35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni hsg w sierpniu jak do tego czasu nie wyjdzie
Paszczak dzieki bo wlasnie chodzi o to ktory
Samira czytam uwazniei wyluzuj bo wpadasz cos napiszesz i za chwile wielkie halo ze nikt nie czyta
Aga ja mam tak jak Ty nie usiedze na dupie tylko mnie nosi , wiem ze czasami tez przeginam ale to takie pozytywne ADHd tylko ze ja w ciazy nie jestem , a Ty musisz uwazac na was dwojeReni, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Kurcze, widze, ze nie moglabym pojsc z Toba na oodryw...
Milo byloby sobie poobserwowac i wymieniac sie uwagami pijac zimne piwo pod parasolem na Krakowskim Kazimierzu, na przyklad
peppapig, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Jak ja sie ciesze, ze u nas nie ma zadnego fana pilki noznej w domu!! U nas oglada sie siatkowke, lekka i tenis. No i wszelakie mecze reprezentacji polskiej, niezaleznie od dyscypliny.
Pusurek, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Reni hsg w sierpniu jak do tego czasu nie wyjdzie
Samira czytam uwazniei wyluzuj bo wpadasz cos napiszesz i za chwile wielkie halo ze nikt nie czyta
Aga ja mam tak jak Ty nie usiedze na dupie tylko mnie nosi , wiem ze czasami tez przeginam ale to takie pozytywne ADHd tylko ze ja w ciazy nie jestem , a Ty musisz uwazac na was dwojesamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Reni hsg w sierpniu jak do tego czasu nie wyjdzie
Aga ja mam tak jak Ty nie usiedze na dupie tylko mnie nosi , wiem ze czasami tez przeginam ale to takie pozytywne ADHd tylko ze ja w ciazy nie jestem , a Ty musisz uwazac na was dwoje
bla bla bla mówię ze żartowałam
a po 27 cyklach starań ciężko całkiem wyluzować
i nie każdy ma czas na długie pisanie w ciągu dnia na forum
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 11:15
peppapig lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:jak dobrze ze u nas nie ma zadnego fana siatkowki i tenisa
a teraz corka mecze z nami oglada i wie ze Barcelona rzadzi
Pusurek, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:a Wy trenujecie siatke i tenisa 4 razy w tyg.? Ty szczegolnie...
A wozek spacerowka dla Adamka to bedzie jogger, zeby mozna bylo z nim biegac i na rolkach jezdzic.Bursztyn, Bliska 77, Żanet lubią tę wiadomość