Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Heheheheeh :)
    No co ty paszczaczku tak jestes zle nastwiona. Popatrz, juz piatunio, w-endzik za pasem, sloneczeko swieci :)

Fakt, tez rzygam zdrobnieniami. Przepraszam, zdrobnionkami. Tfu!

Ale weekendzik to co innego. Ja tam herbatke z cytrynka lubie sobie wypic. ;)
    Ale pupeczka, stopeczka, noseczek i brzuszeczek jakos mi nie pasza. Nawet chyba w odniesieniu do wlasnego dziecka...

Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    19 minut tu goł.. 30 sekund zuzyte na znalezienie literki ł i skopiowanie jej do posta..

tiiiiik, taaaak, tiiiiik taaaaaak.. mowcie do mnie, bo oszajeje.. juz nawet biurko posprzatalam...
    Paszczak oddychaj! Do papierowej torebki! Nie daj sie, weekendzik zaraz! ;)

nick nieaktualny, Mega, Simba lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ewka sobie moze placze w kaciku, ze matka ja dreczy z powodu cc.
    Chociaz nie, to do Ewki niepodobne. ;)

https://www.youtube.com/watch?v=jv1P08UNE-Y

Mega, Bliska 77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    19 minut tu goł.. 30 sekund zuzyte na znalezienie literki ł i skopiowanie jej do posta..

tiiiiik, taaaak, tiiiiik taaaaaak.. mowcie do mnie, bo oszajeje.. juz nawet biurko posprzatalam...
    Nie patrz na zegarek to szybciej zleci ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 15:53

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaaaa Robię ja sobie pierogi z truskawkami i ciągle o moich jajkach myślę a Aprilce mówiłam,żeby nie panikowała... no dobra jestem..

Aprilka, Mega, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Ale ze sranie tez masz w dupie??? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 15:54

EwaT lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    A jaaaa Robię ja sobie pierogi z truskawkami i ciągle o moich jajkach myślę a Aprilce mówiłam,żeby nie panikowała... no dobra jestem..
    Mówi sie łatwo gorzej z realizacja ...powtarzam sie...mi pewna pani doktor powiedziała ze wogole mam nic a nic nie czekać po samoistnym tylko działać od razu...ale każdy inny każda wypowiedz i doświadczenia inne....

nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

Aprilka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Mówi sie łatwo gorzej z realizacja ...powtarzam sie...mi pewna pani doktor powiedziała ze wogole mam nic a nic nie czekać po samoistnym tylko działać od razu...ale każdy inny każda wypowiedz i doświadczenia inne....
    Ja poroniłam w 13 tyg,ale dwa cykle za mną, kazała w lipcu się bzykac a tu takie jajka dorodne :-P i psychicznie wariuje na punkcie brzucha :-O

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Dziewczyny a co może znaczyć że mam dwa jajka jedno 19, drugie 15? Czy aby bliźniaki? Czy to drugie nie zdąży pęknać... bo ciemna jestem...
    nie bliźniaki - zwykle jedno dojrzewa dominujące, reszta się wchłania...

nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie bliźniaki - zwykle jedno dojrzewa dominujące, reszta się wchłania...
    Dzięki Bozia ;-)

• anna maria Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny strasznie goraco sie zrobilo,stopy mam spuchniete jak u swinki pigi:-)jutro i pojutrze bedzie (u mnie)bardzo goraco do 32stopni.Milego zycze

201407014965.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Bursztynku muszę sie z Tobą nie zgodzic....robią monitoring na prośbę GP czego jestem przykładem miałam w poniedziałek wiec to chyba zależy od woli GP.
    Co do polskich lekarzy ginekologów to tez uważam ze są to ludzie nie z przypadku a naprawdę dobrze wykwalifikowani specjaliści którzy przyjechali tu po to samo co iini z Polski maja lepsze perspektywy i więcej pieniędzy. Owszem z pewnością zdążają sie ci z przypadku ale to chyba jak w większości miejsc na świecie.
    Jedyne co to nikt nie martwi sie ciaza do 3 miesiąca z powodu jak uważają ,,silnego gatunku ,, co akurat uważam osobiście za bzdurę ale co kraj to obyczaj.....ale to tylko moje zdanie oparte na własnych doświadczeniach....no i oczywiście ci polscy cenią sie nie mało....( zależy co dla kogo znaczy nie mało) :)
    a jaki plan monitoringu? co ile dni? gdzie? u gina?
    oczywiscie, nie wszyscy sa z przypadku, to prawda, jest wielu dobrych, natomiast opinie o tych w moim miescie sa hmm.....niekoniecznie dobre
    jesli mi powiesz ze mieszkasz w Birmingham to zastanowie sie czy nie odszczekac :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    No i wszystko w temacie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co to tak cichutko? Weekendzik macie juz? Mnie jakos nosi, to pojde sobie chyba do ogrodeczka pokosic traweczke. ;)

Mega lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Ja poroniłam w 13 tyg,ale dwa cykle za mną, kazała w lipcu się bzykac a tu takie jajka dorodne :-P i psychicznie wariuje na punkcie brzucha :-O
    Peppa, ja postawiłam wszystko na jedną kartę. W zasadzie nie czekałam. I jak na razie można powiedzieć że się udało, chociaż odetchnę dopiero jak urodzę. Jeśli psychicznie dasz teraz radę to nie czekaj. Tym bardziej że fizyczny jest ok. Trzymam kciuki <3

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Tym zmęczeniem się nie martw. Po prostu już tak będzie do końca ciąży. Ja pod koniec też oklapłam i było mi fizycznie ciężko. Jeszcze niecałe 1,5 miesiąca, wytrzymasz :)
    wiem że wytrzymam, nie ma innego wyjścia :-)

EwaT lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pepa, działajcie :-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Aprilka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a jaki plan monitoringu? co ile dni? gdzie? u gina?
    oczywiscie, nie wszyscy sa z przypadku, to prawda, jest wielu dobrych, natomiast opinie o tych w moim miescie sa hmm.....niekoniecznie dobre
    jesli mi powiesz ze mieszkasz w Birmingham to zastanowie sie czy nie odszczekac :)
    Kochana mieszkam w Londynie i na tej podstawie sie wypowiadam....
    Co do monitoringu to ja nie chciałam i fizycznie z racji pracy nie mogę przychodzić kilka razy pod rząd....byłam raz bo interesowała mnie owulacja....mam za sobą kilka poronień i ciąże z lozyskiem przodujących wiec opieka super....
    Tylko tak jak wspomniałam beznadzieja do 3 miesiąca...nikt mi nie pomoże....chyba ze prywatnie....
    :)

nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość

Aprilka
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

ja wyprałam nowa pościel, organic cotton, jeszcze z Anglii ja mam bo pogoda idealna do suszenia, musze wreszcie firanki do dzieciecego obszyc i za cholere nie moge sie do tego zabrac...no i mase zrobie czekoladową do wafli :)

Bliska 77, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ja wyprałam nowa pościel, organic cotton, jeszcze z Anglii ja mam bo pogoda idealna do suszenia, musze wreszcie firanki do dzieciecego obszyc i za cholere nie moge sie do tego zabrac...no i mase zrobie czekoladową do wafli :)
    a ja na kolacje zjem lody z truskawkami i brzoskwiniami :-)

EwaT, caffe, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 3547 3548 3549 3550 3551 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ