X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Ja meskie tylki tez uwielbiam i uwazam, ze pilkarze ze swoimi tylkami i udami, zwlaszcza miesniami trojglowymi nie maja sobie rownych, koszykarze maja super barki ale jak dla mnie wzrost ich dyskwalfikuje
    pieknie powiedziane :)
    yes025.gif

polarmiś, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    DObrego dnia Wam życze i pamietam o Was <3 :)
    a tylko dopowiem Samirko podczas starań o dziecko kiedy ma sie Haschimoto trzeba brać jod ale mniejszą dawke góra 150 mg nie wiecej a już napewno podczas ciaży wązniejsze dobro dziecka :)jak sie nie stara kobietka z Haschi wtedy nie wolno brać jodu.
    A co do sportu kiedys lubiłam piłke nozna ale już nie za dużo afer dookoła a nasi to już nie powiem i przyznam sie ale nie lubie ligii hiszpańskiej :P
    wole inne rodzaje sportu :)
    Macie kobietki zaciażone piekne brzuszki :)
    A una sdziś lekko chłodniej po nocy deszczowo-burzowej :)
    a u mnie mój organizm totalnie zgłupiał i chyba dziś lub jutro owulacja mnie czeka - pełno śluzu płodnego no i zdecydowałam sie tym razem na testy owulacyjne( przez te szalenstwa organizmu) no i juz wczoraj wyszedł pieknie dodatni :) no cóż!!!
    buziaki dla każdej <3
    Inessa, z tym jodem to prawda, do konca ciazy mam brac
    Co do Twjego organizmu, coz pamietaj, nigdy nic nie wiadomo

samira, inessa lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Ja meskie tylki tez uwielbiam i uwazam, ze pilkarze ze swoimi tylkami i udami, zwlaszcza miesniami trojglowymi nie maja sobie rownych, koszykarze maja super barki ale jak dla mnie wzrost ich dyskwalfikuje
    Te nozki takie krzywe maja:-( i pilkaeski image mi sie nie podoba. Te fikusne fryzurki ....

Bliska 77, inessa lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    pieknie powiedziane :)
    yes025.gif
    Dziekuje :-)

Bursztyn lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Te nozki takie krzywe maja:-( i pilkaeski image mi sie nie podoba. Te fikusne fryzurki ....
    lepsze takie, niz iksowate nozki, a fryzurke mozna zawsze zmienic :)

Bliska 77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Widzisz, mnie troche krzywe nogi bardzo pociagaja tylko nie moga byc chude :-) a tych fikusnych fryzurek rowniez nie lubie, smieje sie z CR7, vel mister zelik, choc przystojny w miare to zbyt zniewiescialy i nie w moim typie jednak pilkarz doskonaly :-). Ale jest cale mnostwo prawdziwych facetow z niedogolonymi gebami :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 12:02

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Inessa, z tym jodem to prawda, do konca ciazy mam brac
    Co do Twjego organizmu, coz pamietaj, nigdy nic nie wiadomo

może i można brać nawet trzeba ale chyba bardziej ciąży to dotyczy a nie starań
    ogólnie wiem ze przy hashi się nie powinno

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko no włąsnie pytałam mojego endo o jod i to od niego wiem,ze podczas starań już sie bierze jod nawet przy haschi a akurat endo mam bardzo dobrego ale jak zapewne wiadomo co lekarz to inna opinia :)

samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszlo zaproszenie na hsg.... o.O
    Mam zadzwonic do nich w pierwszym dniu @ czyli wypada w poniedzialek i zabookuja mi termin podobno w ciagu kilku dni, chyba padne z histerycznego smiechu jesli "impreza" wypadnie w moje urodziny....

Simba, inessa, Reni, Mega, EwaT, Bozia3, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Samirko no włąsnie pytałam mojego endo o jod i to od niego wiem,ze podczas starań już sie bierze jod nawet przy haschi a akurat endo mam bardzo dobrego ale jak zapewne wiadomo co lekarz to inna opinia :)
    Mi przy staraniach dwoch endo kazal brac jd

inessa, samira lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Cioteczki forumowe - beda blizniaki :)
    Wrocilam wlasnie z USG - facet ktory robil, stwierdzil ze to na pewno baby, skromnisie takie, chowaja sie jedna za druga ;)
    Wynik meczu jest taki, ze jedno ma 9mm drugie 7,7mm serducha im wala jak trza, a ja USG do poprawki za tydzien moze bedzie lepiej widac.
    Skoro juz wiecie, to moze matce powiem i zaraz do Was wracam!
    Teraz zeby sobie tam zdrowo rosly, rozrabiaki!!! :) :) :)

Bursztyn, Bliska 77, inessa, paszczakin, Reni, samira, Mega, polarmiś, caffe, Dorka71, ania.g, Sabina, Panda, Pusurek, EwaT, gosia7122, Bozia3, iwcia77, anna maria, mysza1975, Mango, Dorka1979, Żanet, Viv78, macduska lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Przyszlo zaproszenie na hsg.... o.O
    Mam zadzwonic do nich w pierwszym dniu @ czyli wypada w poniedzialek i zabookuja mi termin podobno w ciagu kilku dni, chyba padne z histerycznego smiechu jesli "impreza" wypadnie w moje urodziny....

I bardzo dobrze - jadziem z tym koksem. To nic nie boli, zobaczysz!

Bursztyn, Bliska 77, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No Cioteczki forumowe - beda blizniaki :)
    Wrocilam wlasnie z USG - facet ktory robil, stwierdzil ze to na pewno baby, skromnisie takie, chowaja sie jedna za druga ;)
    Wynik meczu jest taki, ze jedno ma 9mm drugie 7,7mm serducha im wala jak trza, a ja USG do poprawki za tydzien moze bedzie lepiej widac.
    Skoro juz wiecie, to moze matce powiem i zaraz do Was wracam!
    Teraz zeby sobie tam zdrowo rosly, rozrabiaki!!! :) :) :)
    Simbaaaaa!!!!! Gratuluje podwojnie raz jeszcze!!! Ale sie ciesze!!! Pierwsze blizniaki na forum! :D :D :D przyznam ze sie wzruszylam :)

Bliska 77, Simba, samira, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, po prostu cudownie, wrecz przecudwnie :-) :-) :-) swietna wiadmosc :-) :-) :-)

Bursztyn, Simba, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn, moze t wlasnie bedzie urodzinowy strzal w 10, ktory wszystko ulatwi!!!!!!! Zycze Ci tego z calego serca

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tez sie wzruszylam i M tez bardzo :)
    A ten facet od USG jest super - jajcarz niezly. Juz drugi raz u niego bylam i mam nadzieje, ze znowu do niego trafie :)
    Nie moge ochlonac i mam ochote wyjsc z pracy i isc swietowac!!!! Na przyklad pizza!!!

Bursztyn, inessa, Bliska 77, Reni, samira, Mega, polarmiś, Pusurek, iwcia77, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    I bardzo dobrze - jadziem z tym koksem. To nic nie boli, zobaczysz!
    napisali ze boli jak period pain. I wyniki beda u mojego konsultanta gin. ktory mi je przedstawi na kolejnej wizycie. A ja wizyte mam wyznaczona na koniec pazdziernika! ahahahahah! I co, mam tyle czekac??? Pojebani sa chyba. Nie zgadzam sie na to, zrobie awanture!

Bliska 77, Simba, samira, Mega, Bozia3, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Bursztyn, moze t wlasnie bedzie urodzinowy strzal w 10, ktory wszystko ulatwi!!!!!!! Zycze Ci tego z calego serca
    w tym samym cyklu nie wolno sie starc, tak napisali w ulotce,bo promienie rentgena itd.

Bliska 77, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poniewaz zrobilam to i tamto ide troszke w ramach rozsadku oczywiscie legnac, za jakis czas zajrze do Was :-)
    Simba ale sie ciesze, pom prostu zajebiscie ze tak powiem

mysza1975 lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No ja tez sie wzruszylam i M tez bardzo :)
    A ten facet od USG jest super - jajcarz niezly. Juz drugi raz u niego bylam i mam nadzieje, ze znowu do niego trafie :)
    Nie moge ochlonac i mam ochote wyjsc z pracy i isc swietowac!!!! Na przyklad pizza!!!
    ale szczesciara z Ciebie! :) marzenia jednak sie spelniaja :)

Bliska 77, polarmiś lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 3638 3639 3640 3641 3642 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ