35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kkisia wrote:Wczoraj te wino mnie dobilo , a i jeszcze wiadomosc ze znajoma w ciazy , choc bardzo ja lubie i gratuluje ale korde jak to tak bez kolejki
Dzis mam olewacki dzienDoprowadze sie do porzadku , pykne sobie na solarium co by moje bale cialo nie nabylo poparzen w pierwszy dzien na Chorwacji i pojade sobie na zakupy
A co humor trzeba sobie poprawic
A i obiadu dzis nie ma , bunt na calego
A tak powaznie to w sierpniu moj idzie zbaac zolnierzyki i zobaczymy co dale , bo jesli bedzie ok to moj gin chce mnie na droznosc wyslac , wiec teraz luzackie dwa cykleBliska 77, Lucky lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
przydaje się przy zakładaniu sobie szkieł kontaktowych.. po umyciu rąk w pieluchę wycieram, bo nie zostają włókna.. więc tak.. jest niezastąpiona
polarmiś wrote:Tetrowa pielucha od urodzenia Twojego malucha bedzie Twoim drugim ja. Bedziesz miala ja wszedzie i zawsze. Przydatna przy kArmieniu , odbijaniu, kapieli, przykryciu dziecka w upalny dzien w wozeczku - duzo by wyliczac. Tetrowa pielucha jest niezastapiona!polarmiś, samira, Lucky, Mega lubią tę wiadomość
-
jeśli mowa o Mikke.. to niestety nasza młodzież w większości sobie jaja zrobiła
Pusurek wrote:Fascynujace...
http://wyborcza.pl/politykaekstra/1,139027,16132384,Czlowiek_w_muszce__Obraza_i_przeraza.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza
Fascynujace jest to, ze ten gosciu ma jeszcze jakies poparcie. Kto na niego glosuje? Jakie to grupy spoleczne??Pusurek, Lucky, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:hello ale ciąża to nie choroba.. jak dobrze się czuje i ma siłę niech działa
przecież kiedyś babki i w polu pracowały i dźwigały wiadra z węglem na opał..
moja mama meble przesuwała albo okna myła tez ją nosiłoi proszę jakie cudo urodziła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 10:15
Bursztyn, Bliska 77, peppapig, Lucky, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:przydaje się przy zakładaniu sobie szkieł kontaktowych.. po umyciu rąk w pieluchę wycieram, bo nie zostają włókna.. więc tak.. jest niezastąpiona
Reni, Lucky, Mega lubią tę wiadomość
-
Brawo
gonisz Andziękkisia wrote:Kurcze wino mi sie juz konczy
Nie ma to jak utopic smety
A i nie wiem czy wam mowilam ale w wolnym czasie czytam nasz watek od jego powstania i jestem juz na poczatku lutego tego roku
I mam wrazenie ze znam was troche lepiejania.g, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Brawo
gonisz Andzię
No ba lepszy nasz watek niz to co w szklanym pudle leci
Dziewczyny a ten Inozytol moze by tak kupic ? Tylko sam czy ten z kwasem foliowym
Kurcze juz zaczynam sie chyba roznych mozliwosci chwytac
Tylko nie wiem czy nie zaszkodze sobie , bo u mnie niby ok , jajca rosna ,pekaja ,zadnych plamien @ jak w zegarku , wiec albo gdzies mi sie cos zapchalo , albo zolnierzyki nie teges , albo za bardzo chcemy
Juz sama nie wiemsamira, Bliska 77, peppapig, Lucky, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
a hsg?
kkisia wrote:
Tylko nie wiem czy nie zaszkodze sobie , bo u mnie niby ok , jajca rosna ,pekaja ,zadnych plamien @ jak w zegarku , wiec albo gdzies mi sie cos zapchalo , albo zolnierzyki nie teges , albo za bardzo chcemy
Juz sama nie wiemLucky lubi tę wiadomość
-
jakoś sennie tu dzisiaj
to żarcik z rana
Wchodzi sobie punkt G do baru. W środku sami mężczyźni. Punkt się rozgląda i rzuca:
- Panowie, podobno ktoś mnie szukał...paszczakin, Bliska 77, Sabina, Aprilka, peppapig, Lucky, Mega, iwcia77, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:jakoś sennie tu dzisiaj
to żarcik z rana
Wchodzi sobie punkt G do baru. W środku sami mężczyźni. Punkt się rozgląda i rzuca:
- Panowie, podobno ktoś mnie szukał...Bliska 77, peppapig, Lucky, polarmiś, Mega, Żanet lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:hello ale ciąża to nie choroba.. jak dobrze się czuje i ma siłę niech działa
przecież kiedyś babki i w polu pracowały i dźwigały wiadra z węglem na opał..
moja mama meble przesuwała albo okna myła tez ją nosiłoi proszę jakie cudo urodziła
Reni, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:No ba lepszy nasz watek niz to co w szklanym pudle leci
Dziewczyny a ten Inozytol moze by tak kupic ? Tylko sam czy ten z kwasem foliowym
Juz sama nie wiem
PROSZĘ :
http://www.doz.pl/apteka/p47968-Inozytol_kapsulki_45_szt tyle ze tu w kapsułce jest 500mg a a najmniej trzeba brac 2000mg a najlepiej 4000mg
i z allegro http://allegro.pl/listing/listing.php?string=inozytol&search_scope=household.healthWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 10:12
peppapig, Bursztyn, Lucky, Żanet lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Ale nie starala sie o to cudo kilka lat biegajac po lekarzach i lykajac hormony i inne dZiadostwa. Czy brzuch jej twardnial - a Bliskiej- po jej wyczynach brzuch twardnieje a to nie jest dobry objaw, wiec ma lezec i juz:-)
, przyznam ze wczorajszy dzien dal mi popalic, juz bastuje te cztery czy piec tygodni musze wytrzymac
Lucky, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja wkurwiona i zajeta od rana, bo probuje skopiowac kontakty ze starego telefonu z duza karta SIM na smarta z mala. I ten smart jest taki, kuzwa, smart, ze siedze i klne od 15 min...
Lucky, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
Chlop odlecial wczoraj popoludniu, chwilowo swieci slonce. 21 stopni i wszyscy mowi- jaki upal...taa...
W sobote Mundial, graja Wlochy-Anglia
Iwcia, dzieki, napisze do Ciebie na priv.
Aga, nie przeginj dzisiaj i nie przenos moze mebli
Paszczak, zrobilas duzy blad, koniec anonimowosci, teraz namierza Cie po ogrodzie
Mialam jeszcze cos do kogos napisac, ale zapomnialam....Bliska 77, Lucky, samira, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny