35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
inessa wrote:DObrego dnia Wam życze i pamietam o Was
a tylko dopowiem Samirko podczas starań o dziecko kiedy ma sie Haschimoto trzeba brać jod ale mniejszą dawke góra 150 mg nie wiecej a już napewno podczas ciaży wązniejsze dobro dziecka :)jak sie nie stara kobietka z Haschi wtedy nie wolno brać jodu.
A co do sportu kiedys lubiłam piłke nozna ale już nie za dużo afer dookoła a nasi to już nie powiem i przyznam sie ale nie lubie ligii hiszpańskiej
wole inne rodzaje sportu
Macie kobietki zaciażone piekne brzuszki
A una sdziś lekko chłodniej po nocy deszczowo-burzowej
a u mnie mój organizm totalnie zgłupiał i chyba dziś lub jutro owulacja mnie czeka - pełno śluzu płodnego no i zdecydowałam sie tym razem na testy owulacyjne( przez te szalenstwa organizmu) no i juz wczoraj wyszedł pieknie dodatnino cóż!!!
buziaki dla każdej
Co do Twjego organizmu, coz pamietaj, nigdy nic nie wiadomosamira, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:Ja meskie tylki tez uwielbiam i uwazam, ze pilkarze ze swoimi tylkami i udami, zwlaszcza miesniami trojglowymi nie maja sobie rownych, koszykarze maja super barki ale jak dla mnie wzrost ich dyskwalfikuje
Bliska 77, inessa lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Te nozki takie krzywe maja:-( i pilkaeski image mi sie nie podoba. Te fikusne fryzurki ....
a tych fikusnych fryzurek rowniez nie lubie, smieje sie z CR7, vel mister zelik, choc przystojny w miare to zbyt zniewiescialy i nie w moim typie jednak pilkarz doskonaly
. Ale jest cale mnostwo prawdziwych facetow z niedogolonymi gebami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 12:02
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:Inessa, z tym jodem to prawda, do konca ciazy mam brac
Co do Twjego organizmu, coz pamietaj, nigdy nic nie wiadomo
może i można brać nawet trzeba ale chyba bardziej ciąży to dotyczy a nie starań
ogólnie wiem ze przy hashi się nie powinnoBliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przyszlo zaproszenie na hsg....
Mam zadzwonic do nich w pierwszym dniu @ czyli wypada w poniedzialek i zabookuja mi termin podobno w ciagu kilku dni, chyba padne z histerycznego smiechu jesli "impreza" wypadnie w moje urodziny....Simba, inessa, Reni, Mega, EwaT, Bozia3, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Samirko no włąsnie pytałam mojego endo o jod i to od niego wiem,ze podczas starań już sie bierze jod nawet przy haschi a akurat endo mam bardzo dobrego ale jak zapewne wiadomo co lekarz to inna opinia
inessa, samira lubią tę wiadomość
-
No Cioteczki forumowe - beda blizniaki
Wrocilam wlasnie z USG - facet ktory robil, stwierdzil ze to na pewno baby, skromnisie takie, chowaja sie jedna za druga
Wynik meczu jest taki, ze jedno ma 9mm drugie 7,7mm serducha im wala jak trza, a ja USG do poprawki za tydzien moze bedzie lepiej widac.
Skoro juz wiecie, to moze matce powiem i zaraz do Was wracam!
Teraz zeby sobie tam zdrowo rosly, rozrabiaki!!!Bursztyn, Bliska 77, inessa, paszczakin, Reni, samira, Mega, polarmiś, caffe, Dorka71, ania.g, Sabina, Panda, Pusurek, EwaT, gosia7122, Bozia3, iwcia77, anna maria, mysza1975, Mango, Dorka1979, Żanet, Viv78, macduska lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Przyszlo zaproszenie na hsg....
Mam zadzwonic do nich w pierwszym dniu @ czyli wypada w poniedzialek i zabookuja mi termin podobno w ciagu kilku dni, chyba padne z histerycznego smiechu jesli "impreza" wypadnie w moje urodziny....
I bardzo dobrze - jadziem z tym koksem. To nic nie boli, zobaczysz!Bursztyn, Bliska 77, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No Cioteczki forumowe - beda blizniaki
Wrocilam wlasnie z USG - facet ktory robil, stwierdzil ze to na pewno baby, skromnisie takie, chowaja sie jedna za druga
Wynik meczu jest taki, ze jedno ma 9mm drugie 7,7mm serducha im wala jak trza, a ja USG do poprawki za tydzien moze bedzie lepiej widac.
Skoro juz wiecie, to moze matce powiem i zaraz do Was wracam!
Teraz zeby sobie tam zdrowo rosly, rozrabiaki!!!przyznam ze sie wzruszylam
Bliska 77, Simba, samira, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
No ja tez sie wzruszylam i M tez bardzo
A ten facet od USG jest super - jajcarz niezly. Juz drugi raz u niego bylam i mam nadzieje, ze znowu do niego trafie
Nie moge ochlonac i mam ochote wyjsc z pracy i isc swietowac!!!! Na przyklad pizza!!!Bursztyn, inessa, Bliska 77, Reni, samira, Mega, polarmiś, Pusurek, iwcia77, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:I bardzo dobrze - jadziem z tym koksem. To nic nie boli, zobaczysz!
Bliska 77, Simba, samira, Mega, Bozia3, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Bursztyn, moze t wlasnie bedzie urodzinowy strzal w 10, ktory wszystko ulatwi!!!!!!! Zycze Ci tego z calego serca
Bliska 77, samira lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No ja tez sie wzruszylam i M tez bardzo
A ten facet od USG jest super - jajcarz niezly. Juz drugi raz u niego bylam i mam nadzieje, ze znowu do niego trafie
Nie moge ochlonac i mam ochote wyjsc z pracy i isc swietowac!!!! Na przyklad pizza!!!marzenia jednak sie spelniaja
Bliska 77, polarmiś lubią tę wiadomość