X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a spróbuj wsadzić korzonkami do dołu ;-)
    polarmiś wrote:
    Dalczego to co ja zasadze zdycha? A to ziemie specjalna kupilam, nawozy - kazdy do danej roslinki. Z miareczka rozrabia a tu dupa. A dzikie bratki miniaturki pieknie rosna.

Simba, polarmiś, Mega, paszczakin, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co .. ale coś w tym gadaniu jest..
    ja zawsze miałam problem z roślinami.. nawet kaktusy mi zdychały :-/ usychały
    no i pewnego razu wzięłam się za palmowe i inne.. zaczęłam z nimi gadać, głaskać..poważnie..mój mąż się śmieje.. a ja z nimi rozmawiam witam się hahah mówię jakie są cudwne i takie tam.. i przepięknie mi rosną.. a storczyki.. jak drzewa mi się porozrastały a pierwszy sezon dupa z nich była

kurcze ale ja też kiedyś wróżkę czytałam :-/ i tarota mam w szafie
    polarmiś wrote:
    To prawda. Musze zaczac do nich gadac. Moja tesciowa nawet jak zasadzi kij od szczotki to jej pieknie zakwitnie. Ale ona czarownica i glownie "wrozke" czyta.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 11:26

iwcia77, polarmiś, Mega, Bursztyn, mysza1975, inessa, Pusurek lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ale obecne jeszcze sie nie skonczyly, co tak wybiegasz w przyszlosc. :-)
    No właśnie, nie odbieraj dziewczynom nadziei ;) jeden oblanyy test nie czyni niezdanego egzaminu końcowego ;) ja cały czas mocno trzymam za was kciuki!

polarmiś, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    A propos testow ciazowych. Zakupilam takie plytkowe. Zrobilam z rana sikanska teoretycznie w 9-10 dpo ( jesli w ogole takowa byla) - bo ja z tych niecierpliwych no i jedna piekna kreska. Ale nie bylabym soba gdyby pod swiatelko nie dala ! A tam piekna druga kreska.piekna. No mowie sobie co za cholerstwo.zerwalam te plastiki co by dobrac sie do samego paska. Pasek pod swiatlo i nic. Po prostu na tym plastiku w miejscu drugiej kreski jest takie plastikowe zgrubienie. Pisze o tym dla tzw. Wiedzy ogolnej by sie nie nakrecac.
    Rozebralas testa? ;) niezle... :D

polarmiś lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tak dzisiaj jest ten dzień kiedy wszystko można zrzucić na 13 ;-) więc i dla teściowej można coś dobrego zrobić ;-)
    Zgupialas!!!!!

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No ze moja tak daleko mieszka... ;)
    Pewnie baaardzo ci to doskwiera? ;)

Pusurek lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Rozebralas testa? ;) niezle... :D
    No rozebralam bo tam byla pod swiatlo piekna druga kreska a w innych testach tak sie nie dzieje, wiec niedowierzajac rozebralam go - bo musialam przekonac sie do konca ze to niemozliwe!!!!

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie pokazalas mi jej...buuuuuuuuuu u uuuu :(
    Powiem, ze ta poleczka na drzewie bombowa jest :)
    Paszczak -rewelacja :)

paszczakin lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, dopiero co spiochy z oczu otarlam :)

cos mi net dzis kiepsko dziala i nie laduje mi stron jak trzeba,np fotek, ktore dala Reni nie znajduje strony zapodaj...

Polar- usmialam sie z Twojego rozbierania testu na czynniki pierwsze- jestes udana :);D

a ja znowu jade zawiezc kolezanke tesciowej na rechabilitacje do Wenecji...i 4 godziny beda w dupe...tzn nie stracone do konca, bo i tak mi placi za bycie szoferem :)

wczoraj wieczorem pierwszy raz poczulam silne mdlosci...i zapachy jakies ostrzejsze mi sie wydawaly, normalnie myslalam ze bede haftowac , ale jakos dalam rade :)

o i jeszcze maly problemik mi sie wygenerowal..z pieskiem :(, okazalo sie ze w tym samym czasie co my chcemy do Polandii jechac to tesciowa tez wyjezdza i psa nie ma z kim zostawic...moj maz " no to go wezmiemy ze soba" a ja " no to jest problem bo nie zaszczepilam psa na wscieklizne a musi miec szczepinie min 21 dni przed wyjazdem"....moj stary wyszedl ze skory ze zlosci...hm myslicie, ze jak ublagam weterynarza to mi wstawi date sprzed 2 tygodni?

Mega, Bursztyn, Reni, polarmiś, samira, inessa lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    To prawda. Musze zaczac do nich gadac. Moja tesciowa nawet jak zasadzi kij od szczotki to jej pieknie zakwitnie. Ale ona czarownica i glownie "wrozke" czyta.
    Jak każda... ;)

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wiecie co .. ale coś w tym gadaniu jest..
    ja zawsze miałam problem z roślinami.. nawet kaktusy mi zdychały :-/ usychały
    no i pewnego razu wzięłam się za palmowe i inne.. zaczęłam z nimi gadać, głaskać..poważnie..mój mąż się śmieje.. a ja z nimi rozmawiam witam się hahah mówię jakie są cudwne i takie tam.. i przepięknie mi rosną.. a storczyki.. jak drzewa mi się porozrastały a pierwszy sezon dupa z nich była

kurcze ale ja też kiedyś wróżkę czytałam :-/ i tarota mam w szafie
    No ale teściowa jeszcze nie jesteś? ;)

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia spróbuj pogadać z weterynarzem, może sie uda. Jak nie spróbujesz to sie nie przekonasz...

iwcia77 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ci...hm myslicie, ze jak ublagam weterynarza to mi wstawi date sprzed 2 tygodni?
    ladnie sie usmiechniesz to nie ma sily zeby nie wstawil ;)

iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    to wszytko zalezy kiedy Misiek przyjedzie.. ja na soczkach najwczesniej w sierpniu bede.. i to jeszcze takich soczkach przy-progesteronowych, nie ciazowych..
    Dzieki za poprawke "zadan" - wlasnie sie zastanawialam przez ktore er zet z kropka ;)
    Najlepiej nie pijcie obie na wszelki wypadek ;-)

polarmiś, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ladnie sie usmiechniesz to nie ma sily zeby nie wstawil ;)
    kobiecie w ciazy sie nie odmawia

Bursztyn, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam nadzieję, że nie .. my tu w Polandzie nie poczebujemy wściekłych italiańskich piesów..
    :-P
    iwcia77 wrote:
    hm myslicie, ze jak ublagam weterynarza to mi wstawi date sprzed 2 tygodni?

paszczakin, Mega, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlaczego?
    przecież nie wsyztskie kochają swoje teściowe więc koleżanki są jak najbardziej mile widziane ;-)
    Mega wrote:
    Zgupialas!!!!!

Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czas na prasę...
    hmmm... co my tu mamy
    "dlaczego muchy lubią kupę"... o proszę jaki temacik ;-)
    dziewczynki wiecie, że też spożywamy kupy 035.gif
    są one w miodzie spadziowym, który jest kupą zrobioną przez jednego owada (mszycę), spożytą przez innego (pszczołę), a następnie zwymiotowaną w postaci miodu..

pyszny miodek

polarmiś, samira, Simba, mysza1975, Mega, inessa, Niuta, Sabina, iwcia77, Bliska 77, Żanet lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    czas na prasę...
    hmmm... co my tu mamy
    "dlaczego muchy lubią kupę"... o proszę jaki temacik ;-)
    dziewczynki wiecie, że też spożywamy kupy 035.gif
    są one w miodzie spadziowym, który jest kupą zrobioną przez jednego owada (mszycę), spożytą przez innego (pszczołę), a następnie zwymiotowaną w postaci miodu..

pyszny miodek
    badz precyzyjna- jemy kupy i rzygi

Reni, polarmiś, Mega, inessa, Sabina, iwcia77, Bliska 77, Żanet lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Mysza, jaki cyc! Az mnie zatkalo, normalnie. Ale jeszcze chwila, jeszcze dwie, a brzuchol wyskoczy do przodu. :)

Bo mnie to ten cyc ratuje!
    Brzuch się pod nim chowa. Jak leżę na wznak to widzę biust a nie brzuch, więc uważam że nie jest źle.

Reni, Mega, Bursztyn, Pusurek, Niuta, Sabina, iwcia77, Żanet, Misiabella lubią tę wiadomość

‹‹ 3652 3653 3654 3655 3656 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ