35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLucky wrote:hej
nie 'nadanżam' ostatnio
czy jak zrobię fotkę brzucha wzdętego kilogramem truskawek to się liczy? albo zaczaruje rzeczywistość?
piękne te wasze
Samirka dzięki za linki
NA PEWNO tylko tego mi brakuje by zajść, bo wszystko inne już spróbowałam
upał męczy
ściskam ostrożnie ciążowe brzuszki
wspaniałej reszcie życzę zielonej drogi sukcesu
mi tez już wszystko opada w związku z tymi staraniami ,teraz jak nie wyjdzie to do września przerwa (tylko szkoda by było bo G ma urodziny 22.06) i w tym czasie AMH muszę zrobić bo tak prosił nowy ginBliska 77, Żanet lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja to ostatnio nie, przyznam szczerze. Tylko pani gruba mi juz zostala. Ale przed ciaza biegalam prawie codziennie ( maraton na mnie czeka ) i gralam w siate 2 razy w tyg. Tenis zabawowo dla mnie, ale chlop kiedys trenowal na powaznie. Do tej pory wygrywa coroczne mistrzostwa okregu. Nie, my naprawde nie jestesmy tylko teoretykami sportu.
A wozek spacerowka dla Adamka to bedzie jogger, zeby mozna bylo z nim biegac i na rolkach jezdzic.
A ja owszem, latam za pilka 4 razy dziennie nawet, z Leonem gramyiwcia77, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:no to nie 4 razy w tyg.
A ja owszem, latam za pilka 4 razy dziennie nawet, z Leonem gramyBursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a tym bardziej na dokładne czytanie i analizowanie każdego posta ..
dajcie spokój.. moze się zdarzyć
samira wrote:
i nie każdy ma czas na długie pisanie w ciągu dnia na forumsamira, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny