35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja zaczelam za pozno kolekcjonowac magnesy (nie tylko zreszta to pozno zaczelam...) wiec mam tylko z Sycylii, z Tel-Avivu i z Papiezem Janem Pawlem- dostalam od przyjacioly, no i jeszcze jeden z Aniolem- od Matki
cienko....
Mega, iwcia77, Bliska 77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadrobisz! Ale uwazam że to fajne pamiatki i malo miejsca zajmuja. Bo ja mam nackane mieszkanie etnografia od sasa do lasa i kurzu duzo a szkoda mi wyrzucic bo to namacalne wspomnienia, godziny spedzone na negocjacjach ceny. Teraz postanowilam ze tylko magnesiki - tanie, malo miejsca w walizce i przestrzeni domu . No bo jak tu nic nie kupic!Bursztyn wrote:A ja zaczelam za pozno kolekcjonowac magnesy (nie tylko zreszta to pozno zaczelam...) wiec mam tylko z Sycylii, z Tel-Avivu i z Papiezem Janem Pawlem- dostalam od przyjacioly, no i jeszcze jeden z Aniolem- od Matki
cienko....
Mega, nick nieaktualny, Bursztyn, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Wow.. Też zbieram magnesy. Moje najcenniejsze to kenia, meksyk, japonia, wietnam i filipiny.. Uwielbiam.. Też za późno zaczęłam zbierać
nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Moje dziecko tez zbiera magnesy. Najwiecej ma z ....... Danonków
nick nieaktualny, Bursztyn, Bozia3, iwcia77, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Żanet lubią tę wiadomość
-
Nadrobiłam wczorajszy i dzisiejszy dzień.
I co staraczki? Nasze brzuchy Wam nie pasują. Bo cycków nie widać, bo kolor bielizny nie ten. Zobaczymy jak Wy chętnie będziecie wrzucać swoje fotki. Człowiek mieści się w jeden cyckonosz i trzy bluzki a tu takie wymagania, ale niech Wam będzie.
Mega, Bursztyn, Alis, Bozia3, iwcia77, nick nieaktualny, Aprilka, Bliska 77, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Mango, nick nieaktualny, Żanet lubią tę wiadomość
-
nooo....Mysza...klasa!!!mysza1975 wrote:Nadrobiłam wczorajszy i dzisiejszy dzień.
I co staraczki? Nasze brzuchy Wam nie pasują. Bo cycków nie widać, bo kolor bielizny nie ten. Zobaczymy jak Wy chętnie będziecie wrzucać swoje fotki. Człowiek mieści się w jeden cyckonosz i trzy bluzki a tu takie wymagania, ale niech Wam będzie.
Piekny brzuch i super-cyc!
Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Oj tam, oj tam ...mysza1975 wrote:Nadrobiłam wczorajszy i dzisiejszy dzień.
Piękny brzusio moja droga
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
u mnie to samo
czesc pochodzi z wlasnych zakupow a czesc prezenty od ludzi ktorzy znaja mojego bzika, ale moj zbior nie jest tak imponujacy jak Twoj
Pusurek wrote:Wlasnie nie, magnesy przywoza mi znajomi z podrozy. Sa tacy, ktorzy maja magnesy tylko z miejsc w ktorych byli. Ja mam odwrotnie - ja tam wszedzie jeszcze kiedys pojade!
Np. na emeryturze. 
Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
no ja tak samo , zanim doszlam do tego , ze magnesik jest fajniejsza pamiatka to nazwozilam roznych gadzetow i tez sie kurza
polarmiś wrote:Nadrobisz! Ale uwazam że to fajne pamiatki i malo miejsca zajmuja. Bo ja mam nackane mieszkanie etnografia od sasa do lasa i kurzu duzo a szkoda mi wyrzucic bo to namacalne wspomnienia, godziny spedzone na negocjacjach ceny. Teraz postanowilam ze tylko magnesiki - tanie, malo miejsca w walizce i przestrzeni domu . No bo jak tu nic nie kupic!
nick nieaktualny, Bliska 77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

i jej marzenie 

musi byc wylaczona z zycia towarzyskiego?