35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a spróbuj wsadzić korzonkami do dołupolarmiś wrote:Dalczego to co ja zasadze zdycha? A to ziemie specjalna kupilam, nawozy - kazdy do danej roslinki. Z miareczka rozrabia a tu dupa. A dzikie bratki miniaturki pieknie rosna.
Simba, polarmiś, Mega, paszczakin, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
wiecie co .. ale coś w tym gadaniu jest..
ja zawsze miałam problem z roślinami.. nawet kaktusy mi zdychałyusychały
no i pewnego razu wzięłam się za palmowe i inne.. zaczęłam z nimi gadać, głaskać..poważnie..mój mąż się śmieje.. a ja z nimi rozmawiam witam się hahah mówię jakie są cudwne i takie tam.. i przepięknie mi rosną.. a storczyki.. jak drzewa mi się porozrastały a pierwszy sezon dupa z nich była
kurcze ale ja też kiedyś wróżkę czytałami tarota mam w szafie
polarmiś wrote:To prawda. Musze zaczac do nich gadac. Moja tesciowa nawet jak zasadzi kij od szczotki to jej pieknie zakwitnie. Ale ona czarownica i glownie "wrozke" czyta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 11:26
iwcia77, polarmiś, Mega, Bursztyn, mysza1975, inessa, Pusurek lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Ale obecne jeszcze sie nie skonczyly, co tak wybiegasz w przyszlosc.
jeden oblanyy test nie czyni niezdanego egzaminu końcowego
ja cały czas mocno trzymam za was kciuki!
polarmiś, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:A propos testow ciazowych. Zakupilam takie plytkowe. Zrobilam z rana sikanska teoretycznie w 9-10 dpo ( jesli w ogole takowa byla) - bo ja z tych niecierpliwych no i jedna piekna kreska. Ale nie bylabym soba gdyby pod swiatelko nie dala ! A tam piekna druga kreska.piekna. No mowie sobie co za cholerstwo.zerwalam te plastiki co by dobrac sie do samego paska. Pasek pod swiatlo i nic. Po prostu na tym plastiku w miejscu drugiej kreski jest takie plastikowe zgrubienie. Pisze o tym dla tzw. Wiedzy ogolnej by sie nie nakrecac.
niezle...
polarmiś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Rozebralas testa?
niezle...
Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Nie pokazalas mi jej...buuuuuuuuuu u uuuu
Powiem, ze ta poleczka na drzewie bombowa jestpaszczakin lubi tę wiadomość
-
witam, dopiero co spiochy z oczu otarlam
cos mi net dzis kiepsko dziala i nie laduje mi stron jak trzeba,np fotek, ktore dala Reni nie znajduje strony zapodaj...
Polar- usmialam sie z Twojego rozbierania testu na czynniki pierwsze- jestes udana
a ja znowu jade zawiezc kolezanke tesciowej na rechabilitacje do Wenecji...i 4 godziny beda w dupe...tzn nie stracone do konca, bo i tak mi placi za bycie szoferem
wczoraj wieczorem pierwszy raz poczulam silne mdlosci...i zapachy jakies ostrzejsze mi sie wydawaly, normalnie myslalam ze bede haftowac , ale jakos dalam rade
o i jeszcze maly problemik mi sie wygenerowal..z pieskiem, okazalo sie ze w tym samym czasie co my chcemy do Polandii jechac to tesciowa tez wyjezdza i psa nie ma z kim zostawic...moj maz " no to go wezmiemy ze soba" a ja " no to jest problem bo nie zaszczepilam psa na wscieklizne a musi miec szczepinie min 21 dni przed wyjazdem"....moj stary wyszedl ze skory ze zlosci...hm myslicie, ze jak ublagam weterynarza to mi wstawi date sprzed 2 tygodni?
Mega, Bursztyn, Reni, polarmiś, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:To prawda. Musze zaczac do nich gadac. Moja tesciowa nawet jak zasadzi kij od szczotki to jej pieknie zakwitnie. Ale ona czarownica i glownie "wrozke" czyta.
-
Reni wrote:wiecie co .. ale coś w tym gadaniu jest..
ja zawsze miałam problem z roślinami.. nawet kaktusy mi zdychałyusychały
no i pewnego razu wzięłam się za palmowe i inne.. zaczęłam z nimi gadać, głaskać..poważnie..mój mąż się śmieje.. a ja z nimi rozmawiam witam się hahah mówię jakie są cudwne i takie tam.. i przepięknie mi rosną.. a storczyki.. jak drzewa mi się porozrastały a pierwszy sezon dupa z nich była
kurcze ale ja też kiedyś wróżkę czytałami tarota mam w szafie
-
paszczakin wrote:to wszytko zalezy kiedy Misiek przyjedzie.. ja na soczkach najwczesniej w sierpniu bede.. i to jeszcze takich soczkach przy-progesteronowych, nie ciazowych..
Najlepiej nie pijcie obie na wszelki wypadekpolarmiś, Mega lubią tę wiadomość
-
mam nadzieję, że nie .. my tu w Polandzie nie poczebujemy wściekłych italiańskich piesów..
iwcia77 wrote:hm myslicie, ze jak ublagam weterynarza to mi wstawi date sprzed 2 tygodni?paszczakin, Mega, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
czas na prasę...
hmmm... co my tu mamy
"dlaczego muchy lubią kupę"... o proszę jaki temacik
dziewczynki wiecie, że też spożywamy kupy
są one w miodzie spadziowym, który jest kupą zrobioną przez jednego owada (mszycę), spożytą przez innego (pszczołę), a następnie zwymiotowaną w postaci miodu..
pyszny miodekpolarmiś, samira, Simba, mysza1975, Mega, inessa, Niuta, Sabina, iwcia77, Bliska 77, Żanet lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:czas na prasę...
hmmm... co my tu mamy
"dlaczego muchy lubią kupę"... o proszę jaki temacik
dziewczynki wiecie, że też spożywamy kupy
są one w miodzie spadziowym, który jest kupą zrobioną przez jednego owada (mszycę), spożytą przez innego (pszczołę), a następnie zwymiotowaną w postaci miodu..
pyszny miodek
Reni, polarmiś, Mega, inessa, Sabina, iwcia77, Bliska 77, Żanet lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Mysza, jaki cyc! Az mnie zatkalo, normalnie. Ale jeszcze chwila, jeszcze dwie, a brzuchol wyskoczy do przodu.
Bo mnie to ten cyc ratuje!
Brzuch się pod nim chowa. Jak leżę na wznak to widzę biust a nie brzuch, więc uważam że nie jest źle.Reni, Mega, Bursztyn, Pusurek, Niuta, Sabina, iwcia77, Żanet, Misiabella lubią tę wiadomość