35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:yyy, mi bukszpan to kojarzy sie z takimi mini zywoplocikami w parkach..
aktualnie moim nr 1 dla leniwego ogrodnika jest Laur prunus (zimozielony). tez nie rosnie za szybko, znaczy nie trzeba go czesto scinac.. przed omem mam buk, tez jest ladny, ale zabic sie idzie z przycinaniem- co 3-4 tygodnie trzeba, bo wyglada jak jez (i nie jest zimozielony)..
Ja ogrodowanie uwielbiam, ale ostatnio zaniedbuje mocno, lenia mam strasznego..Bliska 77, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:a macie "siłe" podlaczona do indukcji? bo una nie jest na normalny prund..
co do garow- znajdz magnes i testuj- bedziesz wiedziala czego sie spodziewac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHa! Moja nowa kuchenka dziala!
Okazalo sie, ze wiekszosc naczyn z IKEA dziala na niej, ale nie patelnie. Jak sie postawi taka nie pasujaca, to pokazuje, ze trzeba postawic naczynie, bo go nie widzi.
A tydzien temu kupilam sliczna patelnie w kolorze limonki ( pod kafle) i kurka, nie dziala...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 22:38
Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Oczywiście w okresie wysokich cen bo urlop w lipcu. Nie planowaliśmy gdziekolwiek jechać ale moja siostra narobiła nam ochoty. Jedzie z przyczepą do Rowów. My przyczepy nie mamy, więc przeglądałam oferty w stylu kwatery itp. Domki są drogie i mało opłacalne jak mamy pojechać w trzy czy cztery osoby. Pewnie będę kopać jeszcze jutro, może coś znajdę.
samira, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
ja mam 17 saszetek do wydania
jak chcesz to ci je wysle ( spadek) cobys szybko zaciazyla :)mi teraz zamianke zrobili na witaminy prenatalne
aha a poza tym to wydam w spadku olej z wiesiolka Gal 360 kaps po 500mg termin do 16.02.2016 , 50 kaps oleju z wieska z wloskiej apteki - termin do 28.10.2015.
jezeli ktoras chce to wyslac adres na priva
Bursztyn wrote:dokladnie o to!nie moglam sobie za cholere przypomniec. Dzieki Iwcia
Chlop pojechal sluzbowo do Neapolu to mi kupiBursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
taki preparat diety dla kobiet z pcos ( ale ja nie mam pcos a ginex mi go przepisal) ponoc komorka jajowa jest po tym " wartosciowsza"
bralam go 2 miesiace a potem zaszlam w ciaze
Dorka1979 wrote:a na co jest ten Clositol ?samira, Bliska 77, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:taki preparat diety dla kobiet z pcos ( ale ja nie mam pcos a ginex mi go przepisal) ponoc komorka jajowa jest po tym " wartosciowsza"
bralam go 2 miesiace a potem zaszlam w ciaze
-
laski mowily cos o inofolic...ale nie wiem czy to na recepte. ten wloski jest bez recepty bo to jest integrator diety a nie medykamentDorka1979 wrote:dzięki, a odpowiednik polski jest i pewnie na receptę ?
Dorka1979, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
http://www.jestemplodna.pl/produkt/inofem-przywraca-owulacje/ zerknij na to ale sklad clositolu jest troszke inny , a o inofolic to trzeba zapytac jutro Miska Polarnego ona obcykana w tym jestDorka1979 wrote:dzięki, a odpowiednik polski jest i pewnie na receptę ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:http://www.jestemplodna.pl/produkt/inofem-przywraca-owulacje/ zerknij na to ale sklad clositolu jest troszke inny , a o inofolic to trzeba zapytac jutro Miska Polarnego ona obcykana w tym jest
Duza dawke kwasu foliowego i .....? - potem sprawdze bom jeszcze w lozku. Bralam go przez miesiac, zrobilam przerwe i teraz go tez lykam. Dla dziewczyn z pco zaleca sie dwie saszetki dziennie a dla pozostalych po jednej. Jest o inofilicu na watku o wspomagaczach (poza +35).Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość