X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    yyy, mi bukszpan to kojarzy sie z takimi mini zywoplocikami w parkach..
    aktualnie moim nr 1 dla leniwego ogrodnika jest Laur prunus (zimozielony). tez nie rosnie za szybko, znaczy nie trzeba go czesto scinac.. przed omem mam buk, tez jest ladny, ale zabic sie idzie z przycinaniem- co 3-4 tygodnie trzeba, bo wyglada jak jez (i nie jest zimozielony)..

Ja ogrodowanie uwielbiam, ale ostatnio zaniedbuje mocno, lenia mam strasznego..
    Ja mam stary, wysoki zywoplot ze swierkow, ale ladny jest juz tylko od gory, bo mu dol wylysial. Obce koty mi tamtedy wlaza i sraja do ogrodu. Rozwazalismy w tym miejscu wlasnie buk, ale ile to roboty. A potem liscie zrzuci i doopa. Pewnie polecimy w tuje, ale one tu czesto choruja, poza tym obsadzic tujami 60 m sciezki to jest tez pare zlotych.

Bliska 77, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    a macie "siłe" podlaczona do indukcji? bo una nie jest na normalny prund..

co do garow- znajdz magnes i testuj- bedziesz wiedziala czego sie spodziewac ;)
    Jezu, a na jaki? Taka wtyczke ma chyba z 3 bolcami, jak ceramiczna, czy jak?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no moze tak, bo z opisow wydaje sie nietrudny..
    Ale wiem, gdzie moglam zrobic blad. Wkopalam go normalnie, a wyczytalam, ze powinno sie go wkopac 10 cm nizej. Moze dlatego sie obrazil? ;) Czy to nie ma wiekszego znaczenia?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    a macie "siłe" podlaczona do indukcji? bo una nie jest na normalny prund..

co do garow- znajdz magnes i testuj- bedziesz wiedziala czego sie spodziewac ;)
    Znaczy jak? Jak sie magnes przyczepi to gitara czy nie?

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry wieczor :)

Bursztyn czy chodzilo Ci moze o ten wloski Clositol?

Bursztyn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    to mu moze zrób kopczyk ;)
    Zrobie!
    A plyta chyba da rade, bo bezpieczniki maja 25A pod kuchnie, wiec sa raczej przygotowane pod boostera i inne sztuczki. :)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    dobry wieczor :)

Bursztyn czy chodzilo Ci moze o ten wloski Clositol?
    dokladnie o to!nie moglam sobie za cholere przypomniec. Dzieki Iwcia
    Chlop pojechal sluzbowo do Neapolu to mi kupi

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Az musze siegnac do ogroogla co to sa brabanty:-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha! Moja nowa kuchenka dziala! :D Okazalo sie, ze wiekszosc naczyn z IKEA dziala na niej, ale nie patelnie. Jak sie postawi taka nie pasujaca, to pokazuje, ze trzeba postawic naczynie, bo go nie widzi.
    A tydzien temu kupilam sliczna patelnie w kolorze limonki ( pod kafle :P ) i kurka, nie dziala...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 22:38

Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Az musze siegnac do ogroogla co to sa brabanty:-(
    Tuje takie, psze pani. :)

polarmiś, paszczakin lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Oczywiście w okresie wysokich cen bo urlop w lipcu. Nie planowaliśmy gdziekolwiek jechać ale moja siostra narobiła nam ochoty. Jedzie z przyczepą do Rowów. My przyczepy nie mamy, więc przeglądałam oferty w stylu kwatery itp. Domki są drogie i mało opłacalne jak mamy pojechać w trzy czy cztery osoby. Pewnie będę kopać jeszcze jutro, może coś znajdę.
    widzisz, my w lipcu nigdy nie jeździliśmy, nawet nie ze względu a ceny a głównie chodziło o nadmiar ludzi, dopóki byliśmy sami jeździliśmy przełom sierpnia i września, odkąd jest z nami córka jeździmy od około 20 czerwca, póki czysto i pusto, ale dziecię nasze za rok idzie do szkoły zatem wakacje 2015 będą ostatnimi czerwcowymi, no chyba że będą wagary :-)

samira, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam 17 saszetek do wydania :) jak chcesz to ci je wysle ( spadek) cobys szybko zaciazyla :)mi teraz zamianke zrobili na witaminy prenatalne :)

aha a poza tym to wydam w spadku olej z wiesiolka Gal 360 kaps po 500mg termin do 16.02.2016 , 50 kaps oleju z wieska z wloskiej apteki - termin do 28.10.2015.
    jezeli ktoras chce to wyslac adres na priva :)
    Bursztyn wrote:
    dokladnie o to!nie moglam sobie za cholere przypomniec. Dzieki Iwcia
    Chlop pojechal sluzbowo do Neapolu to mi kupi

Bursztyn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a na co jest ten Clositol ?

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taki preparat diety dla kobiet z pcos ( ale ja nie mam pcos a ginex mi go przepisal) ponoc komorka jajowa jest po tym " wartosciowsza" :) bralam go 2 miesiace a potem zaszlam w ciaze :)
    Dorka1979 wrote:
    a na co jest ten Clositol ?

samira, Bliska 77, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    taki preparat diety dla kobiet z pcos ( ale ja nie mam pcos a ginex mi go przepisal) ponoc komorka jajowa jest po tym " wartosciowsza" :) bralam go 2 miesiace a potem zaszlam w ciaze :)
    dzięki, a odpowiednik polski jest i pewnie na receptę ?

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski mowily cos o inofolic...ale nie wiem czy to na recepte. ten wloski jest bez recepty bo to jest integrator diety a nie medykament
    Dorka1979 wrote:

Dorka1979, Bursztyn lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.jestemplodna.pl/produkt/inofem-przywraca-owulacje/ zerknij na to ale sklad clositolu jest troszke inny , a o inofolic to trzeba zapytac jutro Miska Polarnego ona obcykana w tym jest :)
    Dorka1979 wrote:

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 00:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    http://www.jestemplodna.pl/produkt/inofem-przywraca-owulacje/ zerknij na to ale sklad clositolu jest troszke inny , a o inofolic to trzeba zapytac jutro Miska Polarnego ona obcykana w tym jest :)
    dzięki bardzo

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    No akurat nie jestem. Wiem ze Twoj preparat czyli Clositol zawiera wiecej skladnikow niz inofolic, ktory zawiera tylko dwa-
    Duza dawke kwasu foliowego i .....? - potem sprawdze bom jeszcze w lozku. Bralam go przez miesiac, zrobilam przerwe i teraz go tez lykam. Dla dziewczyn z pco zaleca sie dwie saszetki dziennie a dla pozostalych po jednej. Jest o inofilicu na watku o wspomagaczach (poza +35).

Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry i .... Dobranoc ;) dzieciak do szkoły a ja do wyrka ;) miłego dnia :)

Dorka1979 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 3631 3632 3633 3634 3635 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ