X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zaczelam za pozno kolekcjonowac magnesy (nie tylko zreszta to pozno zaczelam...) wiec mam tylko z Sycylii, z Tel-Avivu i z Papiezem Janem Pawlem- dostalam od przyjacioly, no i jeszcze jeden z Aniolem- od Matki
    cienko....

Mega, iwcia77, Bliska 77, Pusurek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    A ja zaczelam za pozno kolekcjonowac magnesy (nie tylko zreszta to pozno zaczelam...) wiec mam tylko z Sycylii, z Tel-Avivu i z Papiezem Janem Pawlem- dostalam od przyjacioly, no i jeszcze jeden z Aniolem- od Matki
    cienko....
    Nadrobisz! Ale uwazam że to fajne pamiatki i malo miejsca zajmuja. Bo ja mam nackane mieszkanie etnografia od sasa do lasa i kurzu duzo a szkoda mi wyrzucic bo to namacalne wspomnienia, godziny spedzone na negocjacjach ceny. Teraz postanowilam ze tylko magnesiki - tanie, malo miejsca w walizce i przestrzeni domu . No bo jak tu nic nie kupic!

Mega, samira, Bursztyn, iwcia77, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam :) Ja tak tylko z sympatii i troski :) <3
    Bliska 77 wrote:
    Zebys wiedziala, podloga umyta, pranie sie konczy, kudre juz sie ze mnie smiejecie, musze przystopowac :-)

Mega lubi tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow.. Też zbieram magnesy. Moje najcenniejsze to kenia, meksyk, japonia, wietnam i filipiny.. Uwielbiam.. Też za późno zaczęłam zbierać

polarmiś, iwcia77, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Simba bardzo ci gratuluje cudo po prostu!!!!!

Trzymajcie za mnie kciuki jutro testuje.....
    Czymie ;)

Bursztyn lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko tez zbiera magnesy. Najwiecej ma z ....... Danonków ;)

polarmiś, Bursztyn, Bozia3, iwcia77, Reni, Pusurek, Dorka1979, Żanet lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam wczorajszy i dzisiejszy dzień.
    I co staraczki? Nasze brzuchy Wam nie pasują. Bo cycków nie widać, bo kolor bielizny nie ten. Zobaczymy jak Wy chętnie będziecie wrzucać swoje fotki. Człowiek mieści się w jeden cyckonosz i trzy bluzki a tu takie wymagania, ale niech Wam będzie.

Mega, Bursztyn, Alis, Bozia3, iwcia77, polarmiś, Aprilka, Bliska 77, Pusurek, ania.g, Sabina, samira, malgos741, Mango, Dorka1979, Żanet lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    I co staraczki? Nasze brzuchy Wam nie pasują. Bo cycków nie widać, bo kolor bielizny nie ten. Zobaczymy jak Wy chętnie będziecie wrzucać swoje fotki. Człowiek mieści się w jeden cyckonosz i trzy bluzki a tu takie wymagania, ale niech Wam będzie.
    nooo....Mysza...klasa!!! :) Piekny brzuch i super-cyc! :)

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Oj tam, oj tam ... ;)
    Piękny brzusio moja droga :)

mysza1975 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żal mi Chorwatow, karny niesprawiedliwy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 23:50

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to pozamiatali ...

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadam sobie sama ze sobą .... ;)

Bliska 77 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No. Mecz sie skończył, gdzie jesteście?

iwcia77 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 01:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie to samo :) czesc pochodzi z wlasnych zakupow a czesc prezenty od ludzi ktorzy znaja mojego bzika, ale moj zbior nie jest tak imponujacy jak Twoj :)
    Pusurek wrote:
    Wlasnie nie, magnesy przywoza mi znajomi z podrozy. Sa tacy, ktorzy maja magnesy tylko z miejsc w ktorych byli. Ja mam odwrotnie - ja tam wszedzie jeszcze kiedys pojade! :) Np. na emeryturze. ;)

Mega, Pusurek lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 01:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja tak samo , zanim doszlam do tego , ze magnesik jest fajniejsza pamiatka to nazwozilam roznych gadzetow i tez sie kurza :)
    polarmiś wrote:
    Nadrobisz! Ale uwazam że to fajne pamiatki i malo miejsca zajmuja. Bo ja mam nackane mieszkanie etnografia od sasa do lasa i kurzu duzo a szkoda mi wyrzucic bo to namacalne wspomnienia, godziny spedzone na negocjacjach ceny. Teraz postanowilam ze tylko magnesiki - tanie, malo miejsca w walizce i przestrzeni domu . No bo jak tu nic nie kupic!

polarmiś, Bliska 77, Pusurek lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 01:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Iwcia gdzie ty sie po nocy szlajasz w stanie błogosławionym ;)?

a bylismy ze znajomymi sie spotkac :)czy kobieta "przy nadziei" :D musi byc wylaczona z zycia towarzyskiego? ;D

Mega, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana.

Mysza na razie masz brzusio ale cyca kawal!

Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aprilka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam ....ale negatywny.....
    Dzien dobry :)

Aprilka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Zrobiłam ....ale negatywny.....
    Ja tez i neg. Spoko czekamy:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś

Aprilka Misku tulam <3 nastepny bedzie zdany

Aprilka, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 3649 3650 3651 3652 3653 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ