35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni może źle napisałam sory ciążowego
Chyba zacznę od tego 3 dnia wyższej temp bo testu owulacyjnego nie robiłam.
A na lekarza to trafić nie mogę...mam dwie babki ale nie wiem której zaufać. Żadna nie chce nic przepisać,wytłumaczyć, sama chyba lepiej wiem!?...Reni, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzięki ..ale możecie puścić, bo ja do IUI nie podchodzę.
Mój mąż ma w tym tyg pierwszą zmianę a pracuję za Wwą. Ledwo w piątek dostał urlop i tylko dlatego, że pogrzeb.
Poza tym w piątek wieczorem i w sobotę bolał mnie jajnik więc, żeby nie zmarnować cyklu bzykneliśmy się w piątek i sobotę.peppapig, samira, Mega, caffe, Bliska 77, Mango, Pusurek, ania.g, polarmiś, iwcia77, Dorka1979, gosia7122, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Dzien dobry
Ale tu pustki ostatnio
U mnie bez zmian , czekam i sezon na zagladanie w gacie rozpoczety
Ania na bank bedzie wszystko okdaj znac wieczorem
Aga juz nie duzo zostalo dasz rade
A jak tam reszta naszych ciezarowek ?
Caffe jak maly , daje popalic ?kkisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni a juz mialam taka dobra wymowke
Teraz musze cos innego wymyslic
Dobrze ze nie marnujecie tego cyklu a noz cos wyjdzie
Bursztyn ja juz kiedys cos takiego ogladalam , ale to dawno bylo i jesli chodzi o mnie to ja jednak wole z opieka medycznaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 10:21
Reni, peppapig, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dzięki ..ale możecie puścić, bo ja do IUI nie podchodzę.
Mój mąż ma w tym tyg pierwszą zmianę a pracuję za Wwą. Ledwo w piątek dostał urlop i tylko dlatego, że pogrzeb.
Poza tym w piątek wieczorem i w sobotę bolał mnie jajnik więc, żeby nie zmarnować cyklu bzykneliśmy się w piątek i sobotę.Reni, peppapig, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ostatnio czytałam, że za jajeczko płacą 4000
w USA handel jajkami kwitnie
za jajko dawczyni prestiżowej uczelni..i jeśli ma korzenie chińskie, hinduskie (z dobrej kasty) albo ma udokumentowane pochodzenie z rodziny żydowskiej cena jest wyższa.. nawet 100 tys dolarów..
słabo?
Laski z przeciętnych szkół ale utalentowane np śpiewają lub biegają to 10 tys $
a u nas.. 4000 cóż.. jaki kraj takie jajaMega, Bliska 77, peppapig, polarmiś, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:
Caffe jak maly , daje popalic ?
Hej
Mały ma nieraz takie "rozdrażnienie", że mu ze wszystkim źle, ale to głównie dotyczy dnia. W nocy - odpukać - śpi spokojnie i budzi się prawie z zegarkiem w ręce, co trzy godziny.
Od soboty już chodzi na spacery, no i samochodem też lubi jeździćMega, Bliska 77, peppapig, Mango, samira, polarmiś, Bozia3, gosia7122, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Ostatnio czytałam, że za jajeczko płacą 4000
w USA handel jajkami kwitnie
za jajko dawczyni prestiżowej uczelni..i jeśli ma korzenie chińskie, hinduskie (z dobrej kasty) albo ma udokumentowane pochodzenie z rodziny żydowskiej cena jest wyższa.. nawet 100 tys dolarów..
słabo?
Laski z przeciętnych szkół ale utalentowane np śpiewają lub biegają to 10 tys $
a u nas.. 4000 cóż.. jaki kraj takie jajapeppapig lubi tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Literatura jak i moj gin zawsze mi mowila zeby progesteron brac 3 dni po owulacji.
peppapig lubi tę wiadomość
-
kkisia wrote:Reni do jakich garow
chlop dzis gotuje bo mu powiedzialam ze nie moge
Caffe super ze noc w miare przespana a na spacerki pogoda superBliska 77, peppapig, polarmiś, EwaT, Sabina, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pepa, z tym progesteronem to żebyś sobie cyklu sztucznie nie wydłużyła. Z tego co pamiętam, to bierze się go przez 10 dni, a potem odstawia (ale to przy regulacji cyklu).
Jeśli ginka zaleciła Ci od pozytywnego testu zacząć go brać, a cykle masz regularne, to ja bym nie brała teraz.
peppapig lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Hej
Mały ma nieraz takie "rozdrażnienie", że mu ze wszystkim źle, ale to głównie dotyczy dnia. W nocy - odpukać - śpi spokojnie i budzi się prawie z zegarkiem w ręce, co trzy godziny.
Od soboty już chodzi na spacery, no i samochodem też lubi jeździćpewnie jesteście do schrupania
caffe lubi tę wiadomość
-
jeśli chodzi o amerykański rynek dla mnie jest bardzo możliweBursztyn wrote:cena 100.000 jest niezweryfikowana, i szczerze mowiac jest to malo wiarygodne, tak na zdrowy rozum. Jak dla mnie kity z satelity.
-
Caffe, moja corka swoj pierwszy rok przespala wylacznie w swoim lozeczku, powiem szczerze, ze po prostu balam sie, ze
cos przypadkiem zrobimy takiemu malenstwu, teraz tez sie nastawiam na osobne spanie, co z tego wyjdzie, czas pokaze
Reni, dobrze, ze cykl wykorzstany, oby owocnySabina lubi tę wiadomość