35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
witajcie
Miśku, Aprilka, oby kolejny cykl zakończył się zielono
dzis mam troche do zrobienia, bo w przedszkolu piknik, jakieś zdrowe zarcie kazda mama ma zrobić i jeszcze muszę całe rozliczenie zrobić ponieważ jestem skarbnikiem w radzie......ale mi sie chce
pogoda super, jak dla mnie oczywiście, najlepiej do lasu na spacerek albo z książeczką na tarasik ale dzis raczej nie zdążę
miłego dniaania.g, samira, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Moje dziecko tez zbiera magnesy. Najwiecej ma z ....... Danonków
Aprilka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
chyba też tak zrobię.. bo już parę razy mi spadły..
japońska gejsza mi spadła i łeb jej odpadł .. na szczęście dała się posklejać i nic nie widać.. ale pare już się rozpadłona szczęście te mniej znaczące
to niesamowite jak człowiek się może przywiązać do takich pierdół
no ale wspomnienia..
p.s. dzień dobryPusurek wrote:My tez mamy magnesy na lodowce, takie zwyklejsze, trzymaja poczatkowki, wazne info, fotki i rysunki czyli klasyczny lodowkowy smietnik. Ale te cenne czyli z podrozy wisza na osobnym miejscu i nie wolno ich tykac!Pusurek, polarmiś, samira, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry wszystkim z rana.
Dzis moj ostatni dzien pracy przed wakacjami i przed rocznym urlopem. Dziwne to na maxa, jeszcze tego nie ogarniam.
Wczoraj przyszlo do mojej szkoly dzieciatko, ktore mialam miec od kolejnego roku, slodka mala dziewczyneczka, fajnie rokujaca, no i dostala ja moja kolezanka, bo mnie nie bedzie. W takich chwilach mam mysli, ze nie mozna miec wszystkiego i wybory sa czasem ciezkie. Bo wiedzialam decydujac sie na ciaze, ze zycie zawodowe musze na chwile odlozyc na bok...
No nic, za rok wracam do pracy.
Tymczasem jutro wyjezdzamy na wakacje, chlop chodzi i patrzy na mnie oczami spaniela, moze mysli, ze sie zlamie i nie pojade?
Milego dnia laseczki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 09:18
Bliska 77, Aprilka, Reni, samira, Simba, iwcia77, Mega, mysza1975, inessa, EwaT, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:o tak sobie polaczylam dyskusje
Ja bardzo chetnie na spotkanie, moze byc na mojej wsi spokojnej, Simba ugotuje mule u mnie, a ja dowioze alko dla Miska i dla mnie i najlepsze frytki na swiecie, ktore rowniez sa z budki na mojej wsi
A Simba bedzie pic soczek
paszczakin, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:witajcie
Miśku, Aprilka, oby kolejny cykl zakończył się zielono
dzis mam troche do zrobienia, bo w przedszkolu piknik, jakieś zdrowe zarcie kazda mama ma zrobić i jeszcze muszę całe rozliczenie zrobić ponieważ jestem skarbnikiem w radzie......ale mi sie chce
pogoda super, jak dla mnie oczywiście, najlepiej do lasu na spacerek albo z książeczką na tarasik ale dzis raczej nie zdążę
miłego dniaMega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:chyba też tak zrobię.. bo już parę razy mi spadły..
japońska gejsza mi spadła i łeb jej odpadł .. na szczęście dała się posklejać i nic nie widać.. ale pare już się rozpadłona szczęście te mniej znaczące
to niesamowite jak człowiek się może przywiązać do takich pierdół
no ale wspomnienia..
p.s. dzień dobry
Japonii nie mam, kruca bomba.Reni, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dzien dobry wszystkim z rana.
Dzis moj ostatni dzien pracy przed wakacjami i przed rocznym urlopem. Dziwne to na maxa, jeszcze tego nie ogarniam.
Wczoraj przyszlo do mojej szkoly dzieciatko, ktore mialam miec od kolejnego roku, slodka mala dziewczyneczka, fajnie rokujaca, no i dostala ja moja kolezanka, bo mnie nie bedzie. W takich chwilach mam mysli, ze nie mozna miec wszystkiego i wybory sa czasem ciezkie. Bo wiedzialam decydujac sie na ciaze, ze zycie zawodowe musze na chwile odlozyc na bok...
No to, za rok wracam do pracy.
Tymczasem jutro wyjezdzamy na wakacje, chlop chodzi i patrzy na mnie oczami spaniela, moze mysli, ze sie zlamie i nie pojade?
Milego dnia laseczki.
Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZazdroszczac pieknego ogrodu Paszczakinsa i Pusura - probuje wyciagnac chlopa do ogrodnila po hortensje, begonie i inne kwitnace. Sama probowalam wychodowac petunie, maciejke i gowno z tego wychodz. Musze kupic gotowce bo ten ogrodek taki lichy a jutro mam gosci z Bxl m.in.
musze ukwiecic otoczenie.
Pusurek, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Zazdroszczac pieknego ogrodu Paszczakinsa i Pusura - probuje wyciagnac chlopa do ogrodnila po hortensje, begonie i inne kwitnace. Sama probowalam wychodowac petunie, maciejke i gowno z tego wychodz. Musze kupic gotowce bo ten ogrodek taki lichy a jutro mam gosci z Bxl m.in.
musze ukwiecic otoczenie.
Zawsze mozna ladnie zrobic ogrod przy pomocy jednorocznych, posadzisz sobie troche bratkow, pelargonii, surfinni i git.
Moj chlop na szczescie lubi ogrod i bez mrugniecia okiem lazi za mna po ogrodniczym z wozkiem. Byl juz tez wytresowany przez ex zone, ktora miala swira na punkcie ogrodu.Mam wiec lekko pod tym wzgledem.
Chociaz ostatnio zaczal jeczec, ze bedzie mial tyle roboty z domem i remontem, ze nie wie, czy bedzie podlewal ogrod, jak mnie nie bedzie. Chyba bym udusila.
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA propos testow ciazowych. Zakupilam takie plytkowe. Zrobilam z rana sikanska teoretycznie w 9-10 dpo ( jesli w ogole takowa byla) - bo ja z tych niecierpliwych no i jedna piekna kreska. Ale nie bylabym soba gdyby pod swiatelko nie dala ! A tam piekna druga kreska.piekna. No mowie sobie co za cholerstwo.zerwalam te plastiki co by dobrac sie do samego paska. Pasek pod swiatlo i nic. Po prostu na tym plastiku w miejscu drugiej kreski jest takie plastikowe zgrubienie. Pisze o tym dla tzw. Wiedzy ogolnej by sie nie nakrecac.
Reni, samira, Bursztyn, Aprilka, Simba, Mega, mysza1975, inessa, ania.g, Bozia3, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:No to galop do ogrodniczego.
Zawsze mozna ladnie zrobic ogrod przy pomocy jednorocznych, posadzisz sobie troche bratkow, pelargonii, surfinni i git.
Moj chlop na szczescie lubi ogrod i bez mrugniecia okiem lazi za mna po ogrodniczym z wozkiem. Byl juz tez wytresowany przez ex zone, ktora miala swira na punkcie ogrodu.Mam wiec lekko pod tym wzgledem.
Chociaz ostatnio zaczal jeczec, ze bedzie mial tyle roboty z domem i remontem, ze nie wie, czy bedzie podlewal ogrod, jak mnie nie bedzie. Chyba bym udusila.Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:A propos testow ciazowych. Zakupilam takie plytkowe. Zrobilam z rana sikanska teoretycznie w 9-10 dpo ( jesli w ogole takowa byla) - bo ja z tych niecierpliwych no i jedna piekna kreska. Ale nie bylabym soba gdyby pod swiatelko nie dala ! A tam piekna druga kreska.piekna. No mowie sobie co za cholerstwo.zerwalam te plastiki co by dobrac sie do samego paska. Pasek pod swiatlo i nic. Po prostu na tym plastiku w miejscu drugiej kreski jest takie plastikowe zgrubienie. Pisze o tym dla tzw. Wiedzy ogolnej by sie nie nakrecac.
Czy jak?
Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hahaha jesteś niemożliwapolarmiś wrote:A propos testow ciazowych. Zakupilam takie plytkowe. Zrobilam z rana sikanska teoretycznie w 9-10 dpo ( jesli w ogole takowa byla) - bo ja z tych niecierpliwych no i jedna piekna kreska. Ale nie bylabym soba gdyby pod swiatelko nie dala ! A tam piekna druga kreska.piekna. No mowie sobie co za cholerstwo.zerwalam te plastiki co by dobrac sie do samego paska. Pasek pod swiatlo i nic. Po prostu na tym plastiku w miejscu drugiej kreski jest takie plastikowe zgrubienie. Pisze o tym dla tzw. Wiedzy ogolnej by sie nie nakrecac.
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
no ta jak będę w ciąży to będę musiała się zdecydować czy zrobić fotkę brzucha czy cyca
skoro aż tak rosną
Sabina wrote:Czy Wy widziałyście nową fotkę Myszy? Ale cyc, hohoWygląda ,niestety ,świetnie
No i w końcu bielizna w innym kolorze niż czerńPusurek, Bliska 77, Sabina, Simba, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość