35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:wiesz bursztyn- rurki to jedna z wielu rzeczy potrzebnych, zeby zajsc naturalnie. Na szczescie nie jest to taka, kotra w przypadku niedroznosci mowi Ci, ze o ciazy mozesz zapomniec. Wtedy krotka pilka IVF i juz..
Ja dalej twierdze, ze lepiej miec zdiagnozowany problem niz miec wszytko "piekne" i nic z tego przez 2 lata..
tylko nie jestem do konca za ivf, juz to kiedys pisalam, przynajmniej na dzien dzisiejszy, byc moze zmienie zdanie, niewkluczone, natomiast narazie nie -
nic nadzwyczajnego
my naszemu kupiliśmy akrwarium
pod parasolem chodzi - bo mam specjalny na pole golfowe taki duży
jak jest gorąco przykrywam go zimnym ręcznikiem
zawsze jak się wytraszy przychodzi do mnie na uspokojenie
eeee to takie naturalne
paszczakin wrote:link ode mnie na dzisiaj- ludzie nie sa tacy zli
http://joemonster.org/art/28057/Ludzie_ktorzy_potrafia_obchodzic_sie_ze_zwierzakamiBliska 77, Pusurek lubią tę wiadomość
-
samira wrote:można w rozsądnych dawkach myślę ze do 4000mg na dobę bo w tych preparatach co podałam wcześniej jest 2000mg (+ tam jest 200mg k.foliowego) w saszetce a mi gin mówiła żeby brać dwie i to by było prawidłowo bo przecież k.folio. trzeba 400mg
sam inozytol tez można tylko wtedy osobno kwas kupićsamira lubi tę wiadomość
-
Simba super informacja, dbaj o was i rosnijcie zdrowo, o matko ale wiadomość cieszę sie bardzo
Simba, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Simba.. no niezła petarda!..
to teraz my wszystkie czekamy na foty Twojego brzucha...
Simba, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:No Cioteczki forumowe - beda blizniaki
Wrocilam wlasnie z USG - facet ktory robil, stwierdzil ze to na pewno baby, skromnisie takie, chowaja sie jedna za druga
Wynik meczu jest taki, ze jedno ma 9mm drugie 7,7mm serducha im wala jak trza, a ja USG do poprawki za tydzien moze bedzie lepiej widac.
Skoro juz wiecie, to moze matce powiem i zaraz do Was wracam!
Teraz zeby sobie tam zdrowo rosly, rozrabiaki!!!
A Ty Simba cieszysz się? Czy bardziej martwisz?
Ale będziesz miała bebzol hihihihihMega, Simba, samira, ania.g, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Rewelacja! Mamy blixniaki, tak się ciesze
A Ty Simba cieszysz się? Czy bardziej martwisz?
Ale będziesz miała bebzol hihihihih
Pisze z M przez skype, bo on jest w domu i oboje jestesmy bardzo wzruszeni. M mowi: poczekaj jak wrocisz do domu, to sobie razem ze szczescia poplaczemy
samira, Bursztyn, Reni, Mega, ania.g, Sabina, caffe, inessa, Pusurek, Aprilka, Bliska 77, Bozia3, iwcia77, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
qrwa mam globusa! musze sie zdżemnąć..
normalnie słyszę jak trawa rośnie..
i te muchy..dlaczego one tak tupią!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 14:23
ania.g, caffe, Sabina, polarmiś, samira, Bursztyn, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Dla zainteresowanych sprawą: u mnie indora brak. Po wstępnych oględzinach stwierdzam nawet, że się skurczyła
Sabina, Mega, Reni, inessa, polarmiś, EwaT, Pusurek, samira, Bliska 77, Bursztyn, gosia7122, Bozia3, iwcia77, ania.g, mysza1975, Żanet, Viv78 lubią tę wiadomość