35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jestem, czekam na chlopa, ktory przywiezie nowa plyte grzewcza do kuchni. Jest lekki dramacik, bo plyta jest indukcyjna. Wszystkie nasze garnki pojda won i zostana nam 2. Znaczy chrzcin na 20 osob w najblizszym czasie nie zrobie.
Sabina, Aprilka, Mega, Bliska 77, iwcia77, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja jestem, czekam na chlopa, ktory przywiezie nowa plyte grzewcza do kuchni. Jest lekki dramacik, bo plyta jest indukcyjna. Wszystkie nasze garnki pojda won i zostana nam 2. Znaczy chrzcin na 20 osob w najblizszym czasie nie zrobie.
Pusurek lubi tę wiadomość
Aprilka -
nick nieaktualnyAprilka wrote:Ja sie tam nie znam ale mam taka płytę i używam wszystkich garnków jakie mi wpadną.....nawet nie wiedziałam ze nie mozna....
Moja taka bedzie wlasnie...
Żanet lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Tez jestem. Siedze na weranda i czytam jak prowadzic ogrod . Konkretnie o bukszpanach . Takie tam starcze zainteresowania:-)
-
nick nieaktualnyLubię bukszpany
Niezłe cuda można z nich wycinać, tylko powoli rosną
Co do "starczych" nawyków, to ja pod koniec każdej zimy siedzę z nosem w książkach, artykułach o ogrodach, bo moje podwórze wciąż odbiega daaaaaleko od moich marzeń jak powinno wyglądaćPusurek, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Powaga? Moze masz po prostu zwykla ceramiczna? Wiekszosc indukcyjnych wylaczy sie, jesli postawi sie na niej niewlasciwy garnek. Ze niby sprytne takie.
Moja taka bedzie wlasnie...
?
polarmiś, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez jestem i w dodatku nie sama
@ wlasnie do mnie przylazla i zle mi z tym
Chyba zaraz sobie winko otworze i termometr chowam do szuflady
FOch
Czyli ten moj test pare dni temu nie klamalMega, malgos741, iwcia77, caffe, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Mojego zeżarły mszyce
A okazalo sie, ze mial taki byc zdrewnialy u dolu. Wsadzilam go w ukorzeniacz, moze sie odratuje.
Żanet lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Ja tez jestem i w dodatku nie sama
FOch
Czyli ten moj test pare dni temu nie klamal
kkisia lubi tę wiadomość
-
kkisia wrote:Ja tez jestem i w dodatku nie sama
FOch
Czyli ten moj test pare dni temu nie klamalkkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No wlasnie nie. Ma tam jakies cuda niewidy, ale pewnie nawet przepisu na jajecznice nie zna.
Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Super! Masz cos moze o powojnikach ( klematisach? ). Podobno sa niewymagajace, a mi sie chyba nie przyjal.