X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam takie zwykle paskowe testy chyba kupie jakiś inny po południu :)

Aprilka
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    Miśku, Aprilka <3, oby kolejny cykl zakończył się zielono :-)
    dzis mam troche do zrobienia, bo w przedszkolu piknik, jakieś zdrowe zarcie kazda mama ma zrobić i jeszcze muszę całe rozliczenie zrobić ponieważ jestem skarbnikiem w radzie......ale mi sie chce
    pogoda super, jak dla mnie oczywiście, najlepiej do lasu na spacerek albo z książeczką na tarasik ale dzis raczej nie zdążę
    miłego dnia

ania.g, samira, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Moje dziecko tez zbiera magnesy. Najwiecej ma z ....... Danonków ;)
    My tez mamy magnesy na lodowce, takie zwyklejsze, trzymaja poczatkowki, wazne info, fotki i rysunki czyli klasyczny lodowkowy smietnik. Ale te cenne czyli z podrozy wisza na osobnym miejscu i nie wolno ich tykac! ;)

Aprilka, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza, jaki cyc! Az mnie zatkalo, normalnie. Ale jeszcze chwila, jeszcze dwie, a brzuchol wyskoczy do przodu. :)

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba też tak zrobię.. bo już parę razy mi spadły..
    japońska gejsza mi spadła i łeb jej odpadł .. na szczęście dała się posklejać i nic nie widać.. ale pare już się rozpadło :-( na szczęście te mniej znaczące
    to niesamowite jak człowiek się może przywiązać do takich pierdół :-(
    no ale wspomnienia..
    p.s. dzień dobry
    Pusurek wrote:
    My tez mamy magnesy na lodowce, takie zwyklejsze, trzymaja poczatkowki, wazne info, fotki i rysunki czyli klasyczny lodowkowy smietnik. Ale te cenne czyli z podrozy wisza na osobnym miejscu i nie wolno ich tykac! ;)

Pusurek, polarmiś, samira, Simba, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry wszystkim z rana.
    Dzis moj ostatni dzien pracy przed wakacjami i przed rocznym urlopem. Dziwne to na maxa, jeszcze tego nie ogarniam.
    Wczoraj przyszlo do mojej szkoly dzieciatko, ktore mialam miec od kolejnego roku, slodka mala dziewczyneczka, fajnie rokujaca, no i dostala ja moja kolezanka, bo mnie nie bedzie. W takich chwilach mam mysli, ze nie mozna miec wszystkiego i wybory sa czasem ciezkie. Bo wiedzialam decydujac sie na ciaze, ze zycie zawodowe musze na chwile odlozyc na bok...
    No nic, za rok wracam do pracy. :)
    Tymczasem jutro wyjezdzamy na wakacje, chlop chodzi i patrzy na mnie oczami spaniela, moze mysli, ze sie zlamie i nie pojade? ;)
    Milego dnia laseczki. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 09:18

Bliska 77, Aprilka, Reni, samira, Simba, iwcia77, Mega, mysza1975, inessa, EwaT, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    o tak sobie polaczylam dyskusje ;) Ja bardzo chetnie na spotkanie, moze byc na mojej wsi spokojnej, Simba ugotuje mule u mnie, a ja dowioze alko dla Miska i dla mnie i najlepsze frytki na swiecie, ktore rowniez sa z budki na mojej wsi ;) A Simba bedzie pic soczek ;)
    O matko bedzie pieknie!

paszczakin, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    witajcie
    Miśku, Aprilka <3, oby kolejny cykl zakończył się zielono :-)
    dzis mam troche do zrobienia, bo w przedszkolu piknik, jakieś zdrowe zarcie kazda mama ma zrobić i jeszcze muszę całe rozliczenie zrobić ponieważ jestem skarbnikiem w radzie......ale mi sie chce
    pogoda super, jak dla mnie oczywiście, najlepiej do lasu na spacerek albo z książeczką na tarasik ale dzis raczej nie zdążę
    miłego dnia
    Ale obecne jeszcze sie nie skonczyly, co tak wybiegasz w przyszlosc. :-)

Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    chyba też tak zrobię.. bo już parę razy mi spadły..
    japońska gejsza mi spadła i łeb jej odpadł .. na szczęście dała się posklejać i nic nie widać.. ale pare już się rozpadło :-( na szczęście te mniej znaczące
    to niesamowite jak człowiek się może przywiązać do takich pierdół :-(
    no ale wspomnienia..
    p.s. dzień dobry
    Jezu, jezu, jak mi raz spadl magnes z Rumunii i sie potlukl, to sie malo nie poryczalam. Jak sie zniszczy cos co jest latwo dostepne, to zal mniejszy. Ale Indie, Kuba, Dominikana czy Jerozolima sa u mnie nietykalne. ;)
    Japonii nie mam, kruca bomba. ;)

Reni, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dzien dobry wszystkim z rana.
    Dzis moj ostatni dzien pracy przed wakacjami i przed rocznym urlopem. Dziwne to na maxa, jeszcze tego nie ogarniam.
    Wczoraj przyszlo do mojej szkoly dzieciatko, ktore mialam miec od kolejnego roku, slodka mala dziewczyneczka, fajnie rokujaca, no i dostala ja moja kolezanka, bo mnie nie bedzie. W takich chwilach mam mysli, ze nie mozna miec wszystkiego i wybory sa czasem ciezkie. Bo wiedzialam decydujac sie na ciaze, ze zycie zawodowe musze na chwile odlozyc na bok...
    No to, za rok wracam do pracy. :)
    Tymczasem jutro wyjezdzamy na wakacje, chlop chodzi i patrzy na mnie oczami spaniela, moze mysli, ze sie zlamie i nie pojade? ;)
    Milego dnia laseczki. :)
    powiem Ci, że ja też miałam takie obiekcje decydując się na rok przerwy ale tak jak mówisz, nie można mieć wszystkiego, coś za coś...

Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Aprilka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego słonecznego dnia :) u nas upał ale pocieszające jest to ze już piątek....

Bliska 77 lubi tę wiadomość

Aprilka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczac pieknego ogrodu Paszczakinsa i Pusura - probuje wyciagnac chlopa do ogrodnila po hortensje, begonie i inne kwitnace. Sama probowalam wychodowac petunie, maciejke i gowno z tego wychodz. Musze kupic gotowce bo ten ogrodek taki lichy a jutro mam gosci z Bxl m.in.:-) musze ukwiecic otoczenie.

Pusurek, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Zazdroszczac pieknego ogrodu Paszczakinsa i Pusura - probuje wyciagnac chlopa do ogrodnila po hortensje, begonie i inne kwitnace. Sama probowalam wychodowac petunie, maciejke i gowno z tego wychodz. Musze kupic gotowce bo ten ogrodek taki lichy a jutro mam gosci z Bxl m.in.:-) musze ukwiecic otoczenie.
    No to galop do ogrodniczego. ;) Zawsze mozna ladnie zrobic ogrod przy pomocy jednorocznych, posadzisz sobie troche bratkow, pelargonii, surfinni i git. ;)
    Moj chlop na szczescie lubi ogrod i bez mrugniecia okiem lazi za mna po ogrodniczym z wozkiem. Byl juz tez wytresowany przez ex zone, ktora miala swira na punkcie ogrodu. ;) Mam wiec lekko pod tym wzgledem.
    Chociaz ostatnio zaczal jeczec, ze bedzie mial tyle roboty z domem i remontem, ze nie wie, czy bedzie podlewal ogrod, jak mnie nie bedzie. Chyba bym udusila.

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propos testow ciazowych. Zakupilam takie plytkowe. Zrobilam z rana sikanska teoretycznie w 9-10 dpo ( jesli w ogole takowa byla) - bo ja z tych niecierpliwych no i jedna piekna kreska. Ale nie bylabym soba gdyby pod swiatelko nie dala ! A tam piekna druga kreska.piekna. No mowie sobie co za cholerstwo.zerwalam te plastiki co by dobrac sie do samego paska. Pasek pod swiatlo i nic. Po prostu na tym plastiku w miejscu drugiej kreski jest takie plastikowe zgrubienie. Pisze o tym dla tzw. Wiedzy ogolnej by sie nie nakrecac.

Reni, samira, Bursztyn, Aprilka, Simba, Mega, mysza1975, inessa, ania.g, Bozia3, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No to galop do ogrodniczego. ;) Zawsze mozna ladnie zrobic ogrod przy pomocy jednorocznych, posadzisz sobie troche bratkow, pelargonii, surfinni i git. ;)
    Moj chlop na szczescie lubi ogrod i bez mrugniecia okiem lazi za mna po ogrodniczym z wozkiem. Byl juz tez wytresowany przez ex zone, ktora miala swira na punkcie ogrodu. ;) Mam wiec lekko pod tym wzgledem.
    Chociaz ostatnio zaczal jeczec, ze bedzie mial tyle roboty z domem i remontem, ze nie wie, czy bedzie podlewal ogrod, jak mnie nie bedzie. Chyba bym udusila.
    Moj tez lubi ogrod ale on gdyby mial czas to od ziarenka by pielegnowal, nie pdoba mu sie gotowiec a ja reki jakos do kwiatow nie mam i wiedzy mi brak choc sie staram -:)

Pusurek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    A propos testow ciazowych. Zakupilam takie plytkowe. Zrobilam z rana sikanska teoretycznie w 9-10 dpo ( jesli w ogole takowa byla) - bo ja z tych niecierpliwych no i jedna piekna kreska. Ale nie bylabym soba gdyby pod swiatelko nie dala ! A tam piekna druga kreska.piekna. No mowie sobie co za cholerstwo.zerwalam te plastiki co by dobrac sie do samego paska. Pasek pod swiatlo i nic. Po prostu na tym plastiku w miejscu drugiej kreski jest takie plastikowe zgrubienie. Pisze o tym dla tzw. Wiedzy ogolnej by sie nie nakrecac.
    Znaczy chcesz w tej sposob obalic mit cienia cienia? ;) Czy jak?

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśku jesteś absolutnie bezbłędna :) Uwielbiam CIe :)

Aprilko., Polarmisiu czekamy dalej. Puki morze czerwone jeszcze z brzegów nie wystapiło, to nic nie jest "na pewno" ;)

Bliska 77, Aprilka, polarmiś, Mega, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Wy widziałyście nową fotkę Myszy? Ale cyc, hoho :) Wygląda ,niestety ,świetnie :)

No i w końcu bielizna w innym kolorze niż czerń :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 09:34

polarmiś, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha jesteś niemożliwa :-D
    polarmiś wrote:

mysza1975 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ta jak będę w ciąży to będę musiała się zdecydować czy zrobić fotkę brzucha czy cyca :-/ skoro aż tak rosną
    Sabina wrote:
    Czy Wy widziałyście nową fotkę Myszy? Ale cyc, hoho :) Wygląda ,niestety ,świetnie :)

No i w końcu bielizna w innym kolorze niż czerń :D

Pusurek, Bliska 77, Sabina, Simba, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 3650 3651 3652 3653 3654 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ