35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja zaczelam za pozno kolekcjonowac magnesy (nie tylko zreszta to pozno zaczelam...) wiec mam tylko z Sycylii, z Tel-Avivu i z Papiezem Janem Pawlem- dostalam od przyjacioly, no i jeszcze jeden z Aniolem- od Matki
cienko....Mega, iwcia77, Bliska 77, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:A ja zaczelam za pozno kolekcjonowac magnesy (nie tylko zreszta to pozno zaczelam...) wiec mam tylko z Sycylii, z Tel-Avivu i z Papiezem Janem Pawlem- dostalam od przyjacioly, no i jeszcze jeden z Aniolem- od Matki
cienko....Mega, samira, Bursztyn, iwcia77, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Wow.. Też zbieram magnesy. Moje najcenniejsze to kenia, meksyk, japonia, wietnam i filipiny.. Uwielbiam.. Też za późno zaczęłam zbierać
polarmiś, iwcia77, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Moje dziecko tez zbiera magnesy. Najwiecej ma z ....... Danonków
polarmiś, Bursztyn, Bozia3, iwcia77, Reni, Pusurek, Dorka1979, Żanet lubią tę wiadomość
-
Nadrobiłam wczorajszy i dzisiejszy dzień.
I co staraczki? Nasze brzuchy Wam nie pasują. Bo cycków nie widać, bo kolor bielizny nie ten. Zobaczymy jak Wy chętnie będziecie wrzucać swoje fotki. Człowiek mieści się w jeden cyckonosz i trzy bluzki a tu takie wymagania, ale niech Wam będzie.Mega, Bursztyn, Alis, Bozia3, iwcia77, polarmiś, Aprilka, Bliska 77, Pusurek, ania.g, Sabina, samira, malgos741, Mango, Dorka1979, Żanet lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Nadrobiłam wczorajszy i dzisiejszy dzień.
I co staraczki? Nasze brzuchy Wam nie pasują. Bo cycków nie widać, bo kolor bielizny nie ten. Zobaczymy jak Wy chętnie będziecie wrzucać swoje fotki. Człowiek mieści się w jeden cyckonosz i trzy bluzki a tu takie wymagania, ale niech Wam będzie.Piekny brzuch i super-cyc!
Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Nadrobiłam wczorajszy i dzisiejszy dzień.
I co staraczki? Nasze brzuchy Wam nie pasują. Bo cycków nie widać, bo kolor bielizny nie ten. Zobaczymy jak Wy chętnie będziecie wrzucać swoje fotki. Człowiek mieści się w jeden cyckonosz i trzy bluzki a tu takie wymagania, ale niech Wam będzie.
Piękny brzusio moja drogamysza1975 lubi tę wiadomość
-
u mnie to samo
czesc pochodzi z wlasnych zakupow a czesc prezenty od ludzi ktorzy znaja mojego bzika, ale moj zbior nie jest tak imponujacy jak Twoj
Pusurek wrote:Wlasnie nie, magnesy przywoza mi znajomi z podrozy. Sa tacy, ktorzy maja magnesy tylko z miejsc w ktorych byli. Ja mam odwrotnie - ja tam wszedzie jeszcze kiedys pojade!Np. na emeryturze.
Mega, Pusurek lubią tę wiadomość
-
no ja tak samo , zanim doszlam do tego , ze magnesik jest fajniejsza pamiatka to nazwozilam roznych gadzetow i tez sie kurzapolarmiś wrote:Nadrobisz! Ale uwazam że to fajne pamiatki i malo miejsca zajmuja. Bo ja mam nackane mieszkanie etnografia od sasa do lasa i kurzu duzo a szkoda mi wyrzucic bo to namacalne wspomnienia, godziny spedzone na negocjacjach ceny. Teraz postanowilam ze tylko magnesiki - tanie, malo miejsca w walizce i przestrzeni domu . No bo jak tu nic nie kupic!
polarmiś, Bliska 77, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny