35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam

Jasne, jak ja mam w końcu wolne i mogę sobie posiedzieć na forum, to Wy sobie idziecie
Mam focha, Reni gdzie jest moje pudełko?
nick nieaktualny, Mega, malgos741, ania.g, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Reni, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jestem, czekam na chlopa, ktory przywiezie nowa plyte grzewcza do kuchni. Jest lekki dramacik, bo plyta jest indukcyjna. Wszystkie nasze garnki pojda won i zostana nam 2. Znaczy chrzcin na 20 osob w najblizszym czasie nie zrobie.
nick nieaktualny, Aprilka, Mega, Bliska 77, iwcia77, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
Ja sie tam nie znam ale mam taka płytę i używam wszystkich garnków jakie mi wpadną.....nawet nie wiedziałam ze nie mozna....Pusurek wrote:Ja jestem, czekam na chlopa, ktory przywiezie nowa plyte grzewcza do kuchni. Jest lekki dramacik, bo plyta jest indukcyjna. Wszystkie nasze garnki pojda won i zostana nam 2. Znaczy chrzcin na 20 osob w najblizszym czasie nie zrobie.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Aprilka -
nick nieaktualnyPowaga? Moze masz po prostu zwykla ceramiczna? Wiekszosc indukcyjnych wylaczy sie, jesli postawi sie na niej niewlasciwy garnek. Ze niby sprytne takie.Aprilka wrote:Ja sie tam nie znam ale mam taka płytę i używam wszystkich garnków jakie mi wpadną.....nawet nie wiedziałam ze nie mozna....
Moja taka bedzie wlasnie...
Żanet lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuper! Masz cos moze o powojnikach ( klematisach? ). Podobno sa niewymagajace, a mi sie chyba nie przyjal.polarmiś wrote:Tez jestem. Siedze na weranda i czytam jak prowadzic ogrod . Konkretnie o bukszpanach . Takie tam starcze zainteresowania:-)
-
nick nieaktualnyLubię bukszpany
Niezłe cuda można z nich wycinać, tylko powoli rosną 
Co do "starczych" nawyków, to ja pod koniec każdej zimy siedzę z nosem w książkach, artykułach o ogrodach, bo moje podwórze wciąż odbiega daaaaaleko od moich marzeń jak powinno wyglądać
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to jak to takie mądre urządzenie to samo przygotowuje posiłki, podaje je i sprzątaPusurek wrote:Powaga? Moze masz po prostu zwykla ceramiczna? Wiekszosc indukcyjnych wylaczy sie, jesli postawi sie na niej niewlasciwy garnek. Ze niby sprytne takie.
Moja taka bedzie wlasnie...
?
nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez jestem i w dodatku nie sama

@ wlasnie do mnie przylazla i zle mi z tym
Chyba zaraz sobie winko otworze i termometr chowam do szuflady
FOch
Czyli ten moj test pare dni temu nie klamal
Mega, malgos741, iwcia77, caffe, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA to swinie. A moj wydalawo mi sie, ze usechl, bo byl jakis mizerniutki, patykowaty od spodu, wiec go ciutke zgielam i zlamalam, o ja blondi.Sabina wrote:Mojego zeżarły mszyce
A okazalo sie, ze mial taki byc zdrewnialy u dolu. Wsadzilam go w ukorzeniacz, moze sie odratuje.
Żanet lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNieładnie, ja tam u Ciebie widzałam piękne zakończenie . Tulamkkisia wrote:Ja tez jestem i w dodatku nie sama

FOch
-
wiem co czujesz, przytulamkkisia wrote:Ja tez jestem i w dodatku nie sama

FOch
nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość
-
eeee to lipaPusurek wrote:No wlasnie nie. Ma tam jakies cuda niewidy, ale pewnie nawet przepisu na jajecznice nie zna.

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOgroogle jest wszystko. Zasadzilam dwa klematisy, jeden pieknie sie wspina drugi marnieje. Ten co ladnie jest w polcieniu a ten co go prawie nie ma w cieniu. One chyba slonce lubia.Pusurek wrote:Super! Masz cos moze o powojnikach ( klematisach? ). Podobno sa niewymagajace, a mi sie chyba nie przyjal.