X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    myślisz, że siedzi i wyje gdzieś? ;-)
    A kto wie ;)

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poza tym nie zabierzemy Aresa ze sobą bo on nie znosi jazdy samochodem. Umęczył by się tylko. No i my też chcemy odpocząć. Hotel dla psów to nic złego a tym bardziej sprawdzony. W wakacje dużo ludzi ma w dupie swoje czworonogi i wyrzucają je na ulicę.

Żanet lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Jezu, my co roku na wakacje do Polszy jezdzimy samochodem ( 15 godzin i prom ), zeby kot nie przezywal stresu w samolocie... A wy tu o hotelach...
    Ale czapke na 5 minut zalozyc, to juz afera. :P
    Z kotem można jeździć ale nie z takim dużym psem jak mój.

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale zna to miejsce i tych ludzi? to chociaż to dobre
    współczuję, że nie macie nikogo kto mógłby się nim u Was w domu zająć..
    ja jak u rodziców zostawiam (a wiem, że jest tam rozpieszczny i mega kochany) to tez się martwię czy nie tęskni itd..
    eh niestety zwierzaki to obowiązek
    ania.g wrote:
    Duży zaprawiony w bojach. I będzie mu lepiej tam niż jak zostanie z moimi teściami. Miejsce mamy sprawdzone, i chyba jedyne w okolicy gdzie można zostawić pas z czystym sumieniem.

Pusurek, iwcia77, Bliska 77, Żanet lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale zna to miejsce i tych ludzi? to chociaż to dobre
    współczuję, że nie macie nikogo kto mógłby się nim u Was w domu zająć..
    ja jak u rodziców zostawiam (a wiem, że jest tam rozpieszczny i mega kochany) to tez się martwię czy nie tęskni itd..
    eh niestety zwierzaki to obowiązek
    Zna już tam byliśmy. Niestety z rodziną to najlepiej na zdjęciu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Z kotem można jeździć ale nie z takim dużym psem jak mój.
    Moj mezczyzna mial wczesniej duzego psa - mial miesce w bagazniku i tak sobie jezdzil. Z kotem tez nie jest tak hop siup, chociaz nasza jest zaprawiona w bojach i grzeczna. Ale zawsze na 50 km sobie rzygnie, wiec postoj, czyszczenie klatki, koty, czyszczenie dziecka, ktore na widok rzygow kota, tez sobie rzygnie w cicha... Jak juz to przejdziemy do mozna jechac dalej, do samiuskiej Polszy. ;)

mysza1975, Mega, Simba, Reni, samira, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Aprilka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam jeszcze jeden test ....i nic...mam dzis dość poważna imprezę w pracy i nie wiem czy mogę pic czy nie...jak będę unikać alkoholu to pomyślą ze cos nie tak ja nigdy nie unikam na takich okazjach co robić....moze byc tak ze nie jestem w ciazy a ta temperatura jest wysoka? Poradzcie cos proszę ?:)

Aprilka
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Moj mezczyzna mial wczesniej duzego psa - mial miesce w bagazniku i tak sobie jezdzil. Z kotem tez nie jest tak hop siup, chociaz nasza jest zaprawiona w bojach i grzeczna. Ale zawsze na 50 km sobie rzygnie, wiec postoj, czyszczenie klatki, koty, czyszczenie dziecka, ktore na widok rzygow kota, tez sobie rzygnie w cicha... Jak juz to przejdziemy do mozna jechac dalej, do samiuskiej Polszy. ;)
    No tak ale nasz nie cierpi jeździć a szkoda bo tak mógłby się chociaż z nami nad rzekę wybrać.

Pusurek lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Zrobiłam jeszcze jeden test ....i nic...mam dzis dość poważna imprezę w pracy i nie wiem czy mogę pic czy nie...jak będę unikać alkoholu to pomyślą ze cos nie tak ja nigdy nie unikam na takich okazjach co robić....moze byc tak ze nie jestem w ciazy a ta temperatura jest wysoka? Poradzcie cos proszę ?:)
    Najlepsza wymówka jest antybiotyk ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Najlepsza wymówka jest antybiotyk ;)
    A widzisz....dobre:)

Mega, samira lubią tę wiadomość

Aprilka
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ewo- Andżeju - rodzisz?

nie
    wczoraj prawie- po lewatywie zapchał mi sie kibel ;)

ania.g, Sabina, Mega, samira, iwcia77, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie
    A już myślałam że załapiesz się na fajną datę 13 w piątek

EwaT, Mega, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weź ... że co że Tomasz????.. miałaś durszlak?
    weź nie strasz
    EwaT wrote:
    nie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 16:25

Mega, Bursztyn, Żanet lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    weź ... że co że Tomasz????.. miałaś durszlak?
    weź nie strasz

tez sie przestraszyłam
    sprawdzałam czy dalej sa ruchy po tej kupie ;)

Reni, Sabina, Mega, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś

słuchaj a moze daruj sobie lewatywe.. ja wiem, że tęsknisz za Wojtkiem i ona Ci wspomnienia dobre przywodzi ale teraz może lepiej nie szalej ;-)
    EwaT wrote:
    tez sie przestraszyłam
    sprawdzałam czy dalej sa ruchy po tej kupie ;)

Mega lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    słuchaj a moze daruj sobie lewatywe.. ja wiem, że tęsknisz za Wojtkiem i ona Ci wspomnienia dobre przywodzi ale teraz może lepiej nie szalej ;-)

mam takie zaparcia że sie nie da inaczej
    poza tym lubie czuc sie "pusta" tam...;)

Mega, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    dokladnie, tu to samo.. nigdy mojego czarnego szczescia bym w hotelu nie zostawila, bo na nie lubi ludzi, cala milosc swiata jest dla nas, a reszta powinna odjejsc..
    samolot jej nie przeszkadza, ale w wersji ze leci z nami na pokladzie.. do luku dla zwierzat- never ever. Raczej na wakacje bym nie pojechala.

nawet jak ja sama w domu zostawimy to sie obraza- wylewa swoja wode z miski i w znak protestu sie zasusza ;)
    My jezdzimy do Polszy dluzsza droga, tylko dlatego, ze na norweskich promach nie mozna wziac jej do kajuty, zwierzaki sa w klatkach na wspolnym deku, kumasz? Moglaby tam umrzec ze strachu...
    Na Stenie Line sa kajuty dla zwierzakolubow, dlatego wspieramy ta linie. ;)
    Luk w samolocie?? Never!
    Dobrze, ze moja sie chociaz nie zasusza na znak protestu, ale po krotkich naszych nieobecnosciach robi takie awantury, ze glowa mala... ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Ja pije, jutro tez mam impreze ....

Mega, Aprilka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ja pije, jutro tez mam impreze ....
    Wy tu o imprezach, a ja jeszcze w pracy siedzę :( o wciórności, ileż to jeszcze będzie trwać?!

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam dzis w pracy impreze, ale tu to nie usiedza na tylku... Najpierw jakis spacerek 3 km na latarnie, tam kolacja w restauracyjce, potem powrot i impreza glowna w knajpie. Z brzuchem za nimi nie nadaze, wiec nie ide. Mam jeszcze dzis mase roboty i nie moge sie zwlec z kanapy. Nie jestem spakowana, mam do wsadzenia mase flancy do ogrodu, przeniesienie wszystkich kwiatow z calego domu na dol, zeby latwiej bylo chlopu podlewac, a ja siedze przy kompie na sofie... Bosz...

Mega, samira, Żanet lubią tę wiadomość

‹‹ 3654 3655 3656 3657 3658 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ