Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa a ty jak? Dajesz rade jeszcze?

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Czesc juz pewno mnie nie pamietacie podgladam Was czasami ;) jaram sie Simby blizniakami strasznie! bardzo!!!

U mnie czas sobie leci szprycujemy sie witaminamu a ja dzisiaj niespotykanie dziwne plamienia i brzuch boli jak okres i czuje sie jak balon ale to za wszescnie wiec cos sie cos popieprzylo.

Fajnee brzuchowe awatarki :)
    my takie też niedlugo bedziemy miec :D innej opcji nie ma...

Panda, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba ogromne gratulacje !!!!! Super!!!!! Niech rosną zdrowo :) :)

Bliska 77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

Aprilka
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ewa a ty jak? Dajesz rade jeszcze?

własnie byłam po odbiór wyników- wszystkie dobre :)
    niosąc siatke z tesco do auta myslałam że urodze i spociłam sie jak szympans
    kostki opuchniete ze do adidasów nie wchodzą...zakupiłam zapas lodów i wody i leże :)

Mega, nick nieaktualny, Bliska 77, Bursztyn, caffe, Bozia3, iwcia77, nick nieaktualny, ania.g, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn , super ze ci rurki sprawdzą...zawsze to krok do przodu w kierunku Natanka :)

Mega, nick nieaktualny, Bliska 77, Bursztyn, caffe, Bozia3, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    własnie byłam po odbiór wyników- wszystkie dobre :)
    niosąc siatke z tesco do auta myslałam że urodze i spociłam sie jak szympans
    kostki opuchniete ze do adidasów nie wchodzą...zakupiłam zapas lodów i wody i leże :)
    to super ze wyniki ok, teraz leż i wypoczywaj póki jeszcze mozesz ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 16:15

EwaT, nick nieaktualny, Bliska 77, caffe lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Dla zainteresowanych sprawą: u mnie indora brak. Po wstępnych oględzinach stwierdzam nawet, że się skurczyła :P :P :P
    Caffe, jestes moim swiatelkiem w tunelu, choc pozostal mi niewielki po porodzie sprzed 6 lat, to dajesz nadzieje, ze sie nie pogorszy, moze mi zszyja to co poprzednio poszlo z dymem :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 16:23

Mega, caffe, iwcia77, nick nieaktualny, ania.g lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, fajnie ze wyniki sa ok, teraz to juz wrzuc na luz i oczekuj :-)

EwaT, caffe lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Ewa, fajnie ze wyniki sa ok, teraz to juz wrzuc na luz i oczekuj :-)
    ekspertka od wrzucania na luz sie odezwała ;)

Bliska 77, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostalam dzis kolejny wielki worek ciuszkow. Teraz to moze Adamek zsikiwac sie i ulewac, ile mu sie bedzie zywnie podobalo! :D Niech ma dzieciak bezstresowe dziecinstwo. ;)

Bliska 77, Mega, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, Żanet lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    ekspertka od wrzucania na luz sie odezwała ;)
    hahah, masz mnie :-)

Mega lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Alis Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej,

dawno mnie nie było, ale to dlatego, że z pracą, remontem i upałami nie wyrabiam. Remont szczęśliwie zakończony, ale zostało jeszcze sprzątanie, a głównie układanie od nowa rzeczy na półkach.
    Poza tym musimy jakąś wyprawkę dla dziecka w końcu skompletować.
    Od tego tygodnia jestem już na zwolnieniu lekarskim, ale muszę jeszcze masę papierkologii ogarnąć. Niby nic i da się z sofy załatwić, ale się nie chce.
    Poza tym wszystko dobrze. W poniedziałek znów usg kontrolne i się boję jak tam nerki małej. Mam nadzieję, że nie urosły.
    Caffe, jak Ci fajnie :)
    Ewa, trzymam kciuki za przyjemne rozpakowywanie.
    Simba, gratuluję trójpaku, chociaż mi tam jedno wystarcza, nie wiem jak bym z dwójką się w tym skwarze toczyła.

Mega, Bliska 77, gosia7122, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, Bozia3, nick nieaktualny, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dostalam dzis kolejny wielki worek ciuszkow. Teraz to moze Adamek zsikiwac sie i ulewac, ile mu sie bedzie zywnie podobalo! :D Niech ma dzieciak bezstresowe dziecinstwo. ;)
    no to będziesz miała spokój z praniem dziesięć razy w tygodniu ;-)

nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis, wierzę że nerki córci są ok, trzymam kciuki

Alis, caffe lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    no to będziesz miała spokój z praniem dziesięć razy w tygodniu ;-)
    To prawda, pranie bedzie co 2 dzien albo i rzadziej. ;) Chociaz mleko na cuszkach w upale strasznie smierdzi, musze sobie kupic szczelny pojemnik na brudy. ;)

Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    To prawda, pranie bedzie co 2 dzien albo i rzadziej. ;) Chociaz mleko na cuszkach w upale strasznie smierdzi, musze sobie kupic szczelny pojemnik na brudy. ;)
    jest nadzieja, ze za te 10-11 tygodni nie będzie takich upałów, bo to będzie druga połowa sierpnia :-)

nick nieaktualny, Żanet lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    jest nadzieja, ze za te 10-11 tygodni nie będzie takich upałów, bo to będzie druga połowa sierpnia :-)
    True! :) Chociaz tu, kiedy dzieciaki wracaja do szkoly ( 15 sierpien ) znowu zaczyna sie lato. :) W tym roku na to licze. :)

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• Aprilka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    True! :) Chociaz tu, kiedy dzieciaki wracaja do szkoly ( 15 sierpien ) znowu zaczyna sie lato. :) W tym roku na to licze. :)
    Zaczynaja rok szkolny 15 sierpnia? Woooow

Bliska 77 lubi tę wiadomość

Aprilka
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Zebys wiedziala, podloga umyta, pranie sie konczy, kudre juz sie ze mnie smiejecie, musze przystopowac :-)
    Bliska ja Cię podziwiam ja nic robić nie mogę,dziś tylko trochę poukładałam w szafkach żeby miejsce zrobić na rzeczy dla malucha a brzuch twardy i krew z nosa.Nie lubię narzekać ale czasem płakać mi się chce a w domu tyle jest roboty a rodzinka nie skłonna do pomocy .Dobrze że jest moja mama i wyręcza mnie w zakupach bo już kilka razy zasłabłam w sklepie.Ja ogólnie zle znoszę ciąże i tylko porody mam ekspresowe.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bliska 77, caffe, Bozia3, iwcia77, nick nieaktualny, ania.g, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Zaczynaja rok szkolny 15 sierpnia? Woooow
    Ze za wczesnie? ;)

Mega lubi tę wiadomość

‹‹ 3642 3643 3644 3645 3646 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ