X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a spróbuj wsadzić korzonkami do dołu ;-)
    polarmiś wrote:
    Dalczego to co ja zasadze zdycha? A to ziemie specjalna kupilam, nawozy - kazdy do danej roslinki. Z miareczka rozrabia a tu dupa. A dzikie bratki miniaturki pieknie rosna.

Simba, nick nieaktualny, Mega, paszczakin, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co .. ale coś w tym gadaniu jest..
    ja zawsze miałam problem z roślinami.. nawet kaktusy mi zdychały :-/ usychały
    no i pewnego razu wzięłam się za palmowe i inne.. zaczęłam z nimi gadać, głaskać..poważnie..mój mąż się śmieje.. a ja z nimi rozmawiam witam się hahah mówię jakie są cudwne i takie tam.. i przepięknie mi rosną.. a storczyki.. jak drzewa mi się porozrastały a pierwszy sezon dupa z nich była

kurcze ale ja też kiedyś wróżkę czytałam :-/ i tarota mam w szafie
    polarmiś wrote:
    To prawda. Musze zaczac do nich gadac. Moja tesciowa nawet jak zasadzi kij od szczotki to jej pieknie zakwitnie. Ale ona czarownica i glownie "wrozke" czyta.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 11:26

iwcia77, nick nieaktualny, Mega, Bursztyn, mysza1975, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ale obecne jeszcze sie nie skonczyly, co tak wybiegasz w przyszlosc. :-)
    No właśnie, nie odbieraj dziewczynom nadziei ;) jeden oblanyy test nie czyni niezdanego egzaminu końcowego ;) ja cały czas mocno trzymam za was kciuki!

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    A propos testow ciazowych. Zakupilam takie plytkowe. Zrobilam z rana sikanska teoretycznie w 9-10 dpo ( jesli w ogole takowa byla) - bo ja z tych niecierpliwych no i jedna piekna kreska. Ale nie bylabym soba gdyby pod swiatelko nie dala ! A tam piekna druga kreska.piekna. No mowie sobie co za cholerstwo.zerwalam te plastiki co by dobrac sie do samego paska. Pasek pod swiatlo i nic. Po prostu na tym plastiku w miejscu drugiej kreski jest takie plastikowe zgrubienie. Pisze o tym dla tzw. Wiedzy ogolnej by sie nie nakrecac.
    Rozebralas testa? ;) niezle... :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tak dzisiaj jest ten dzień kiedy wszystko można zrzucić na 13 ;-) więc i dla teściowej można coś dobrego zrobić ;-)
    Zgupialas!!!!!

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No ze moja tak daleko mieszka... ;)
    Pewnie baaardzo ci to doskwiera? ;)

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Rozebralas testa? ;) niezle... :D
    No rozebralam bo tam byla pod swiatlo piekna druga kreska a w innych testach tak sie nie dzieje, wiec niedowierzajac rozebralam go - bo musialam przekonac sie do konca ze to niemozliwe!!!!

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie pokazalas mi jej...buuuuuuuuuu u uuuu :(
    Powiem, ze ta poleczka na drzewie bombowa jest :)
    Paszczak -rewelacja :)

paszczakin lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, dopiero co spiochy z oczu otarlam :)

cos mi net dzis kiepsko dziala i nie laduje mi stron jak trzeba,np fotek, ktore dala Reni nie znajduje strony zapodaj...

Polar- usmialam sie z Twojego rozbierania testu na czynniki pierwsze- jestes udana :);D

a ja znowu jade zawiezc kolezanke tesciowej na rechabilitacje do Wenecji...i 4 godziny beda w dupe...tzn nie stracone do konca, bo i tak mi placi za bycie szoferem :)

wczoraj wieczorem pierwszy raz poczulam silne mdlosci...i zapachy jakies ostrzejsze mi sie wydawaly, normalnie myslalam ze bede haftowac , ale jakos dalam rade :)

o i jeszcze maly problemik mi sie wygenerowal..z pieskiem :(, okazalo sie ze w tym samym czasie co my chcemy do Polandii jechac to tesciowa tez wyjezdza i psa nie ma z kim zostawic...moj maz " no to go wezmiemy ze soba" a ja " no to jest problem bo nie zaszczepilam psa na wscieklizne a musi miec szczepinie min 21 dni przed wyjazdem"....moj stary wyszedl ze skory ze zlosci...hm myslicie, ze jak ublagam weterynarza to mi wstawi date sprzed 2 tygodni?

Mega, Bursztyn, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    To prawda. Musze zaczac do nich gadac. Moja tesciowa nawet jak zasadzi kij od szczotki to jej pieknie zakwitnie. Ale ona czarownica i glownie "wrozke" czyta.
    Jak każda... ;)

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wiecie co .. ale coś w tym gadaniu jest..
    ja zawsze miałam problem z roślinami.. nawet kaktusy mi zdychały :-/ usychały
    no i pewnego razu wzięłam się za palmowe i inne.. zaczęłam z nimi gadać, głaskać..poważnie..mój mąż się śmieje.. a ja z nimi rozmawiam witam się hahah mówię jakie są cudwne i takie tam.. i przepięknie mi rosną.. a storczyki.. jak drzewa mi się porozrastały a pierwszy sezon dupa z nich była

kurcze ale ja też kiedyś wróżkę czytałam :-/ i tarota mam w szafie
    No ale teściowa jeszcze nie jesteś? ;)

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia spróbuj pogadać z weterynarzem, może sie uda. Jak nie spróbujesz to sie nie przekonasz...

iwcia77 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ci...hm myslicie, ze jak ublagam weterynarza to mi wstawi date sprzed 2 tygodni?
    ladnie sie usmiechniesz to nie ma sily zeby nie wstawil ;)

iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    to wszytko zalezy kiedy Misiek przyjedzie.. ja na soczkach najwczesniej w sierpniu bede.. i to jeszcze takich soczkach przy-progesteronowych, nie ciazowych..
    Dzieki za poprawke "zadan" - wlasnie sie zastanawialam przez ktore er zet z kropka ;)
    Najlepiej nie pijcie obie na wszelki wypadek ;-)

nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ladnie sie usmiechniesz to nie ma sily zeby nie wstawil ;)
    kobiecie w ciazy sie nie odmawia

Bursztyn, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam nadzieję, że nie .. my tu w Polandzie nie poczebujemy wściekłych italiańskich piesów..
    :-P
    iwcia77 wrote:
    hm myslicie, ze jak ublagam weterynarza to mi wstawi date sprzed 2 tygodni?

paszczakin, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlaczego?
    przecież nie wsyztskie kochają swoje teściowe więc koleżanki są jak najbardziej mile widziane ;-)
    Mega wrote:
    Zgupialas!!!!!

Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czas na prasę...
    hmmm... co my tu mamy
    "dlaczego muchy lubią kupę"... o proszę jaki temacik ;-)
    dziewczynki wiecie, że też spożywamy kupy 035.gif
    są one w miodzie spadziowym, który jest kupą zrobioną przez jednego owada (mszycę), spożytą przez innego (pszczołę), a następnie zwymiotowaną w postaci miodu..

pyszny miodek

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, mysza1975, Mega, nick nieaktualny, Niuta, nick nieaktualny, iwcia77, Bliska 77, Żanet lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    czas na prasę...
    hmmm... co my tu mamy
    "dlaczego muchy lubią kupę"... o proszę jaki temacik ;-)
    dziewczynki wiecie, że też spożywamy kupy 035.gif
    są one w miodzie spadziowym, który jest kupą zrobioną przez jednego owada (mszycę), spożytą przez innego (pszczołę), a następnie zwymiotowaną w postaci miodu..

pyszny miodek
    badz precyzyjna- jemy kupy i rzygi

Reni, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Bliska 77, Żanet lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Mysza, jaki cyc! Az mnie zatkalo, normalnie. Ale jeszcze chwila, jeszcze dwie, a brzuchol wyskoczy do przodu. :)

Bo mnie to ten cyc ratuje!
    Brzuch się pod nim chowa. Jak leżę na wznak to widzę biust a nie brzuch, więc uważam że nie jest źle.

Reni, Mega, Bursztyn, nick nieaktualny, Niuta, nick nieaktualny, iwcia77, Żanet, Misiabella lubią tę wiadomość

‹‹ 3652 3653 3654 3655 3656 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ