35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Dwa razy w roku: na przelomie marca i kwietnia a potem pod koniec czerwca. Ja mam bukszpanem obsadzony plot od ogrodu bo chce sie delikatnie acz kategorycznie odgrodzic od sasiadow. Ksztaltuje go zupelnie normalnie jak zywoplot choc w tym roku gory nie przycielam bo kurwa rosnie juz 7 lat jest gesty ale nawet do polowy plota nie urosl!
polarmiś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Dwa razy w roku: na przelomie marca i kwietnia a potem pod koniec czerwca. Ja mam bukszpanem obsadzony plot od ogrodu bo chce sie delikatnie acz kategorycznie odgrodzic od sasiadow. Ksztaltuje go zupelnie normalnie jak zywoplot choc w tym roku gory nie przycielam bo kurwa rosnie juz 7 lat jest gesty ale nawet do polowy plota nie urosl!
Bliska 77, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:3 dni po porodzie to ja zamierzam jeszcze zalegac w szpitalu, z dobrym obiadkiem i odwiedzinami. Ale jak sie ogarne, to mi chlop cyknie. Ale musi byc jakis realny dead line.
A wlasnie, ze tak wygladam!Bez szopa.
Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Kisia przykro mi bo zapoiadalo sie dobrze. Kup winko , tez bym wypila ale nie chce mi sie isc do sklepu.
Ja wlasnie wrocilam
To co dziewczyny te co moga na zdrowie winkiem a ciezarowki soczkiem
Nowy cykl nowe nadziejeBliska 77, Sabina, polarmiś, Mega, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Ale teraz zawaliłaś bombę : "z dobrym obiadkiem w szpitalu", bu ha ha ha ha żart stulecia . U nas na obiad w szpitalu dla kobiet karmiących podali grochówę a potem pielęgniary miały pretensje , ze dzieci płaczą. A nikt gówniary nie poinformował , ze jak karmią to nie mogą tego jeść
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:Ale teraz zawaliłaś bombę : "z dobrym obiadkiem w szpitalu", bu ha ha ha ha żart stulecia . U nas na obiad w szpitalu dla kobiet karmiących podali grochówę a potem pielęgniary miały pretensje , ze dzieci płaczą. A nikt gówniary nie poinformował , ze jak karmią to nie mogą tego jeść
Bliska 77, Sabina, Dorka1979, iwcia77, samira, Mega, Żanet lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Z innej beki. Kociary sa tu jakies? Lubicie koty Rosiny Wachtmeister?
Z tego dola dzisiejszego nabylam sobie wisior.
http://www.edelight.de/i/kette-rosina-wachtmeister-bei-brigitte-hachenburg-von-creativeartdesignPusurek lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kkisia wrote:Ja wlasnie wrocilam
To co dziewczyny te co moga na zdrowie winkiem a ciezarowki soczkiem
Nowy cykl nowe nadzieje
Winka nie mam ale piwka się napijękkisia lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ja mieszkam zagramanica. Tu tak karmia, ze glowa mala. Do domu sie nie chce ze szpitala wychodzic.
Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Ja mieszkam zagramanica. Tu tak karmia, ze glowa mala. Do domu sie nie chce ze szpitala wychodzic.
Pusurek, Bliska 77, malgos741, samira, Simba, Mega, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ja wciąż ma przed oczyma jak salowa na talerz nakładała mi palicem i łyżką kawałek mięsiwa do drugiego dania. Boże jaka ja była dzielna, zamykałam oczy i udawałam, że my tak w domu od zawsze najpierw szmata podłogę jedziemy, a potem tymi samymi ręcami nakładamy jedzonko. Samymi ręcami! Brrrrr
Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość