35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bliska 77 wrote:tak jest, już się poprawiłam, właśnie na kanapie leżałam
obiecuję, że więcej si to nie powtórzy
polarmiś, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Lubię bukszpany
Niezłe cuda można z nich wycinać, tylko powoli rosną
Co do "starczych" nawyków, to ja pod koniec każdej zimy siedzę z nosem w książkach, artykułach o ogrodach, bo moje podwórze wciąż odbiega daaaaaleko od moich marzeń jak powinno wyglądaćBliska 77, Żanet lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Urodzi wczesniej, wiec bedzie male, to sama przyjemnosc. A potem powie: no, tak wyszlo.
Cwano, powiem Ci, Aga, cwano.
Ale ja mam podobny plan, wiec nie jestes sama.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 20:53
Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Ogroogle jest wszystko. Zasadzilam dwa klematisy, jeden pieknie sie wspina drugi marnieje. Ten co ladnie jest w polcieniu a ten co go prawie nie ma w cieniu. One chyba slonce lubia.
Mega, polarmiś, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Ja tez jestem i w dodatku nie sama
@ wlasnie do mnie przylazla i zle mi z tym
Chyba zaraz sobie winko otworze i termometr chowam do szuflady
FOch
Czyli ten moj test pare dni temu nie klamalBliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Tetrowa pielucha od urodzenia Twojego malucha bedzie Twoim drugim ja. Bedziesz miala ja wszedzie i zawsze. Przydatna przy kArmieniu , odbijaniu, kapieli, przykryciu dziecka w upalny dzien w wozeczku - duzo by wyliczac. Tetrowa pielucha jest niezastapiona!
- sprawdziło się idealnie
polarmiś, Simba, Dorka1979, samira lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Fascynujace...
http://wyborcza.pl/politykaekstra/1,139027,16132384,Czlowiek_w_muszce__Obraza_i_przeraza.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza
Fascynujace jest to, ze ten gosciu ma jeszcze jakies poparcie. Kto na niego glosuje? Jakie to grupy spoleczne??Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Tez jestem. Siedze na weranda i czytam jak prowadzic ogrod . Konkretnie o bukszpanach . Takie tam starcze zainteresowania:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 20:58
polarmiś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:mój mąz sie wziął za obszywanie firanek do małego
ja nie dałam rady..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 21:00
EwaT, Pusurek, Simba, samira lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Moj ma takie slonce, ze grzech narzekac. Maliny, jezyny zasuwaja w gore, a tem jakis hrabia, normalnie...
Pusurek, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:w takim układzie możemy podyskutować, np przycina sie je najlepiej gdy są wilgotne po deszczu lub w trakcie lekkiego
Bliska 77, Sabina, samira lubią tę wiadomość