X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Heheheheeh :)
    No co ty paszczaczku tak jestes zle nastwiona. Popatrz, juz piatunio, w-endzik za pasem, sloneczeko swieci :)

Fakt, tez rzygam zdrobnieniami. Przepraszam, zdrobnionkami. Tfu!

Ale weekendzik to co innego. Ja tam herbatke z cytrynka lubie sobie wypic. ;)
    Ale pupeczka, stopeczka, noseczek i brzuszeczek jakos mi nie pasza. Nawet chyba w odniesieniu do wlasnego dziecka...

Mega, peppapig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    19 minut tu goł.. 30 sekund zuzyte na znalezienie literki ł i skopiowanie jej do posta..

tiiiiik, taaaak, tiiiiik taaaaaak.. mowcie do mnie, bo oszajeje.. juz nawet biurko posprzatalam...
    Paszczak oddychaj! Do papierowej torebki! Nie daj sie, weekendzik zaraz! ;)

peppapig, Mega, Simba lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ewka sobie moze placze w kaciku, ze matka ja dreczy z powodu cc.
    Chociaz nie, to do Ewki niepodobne. ;)

https://www.youtube.com/watch?v=jv1P08UNE-Y

Mega, Bliska 77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    19 minut tu goł.. 30 sekund zuzyte na znalezienie literki ł i skopiowanie jej do posta..

tiiiiik, taaaak, tiiiiik taaaaaak.. mowcie do mnie, bo oszajeje.. juz nawet biurko posprzatalam...
    Nie patrz na zegarek to szybciej zleci ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 15:53

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaaaa Robię ja sobie pierogi z truskawkami i ciągle o moich jajkach myślę a Aprilce mówiłam,żeby nie panikowała... no dobra jestem..

Aprilka, Mega, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Ale ze sranie tez masz w dupie??? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 15:54

EwaT lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    A jaaaa Robię ja sobie pierogi z truskawkami i ciągle o moich jajkach myślę a Aprilce mówiłam,żeby nie panikowała... no dobra jestem..
    Mówi sie łatwo gorzej z realizacja ...powtarzam sie...mi pewna pani doktor powiedziała ze wogole mam nic a nic nie czekać po samoistnym tylko działać od razu...ale każdy inny każda wypowiedz i doświadczenia inne....

peppapig, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

Aprilka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Mówi sie łatwo gorzej z realizacja ...powtarzam sie...mi pewna pani doktor powiedziała ze wogole mam nic a nic nie czekać po samoistnym tylko działać od razu...ale każdy inny każda wypowiedz i doświadczenia inne....
    Ja poroniłam w 13 tyg,ale dwa cykle za mną, kazała w lipcu się bzykac a tu takie jajka dorodne :-P i psychicznie wariuje na punkcie brzucha :-O

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Dziewczyny a co może znaczyć że mam dwa jajka jedno 19, drugie 15? Czy aby bliźniaki? Czy to drugie nie zdąży pęknać... bo ciemna jestem...
    nie bliźniaki - zwykle jedno dojrzewa dominujące, reszta się wchłania...

peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie bliźniaki - zwykle jedno dojrzewa dominujące, reszta się wchłania...
    Dzięki Bozia ;-)

• anna maria Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny strasznie goraco sie zrobilo,stopy mam spuchniete jak u swinki pigi:-)jutro i pojutrze bedzie (u mnie)bardzo goraco do 32stopni.Milego zycze

201407014965.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Bursztynku muszę sie z Tobą nie zgodzic....robią monitoring na prośbę GP czego jestem przykładem miałam w poniedziałek wiec to chyba zależy od woli GP.
    Co do polskich lekarzy ginekologów to tez uważam ze są to ludzie nie z przypadku a naprawdę dobrze wykwalifikowani specjaliści którzy przyjechali tu po to samo co iini z Polski maja lepsze perspektywy i więcej pieniędzy. Owszem z pewnością zdążają sie ci z przypadku ale to chyba jak w większości miejsc na świecie.
    Jedyne co to nikt nie martwi sie ciaza do 3 miesiąca z powodu jak uważają ,,silnego gatunku ,, co akurat uważam osobiście za bzdurę ale co kraj to obyczaj.....ale to tylko moje zdanie oparte na własnych doświadczeniach....no i oczywiście ci polscy cenią sie nie mało....( zależy co dla kogo znaczy nie mało) :)
    a jaki plan monitoringu? co ile dni? gdzie? u gina?
    oczywiscie, nie wszyscy sa z przypadku, to prawda, jest wielu dobrych, natomiast opinie o tych w moim miescie sa hmm.....niekoniecznie dobre
    jesli mi powiesz ze mieszkasz w Birmingham to zastanowie sie czy nie odszczekac :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    No i wszystko w temacie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co to tak cichutko? Weekendzik macie juz? Mnie jakos nosi, to pojde sobie chyba do ogrodeczka pokosic traweczke. ;)

Mega lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Ja poroniłam w 13 tyg,ale dwa cykle za mną, kazała w lipcu się bzykac a tu takie jajka dorodne :-P i psychicznie wariuje na punkcie brzucha :-O
    Peppa, ja postawiłam wszystko na jedną kartę. W zasadzie nie czekałam. I jak na razie można powiedzieć że się udało, chociaż odetchnę dopiero jak urodzę. Jeśli psychicznie dasz teraz radę to nie czekaj. Tym bardziej że fizyczny jest ok. Trzymam kciuki <3

peppapig lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Tym zmęczeniem się nie martw. Po prostu już tak będzie do końca ciąży. Ja pod koniec też oklapłam i było mi fizycznie ciężko. Jeszcze niecałe 1,5 miesiąca, wytrzymasz :)
    wiem że wytrzymam, nie ma innego wyjścia :-)

EwaT lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pepa, działajcie :-)

peppapig lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Aprilka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a jaki plan monitoringu? co ile dni? gdzie? u gina?
    oczywiscie, nie wszyscy sa z przypadku, to prawda, jest wielu dobrych, natomiast opinie o tych w moim miescie sa hmm.....niekoniecznie dobre
    jesli mi powiesz ze mieszkasz w Birmingham to zastanowie sie czy nie odszczekac :)
    Kochana mieszkam w Londynie i na tej podstawie sie wypowiadam....
    Co do monitoringu to ja nie chciałam i fizycznie z racji pracy nie mogę przychodzić kilka razy pod rząd....byłam raz bo interesowała mnie owulacja....mam za sobą kilka poronień i ciąże z lozyskiem przodujących wiec opieka super....
    Tylko tak jak wspomniałam beznadzieja do 3 miesiąca...nikt mi nie pomoże....chyba ze prywatnie....
    :)

samira, Bursztyn lubią tę wiadomość

Aprilka
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

ja wyprałam nowa pościel, organic cotton, jeszcze z Anglii ja mam bo pogoda idealna do suszenia, musze wreszcie firanki do dzieciecego obszyc i za cholere nie moge sie do tego zabrac...no i mase zrobie czekoladową do wafli :)

Bliska 77, Mega, peppapig, samira lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ja wyprałam nowa pościel, organic cotton, jeszcze z Anglii ja mam bo pogoda idealna do suszenia, musze wreszcie firanki do dzieciecego obszyc i za cholere nie moge sie do tego zabrac...no i mase zrobie czekoladową do wafli :)
    a ja na kolacje zjem lody z truskawkami i brzoskwiniami :-)

EwaT, caffe, Mega, samira lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 3547 3548 3549 3550 3551 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ