35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Panda wrote:Czesc juz pewno mnie nie pamietacie podgladam Was czasami
jaram sie Simby blizniakami strasznie! bardzo!!!
U mnie czas sobie leci szprycujemy sie witaminamu a ja dzisiaj niespotykanie dziwne plamienia i brzuch boli jak okres i czuje sie jak balon ale to za wszescnie wiec cos sie cos popieprzylo.
Fajnee brzuchowe awatarkiinnej opcji nie ma...
Panda, peppapig lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ewa a ty jak? Dajesz rade jeszcze?
własnie byłam po odbiór wyników- wszystkie dobre
niosąc siatke z tesco do auta myslałam że urodze i spociłam sie jak szympans
kostki opuchniete ze do adidasów nie wchodzą...zakupiłam zapas lodów i wody i leżeMega, samira, Bliska 77, Bursztyn, caffe, Bozia3, iwcia77, Sabina, ania.g, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:własnie byłam po odbiór wyników- wszystkie dobre
niosąc siatke z tesco do auta myslałam że urodze i spociłam sie jak szympans
kostki opuchniete ze do adidasów nie wchodzą...zakupiłam zapas lodów i wody i leżeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 16:15
EwaT, samira, Bliska 77, caffe lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Dla zainteresowanych sprawą: u mnie indora brak. Po wstępnych oględzinach stwierdzam nawet, że się skurczyła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 16:23
Mega, caffe, iwcia77, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Ewa, fajnie ze wyniki sa ok, teraz to juz wrzuc na luz i oczekuj
Bliska 77, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej hej,
dawno mnie nie było, ale to dlatego, że z pracą, remontem i upałami nie wyrabiam. Remont szczęśliwie zakończony, ale zostało jeszcze sprzątanie, a głównie układanie od nowa rzeczy na półkach.
Poza tym musimy jakąś wyprawkę dla dziecka w końcu skompletować.
Od tego tygodnia jestem już na zwolnieniu lekarskim, ale muszę jeszcze masę papierkologii ogarnąć. Niby nic i da się z sofy załatwić, ale się nie chce.
Poza tym wszystko dobrze. W poniedziałek znów usg kontrolne i się boję jak tam nerki małej. Mam nadzieję, że nie urosły.
Caffe, jak Ci fajnie
Ewa, trzymam kciuki za przyjemne rozpakowywanie.
Simba, gratuluję trójpaku, chociaż mi tam jedno wystarcza, nie wiem jak bym z dwójką się w tym skwarze toczyła.Mega, Bliska 77, gosia7122, polarmiś, samira, inessa, caffe, Bozia3, Sabina, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dostalam dzis kolejny wielki worek ciuszkow. Teraz to moze Adamek zsikiwac sie i ulewac, ile mu sie bedzie zywnie podobalo!
Niech ma dzieciak bezstresowe dziecinstwo.
Pusurek, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:no to będziesz miała spokój z praniem dziesięć razy w tygodniu
Chociaz mleko na cuszkach w upale strasznie smierdzi, musze sobie kupic szczelny pojemnik na brudy.
Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:To prawda, pranie bedzie co 2 dzien albo i rzadziej.
Chociaz mleko na cuszkach w upale strasznie smierdzi, musze sobie kupic szczelny pojemnik na brudy.
Pusurek, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:jest nadzieja, ze za te 10-11 tygodni nie będzie takich upałów, bo to będzie druga połowa sierpnia
Chociaz tu, kiedy dzieciaki wracaja do szkoly ( 15 sierpien ) znowu zaczyna sie lato.
W tym roku na to licze.
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Zebys wiedziala, podloga umyta, pranie sie konczy, kudre juz sie ze mnie smiejecie, musze przystopowac
polarmiś, Pusurek, samira, Bliska 77, caffe, Bozia3, iwcia77, Sabina, ania.g, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny