodzi to się napijeBliska 77 wrote:a ja na kolacje zjem lody z truskawkami i brzoskwiniami

i naje, to się grubo myli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 18:39
nick nieaktualny, ania.g, EwaT, Mango, nick nieaktualny, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, Bozia3, Bliska 77, Żanet, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja nie susze poscieli dzieciecej na dworze - pylki, niestety. Teraz pyla bardzo mocno trawy. Alergicy wiedza, o czym mowie. Przekichane deko...EwaT wrote:ja wyprałam nowa pościel, organic cotton, jeszcze z Anglii ja mam bo pogoda idealna do suszenia, musze wreszcie firanki do dzieciecego obszyc i za cholere nie moge sie do tego zabrac...no i mase zrobie czekoladową do wafli

Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieci wychowane na wsi zdecydowanie mniej sa podatne na alergie niz mieszczuchy. Nie natura ale chemia powoduje alergie - przede wszystkim.Pusurek wrote:A ja nie susze poscieli dzieciecej na dworze - pylki, niestety. Teraz pyla bardzo mocno trawy. Alergicy wiedza, o czym mowie. Przekichane deko...
EwaT, Bliska 77, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLepiej zrob sobie z truskawek. Owoce egzotyczne powinno sie jesc w krajach w ktorych rosna bo to co w sklepach to glownie chemia. Robie sie prawie jak Ewa:-)ania.g wrote:Znalazłam przepis na smoothie z mango i ananasa. Teraz zastanawiam się jak bardzo chce mi się ruszyć do sklepu po składniki jeszcze dzisiaj.
EwaT, nick nieaktualny, Bursztyn, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Aniu
chcesz mnie zjeść
? Nie polecam
za dużo tłuszczu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 20:00
nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Mango
i jej marzenie 
-
nick nieaktualnyO to prawie jak ja, tylko u nas wino czerwone i migdały dla mnie.polarmiś wrote:Kupilam sobie biale winko, pistacje i rozpoczelam Łikend!!!!
Dzieć śpi, idę sie opłukać i posiedzę z mężem, skoro mamy jeszcze ciut siły
Dobranoc!
nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
Ok kobiecie w ciąży wybaczę

A ja dziś miałam dziwny sen po wczorajszej lekturze "Przygód Caffe"
Śniło mi się, że urodziłam tłuściutką córeczkę
. Niestety bidulka musiała spać w kartoniku, bo ja nic dla niej nie miałam. Do tego ona była w innym pokoju, a ja w innym oglądałam TV. Obudziłam się, bo mi się żal zrobiło tego dziecka w pudełku
brrrrrrrrrrrr
nick nieaktualny, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, caffe, ania.g, Bliska 77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
Mango
i jej marzenie 
-
nick nieaktualnyJa z mężem rano zalatwilam sprawy...., dziecie przy komputerze a ja przed tv i czasami lookam na żyvie forumowe:-) jest mi dobrze.Sabina wrote:O to prawie jak ja, tylko u nas wino czerwone i migdały dla mnie.
Dzieć śpi, idę sie opłukać i posiedzę z mężem, skoro mamy jeszcze ciut siły
Dobranoc!
nick nieaktualny, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj do interpretacji tego sny musi sie wlaczyc Bursztyn bo ona specjalistka!Mango wrote:Ok kobiecie w ciąży wybaczę

A ja dziś miałam dziwny sen po wczorajszej lekturze "Przygód Caffe"
Śniło mi się, że urodziłam tłuściutką córeczkę
. Niestety bidulka musiała spać w kartoniku, bo ja nic dla niej nie miałam. Do tego ona była w innym pokoju, a ja w innym oglądałam TV. Obudziłam się, bo mi się żal zrobiło tego dziecka w pudełku
brrrrrrrrrrrr
Mango, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wrzućcie przepisy proszę na smoothie
a my cala rodzinka wróciliśmy z parku, były lody i spacerek i przy okazji koncert dzięki któremu cofnelam sie do czasów młodości swojej - ostry rock Proletaryat i Farben Lehre -cudo normalnie
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
A czy któraś moze zerknąć na mój wykresik?
o 17 pojawił mi sie różowawy śluz pomyślałam ze to @ puka, założyłam podpaske coby sie na spacerze nie stresować, wracam i nic, czyściutko. Nie nakrecam sie bo wiem ze będzie dupa, nie nakrecam sie, nie nakrecam sie....
Mango, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, ania.g, moremi, Bliska 77, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość