35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Hej dziewczyny.
Kkisia, głowa do góry
Pokarmu mam tyle, że mogłabym zatrudnić się w żłobku i wykarmić wszystkie maluchy... W kółko chodzę i ściągam pokarm, bo mi cycki rozwalacaffe lubi tę wiadomość
-
Samira, o mało zawału nie dostałam
Zanim doczytałam że to owulacyjny to zdążyłam japę ucieszyć że to Twój ciążowy. Trzymam kciuki z całego serca aby na koniec tego miesiąca to był Twój test ciążowy
Mega, samira, malgos741, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Samira, o mało zawału nie dostałam
Zanim doczytałam że to owulacyjny to zdążyłam japę ucieszyć że to Twój ciążowy. Trzymam kciuki z całego serca aby na koniec tego miesiąca to był Twój test ciążowy
aniu to musi mieć jakieś znaczenie ze tak go odebrałaś ,daj Boże że to dobry znak
gosia też myślała z początku ze ciążowyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 18:40
malgos741, gosia7122, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:caffe nie chcę się tu wymądrzać ale jak stale ściągasz pokarm to nie pobudzasz piersi do większej laktacji?może powinnaś częściej przystawiać malucha ?mi położna mówiła żeby ściągać tylko wyjątkowo jak piersi np. pełne przed karmieniem i malec nie może chwycić.Chyba że masz teraz nawał i z czasem to się unormuje.
Trzeba sie niestety nastawic, ze pierwsze 3 tygodnie karmienia to jest ciagle nieustabilizowana produkcja pokarmu, bol piersi, koniecznosc masowania ich przed karmieniem i odciagania ciutki dla umozliwienia dziecku chwycenia dobrze sutka.
Polecam na nawaly mleczne zbity ( zgniecniony ) i lisc kapusty na piers, dziala fenomenalnie, ale smierdzi tez po jakims czasie okrutnie.gosia7122, samira, Bliska 77, caffe, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAprilka wrote:Liść kapusty....to prawda najlepsze co moze byc ja znam ze trzymany w zamrażarce....
Chlodny przynosi ulge.
Na nadmiar laktacji dobra jest tez herbatka z szalwii, ale ja bym tam nie pila - wszystko sie samo umormuje.caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMango wrote:Witam w piękną sobotę
Od 4 dni biorę Oeparol (olej z wiesiołka. Lekko pobolewał mnie prawy jajnik wczoraj, ale dziś boli mnie jak na jakąś super-owulację,a to dopiero 6dc. Czy powinnam przestać brać go? Czy to jest normalna reakcja na wieśka?
Pusur ale masz klatę, hohoFota cudna, od razu mi się Twój nowy cyckonosz rzucił w oczy
Niestety nadal wyglądasz świetnie
Pusurek, Mega, Mango, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWlasnie wrocilam z ogrodu przemoczona do gatek! Zrobilysmy sobie z corka bitwe wodna z uzyciem weza.
Musze sie pochwalic, ze mimo wystajacego brzucha ciagle mam nad dzieckiem fizyczna przewage - zlalam ja od stop do glow!
Chlop cykal fotki i wszyscy byli zadowoleni.
Jak jest tak goraco to genialny sposob na zakonczenie dnia.Sabina, malgos741, Mega, caffe, ania.g, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:
Pusur ale masz klatę, hohoFota cudna, od razu mi się Twój nowy cyckonosz rzucił w oczy
Niestety nadal wyglądasz świetnie
Dzieki! :)Cyckonosz Trimpha, ze tak zareklamuje z cicha.On to cycki z kolan pozbiera i na miejsce wsadzi.
Sabina, malgos741, Bliska 77, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo, dziewczeta! Udowodniono!
http://dzieci.pl/kat,1033553,title,Czy-ciaza-moze-byc-zarazliwa,wid,16662462,wiadomosc.html?smgputicaid=612ddc
Zachodzic w ciaze, ale juz!samira, malgos741, Mega, Bliska 77, caffe, Mango, Lucky, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Coś dzisiaj cicho na forum,myślałam że was nie nadgonie a tu weekend się zaczął. Ja w drugiej robicie do 4.00, za to się dobrze najem.
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Pusurek wrote:No, dziewczeta! Udowodniono!
http://dzieci.pl/kat,1033553,title,Czy-ciaza-moze-byc-zarazliwa,wid,16662462,wiadomosc.html?smgputicaid=612ddc
Zachodzic w ciaze, ale juz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 21:01
Mega, Bliska 77, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017