X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a broń Boże jeszcze se mózga zwichnie

p.s. dzień dobry
    Mega wrote:
    szydelkuj

Bliska 77, Lucky, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Wczoraj te wino mnie dobilo , a i jeszcze wiadomosc ze znajoma w ciazy , choc bardzo ja lubie i gratuluje ale korde jak to tak bez kolejki :(

Dzis mam olewacki dzien :) Doprowadze sie do porzadku , pykne sobie na solarium co by moje bale cialo nie nabylo poparzen w pierwszy dzien na Chorwacji i pojade sobie na zakupy
    A co humor trzeba sobie poprawic :)

A i obiadu dzis nie ma , bunt na calego :)

A tak powaznie to w sierpniu moj idzie zbaac zolnierzyki i zobaczymy co dale , bo jesli bedzie ok to moj gin chce mnie na droznosc wyslac , wiec teraz luzackie dwa cykle :)
    Plan działania bardzo dobry, zrób coś tylko dla siebie. Może na wakacjach jak wrzucicie na luz to się uda <3

Bliska 77, Lucky lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przydaje się przy zakładaniu sobie szkieł kontaktowych.. po umyciu rąk w pieluchę wycieram, bo nie zostają włókna.. więc tak.. jest niezastąpiona ;-)
    polarmiś wrote:
    Tetrowa pielucha od urodzenia Twojego malucha bedzie Twoim drugim ja. Bedziesz miala ja wszedzie i zawsze. Przydatna przy kArmieniu , odbijaniu, kapieli, przykryciu dziecka w upalny dzien w wozeczku - duzo by wyliczac. Tetrowa pielucha jest niezastapiona!

polarmiś, samira, Lucky, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli mowa o Mikke.. to niestety nasza młodzież w większości sobie jaja zrobiła :-(
    Pusurek wrote:
    Fascynujace...

http://wyborcza.pl/politykaekstra/1,139027,16132384,Czlowiek_w_muszce__Obraza_i_przeraza.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza
    Fascynujace jest to, ze ten gosciu ma jeszcze jakies poparcie. Kto na niego glosuje? Jakie to grupy spoleczne??

Pusurek, Lucky, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hello ale ciąża to nie choroba.. jak dobrze się czuje i ma siłę niech działa
    przecież kiedyś babki i w polu pracowały i dźwigały wiadra z węglem na opał..
    moja mama meble przesuwała albo okna myła tez ją nosiło :-) i proszę jakie cudo urodziła ;-)
    Ale nie starala sie o to cudo kilka lat biegajac po lekarzach i lykajac hormony i inne dZiadostwa. Czy brzuch jej twardnial - a Bliskiej- po jej wyczynach brzuch twardnieje a to nie jest dobry objaw, wiec ma lezec i juz:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 10:15

Bursztyn, Bliska 77, peppapig, Lucky, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    przydaje się przy zakładaniu sobie szkieł kontaktowych.. po umyciu rąk w pieluchę wycieram, bo nie zostają włókna.. więc tak.. jest niezastąpiona ;-)
    Mi tez przydaje sie do prasowania , do przecierania szyb tez swietne - te nowe wynalazki jakos mnie niezadawalaja.

Reni, Lucky, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawo
    gonisz Andzię :-)
    kkisia wrote:
    Kurcze wino mi sie juz konczy :(
    Nie ma to jak utopic smety :)

A i nie wiem czy wam mowilam ale w wolnym czasie czytam nasz watek od jego powstania i jestem juz na poczatku lutego tego roku :P
    I mam wrazenie ze znam was troche lepiej :)

ania.g, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Brawo
    gonisz Andzię :-)

No ba lepszy nasz watek niz to co w szklanym pudle leci :)

Dziewczyny a ten Inozytol moze by tak kupic ? Tylko sam czy ten z kwasem foliowym

Kurcze juz zaczynam sie chyba roznych mozliwosci chwytac
    Tylko nie wiem czy nie zaszkodze sobie , bo u mnie niby ok , jajca rosna ,pekaja ,zadnych plamien @ jak w zegarku , wiec albo gdzies mi sie cos zapchalo , albo zolnierzyki nie teges , albo za bardzo chcemy
    Juz sama nie wiem

samira, Bliska 77, peppapig, Lucky, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a hsg?
    kkisia wrote:

Tylko nie wiem czy nie zaszkodze sobie , bo u mnie niby ok , jajca rosna ,pekaja ,zadnych plamien @ jak w zegarku , wiec albo gdzies mi sie cos zapchalo , albo zolnierzyki nie teges , albo za bardzo chcemy
    Juz sama nie wiem

Lucky lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakoś sennie tu dzisiaj :-/

to żarcik z rana ;-)
    Wchodzi sobie punkt G do baru. W środku sami mężczyźni. Punkt się rozgląda i rzuca:
    - Panowie, podobno ktoś mnie szukał...

paszczakin, Bliska 77, Sabina, Aprilka, peppapig, Lucky, Mega, iwcia77, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jakoś sennie tu dzisiaj :-/

to żarcik z rana ;-)
    Wchodzi sobie punkt G do baru. W środku sami mężczyźni. Punkt się rozgląda i rzuca:
    - Panowie, podobno ktoś mnie szukał...
    Ja wkurwiona i zajeta od rana, bo probuje skopiowac kontakty ze starego telefonu z duza karta SIM na smarta z mala. I ten smart jest taki, kuzwa, smart, ze siedze i klne od 15 min...

Bliska 77, peppapig, Lucky, polarmiś, Mega, Żanet lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hello ale ciąża to nie choroba.. jak dobrze się czuje i ma siłę niech działa
    przecież kiedyś babki i w polu pracowały i dźwigały wiadra z węglem na opał..
    moja mama meble przesuwała albo okna myła tez ją nosiło :-) i proszę jakie cudo urodziła ;-)
    Dokladnie tak, zagrozenie z poczatku ciazy minelo, wyniki niestety sa slabe, gorsze i tosporo niz w poprzedniej ciazy a ja sie lepiej czuje, mam co prawda gorsze dni, kied, krew z nosa mi leci i wyraznie jestem oslabiona wtedy isie ogarniam, chodzi ogolenie o to zeby w ostatnich tygodniach ciazy nie przeginac

Reni, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    No ba lepszy nasz watek niz to co w szklanym pudle leci :)

Dziewczyny a ten Inozytol moze by tak kupic ? Tylko sam czy ten z kwasem foliowym

Juz sama nie wiem
    przecież dałam linka ze można sam kupić ,właśnie widać jak czytacie posty a potem mi się mówi ze mam wonty :P

PROSZĘ :

http://www.doz.pl/apteka/p47968-Inozytol_kapsulki_45_szt tyle ze tu w kapsułce jest 500mg a a najmniej trzeba brac 2000mg a najlepiej 4000mg

i z allegro http://allegro.pl/listing/listing.php?string=inozytol&search_scope=household.health

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 10:12

peppapig, Bursztyn, Lucky, Żanet lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ale nie starala sie o to cudo kilka lat biegajac po lekarzach i lykajac hormony i inne dZiadostwa. Czy brzuch jej twardnial - a Bliskiej- po jej wyczynach brzuch twardnieje a to nie jest dobry objaw, wiec ma lezec i juz:-)
    No niestety Misku masz racje,jak zawsze zreszta :-) , przyznam ze wczorajszy dzien dal mi popalic, juz bastuje te cztery czy piec tygodni musze wytrzymac

Lucky, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja wkurwiona i zajeta od rana, bo probuje skopiowac kontakty ze starego telefonu z duza karta SIM na smarta z mala. I ten smart jest taki, kuzwa, smart, ze siedze i klne od 15 min...
    Madry, wie oco zrobic zeby wkurwic :-)

Lucky, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    samirka, wyluuuzuj ;)

kuka wodna żartuje sobie noooo przecież :D

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Chlop odlecial wczoraj popoludniu, chwilowo swieci slonce. 21 stopni i wszyscy mowi- jaki upal...taa...
    W sobote Mundial, graja Wlochy-Anglia :)

Iwcia, dzieki, napisze do Ciebie na priv.
    Aga, nie przeginj dzisiaj i nie przenos moze mebli
    Paszczak, zrobilas duzy blad, koniec anonimowosci, teraz namierza Cie po ogrodzie
    Mialam jeszcze cos do kogos napisac, ale zapomnialam....

Bliska 77, Lucky, samira, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale, że co, że tylko nogi? a co z bobrem? ;-)
    Bliska 77 wrote:
    chodzi ogolenie o to zeby w ostatnich tygodniach ciazy nie przeginac

Lucky, Mega, Żanet lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może do mnie .. bo znowu mnie pominęłaś hanghead.gif
    Bursztyn wrote:
    Hej

Mialam jeszcze cos do kogos napisac, ale zapomnialam....

Bursztyn, Lucky, polarmiś, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    eee, a nie lepiej je na gmail zapakowac? wtedy bedziesz je mialal na kazdym telefonie..
    Ale jak? I potem transfer na nowy telefon? Musze zsynchronizowac kontakty z gmailem?

‹‹ 3633 3634 3635 3636 3637 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ