35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySimba wrote:Afryka to kompletnie nie mój klimat.
Zreszta mieszkam w Brukseli. Drzewo do lasu?iwcia77, Simba, Mega, samira, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Mówisz? Ciekawe kiedy naprawdę była owulka. W każdym razie mam nadzieję, że Ty teraz długo winka nie będziesz pić, tak przez 9 msc
Sabina, iwcia77, inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
no ja tez cos nie przekonana jestem do tej Afryki...aczkolwiek na safari do Kenii i plaze w Zanzibarze to bym pojechala
, moj maz byl w Senegalu , podobalo mu sie ale byl umeczony ta podroza bardzo...poza tym ja tu mam Nigerie, Senegal i Somalie oraz Kongo pod nosem
Simba wrote:Afryka to kompletnie nie mój klimat.
Zreszta mieszkam w Brukseli. Drzewo do lasu?polarmiś, Simba, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:A nam nie pokażesz? No wiesz, my ciotki, prawie byłyśmy przy poczęciu
Za tydzien mam kolejneiwcia77, Sabina, inessa, polarmiś, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:No tak pamietam Bxl - mieszkalam tam dwa lata.... Latem sie tam wybieram na jakis weekend. Dam znac to moze i z Paszczakiem umowimy sie na soczek.
Oferuje sie do gotowania ale muszę powiedziec, ze Paszczak robi mi straszna konkurencje - zajebiscie gotuje i jest perfekcyjna panią domuiwcia77, Sabina, Mega, Pusurek, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Mile pomarzyc ale nie sadze. Byloby wspaniale bo w zeszlym roku zaczelam dokladnie tego samego dnia cykl jak obecny i zaszlam w ciaze:-)
Simba licze na to, że pokażesz Ninę i Maksymiliana - jak ich chyba Pusurkowa nazwałaMega, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Koniecznie
Oferuje sie do gotowania ale muszę powiedziec, ze Paszczak robi mi straszna konkurencje - zajebiscie gotuje i jest perfekcyjna panią domupolarmiś, Simba, Mega, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no ja tez cos nie przekonana jestem do tej Afryki...aczkolwiek na safari do Kenii i plaze w Zanzibarze to bym pojechala
, moj maz byl w Senegalu , podobalo mu sie ale byl umeczony ta podroza bardzo...poza tym ja tu mam Nigerie, Senegal i Somalie oraz Kongo pod nosem
iwcia77, Simba, Mega, inessa, caffe, samira, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Każda z nas tak mysli, ale kto wie? Trzymamy kciuki
Simba licze na to, że pokażesz Ninę i Maksymiliana - jak ich chyba Pusurkowa nazwała
Anna, Luiza ( bo zdrobniale byłaby Lou), Leon, Wiktorpolarmiś, Sabina, Mega, inessa, Bursztyn, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Koniecznie
Oferuje sie do gotowania ale muszę powiedziec, ze Paszczak robi mi straszna konkurencje - zajebiscie gotuje i jest perfekcyjna panią domuiwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wszystko pieknie , ale co ja zrobie z tymi pieknymi kobietami ?
, jeszcze zgubie tam starego i bedzie lipa po calosci...moze dla rekompensaty sa piekni panowie?
polarmiś wrote:Polecam Etiopie jest zupelnie inna i przepiekne zabytki koptyjskie!!!! I laznia Krolowej Saby i koscioly w Lalibelli i poczatek Blekitnego Nilu i cudne monastery ukryty w gorach, przepiekne gory Simen i piekne kobiety!!!! I przepyszna kawa. No i wszechobecne ludzkie pchly.polarmiś, Simba, Mega, inessa lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Polecam Etiopie jest zupelnie inna i przepiekne zabytki koptyjskie!!!! I laznia Krolowej Saby i koscioly w Lalibelli i poczatek Blekitnego Nilu i cudne monastery ukryty w gorach, przepiekne gory Simen i piekne kobiety!!!! I przepyszna kawa. No i wszechobecne ludzkie pchly.
iwcia77, Mega, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:wszystko pieknie , ale co ja zrobie z tymi pieknymi kobietami ?
, jeszcze zgubie tam starego i bedzie lipa po calosci...moze dla rekompensaty sa piekni panowie?
iwcia77, Sabina, Mega, inessa, Aprilka, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Brazylia! moja podroz poslubna
tylko ze cholera nie jest calkowicie bezpieczna
polarmiś wrote:To polecam i to moj absolutnie ulubiony kontynent Ameryke Poludniowa!!!! Tam jest 24 godzinana Samba - La Fiesta!!!! Absolutna moja milosc i tam bym chciala mieszkac.polarmiś, Mega, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość