X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

Jasne, jak ja mam w końcu wolne i mogę sobie posiedzieć na forum, to Wy sobie idziecie :(
    Mam focha, Reni gdzie jest moje pudełko?

polarmiś, Mega, malgos741, ania.g, Dorka1979, iwcia77, samira, Reni, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem, czekam na chlopa, ktory przywiezie nowa plyte grzewcza do kuchni. Jest lekki dramacik, bo plyta jest indukcyjna. Wszystkie nasze garnki pojda won i zostana nam 2. Znaczy chrzcin na 20 osob w najblizszym czasie nie zrobie. :P

Sabina, Aprilka, Mega, Bliska 77, iwcia77, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

• Aprilka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja jestem, czekam na chlopa, ktory przywiezie nowa plyte grzewcza do kuchni. Jest lekki dramacik, bo plyta jest indukcyjna. Wszystkie nasze garnki pojda won i zostana nam 2. Znaczy chrzcin na 20 osob w najblizszym czasie nie zrobie. :P
    Ja sie tam nie znam ale mam taka płytę i używam wszystkich garnków jakie mi wpadną.....nawet nie wiedziałam ze nie mozna....

Pusurek lubi tę wiadomość

Aprilka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Ja sie tam nie znam ale mam taka płytę i używam wszystkich garnków jakie mi wpadną.....nawet nie wiedziałam ze nie mozna....
    Powaga? Moze masz po prostu zwykla ceramiczna? Wiekszosc indukcyjnych wylaczy sie, jesli postawi sie na niej niewlasciwy garnek. Ze niby sprytne takie. ;) Moja taka bedzie wlasnie...

Żanet lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez jestem. Siedze na weranda i czytam jak prowadzic ogrod . Konkretnie o bukszpanach . Takie tam starcze zainteresowania:-)

Mega, EwaT, Bliska 77, Simba, iwcia77, samira lubią tę wiadomość

• Aprilka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mówiłam ze sie nie znam...pewnie ze mam zwykła ceramiczna :)

Mega, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

Aprilka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Tez jestem. Siedze na weranda i czytam jak prowadzic ogrod . Konkretnie o bukszpanach . Takie tam starcze zainteresowania:-)
    Super! Masz cos moze o powojnikach ( klematisach? ). Podobno sa niewymagajace, a mi sie chyba nie przyjal.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubię bukszpany :) Niezłe cuda można z nich wycinać, tylko powoli rosną :)
    Co do "starczych" nawyków, to ja pod koniec każdej zimy siedzę z nosem w książkach, artykułach o ogrodach, bo moje podwórze wciąż odbiega daaaaaleko od moich marzeń jak powinno wyglądać ;)

Pusurek, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    No mówiłam ze sie nie znam...pewnie ze mam zwykła ceramiczna :)
    A jak ja wlaczasz to jest ciepla? Nagrzewa sie?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Super! Masz cos moze o powojnikach ( klematisach? ). Podobno sa niewymagajace, a mi sie chyba nie przyjal.
    Mojego zeżarły mszyce

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiek, jak jestes dobra w ogrodach to dawaj do mnie. Mam 1200 m do zagospodarowania sensownie. ;)

polarmiś, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Powaga? Moze masz po prostu zwykla ceramiczna? Wiekszosc indukcyjnych wylaczy sie, jesli postawi sie na niej niewlasciwy garnek. Ze niby sprytne takie. ;) Moja taka bedzie wlasnie...
    to jak to takie mądre urządzenie to samo przygotowuje posiłki, podaje je i sprząta ;)?

polarmiś, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jestem i w dodatku nie sama ;)
    @ wlasnie do mnie przylazla i zle mi z tym
    Chyba zaraz sobie winko otworze i termometr chowam do szuflady

FOch :(

Czyli ten moj test pare dni temu nie klamal

Mega, malgos741, iwcia77, caffe, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Mojego zeżarły mszyce
    A to swinie. A moj wydalawo mi sie, ze usechl, bo byl jakis mizerniutki, patykowaty od spodu, wiec go ciutke zgielam i zlamalam, o ja blondi. :( A okazalo sie, ze mial taki byc zdrewnialy u dolu. Wsadzilam go w ukorzeniacz, moze sie odratuje.

Żanet lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    to jak to takie mądre urządzenie to samo przygotowuje posiłki, podaje je i sprząta ;)?
    No wlasnie nie. Ma tam jakies cuda niewidy, ale pewnie nawet przepisu na jajecznice nie zna. :P

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:

Nieładnie, ja tam u Ciebie widzałam piękne zakończenie . Tulam

kkisia lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:

wiem co czujesz, przytulam <3

kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No wlasnie nie. Ma tam jakies cuda niewidy, ale pewnie nawet przepisu na jajecznice nie zna. :P
    eeee to lipa

Pusurek lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    wiem co czujesz, przytulam <3

Dzieki laseki , ten cykl bedzie bez termometru bo 1 lipca wybywam na urlop i nie mam zamiaru go zabierac ze soba , a mierzyc do wyjazdu tez bez sensu :)

Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ogroogle jest wszystko. Zasadzilam dwa klematisy, jeden pieknie sie wspina drugi marnieje. Ten co ladnie jest w polcieniu a ten co go prawie nie ma w cieniu. One chyba slonce lubia.

‹‹ 3627 3628 3629 3630 3631 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ