X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak, nie wpadne do Ciebie z telefonem dzis, bo juz sobie poradzilam. ;) Zreszta pewnie bedziesz mecz ogladac. ;)

Mega, Bliska 77, paszczakin lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja tez natknelam sie na owu przez wujka googla, dali miesiac premium w gratisie i tak juz zostalam :) moj maz ostanio do mnie mowi tak: " a ty ciagle piszesz na tym rozowym forum? przeciez juz zaciazylas!" a ja mu na to " widzisz ja tu poznalam fajne dziewczyny i nadal mnie ciekawia ich starnia o potomstwo, wiec kontakt bede utrzymywala nadal na tyle ile mi czas na to pozwoli"
    Moja siostra cioteczna jest na forum ciążowym od 8 lat, chociaż dziecko ma juz 6 ;)

nick nieaktualny, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a gdzie dokladnie ? o ile to nie tajemnica , bo ja w Nha Trang ( nie wiem jak to sie dokladnie pisze ;))
    Ja tez!!! Tam bylo cudownie az cztery dni tam siedzielismy i plawilismy sie w pysznym jedzeniu, wspanialej plazy i nurkowaniu!!!! Pamietam ze przystojny instruktor Hiszpan ze mna schodzil pod wode!!!!

Aprilka, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ja tez!!! Tam bylo cudownie az cztery dni tam siedzielismy i plawilismy sie w pysznym jedzeniu, wspanialej plazy i nurkowaniu!!!! Pamietam ze przystojny instruktor Hiszpan ze mna schodzil pod wode!!!!
    Przeczytałam: przystojny instruktor Hiszpan ze mnie nie schodził
    :)
    A do tego Wietnamu to przez biuro podróży czy samowolka?

Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bliska 77, Bursztyn, nick nieaktualny, Żanet lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde tos szczesciara , bo ze mna Rusek- Andrjej :D
    polarmiś wrote:

Mega, Bliska 77, Mango lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samowolka
    nie oplaca sie przez biuro ! wietnam , jest tani jesli chodzi o noclegi i wyzywienie , najwiekszy koszt to samolot :)
    Simba wrote:

nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Moja siostra cioteczna jest na forum ciążowym od 8 lat, chociaż dziecko ma juz 6 ;)
    Wtedy to sie bedziemy o kolejne starac. Kto podejmuje wyzwanie? ;)

Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Zawsze podrozowalismy na dziko z lonely planet. W Wietnamie spedzilismy 30 dni i pokonalismy 5 tys km .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 19:46

iwcia77, Aprilka, Mega, Simba, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    kurde tos szczesciara , bo ze mna Rusek- Andrjej :D
    Przypomnialam sobie jego imie Miguel- ale bylam z mezem wiec ....

iwcia77, Mega, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    :D głodnemu chleb na myśli ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 19:47

nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wtedy to sie bedziemy o kolejne starac. Kto podejmuje wyzwanie? ;)
    Mnie jak sie uda to spasuje już potem :) dwójka wystarczy...
    Ale sa tu młodsze, niech działają ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 19:50

iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    glownemu ! hahahahah :) ksiegowemu ;D
    Mega wrote:
    :D głodnemu chleb na myśli ;)

Mega lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    glownemu ! hahahahah :) ksiegowemu ;D
    Współpraca z tabletem układa sie bardzo dobrze ;) ja swoje, on swoje :)

iwcia77, Aprilka, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my z mezem tez ! te przewodniki sa swietne :) posilkowalismy sie tez trip advisor jesli chodzi o hotele :) my raz to sobie urzadzilismy super wakacje 2 tyg tajlandia potem 2 tyg Kambodza a na koniec 2 tyg wietnam , czyli poltorej miecha w podrozy! to byl czad!
    polarmiś wrote:
    Zawsze podrozowalismy na dziko z lonely planet. W Wietnamie spedzilismy 30 dni i pokonalismy 5 tys km .

Mega, Aprilka, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, Bliska 77, caffe, Bursztyn, nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozwijam sie kulinarnie. Wczoraj krem z kurek a dzisiaj mloda kapustka z koperkiem i mlode ziemniaki - bedzie sie dzialo pod kolderka:-)

Mega, iwcia77, Aprilka, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, Bliska 77, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    my z mezem tez ! te przewodniki sa swietne :) posilkowalismy sie tez trip advisor jesli chodzi o hotele :) my raz to sobie urzadzilismy super wakacje 2 tyg tajlandia potem 2 tyg Kambodza a na koniec 2 tyg wietnam , czyli poltorej miecha w podrozy! to byl czad!
    Super wycieczka, zazdroszczę :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Rozwijam sie kulinarnie. Wczoraj krem z kurek a dzisiaj mloda kapustka z koperkiem i mlode ziemniaki - bedzie sie dzialo pod kolderka:-)
    No no no jestem pod wrażeniem ;) mężu będzie zobowiązany ;)

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aprilka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    U mnie tez młoda kapusta.....

Aprilka
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Wspaniale. Najbardziej zazdroszcze Cambodzy , bylismy blisko bo dodarlismy do delty Mekongu ale paszporty zostawilismy w Hanoi w Amb i podrozowalismy z kserowkami a na tym nie da sie przekroczyc granicy. No ale za to Wietnam zjechalismy az do Ha Longu i odpoczelismy na Cadbie. Warunki hotelowe b. Dobre, jedzenie pyszne i tanie. Piekne wakacje.

iwcia77, Mega, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bliska 77, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy to ta "sympatyczna" , ktora ci komplementy prawila ostatnio?
    Simba wrote:

Mega, Simba lubią tę wiadomość

‹‹ 3644 3645 3646 3647 3648 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ