X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Ja meskie tylki tez uwielbiam i uwazam, ze pilkarze ze swoimi tylkami i udami, zwlaszcza miesniami trojglowymi nie maja sobie rownych, koszykarze maja super barki ale jak dla mnie wzrost ich dyskwalfikuje
    pieknie powiedziane :)
    yes025.gif

nick nieaktualny, Bliska 77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    DObrego dnia Wam życze i pamietam o Was <3 :)
    a tylko dopowiem Samirko podczas starań o dziecko kiedy ma sie Haschimoto trzeba brać jod ale mniejszą dawke góra 150 mg nie wiecej a już napewno podczas ciaży wązniejsze dobro dziecka :)jak sie nie stara kobietka z Haschi wtedy nie wolno brać jodu.
    A co do sportu kiedys lubiłam piłke nozna ale już nie za dużo afer dookoła a nasi to już nie powiem i przyznam sie ale nie lubie ligii hiszpańskiej :P
    wole inne rodzaje sportu :)
    Macie kobietki zaciażone piekne brzuszki :)
    A una sdziś lekko chłodniej po nocy deszczowo-burzowej :)
    a u mnie mój organizm totalnie zgłupiał i chyba dziś lub jutro owulacja mnie czeka - pełno śluzu płodnego no i zdecydowałam sie tym razem na testy owulacyjne( przez te szalenstwa organizmu) no i juz wczoraj wyszedł pieknie dodatni :) no cóż!!!
    buziaki dla każdej <3
    Inessa, z tym jodem to prawda, do konca ciazy mam brac
    Co do Twjego organizmu, coz pamietaj, nigdy nic nie wiadomo

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Ja meskie tylki tez uwielbiam i uwazam, ze pilkarze ze swoimi tylkami i udami, zwlaszcza miesniami trojglowymi nie maja sobie rownych, koszykarze maja super barki ale jak dla mnie wzrost ich dyskwalfikuje
    Te nozki takie krzywe maja:-( i pilkaeski image mi sie nie podoba. Te fikusne fryzurki ....

Bliska 77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    pieknie powiedziane :)
    yes025.gif
    Dziekuje :-)

Bursztyn lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Te nozki takie krzywe maja:-( i pilkaeski image mi sie nie podoba. Te fikusne fryzurki ....
    lepsze takie, niz iksowate nozki, a fryzurke mozna zawsze zmienic :)

Bliska 77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Widzisz, mnie troche krzywe nogi bardzo pociagaja tylko nie moga byc chude :-) a tych fikusnych fryzurek rowniez nie lubie, smieje sie z CR7, vel mister zelik, choc przystojny w miare to zbyt zniewiescialy i nie w moim typie jednak pilkarz doskonaly :-). Ale jest cale mnostwo prawdziwych facetow z niedogolonymi gebami :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 12:02

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Inessa, z tym jodem to prawda, do konca ciazy mam brac
    Co do Twjego organizmu, coz pamietaj, nigdy nic nie wiadomo

może i można brać nawet trzeba ale chyba bardziej ciąży to dotyczy a nie starań
    ogólnie wiem ze przy hashi się nie powinno

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko no włąsnie pytałam mojego endo o jod i to od niego wiem,ze podczas starań już sie bierze jod nawet przy haschi a akurat endo mam bardzo dobrego ale jak zapewne wiadomo co lekarz to inna opinia :)

nick nieaktualny, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszlo zaproszenie na hsg.... o.O
    Mam zadzwonic do nich w pierwszym dniu @ czyli wypada w poniedzialek i zabookuja mi termin podobno w ciagu kilku dni, chyba padne z histerycznego smiechu jesli "impreza" wypadnie w moje urodziny....

Simba, nick nieaktualny, Reni, Mega, EwaT, Bozia3, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Samirko no włąsnie pytałam mojego endo o jod i to od niego wiem,ze podczas starań już sie bierze jod nawet przy haschi a akurat endo mam bardzo dobrego ale jak zapewne wiadomo co lekarz to inna opinia :)
    Mi przy staraniach dwoch endo kazal brac jd

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Cioteczki forumowe - beda blizniaki :)
    Wrocilam wlasnie z USG - facet ktory robil, stwierdzil ze to na pewno baby, skromnisie takie, chowaja sie jedna za druga ;)
    Wynik meczu jest taki, ze jedno ma 9mm drugie 7,7mm serducha im wala jak trza, a ja USG do poprawki za tydzien moze bedzie lepiej widac.
    Skoro juz wiecie, to moze matce powiem i zaraz do Was wracam!
    Teraz zeby sobie tam zdrowo rosly, rozrabiaki!!! :) :) :)

Bursztyn, Bliska 77, nick nieaktualny, paszczakin, Reni, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, Panda, nick nieaktualny, EwaT, gosia7122, Bozia3, iwcia77, anna maria, mysza1975, Mango, nick nieaktualny, Żanet, Viv78, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Przyszlo zaproszenie na hsg.... o.O
    Mam zadzwonic do nich w pierwszym dniu @ czyli wypada w poniedzialek i zabookuja mi termin podobno w ciagu kilku dni, chyba padne z histerycznego smiechu jesli "impreza" wypadnie w moje urodziny....

I bardzo dobrze - jadziem z tym koksem. To nic nie boli, zobaczysz!

Bursztyn, Bliska 77, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No Cioteczki forumowe - beda blizniaki :)
    Wrocilam wlasnie z USG - facet ktory robil, stwierdzil ze to na pewno baby, skromnisie takie, chowaja sie jedna za druga ;)
    Wynik meczu jest taki, ze jedno ma 9mm drugie 7,7mm serducha im wala jak trza, a ja USG do poprawki za tydzien moze bedzie lepiej widac.
    Skoro juz wiecie, to moze matce powiem i zaraz do Was wracam!
    Teraz zeby sobie tam zdrowo rosly, rozrabiaki!!! :) :) :)
    Simbaaaaa!!!!! Gratuluje podwojnie raz jeszcze!!! Ale sie ciesze!!! Pierwsze blizniaki na forum! :D :D :D przyznam ze sie wzruszylam :)

Bliska 77, Simba, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, po prostu cudownie, wrecz przecudwnie :-) :-) :-) swietna wiadmosc :-) :-) :-)

Bursztyn, Simba, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn, moze t wlasnie bedzie urodzinowy strzal w 10, ktory wszystko ulatwi!!!!!!! Zycze Ci tego z calego serca

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tez sie wzruszylam i M tez bardzo :)
    A ten facet od USG jest super - jajcarz niezly. Juz drugi raz u niego bylam i mam nadzieje, ze znowu do niego trafie :)
    Nie moge ochlonac i mam ochote wyjsc z pracy i isc swietowac!!!! Na przyklad pizza!!!

Bursztyn, nick nieaktualny, Bliska 77, Reni, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    I bardzo dobrze - jadziem z tym koksem. To nic nie boli, zobaczysz!
    napisali ze boli jak period pain. I wyniki beda u mojego konsultanta gin. ktory mi je przedstawi na kolejnej wizycie. A ja wizyte mam wyznaczona na koniec pazdziernika! ahahahahah! I co, mam tyle czekac??? Pojebani sa chyba. Nie zgadzam sie na to, zrobie awanture!

Bliska 77, Simba, nick nieaktualny, Mega, Bozia3, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Bursztyn, moze t wlasnie bedzie urodzinowy strzal w 10, ktory wszystko ulatwi!!!!!!! Zycze Ci tego z calego serca
    w tym samym cyklu nie wolno sie starc, tak napisali w ulotce,bo promienie rentgena itd.

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poniewaz zrobilam to i tamto ide troszke w ramach rozsadku oczywiscie legnac, za jakis czas zajrze do Was :-)
    Simba ale sie ciesze, pom prostu zajebiscie ze tak powiem

mysza1975 lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No ja tez sie wzruszylam i M tez bardzo :)
    A ten facet od USG jest super - jajcarz niezly. Juz drugi raz u niego bylam i mam nadzieje, ze znowu do niego trafie :)
    Nie moge ochlonac i mam ochote wyjsc z pracy i isc swietowac!!!! Na przyklad pizza!!!
    ale szczesciara z Ciebie! :) marzenia jednak sie spelniaja :)

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 3638 3639 3640 3641 3642 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ