35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku dziewczyny, widze ze tu same podrozniczki, tylko pozazdroscic, cudwnie
A ja jestem po ataku smiechu, najpierw ledwo chodzilam cala obolala z twardym jak kamien brzuchem a potem glupawki z corka dostalysmy i sie az poplakalam, moj maz powiedzial ze chyba niedlugo urodze, bo hormony wala mi na dekiel maksymalniebiedny i pomyslec, ze niebawem bedzie mial to razy trzy
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 21:32
Sabina, caffe, Mega, inessa, polarmiś, samira, iwcia77, gosia7122, Żanet lubią tę wiadomość
-
Teraz dopiero dorwałam się do kompa...
Simba - gratulacje !!!!!! Niech się bliźniaki zdrowo rozwijają - ale czad....Tym bardziej fajnie, że pewnie dużo przytyjesz....
Nie pij Karmi - ono ma zawartość alkoholu 0,5 %. Znajdz takie piwa, które w składzie mają 0,0% - a jest takich wiele, tylko trzeba się rozglądnąćSabina, Bliska 77, Mega, polarmiś, samira, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Dziewczyny, ja tu nie nadazam z czytaniem o podrozach, okazalo sie, ze to forum globtroterek!
Ja zamiast podrozowac zbieram magnesy z roznych krajow, musza miec nazwe panstwa albo miasta. Z Belgii nie mam.Iwka, nie mam tez z Wietnamu i Brazylii i gdzie tam jeszcze Misiek nie byl.
Wiec jak by sie u was poniewieraly jakies luzne magnesy albo byly oznaka zlego gustu w waszych eleganckich kuchniach, to ja chetnie przygarne.Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
Aprilka -
nick nieaktualnyPusurek wrote:Dziewczyny, ja tu nie nadazam z czytaniem o podrozach, okazalo sie, ze to forum globtroterek!
Ja zamiast podrozowac zbieram magnesy z roznych krajow, musza miec nazwe panstwa albo miasta. Z Belgii nie mam.Iwka, nie mam tez z Wietnamu i Brazylii i gdzie tam jeszcze Misiek nie byl.
Wiec jak by sie u was poniewieraly jakies luzne magnesy albo byly oznaka zlego gustu w waszych eleganckich kuchniach, to ja chetnie przygarne.Pusurek, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Moje ukochane magnesiki. :)Wisza na 2 tablicach magnetycznych z IKEA.
W tle jadalnia z widokiem na ogrod. ;)Prawy gorny rog to szafka kuchenna.
piękna kolekcja[/QUOTE]
Woooow i wszędzie byłaś? No tylko pozazdrościć....Pusurek lubi tę wiadomość
Aprilka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAprilka wrote:Simba bardzo ci gratuluje cudo po prostu!!!!!
Trzymajcie za mnie kciuki jutro testuje.....Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAprilka wrote:Woooow i wszędzie byłaś? No tylko pozazdrościć....
Np. na emeryturze.
polarmiś, Mega, iwcia77, Aprilka, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny