35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:ja tez natknelam sie na owu przez wujka googla, dali miesiac premium w gratisie i tak juz zostalam
moj maz ostanio do mnie mowi tak: " a ty ciagle piszesz na tym rozowym forum? przeciez juz zaciazylas!" a ja mu na to " widzisz ja tu poznalam fajne dziewczyny i nadal mnie ciekawia ich starnia o potomstwo, wiec kontakt bede utrzymywala nadal na tyle ile mi czas na to pozwoli"
polarmiś, iwcia77, Mega, inessa, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a gdzie dokladnie ? o ile to nie tajemnica , bo ja w Nha Trang ( nie wiem jak to sie dokladnie pisze
)
Aprilka, Sabina, caffe, samira lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Ja tez!!! Tam bylo cudownie az cztery dni tam siedzielismy i plawilismy sie w pysznym jedzeniu, wspanialej plazy i nurkowaniu!!!! Pamietam ze przystojny instruktor Hiszpan ze mna schodzil pod wode!!!!
A do tego Wietnamu to przez biuro podróży czy samowolka?Mega, polarmiś, Sabina, Bliska 77, Bursztyn, samira, Żanet lubią tę wiadomość
-
kurde tos szczesciara , bo ze mna Rusek- Andrjejpolarmiś wrote:Ja tez!!! Tam bylo cudownie az cztery dni tam siedzielismy i plawilismy sie w pysznym jedzeniu, wspanialej plazy i nurkowaniu!!!! Pamietam ze przystojny instruktor Hiszpan ze mna schodzil pod wode!!!!
Mega, Bliska 77, Mango lubią tę wiadomość
-
samowolka
nie oplaca sie przez biuro ! wietnam , jest tani jesli chodzi o noclegi i wyzywienie , najwiekszy koszt to samolotSimba wrote:Przeczytałam: przystojny instruktor Hiszpan ze mnie nie schodził
A do tego Wietnamu to przez biuro podróży czy samowolka?polarmiś, Simba, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Przeczytałam: przystojny instruktor Hiszpan ze mnie nie schodził
A do tego Wietnamu to przez biuro podróży czy samowolka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 19:46
iwcia77, Aprilka, Mega, Simba, Sabina, caffe, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Przeczytałam: przystojny instruktor Hiszpan ze mnie nie schodził
głodnemu chleb na myśli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 19:47
polarmiś, Simba lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Wtedy to sie bedziemy o kolejne starac. Kto podejmuje wyzwanie?
dwójka wystarczy...
Ale sa tu młodsze, niech działająWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 19:50
iwcia77, inessa lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:glownemu ! hahahahah
ksiegowemu
ja swoje, on swoje
iwcia77, Aprilka, Simba, Sabina, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
my z mezem tez ! te przewodniki sa swietne
posilkowalismy sie tez trip advisor jesli chodzi o hotele
my raz to sobie urzadzilismy super wakacje 2 tyg tajlandia potem 2 tyg Kambodza a na koniec 2 tyg wietnam , czyli poltorej miecha w podrozy! to byl czad!
polarmiś wrote:Zawsze podrozowalismy na dziko z lonely planet. W Wietnamie spedzilismy 30 dni i pokonalismy 5 tys km .Mega, Aprilka, polarmiś, Simba, Sabina, Bliska 77, caffe, Bursztyn, samira, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:my z mezem tez ! te przewodniki sa swietne
my raz to sobie urzadzilismy super wakacje 2 tyg tajlandia potem 2 tyg Kambodza a na koniec 2 tyg wietnam , czyli poltorej miecha w podrozy! to byl czad!
polarmiś lubi tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Rozwijam sie kulinarnie. Wczoraj krem z kurek a dzisiaj mloda kapustka z koperkiem i mlode ziemniaki - bedzie sie dzialo pod kolderka:-)
mężu będzie zobowiązany
polarmiś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:my z mezem tez ! te przewodniki sa swietne
iwcia77, Mega, Simba, Sabina, Pusurek, Bliska 77, caffe, samira lubią tę wiadomość